Kuinka saada Perfect Butt

Joten, jossain vaiheessa olen vedonlyönti, olemme kaikki katsoneet peiliä meidän päissä ja olleet hieman haavoittuneita. Enemmän kuin todennäköisimmin meidän hihnat ovat hieman saggy, ei täysin pyöristetty ja, laittaa se suorastaan, vain mitä haluat. Epäilemättä me kaikki haluamme kauniin, kurituksen, bootylicious bändi vastustaa sitä mitä näemme peilissä. Tiedät jotain hieman Beyoncea. Haluamme bikinin, jota voimme esitellä bikinisissamme tai super-laiha farkuissa, ei pelkästään istumaan. Jotkut meistä saattavat jopa luopua saadaksemme täydellisen selän, mutta emme koskaan pelkää. Sinulla ei ole päinvastoin, mutta olet jumissa - vähän kovaa työtä ja liikuntaa voit muuttaa bussin muotoa tyynystä suoraviiviseen bootylicious. Kuulostaa hyvältä, huh? No niin, tässä on ...

1. Kyykky

b941adbbc5e0b313bbdbc75868f41d4c

Kyykky on kuuluisa auttaakseen sinua veistämään unelmasi. He tekevät työtä kaikki aivorungonne lihakset, joten he todella ovat fantastinen harjoitus. Voit tehdä ne yksinkertaisesti aloittamalla jalat lavan leveydellä toisistaan ​​ja kädet lonkkaan. Sitten taivuta polvet ja laske kehosi alas, pitäkää se suorana, ikään kuin istut tuolilla. Laske itsesi, kunnes reisisi ovat lattian rinnalla ja polvet ovat yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Nosta vain varovasti itsesi takaisin ylös. Aluksi yrittää vain tehdä kymmenen päivässä, mutta lisää joka päivä, kun rakennat voimaa.

2. Baletti

b86b3179d2eb8c1bb6e131f2e0108b93

Balettitanssijoita, joilla on saggy-pommit, ei yksinkertaisesti ole, aika. Tämä johtuu siitä, että suurin osa perusasusteista, joita he tekevät, tekevät alempaa kehoa ja muotoilevat heidät kauniisti. Älä kiihdytä, ehdotus, että otat baletin, ei tarvitse olla pelottavaa. Sinun ei tarvitse tulla ammattilainen saada kick ass butt, vain ilmoittautua aikuisten aloittelijoille ja näet pian itsellesi kuinka hyvä baletti voi olla sinulle. Vielä parempi, ota kaverisi mukaan yritys.

3. Saksakset

e57d055c8bfa0a905b1b502e8b9a6972

Rakastan siksaketjuja, lähinnä siksi, että ne hämmästyttävät asioita sisäisillä reiteillään samoin kuin selkäpalkini ja voit tuntea, että ne toimivat pois. Yksinkertainen valehtele sivuillasi jalat suoraan, työnnä itsesi yhteen kyynärpäähän, nosta hitaasti yläosasi ilmalle. Varmista, että pidät molemmat jalat suorana ja pidä asennossa viisi sekuntia ennen kuin alat laskea jalkaa. Yritä toistaa tämä viisitoista kertaa ja sitten vaihtaa toiseen jalkaan. Varoitan teitä, voi kestää muutaman päivän ennen kuin voit tehdä jopa viisitoista, varsinkin jos et ole tottunut harjoittamaan. Kuten sanoin, voit todella tuntea polttaa tämän kanssa.

4. Yksittäiset jalkahissit

712a1d351bc7c146dcb10a8d20c48d29

Tämä kestää jonkin verran tottua ja voit halutessasi pitää kiinni jotain tasapainon säilyttämiseksi, mutta luottaa minuun, se on sen arvoista. Aloita seisoessasi suoraan käsiisi sivuillasi hitaasti nosta yksi jalka edessäsi. Varo taivuta polvia tai anna varpaat kohdistaa. Pidä se viisi sekuntia ja laske itsesi takaisin lähtöasentoon. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi toista tämä liike kymmenen tai viisitoista kertaa päivittäin jokaisella jalalla.

5. Juoksu

a8b6eb4a5cdf5850acee1b210e45233b

Juoksu on yksi niistä hienoista harjoituksista. Se on hauskaa antaa sinulle jumalatar kuin jalat, toning your abs, puhdistaa pääsi, lievittää stressiä ja tietenkin, toning että hammas! Jopa nerokas kävely tai hidas lenkkeily on parempi kuin istuu sohvalla, joten tartu kouluttajiisi, neulo ne ylös ja mene!

6. Hurdles

b4ce967c8ce5d076e47c5295db1fde0e

Valitettavasti jotkut meistä eivät ole vain leikattu etäisyyden ajaksi, mutta tämä ei tarkoita sitä, ettemme silti voi toimia bootylicious takana. Miksi et yritä ajaa ja lisätä muutamia esteitä sekaan? Sinulla on vielä hyötyä juoksemisesta, kun työskentelet pihasi vieläkin enemmän hyppäämällä myös esteiden yli.

7. Eteenpäin taivut ja potkut

a20b069f71bfe64f8a00ee1188d39e1e

Tämä harjoitus on yhtä paljon parantamaan tasapainoa, kuin se on toning your butt. Aloita seisoessasi suoraan käsivarrellasi sivuillasi ja hitaasti kallistele luotaasi eteenpäin ja nosta yksi jalkasi maasta takanasi. Tuo kädet ylös ylimääräiseen tasapainoon ja tukeen. Toista harjoitukset kymmeneen tai viisitoista kertaa jokaisella jalalla. Se ei välttämättä kuulosta kovalta, mutta luottaa minuun muutamien edustajien jälkeen, kun tunnet sen ja on vaikeaa säilyttää tasapainosi.

8. Vaihe aerobic

6059fba81aad986599657ba99e49f744

Step aerobic on erinomainen muotoilu sinun butt ja voi olla naurettavan yksinkertainen myös. Yksinkertainen ylösnousemus ja alas tekevät kaikki lihasten teidän bändi, muotoilu se ei ole aikaa. Voit joko osallistua asteen aerobic-luokkaan, ostaa DVD: n seuraamaan tai yksinkertaisesti laittaa suosikki-CD-levylle tai asentaa television eteen astin aerobic-aluksella ja astu pois. Tämä on hienoa, jos sinulla ei ole paljon aikaa, koska se tarkoittaa, että voit tehdä monen tehtävän kiinni kaikista suosikkiesityksistäsi. Voit jopa tehdä niin kuin minä ja kuunnella äänikirjaa kun harjoittelet.

9. Diagonal Kicks From Standing

87b0471e8f0201c9018ecdb1d46d2836

Ensinnäkin, suosittelen, että tarttat tuolin tasapainoon, kun teet tämän harjoituksen. Aloita seiso tasaisesti jalat keskellä ja käsiisi joko sivuillasi tai tuolin takana. Sitten yksinkertaisesti hitaasti nosta jalka pois maasta ja työnnä sitä taaksepäin ja sivulle niin se liikkuu diagonaalisesti poispäin kehosta. Toista tämä monta kertaa kuin voit jokaisella jalalla parhaisiin tuloksiin.

10. Etupuomit

d24f983dc90305c7f52d6f0592cf9704

Etupäästöt ovat hämmästyttäviä, kun on kyse veistämällä ja pehmentämällä. Ei vain, mutta ne myös auttavat sinua muokkaamaan melko suurta joukkoa jalkoja mennä sen kanssa samaan aikaan, joten se on win win-harjoitusta. Aloita, pysy pystyssä, kädet lepäävät lantiolla. Astu eteenpäin yhdellä jalalla taivuttamalla sitä polvessa ja laske kehosi, kunnes polvi on oikealla kulmalla. Sitten yksinkertainen askel takaisin alkuasentoon ja toista harjoittelu viisitoista kaksikymmentä kertaa jokaisella jalalla. Yksi turvallisuusviesti, varmista, milloin astut eteenpäin, ettei polvi ylitä varpaita tai muuten voisit vahingoittaa itseäsi.

11. Sivuliikkeet

53bf45189d92d300bc7ec52511f93c23

Sivuputket ovat melko samanlaisia ​​kuin etupäässä, mutta etenevän etupuolelta (arvasit sen!) Astutte hieman sivulle. Voit astua eteenpäin lähes diagonaalisesti tässä, joten jos käytät oikeaa jalkaa, siirry eteenpäin ja oikealle ja vasemman jalan vastakohta. Se on yksinkertaista, mutta se kestää jonkin verran tottua, kunnes saat tasapainosi. Tämä harjoitus sopii erinomaisesti sen takaamiseksi, että se on muotoiltu ympäri ja se ei ole vain tärkeimmät lihakset, jotka toimivat.

12. Elliptinen kouluttaja

7cee535aee9ef19a197f6febb9e7ab6f

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan elliptinen kouluttaja. Tarkoitan LOVE! Se on hämmästyttävä - täydellinen keho työskentelee, joka veistää jalat, selkä ja abs kauniilla tavoilla. Toki, se on kovaa työtä, mutta eikö se ole sen arvoista. Uskokaa tai älkää, se on uskomattoman hauskaa, kun pääset siihen. Jos käytät kuntosalilla, siirrä kuulokkeet ja irrota. Voit polttaa missä tahansa kuusisataa yhdeksän sataa kaloria tunnissa käyttämällä elliptinen kouluttaja liian, joten se on hienoa enemmän kuin pelkistää tuttasi.

13. Yksittäinen jalka kyykky

7cf041046dc0abbedd158efaf8000c14

Yksijalkaiset kyykkyt ovat helppoja ja tunnet niiden edut heti. Aloita, nouskaa seisomaan ja jalkasi eteenpäin sivulle. Sitten taivuta toista jalkaa ja laske kehoa, kunnes olet yhdeksänkymmenen asteen kulmassa, ennen kuin nostat itsesi takaisin varovasti. Toista tämä kymmenen kertaa ja siirry toiseen jalkaan. Saatat tarvita jotain sellaista, että pystyt itsellesi, jos olet epätasapainossa kuin minä, mutta kaiken kaikkiaan se on sen arvoista.

14. Stair Stepper

9297b9ce0969e103f2e48145500b782f

Tämä on toinen loistava pingotuskone, joka löytyy kuntosalilta ja vielä parempaa, se on suunniteltu nimenomaan tästä syystä, joten tiedät, että se tekee työtä. Jos sinulla on pahoja polvia, valitettavasti tämä voidaan parhaiten välttää, koska se voi olla vaikeaa heille, mutta muuten astu pois! Oi, ja mainitsin kuinka suuri sydän tämä harjoitus on liian?

15. Takaisin taaksepäin

1b3f98d713c634c1d49dfd298d90470c

Niinpä aiemmin kattoimme etupäähän ja sivuputkiin, nyt, nyt on aika seläpäille. Nämä ovat minun henkilökohtainen suosikki, koska he auttavat sinua veistämään pari kick ass jalat sekä mukava butt. Aloita seisoessasi oikealla kädelläsi lonkan päällä, astu sitten takaisin yhdellä jalalla taivuttamalla eturintaasi, kunnes se on yhdeksänkymmenen asteen kulmassa kuin sinä. Sitten vauhdittaa, yksinkertainen! Saatat joutua ottamaan tämän hitaasti, koska voi olla vaikea saada tasapainosi, mutta se on todella vaivan arvoista.

16. Yksinkertainen silta

bbd8d112b5961525995e49d023c551dc

Tämä asema sopii erinomaisesti hampaiden sävyyn ja vahvistamiseen, ja se on toinen, jonka voit tuntea heti. Tee se taaksasi taakse selälläsi kädet sivuillasi ja polvet taivutettu niin, että jalat ovat litteät lattialla. Paina sitten varovasti lantionne ja pudota ilmalle ja pidä paikkaa viidessä sekunnissa. Toista tämä viisitoista tai kaksikymmentä kertaa tai niin monta kuin voit. Tulet tuntemaan polttamisen ja tunne lihakset jokaisella askeleella, kun olet tehnyt tämän, mutta tulet rakastamaan.

17. Trampoliini

c927a21008fcce78bc9a42ba20a57604

Okei, joten myönnän sen. Vaikka kaikki nämä harjoitukset ovat erinomaisia, joiden avulla voit sävyttää omenasi, jotkut niistä voivat olla hieman tylsää tai tylsiä. No, ei tämä! Trampoliini on hieno sydän, upea abs- ja reisien vahvistaminen, hämmästyttävä muotoilu sekä uskomaton hauskuus. Jos sinulla on lapsia, tämä voi olla hieno tapa tehdä heitä myös. Voit jopa vain saada mini trampoliini ja asentaa se olohuoneeseesi katsellessasi televisiota (oma suosikkini). Kummassakin tapauksessa voit päästä eroon tiukasta pudotuksesta hetkessä.

18. Jooga

7905ccdb8ed098170503cf37179c3a0b

Jooga on erinomainen keholle ja mielen kaikille. Se soittaa sinut ja tekee sinut uskomattoman joustavaksi samalla kun auttaa rauhoittamaan mieltäsi ja pestä stressiä. Eri asemat toimivat eri pars elimistössä, mutta kaiken kaikkiaan jooga on erinomainen toning teidän. Voit tehdä sen kotona, mutta henkilökohtaisesti suosittelen sinua käymään joogasykliin nähdäksesi, että teet liikutuksia oikein ja voit myös seurustella!

19. Pyöräily

e08bede1871722bef56d793ef3430e7c

Polkupyöräily on erinomainen tapa saada sinut ulos talosta ja raikasta ilmaa. Voit tutustua maaseudun kauneuteen, käydä piknikillä, ottaa päivä pois toisen puoliskon tai lasten kanssa, samalla kun työskentelet pihallasi ja muotoilee reisiasi. Okei, joten ymmärrän, että meitä kaikkia ei ole tehty ulkona, joten jos olet sisätiloissa tyylikäs, voit aina toivoa staattisen pyörän, joko kotona tai kuntosalilla, ja saavuttaa samat suuret tulokset.

20. Plank

6a9e7135f8f4544c388651f2a513ba0c

Epäilemättä me kaikki kuulemme ihmeistyöstä, joka on lankku. Muutamat asiat sävyvät abs kuin tämä, mutta mitä ihmiset usein jättää pois on, kuinka hyvin se sävyttää oman tush myös. Tee se itsellesi kilpailluksi ja katso jos pidät sitä vähän pidempään päivittäin. Useimmat meistä voivat aloittaa vain pitämällä sitä noin kymmenen sekuntia, mutta jos käytät usein tarpeeksi, huomaat itsesi pitävän sitä hetken, kahden, viiden tai jopa kymmenen. Tiedän, tuntuu mahdottomalta, että voisit koskaan mennä niin kauan, kun aloitat vain, mutta tarpeeksi kovaa työtä saat siellä.

 

(Kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

3 + 7 =