Kuinka laihduttaa rasvaa (naisille!)

thi
Siitä lähtien, kun "reidevälin" tytöt ovat hämmentyneempää sisäisen reiden painon menettämisessä kuin koskaan. Raskaus rasvan menettäminen voi olla erittäin kovaa, vaikka! Joillekin tytöille se on vaikein paikka menettää rasvaa kokonaan. Reidet näyttävät pidävän rasvaa enemmän kuin useimmat muut kehosi osat ja voivat jopa tehdä kehostasi kohtuuttomaksi. Lihasrasva voi tulla erittäin ärsyttäväksi ongelmaksi, jos se pääsee siihen pisteeseen, että se aiheuttaa kouristuksia, kun kävelet, mikä aiheuttaa kipua. Älä huolestu, vaikka! Se ärsyttävä alue on helpompi ohentua kuin luulet, se vain vie oikeanlaisen ruokavalion, liikunnan ja päättäväisyyden.

thighs5

Vaihe 1: Aloita leikkaaminen

terve

Aloita polku koivilla reiteillä ensin katkaisemalla kaikki asiat, jotka estävät sinua menettämästä tätä painoa. Leikkaa tai leikkaa nämä: sokeri, transrasva, ylimääräinen suola, valkeat rikastetut elintarvikkeet, jalostetut elintarvikkeet ja hiilihydraatit. Varsinkin leikkaa suolaa! Suola on yksi pahimmista kulutustavaroista, kun on kyse vedenpidosta. Liian suuret määrät aiheuttavat runsaasti vedenpidätystä paikoissa, joita et halua heitä (kuten reisi!). Yksi tärkeimmistä syistä isommille reiteille on, että heidät tunnetaan ripustettavaksi ei-toivottuun vesipainoon. Kun olet leikannut tai vähentänyt pahoja kaloreita ja elintarvikkeita, jotka aiheuttavat reisisi vaikeuksia, aloita sisällyttäminen terveellisiin elintarvikkeisiin. Olen varma, että kuulet tämän kaikista painonlaskublogista, mutta syö enemmän kasviksia! No, vihannekset, hedelmät, täysjyvät ja vähärasvainen proteiini. Proteiini on erinomainen lähde auttaa sinua rakentamaan lihaksia. Juuri sitä tarvitset, kun laihtelet reisiasi alas!

Vaihe 2: Harjoittelu

kickbo

Lyön vetoa, että näit yhden tulen, huh? Tietysti! Et halua nältää itsesi tuloksen saamiseksi. Jos haluat pitkäaikaisia, terveitä tuloksia, sinun on käytettävä. Kysymys kuuluu: Minkälainen liikunta toimii paremmin raskauden menettämiseen? Koko kehon liikunta on hyvä laihdutuspaikka missä tahansa, ja jos aiot yrittää hoikentaa sisempää reisiä, suunnittele laihduttamalla kaikkea. Keskity myös alemman kehon liikuntaan.

Käytä näitä täsmällisempiä harjoituksia, joita voit tehdä sävyyn reidet: Lunges, sakset potkuja, jalka potkuja, jalka hissit ja kyykky. Kokeile myös harjoituksia, joissa on lääkepallo.

syöksy

Kardiovaskulaarinen liikunta on yksi tehokkaimmista tavoista, joilla voit polttaa ne ei-toivotut kalorit! Kokeile kickboxia, tanssia, (Zumba!), Pyöräilyä, uintia, juoksua tai portaita. Hanki sydämesi pumppaamalla saadaksesi kalorit pois. Sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin poltat, jos haluat laihtua.

pyörä

Vaihe 3: Pysy hydratoituna 

vesi

Ei, ei sooda tai mehu, vedellä. Vesi, vesi, vesi! Juo paljon sitä. Vesi on terveellisin juoma valinta, varsinkin jos aiot harjoitella. Se auttaa sinua laihtua nopeammin. Juo täysi lasi vettä ennen jokaista ateriaa. Tehdä tämä auttaa pitämään sinut yli syömisestä!

Myös juoda vihreää teetä. Vihreällä teellä on kaikki oikeat asiat, jotka auttavat estämään kehon rasvan imeytymistä. Se hidastaa prosessia ja on rasvaa taistelutausta!

tee

Vaihe 4: Laske kalorit

salaatti

Kuten aiemmin mainitsin, sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin otat. Sinun pitäisi pyrkiä polttamaan vähintään 500 kaloria päivässä. Kun olet tottunut siihen, voit vuotaa missä tahansa 500-900. Vähennä kaloreita, jotka ansaitset päivittäin ja muuttavat ruokavaliota. Voit käyttää todellista kalorilaskuria selvittääksesi, kuinka paljon sinun pitäisi kuluttaa menettää painon määrää, jota aiot kohdata. On suositeltavaa aloittaa vain yrittää menettää 1/2 lb. viikossa ja tarvittaessa voit nousta enemmän kun kehosi on sopeutunut uuteen rutiiniin.

Vaihe 5: Rakenna lihas

thigh2

Muista, kuinka proteiini auttaa sinua rakentamaan lihaksia? Hyvä, pidä mielessäsi, kun sormitset reisi. Painon menettäminen on hyvä, mutta väritys on vieläkin parempi! Ei vain, että saat ohuet reidet, mutta saat määritelmän ja lujuuden myös!

legs2

Vaihe 6: Suunnittele ateriasi

terveys

Pidä manteleita tai minkäänlaisia ​​pähkinöitä välipaloina sirujen sijasta. Pähkinöillä on runsaasti kuituja, ja ne pitävät sinut yhä täyhempiä kauemmin. Kaikki kuidut, myös kasvikset ja hedelmät. Älä syö niin paljon, että saat täyden. Haluat lopettaa syömisen juuri ennen tätä kohtaa pitääkseen vatsasi liikaa. Älä jätä mitään aterioita. Oikeastaan ​​pitäisi syödä 5 tai 6 pientä ateriaa päivässä. Sinun suurimman aterian pitäisi olla aamiainen! Se on ateria, joka pitää ruumiisi juoksevan päivän ja antaa sinulle oikeanlaisia ​​kaloreita poltettavaksi, kunnes seuraava ateria.

mantelit

 Vaihe 7: Pysy luottavaisina ja määrittämättöminä

thighs3

Älä anna itsesi alentaa, jos et laihtua niin nopeasti kuin haluat. Jotkut menettävät sen nopeammin kuin toiset. Se vie työtä ja aikaa. Yritä pysyä keskittymällä asettamalla tavoitteeksi, kuinka paljon rasvaa haluat nähdä tulevan pois reiteistä. Älä lopeta syömistä niin, ja pidä mielessäsi, vaikka kuinka iso tai pieni reissasi oletkin, olet kaunis!

Leave A Comment

91 − 82 =