Christina Aguilera ruokavalio ja harjoittelu

Amerikkalainen syntynyt laulaja ja näyttelijä Christina María Aguilera on toiminut siitä lähtien, kun hän oli lapsi. Se oli kolmekymmentäkolme vuotta vanha ensi-albumi, joka sai nimensä tähdestä ja julkaistiin vuonna 1999, joka rakensi hänet kuuluisuuteen. Viisitoista vuotta myöhemmin Christina Aguilera on julkaissut useita hit-albumeja ja pop-prinsessa on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustusta töistään. Hän on jopa rikki toiminta-maailmassa, kun hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa (suosikkini, josta Burlesque, jossa hän esiintyi legenda Cherin vieressä). Hän työskentelee parhaillaan myös yhdysvaltalaisten Voice-versiota edustavana valmentajana.

Koko uransa aikana Christina Aguilera on kuitenkin ollut hyvin ylös ja alas painonsa suhteen. Seisoo vain viisi jalkaa puolitoista, hän on aina kamppaillut pitämään leikattua hahmoa, taistelua, jota hän on joskus kadonnut, varsinkin kun hän on tullut äidiksi. Vuonna 2013 kuitenkin hän menetti noin viisikymmentä puntaa ja astui valokeilaan, joka näytti uskomattomalta. Se sanoi, katsotaan tarkalleen, mitä hän haluaa menettää niin massiivinen paino ja mitä hän jatkaa tehdä katsomaan laiha ja sovi ...

Painot ovat tärkeitä

47db77896339a2e2373961ca470e6afa

Christina Aguilera pitää painonnousua erittäin tärkeänä osana hänen ohjelmaansa ja jättää ajatuksen siitä, että painot ovat vain miehille. Hän ei nosta liian painavaa painoa, jotta hänestä olisi lihaksikas, mutta he auttavat tekemään hänestä laiha, pehmeä ja joustava. Hänen painonsa vaihtelevat viidestä kaksikymmentä kiloa ja hän käyttää niitä työskennellä hänen triceps ja hänen hauis. Jotta katsomaan parhaiten, hän tekee kolmesta harjoituksesta viisi kertaa viikossa.

Käytä juoksumattoa

92b93a0b4eecf7f08aa7eec7ac35a767

Jotta saisit hänet sykkeeseen ennen harjoituksen aloittamista, Christina Aguilera tapaa usein treadmillin. Tämä auttaa häntä jatkamaan vauhtiaan ja hyödyntämään parhaiten harjoittelunsa. Hän haluaa tehdä kymmenen tai kaksikymmentä minuutin kävelymatkan ennen harjoittelua ja päivinä, jolloin hän tuntee olevansa todella motivoitunut, hän joskus kestää kymmenen tai viisitoista minuuttia joko kävelynsä sijaan tai sen päälle.

Se on kaikki Abs

54734d84b6895f2cc3d888e6d07a13e9

Kun Christina Aguilera oli tähtenä Burlesquessa, hän joutui näyttämään laimealta, säteilevältä ja erittäin naiselliselta. Tätä varten hänen täytyi työskennellä absillaan jokaisen harjoittelun aikana epäonnistumatta. Per istunto, hän tekee missä tahansa kolmesta sata-ja viisikymmentä edustajaa istua jopa viisisataa - nyt se on vaikuttava! Hän on myös raportoinut tehdä paljon push ups ja keuhkoihin työskennellä hänen abs.

Tee se rutiini

add77f70f3ae612c9cc5e74e453f3c7d

Christina Aguilera on vakuuttunut siitä, ettet voi harjoittele alle viisi kertaa viikossa. Harjoittele jokapäiväistä, jos voit. Tämä auttaa kehoa muistaa liikkeitä ja rakentaa kestävyyttäsi. Vaikka raskaana, Christina Aguilera jumissa tähän ja työskennellyt, kunnes hän oli vain kuukausi pois syntymästä!

1800 kaloria päivässä

ce2f72fe3c0da601f2189e94628e60b2

Christina Aguilera ruokavalio koostuu 1800 kaloria päivässä. Koska hän on aina lavalla ja tarvitsee paljon energiaa tanssimaan ympäriinsä ja antaa parhaan esityksen, hän ei voi syödä vähemmän kaloreita päivässä. Hänen ruokavalionsa kestää kuusi päivää viikossa ja tuolloin hän syö paljon vihanneksia, täysjyviä, proteiineja ja hedelmiä. Normaalipäivänä hänellä on yleensä kolme ateriaa ja kaksi välipalaa, jotka pitävät hänen energiantasoaan ylöspäin.

Hän ei koskaan pettä itseään

dd6cd640e7dd042ded022dffebb79f5d

Christina Aguilera rakastaa ruokia, kuten broilerin siipiä, chilipippuria ranskalaisia ​​perunoita, nahoja, evästeitä ja muita keksejä, joten yrittää olla itsetyydytys. Hän uskoo, että näin voi johtaa sääntöjenvastaisuuksiin hänen aineenvaihdunnassaan. Koska hän on niin energinen, kun se on lavalla ja helposti polttaa 2000-4000 kaloria istuntoa kohti, hän sallii syödä kaikki hänen suosikkielintarvikkeistaan ​​ennen kuin hän esittää näyttelyn.

Ole onnellinen kanssasi

e4ae4fd2bd0808cb274f4b53843cea74

Lehdistö on usein lyönyt Christina Aguileraa, kun hän on tyytyväinen hänen kaarevaan kuvaansa. Hän rakasti itseään, kun hän oli hänen raskaimmillaan ja sanottiin olevan huono roolimalli sille. Henkilökohtaisesti kuitenkin mielestäni tämä tekee hänelle hyvän roolimallin. Hän tietää, että hän on kurvikas luonnollisesti, joten hän ei koskaan pyrkisi pitämään kiinni, mutta yrittää hillitä hänen tottumuksiaan, jos hän on tyytymätön hänen ulkonäköön tai tuntuu olevan liian raskasta. Hän uskoo, että on elintärkeää, että olet tyytyväinen kehoon riippumatta siitä, mikä muoto olet. Älä anna kenenkään kertoa, miten sinun pitäisi katsoa tai tuntea.

Valkoiset ruoat ovat pois

5b218fba467b781772abd0db5c62c8fc

Jokaisen on uhrata jotain yrittäessään syödä terveellistä ja menettää vähän painoa. Fro Christina Aguilera tämä oli valkoisia ruokia. Jauhot, sokerit, valkoinen riisi jne. Ovat kaikki poissa ja tähti yrittää välttää niitä milloin vain. Siellä on runsaasti muita terveellisiä ruokia, joita hän voi syödä ja sanoo, että sen jälkeen hän ei edes kaipaa näitä ruokia.

Leave A Comment

24 − 16 =