Celebrity Diet Secret

Hvor mange mennesker har noen gang sett på en skuespillerinne i en kjole og lurte på hvordan de blir så passe? Så mange mennesker gjør det hver eneste dag og ønsker at de kan få et snev om kostholdshemmelighetene til noen av dagens sterkeste og mest glamorøse kjendiser. Vel, noen har gitt verden deres tips.

I år har så mange forskjellige kjendisdieter truffet den vanlige, men man har sittende fast blant dem alle. Det er dietten hemmelig av Gwenyth Paltrow. Hvordan holder denne blonde bombehallen en slik fantastisk kropp hele tiden når hun har barn?

kjendis Diet Secret

Gwenyths snack-substitusjons-trick fungerer på en fin måte. I stedet for å gi inn på de godbiter hun gir sine barn, fokuserer hun på disiplin og en erstatningsteknikk. Når barna hennes spiser en sukkerholdig matbit som vil gjøre hennes midje vokse, erstatter Gwenyth seg selv for en sunn matbit.

Hva spiser hun? Det er så mange fettfattige godbiter som Gwenyth liker å nyte: Lette fett is og rosiner ligger øverst på listen. Frukt smoothies og frisk frukt er også veldig populære godbiter for Gwenyth som har mange fordeler uten kalorier.

frukt bowl

Et annet populært diettspørsmål er rettet mot Kate Hudson og hennes super slanke ramme. Hvordan ser hun så bra ut? Kate Hudson har delt sitt kosthold med verden også.

kjendiser diet secret

Trikset for Kate er enkelt: Spis så sunt som mulig. Hun foretrekker fersk fisk og sushi når hun kan. Dette er en veldig sunn mat med lavt kaloriinnhold som har mange fordeler. I tillegg foretrekker hun å spise økologisk mat når det er mulig. Eliminerer kjemikaliene fra kroppen hennes hjelper henne på mange flere måter enn bare hennes vekt.

Kates kosthold har gitt henne mulighet til å komme tilbake med en super slank selv etter at hun fikk en baby, selv om hun fikk så mye vekt i løpet av graviditeten at hun fikk mye trøbbel for det. Nå har hun ingen problemer overhodet å holde vekten av.

Beyonce

kjendiser diet tips

Beyonce har nylig hatt en baby også, og har delt hennes kostholdshemmeligheter etter babyen. Hun har informert verden om at vann er hemmelig: få mye av det. Hun drikker mye vann, som hjelper hennes helse og bidrar også til å undertrykke sin appetitt på store måter. Beyonce liker å legge lager til vann og tilsetningsstoffer for å gi det forskjellige smaker på forskjellige tidspunkter.

Leave A Comment

− 1 = 1