Beyoncé Knowles ruokavalio ja harjoittelu

decbb8e8e39639a58140c058a5565909

Syntynyt Beyoncé Giselle Knowles-Carter, Huston, Texasin syntynyt tähti tunnetaan nyt ympäri maailmaa hänen kykyjensä puolesta. 1990-luvun loppupuolella nousi kuuluisuuteen Destiny's Child -yhtyeen laulajana, pian pian sooloa ja hitti. Kun hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä vuonna 2003, se myi uskomaton 11 miljoonaa kappaletta, voitti viisi Grammy-palkintoa ja esitti kaksi Billboard-numeroa singleä. Jos tämä ei ole tapa aloittaa soolouristanne, en tiedä mikä on! Siitä lähtien hän on mennyt feat. Feat, valloittaa musiikkiteollisuus ja myös ottaa punched on näyttelijä liian.

fd5039f5ec370af66be34e81a4227b76

Tähti on viisikymmentä kuusi, ja hänen maailmanlaajuisen menestyksen lisäksi hän on tunnettu hänen houkuttelevasta hahmostaan ​​ja kauniista saaliistaan. Kun hän oli raskaana tyttärensä Blue-Ivyn kanssa, Beyoncé Knowles sai massiivisen kuusikymmentä kiloa, mutta raskauden jälkeen hän työskenteli kovasti, jotta hän olisi voinut saada kättelemättömän vielä ohut hahmonsa. Tähti on aina kertonut, miten hän ei ole luonnollisesti hoikka ja, niin paljon kuin hän haluaisi, ohittaa kuntosalit ja heittäytyä hänen suosikki ruokaa vain ei ole vaihtoehto hänelle tai muuten hän tulee painoa kuin hullu. Tämän seurauksena hän työskentelee kovaa päivää päivässä ja ulkona katsomaan laihaa ja ohutta. Haluatko tietää miten? Pidä lukemassa, minulla on kaikki vastaukset sinulle!

Beyoncé Knowlesin henkilökohtainen kouluttaja

0f84fdee93b0b65629df5f53f8fd1db9

Jotta se pysyisi niin loistavassa muodossa, tähti toimii henkilökohtaisen kouluttajansa Marco Borgesin kanssa. Yhdessä he keskittyvät Power Moves Training -filosofiaan, joka on Marco Borgesin allekirjoitus monessa suhteessa. Filosofia mahdollistaa tähdet harjoittamaan monia eri lihasryhmiä kerrallaan ja keskittymään koko kehoonsa, ei vain yksi. Koulutus tehdään välein ja vaihtelee korkeasta alhaiseen intensiteettiin, mikä auttaa Beyoncé Knowlesin polttamaan enemmän kaloreita istuntoa kohden kuin muutoin. Harjoittelu on harjoittelun vaihtelu, mutta ensisijaisesti siihen kuuluu juoksumatto, pyöriminen ja juokseminen.

Viisi minuutin harjoittelua

13a3208a464a3f52f98d412c89a3ef9c

Aina kun hän saa vähän aikaa, Beyoncé Knowles täyttää aukon useilla viiden minuutin harjoittelulla auttaakseen häntä polttamaan enemmän kaloreita koko päivän. Hän tekee sekoitus keuhkoja, kyykkyjä, lankkuja, venytyksiä jne. Kun hän tekee näitä harjoituksia, hän rakastaa kuunnella hänen suosikkimusiikkiaan. Hän sanoo, että musiikin sekoitus ja työskentely todella piristää häntä ja saa energiansa tasolle koko päivän.

Hän juoksee

555b22c79e69b7bc658b04aa97c37b3c

Ainakin viisitoista minuuttia päivässä tähti kulkee. Hän tekee tämän osittain lämpimänä harjoitteluna ennen hänen tärkeintä harjoittelua ja osittain pitääkseen sydämensä, keuhkojensa ja mieliensä terveinä sekä ruumiinsa. Hän sanoo, että se on hyvä stressin lieventäjä ja hyvä tapa aloittaa päiväsi.

Painon ja kestävyyden harjoitukset

7318cffeb892e4a64ac5573def09bc16

Osana harjoittelua, jonka hän tekee viisi päivää viikossa, Beyoncé Knowles tekee erilaisia ​​painonostoja, työntöjä, sotilaallisia puristimia, penkkejä puristuksiin, keuhkoihin, kyykkyihin, tyhmästi vähemmän kiharoita. Harjoittelun aikana hän tekee sata toistusta jokaisesta harjoituksesta ennen siirtymistä seuraavaan. Tämä kestää yleensä noin neljäkymmentä viisi minuuttia tunnin tuntiin, ja sitä seuraa kolmekymmentä minuuttia sydän.

Hän on Popstar!

a94a587eabc6ea27a9bc8ccc356a3116

Jopa ilman kaikkia näitä harjoituksia, muista, että Beyoncé Knowles viettää paljon aikaa lavalla, mikä tarkoittaa, että hän viettää vielä enemmän aikaa valmistautuessaan siihen. Kun hän on valmis kiertämään hän usein viettää yhdeksän tuntia päivässä tanssia lavalla valmistelemassa hänen show, jotain, joka on pakko irrottaa kaloreita ja puntaa.

Beyoncé Knowlesin ruokavalio

baba889d855f1f95e43f80eef5ed7009

Beyoncé Knowles myöntää suuren osan painostaan ​​menettämästä, kun hän on synnyttänyt tyttärensä imetykseen. Hän sanoo, että se todella auttoi häntä irrottamaan ylimääräiset punat ja on nyt puolustamaan käytäntöä ja neuvoo muita naisia ​​tekemään samoin. Hän myös sanoo, että raskauden jälkeen hän vakuutti, että hän aina söi yhden kasvissyöjäisen aterian päivässä, mikä auttoi häntä menettämään massiivisen viisikymmentäseitsemän kiloa, jättäen hänet vain kolme kiloa raskaampaa kuin ennen kuin hän oli raskaana.

Beyoncé Knowles on suuri tuuletin vasemman vihreän vihanneksen ja seuraa nyt vegaanista ruokavaliota. Niin kauan kuin hän tietää, mitä vitamiineja ja mineraaleja jokainen kasvi tarjoaa hänelle, hän pystyy täydentämään tasapainoista ruokavaliota ja ei menettää mitään välttämättömiä ravintoaineita. Jotkut hänen suosikki ruokansa ovat vihreitä omenoita, kurkkua ripottele etikka, sitruuna ja cayenne pippuria, ja edamame. Kun tähti näyttää esiin tai tarvitsee painoa nopeasti, hän sanoo, että hän jättää syömisen täyden aterian ja valitsee sen sijaan proteiinin ravistelut auttaakseen häntä ohuttaen nopeammin kuin muutoin voisi tehdä. Tämä ei kuitenkaan ole käytäntö, jota hän nauttii eikä pidä siitä jälkikäteen.

Leave A Comment

53 + = 62