Angelina Jolie ruokavalio ja harjoittelu

Angelina Jolie (syntynyt Angelina Jolie Voight) aloitti näyttelyssä seitsemän ja nyt kolme vuosikymmentä myöhemmin, ja kolmekymmentäkahdeksanvuotiaana hän on täysipainoinen näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja, tuottaja, morsiamen Brad Pitt (kateellinen paljon?) ja kuuden äiti. Hänen saavutukset ovat kiistattomia ja tuloksena hän on tullut Hollywoodin korkein palkittu näyttelijä. Hänen aikanaan (joka on kaukana toisesta voin lisätä) tähti on saanut Oscar-palkinnon, kaksi näyttelijöiden näyttelijän palkintopalkintoa ja kolme kultaista maailmaa, joista jokainen on todellinen taito ja lahjakkuus.

Angelina Jolie tunnetaan myös vaikuttavasta animaatiostaan ​​uskomattoman ulkonäönä. Hän on täydellisessä kunnossa, ja hänet on nimetty jopa eri medioiden kautta maailman kaunein nainen - nyt se on saavutus! Vaikka Angelina Jolie on synnyttänyt kolme lasta (muut kolme hyväksytään), Angelina Jolie näyttää mahtavalta kuin koskaan. Hänellä on tappaja hymy, kuuma ruumis, ja joukko jopa supermallin kaltaisi. Tällaisella kiireisellä elämällä, kuinka maapallolla A-listaaja onnistuu pysymään niin uskomattoman hyvänä? No, ei ole kovin kovaa työtä, voin vakuuttaa teidät.

potkunyrkkeily

e422066507bff5b84c416e956c32895a

Angelina Jolie tekee paljon taistelulajien harjoittelua ja kickboxia auttaakseen häntä pysymään tyylikkäällä, vahvalla ja ohut. Jos olet koskaan nähnyt Tomb Raideria tai Saltia, olet nähnyt hänet heittävän potkun tai lyönnin ja se on vain maistaa, mitä tähti voi todella tehdä. Kickboxingin ansiosta hän on uskomattoman sopiva ja vahva. Harjoitus auttaa häntä myös lisäämään kestävyyttä, pitämään hänet joustavana ja myös palamaan runsaasti kaloreita istuntoa kohden. Ei ole ihme, että hän näyttää niin hyvältä kaikilta hyödyiltä, ​​jotka tarjoavat säännöllisen kickboxingin!

Hän harjoittaa joogaa

05a3c7e8de6fffb372effead331ea77f

Amerikkalainen näyttelijä haluaa pitää kehonsa suuressa, jos ei täydellisessä muodossa. Voit tehdä tämän, hän rakastaa harjoitella joogaa, erityisesti liikkeitä, jotka edistävät lihasten värjäytymistä ja venyttelyä. Näin varmistetaan, että tähti ylläpitää huonoa ja tyylikästä hahmoa, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Se on myös erinomainen tapa Angelina Jolielle rentoutua pitkän työpäivän, julkisen silmän jälkeen tai vain kiireisen päivän jälkeen kuuden lapsensa kanssa. Se on hauskaa auttaa häntä purkamaan stressiä hänen hektisessä elämässään.

Hän rakastaa kieroutuneita kynsiä

34411c066b9b6ea14648e64a2c23af2b

Angelina Jolie on loistava pudotus, jonka hän saavuttaa ja pitää yllä harjoittamalla sitä, mitä kutsutaan kiertyneeksi. Jos pidät pöytää kuin hänen, suosittelen, että seuraat hänen johdonsa. Kierretty lounas on kehittänyt henkilökohtainen kouluttaja Gunnar Peterson ja sitä käytetään laajalti julkkiksia kaikkialla.

Resistenssikoulutus on avainasemassa

c0eb4141f73a9237e10d309ec5f677c9

Angelina Jolie tykkää myös lisätä vastarintaa hänen liikuntaa. Viimeisen rasvanpolttoa varten hän haluaa yhdistää aerobicilla resistenssin erinomaisiin tuloksiin. Hänen kiireisen aikataulunsa vuoksi hän muuttaa aina mitä harjoituksia hän tekee riippuen siitä, mihin hänellä on aikaa, mutta jotkut hänen suosikkinsä ovat keuhkoja, bicep-kiharruksia, olkapainoja, askeleita, ylösnostuksia, työntöjä, kyykkyjä ja lankkuja.

Angelina Jolisen ruokavalio suunnitelma

e278bdb330b3f182d04203e1562df917

Kuten voitte kuvitella, Angelina Jolie on tiukka ruokavalio, joka auttaa häntä pitämään hänen ruumiinsa ja kuva kärjen kärkisivustossa. Se oli Tomb Raiderin kuvaamisen aikana (joka vaati hänen olevan uskomattoman sopiva ja katsottava myös osaa), että hän aloitti harjoittelun asentamisesta ja urheilullisemmaksi, ja sen seurauksena hän alkoi keskittyä hänen ruokailutottumuksiinsa liian. Rakentaa runsaasti laiha lihaksen, hän alkoi syödä erittäin korkea proteiini ruokavalio, joka oli alhainen carbs. Tämä on jotain, jota hän jatkoi jopa elokuvan loputtua ja nyt, kuten monet Hollywoodin kuuluisat kuuluisatkin, hän yhä syö paljon proteiineja. Hän on myös suuri hedelmäpuu ja höyrytettyjä vihanneksia. Vesi on myös tärkeä ominaisuus hänen ruokavaliossaan. Kompleksiset hiilihydraatit ovat jotain, mitä hän syö hyvin vähän, itse asiassa hän vain syö tarpeeksi täydentämään ruumiinsa energiaa ja enempää. Muut asiat Angelina Jolie pyrkii välttämään punaisia ​​lihoja sekä vehnää sisältäviä elintarvikkeita. Jotta hän voisi syödä ruokaa ja tehdä aterioita enemmän, hän syö paljon salaattia, joko pääosan puolelta tai välipalaa yksinään. Kaiken kaikkiaan tähti syö uskomattoman terveellisesti, vaikkakin erittäin tarkasti. On äärimmäisen harvinaista, että hän antaa itselleen mahdollisuuden nauttia jotain makeaa ja hän aina tarkkailee kalorien saantiasi.

Niin teillä on se, Angelina Jolien ruokavalio ja harjoittelu. Vaikka se voi olla laaja, se ei ole niin tiukka kuin monet huippu-näyttelijät ja mallit siellä. Elämä on yhtä kiireinen kuin hänen, joka on erittäin ymmärrettävää. Kuuden lapsen huolta, olen hämmästynyt, että hänellä on aikaa tehdä jopa yksi kyykky! Hän on todella ihmemies!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

+ 89 = 99