Älykäs tyttö Vinkkejä Vältä painon nousua jouluna

Niin paljon kuin me kaikki rakastamme juhla-aikaa, yksi asia, jota emme voi kestää joulusta, on se paino, jota meillä on taipumus päästä. Olemme keskittyneet terveelliseen ruokavalioon viime jouluna ja erittäin hyvällä syyllä - on hyvin dokumentoitu, että ihmiset rasittavat joulua!

Olemme jo tutkinneet tarkemmin joitakin fiksuja tapoja, joilla voit olla terveellisempää joulua vaihtamasta tiettyjä elintarvikkeita sisältäen tunnettuja "superruokia" joulupäivän illallisiksi. Kaikki nämä tiedot löytyvät sivun alareunasta .... Lupaamme, että he ovat lukemisen arvoisia!

On joitain erittäin älykkäitä vinkkejä, jotka sinun pitäisi tietää, kun yritetään välttää painonnousua jouluna. Emme pidä sinua odottamassa enää. Istut mukavasti?

Ajattele eteenpäin

92238501bf091941ea0e96bd2676f8a3

Oikeat tytöt, jos tiedät aiot mennä myöhemmin tänä iltana illalliselle, älä viheliä itsesi tänään, muuten OVEREAT myöhemmin. Jos haluat välttää liikaa joulupainoa, sinun täytyy alkaa ajatella eteenpäin. Sen sijaan, että nälkisit itseäsi koko päivän ajan ja sitten ulotettiin myöhemmin ylelliseen ravintolaan, on muutamia pienempiä aterioita. Syö hyvää aamiaista saadaksesi sinut alkamaan päivälle, sinulla on terveellinen mutta pieni salaatti lounaalle ja muista nauttia muutamia paloja hedelmistä tai riisikakkuista nälän välttävinä välipaloina koko päivän. Nälkää itsesi tekee vain sinulle ylipainoisia ja pitää kalorit kehossa joka tapauksessa. Se ei ole sen arvoinen.

Joulu Candy! 

5212ea73b0e0226d35913772264cc023

Tiedämme, että parasta joulua on kaikki karkkia ja suklaata, johon sinulla on pääsy ... ja on täysin syytä syödä niitä runsaasti! Jotta et ymmärrä sokeripitoiset herkut, varmista, että sinulla on vain yksi laatikko suklaata auki kerralla ja varmista, että laitat avaamattomat pois jonnekin niin, että ne eivät ole näkyvissä ja mielessään. Jos he ovat oikeassa edessäsi, on hyvä mahdollisuus, että aiot syödä niitä. Jos he eivät ole siellä, et ajattele heitä. On järkevää, oikein?

Ota herkut työpäiväksi!

12265ad12df4b4ea748f7fad3f97b1ad

On hienoa, että voit nauttia maukkaita herkkuja, kuten herkkusieniä ja suklaata toimistossa juhla-aikana, mutta kun se tulee tuoda maukkaita herkkuja, yritä saada heidät terveellisiksi. Ota maukkaita appelsiineja tai joulua (terveitä) teemoituja välipaloja - tarkastelemme niitä myöhemmin. Teit heidät niin on järkevää, että syö niitä ... jos he ovat terveellisempää sinulle, teet vain itsellesi palveluksen. Muut kaverit ja tytöt toimistossa rakastavat sinua siitä. Vain siksi, että nuo pitsit ovat pöydällä edessäsi, ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee syödä niitä. Joskus sinulla on vain oltava tahdonvoimaa. Me todella puhumme terveellisemmistä mince pies top 10 vinkkejä tehdä se kautta joulu ilman rasvaa! (Osa B) - miksi ei pidä tarkemmin?

Joulun Buffet-Bonkers!

acb355929c6b627b8939972228647455

Vain koska siellä on buffet ei tarkoita sitä, että sinun täytyy syödä KAIKKI siitä! Älkää hypistäkö buffetpöydällä, koska aiot tavoittaa, napata jotain, jota et todennäköisesti tartu ja pistä se suuhusi. Jos olet huoneen toisella puolella tai toisessa huoneessa kokonaan, olet todennäköisesti vähäisempi. Se vain tekee täydellistä merkitystä, eikö vain? Tartu yhteen levyyn, täytä se ja syö se. Yritä välttää paluuta enemmän ja jos et, tee toinen levy terveellisemmäksi.

Joulupäivän osuudet!

Vihannesten pitäisi ottaa kolmasosa levystäsi suuren päivän päivällisen yhteydessä. Jos lihaa on enemmän kuin vihannekset, teet sen väärin. Helpoin tapa seurata joulusi painonnousua on säilyttää asianmukainen osavalvonta. Voit syödä terveellisintä maailmaa, mutta kun sinulla on osa, joka on suunniteltu viidelle aikuiselle miehelle, saat silti rasvaa.

Vaihda rasvaa!

063c6d7c3ba5a705cd5c9fe912b0e020

Sen sijaan, että levitettäisiin tavaraa tämän vuoden aikana, suolaa ne vähäkalorisella kasviöljyllä. Käytä paistinpohjaista paistopintaa öljyn sijasta paistinperunoiden valmistukseen. Vältä voin käyttöä vihanneksissasi tai ainakin yritä leikata. Sinun ei tarvitse tukahduttaa kaikkea epäterveellisimmistä tavaroista, jotta se maistuu hyvältä. Jos käytät vettä, jonka olet pannut vihanneksia kastikkeen kanssa, saat yhtä paljon makua kuin haluat, kun käytät rasvaa, että keitit linnun sisään. Joskus se on pienin asia, joka päätyy tekemään suurimman eron.

Ihon Turkki!

Me Love Turkey, Don't You?

Tiedämme, että iho on parasta, mutta se lisää koko kalorikasen joulupäivälliseen. Miksi ei jätä ihoa pois, tai vain suutele ja anna jonkun toisen olla loput. Tiedämme, että se on maukasta, mutta se todella kannattaa kaikkia niitä ylimääräisiä kaloreita? Ajatelkaa - jos leikkaat leikkaat kalkkunan ihon, sinulla voi olla minced pie tai lasillinen viiniä syytön-vapaa myöhemmin!

Jos haluat lisätietoja kalorien laskemisesta tänä jouluna, miksi et tarkasta joitain sivuston muita artikkeleita:

  • Top 10 vinkkejä tehdä se läpi joulun ilman rasvaa! (Osa B)
  • Top 10 vinkkejä tehdä se läpi joulun ilman rasvaa! (Osa A)
  • Rakastamme Turkkia, Älä sinä?
  • Helppo jouluruoanvaihto terveellisempää joulua varten

** Kuvia kauniista elintarvikkeista löytyy Pinterest.com!

Leave A Comment

− 1 = 5