Adriana Lima ruokavalio ja harjoittelu

Adriana Lima on ollut Victoria's Secret Angel vuodesta 2000, mutta silti hän näyttää siltä, ​​että hän on ikinä upea. Hän on ihaillut supermalli, joka tunnetaan ensisijaisesti hienojakoisesta kehostaan ​​ja tappajafyysiinsä. Fitness-fanaattorit ympäri maailmaa seuraavat hänen johdollaan ja seurattavat hänen ruokavalionsa ja harjoituksensa voimakkaasti, jotta hekin näyttäisivät häneltä. Hänen oma seuransa kasvoi yhä enemmän, kun takaisin vuonna 2012 hänestä tuli äiti toisen kerran ja muutaman viikon kuluessa hän on menettänyt kaikki hänen jälkeensä vauvan paino ja oli valmis lyömään kiitotien jälleen. Vain viikkoa synnytyksen jälkeen et olisi koskaan arvannut, että hän oli koskaan raskaana - uskomattoman vaikuttava peli! Sen lisäksi, että hänellä on jo valmiiksi pakattu harjoittelusuunnitelma, hän jopa onnistuu löytämään aikaa (ja puhumattakaan energiaa) menemään lenkkeilyyn ja pyörimään paljon päiviä, hauskaa ja pitämään itsensä katsomalla kiitorata valmiina. Joten tässä on, naiset, Adriana Lima ruokavalio suunnitelma ja harjoittelu rutiini, joka vie maailmaa myrskyn ...

Aamiainen

Aamiaiseksi Adriana tyypillisesti syödä kaurahiutaleita, joka on ripoteltu rusinoiden ja munanvalkuaisten kanssa. Ainoastaan ​​silloin tällöin hänellä on maitoa tai kahvia ruoan kanssa. Muunneltavuuden lisäämiseksi hän antaa itselleen mahdollisuuden saada mysliä hunajaa tai jopa jogurttia joskus. Kaikki, mitä hänellä on, on tiukasti painoltaan, joten annoskokoja voidaan seurata ja hänen kalorimääräään hallita.

0b9e69374c35eebdeba09e042dc8a40f

Lounas

Lounaalle Adriana saa tavallisesti joko nyrkkiä, kanaa tai punaista lihaa, jossa on salaattia tai vihreitä vihanneksia, jotka on grillattu. Kuidut luovat suuren osan keskipäivän välipalastaan, joka auttaa ruumistaan ​​sulattamaan ruoan helpommin.

19a3423c250f084b37abb0d288892158

Iltapäivällä Snacks

Jos Adriana tarjoaa iltapäivän välipalaa, se yleensä on kurkkujen, porkkanoiden tai muiden raaka-vihannesten muodossa. Kun hän tarvitsee energiaa, hän joskus syö pienen suklaata tai lusikallista hunajaa.

1941dfccadf916445e5a72ded3cad22f

päivällinen

Jos ajattelisi Adrianan ruokavaliota niin kauan, niin saatat haluta ajatella uudelleen. Illalla hän syö mahdollisimman vähän ja hänen levyt pitävät vain yksinkertaisen salaatin. Tämä, hän uskoo, auttaa häntä nukkumaan hyvin ja virkistää ruumistaan.

a4a92e12b0abc775595847966060bc34

Lihaksikkaat harjoitukset

Suuri intensiteetti lihasten rakentaminen harjoituksia kuten ruumiinpainon kyykkyjä ja vatsan liikuntaa ovat osa sitä, joka auttaa pitämään Adriana niin sävyjä ja antaa hänelle niin haluttu elin. Sen sijaan, että käytettäisiin koneita tai painoja, hän käyttää omaa kehoa ja omia voimiaan, jotta hän voi luoda suuren intensiteetin, kovaa harjoittelua, joka pitää hänen valokuviensa valmiina.

764f9e322ad3e8a5f5f2905612b6ae6b

Suurten intensiteettijaksojen harjoittelu (HIIT)

Adriana tekee paljon korkean intensiteetin intervalliharjoitusta pitääkseen hänen vähärasvaisen ruumiinsa. Tämä sisältää useita toistuvia erilaisia ​​harjoituksia, jotka ovat suuria intensiteettejä, jota seuraa pienen purskeen pienitehoiset harjoitukset. Tänä aikana hän suosii hyppy köyttä, joka tarjoaa hänelle hyvän kortin harjoitus ja auttaa lisäämään hänen urheilullinen kapasiteetti. Tämän sanotaan lisäävän rasvan vähenemistä ja tekee kehon värjäytymisestä tehokkaamman, minkä vuoksi HIIT-harjoitukset näkyivät voimakkaasti hänen rutiineissaan, kun hän yritti menettää postin vauvan painonsa.

b9fbe7182065995c580c817f6e129575

Capoeria

Victoria's Secret Angel harjoittaa myös Capoeriaa, joka pitää kehonsa säilyneenä. Harjoittelu on peräisin Brasiliasta, ja se on taistelutaistelutyyli, joka yhdistää suuren nopeuden vallan ja tanssin.

c69caa37f39e73d7fa7df4b6a0ffedd7

Nyrkkeily

Nyrkkeily on yksi Adrianin suosituimmista urheilulajeista, ja hän aina pitää sen harjoituksissaan. Sen sijaan, että hän yksinkertaisesti lyö vapaata tyyliä, hän suorittaa monimutkaisia ​​harjoituksia, jotka haastavat hänen ruumiinsa. Sekä hänen fyysisen kunnonsa pitämisen, Adriana uskoo, että nyrkkeily on avain pitämään mielensä henkisesti teräväksi, koska se vaatii paljon huomiota, tarkkuutta ja tasapainoa.

da44b54d1fb7f4cd4a234c1fbec47cd3

Jooga

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jäähtyä ja sävyttää, Adriana on joogan seuraaja. Rentoutuen myös jooga pitää elimistön joustavan ja joustavan myös.

cfd33f7192129a25d1038a6152243215

Adriana on osoittanut, että tämä ravitsemus- ja kuntoyhdistelmä tekee fantastisista tuloksista ja maailmanluokan supermallikuorosta. Niin lupaavia kuin hänen rutiinit voivat olla, mutta he ovat vain kaikkein päättäväisin meistä ja niistä, joilla on eniten valtaa. En tiedä sinusta, mutta en henkilökohtaisesti voi kuvitella, että kaikki tämä tapahtuu päivittäin, viikko viikolla. Minulla on muutamia harjoituksia viikossa melko vähän puhdasta ruokaa, mutta tiedän, että minulla ei ole tarpeeksi elämää kuin Adriana. Tästä syystä meidän kaikkien pitäisi kiittää häntä. Tämä ruokavalio- ja harjoittelujärjes- telmä osoittaa, kuinka vahva tahto supermalliin on ja kuinka päättäväisesti hän on pysytellä pelin päällä. Niille teistä, jotka pitävät mielikuvitustasi hyvin koulutetuissa jalanjäljissä, hyvää onnea ja anna minun tietää, miten pääset!

Leave A Comment

+ 19 = 27