10 parasta laihtuminen smoothie

Sileät ja laihtuminen on aihe, josta voidaan keskustella koko päivän. Äidit ja tyttäret yrittävät kokeilla kaikkia mahdollisia painonpudotuksia, mukaan lukien vieroitus, jotta he voivat palata julkkiskuvioihinsa.
Koska kukaan ei pidä rasvana, tai on sanottava, että ne lisäävät painoa, laihdutusvaihtoehtojen jatkuva etsintä on lisääntynyt ja smoothie, jotka ovat sekoitettuja tuoreita hedelmäjuomia, jotta se olisi osa reseptiluokassa. Seuraavassa luettelossa kuvataan 10 parasta painonpudotusta smoothieet ja reseptit, joita voit kokeilla ja menettää ylimääräisen vatsa- ja kehonrasvan.

mango smoothies
Mango tämä smoothie on täydellinen sekoitus mango-kuutioista, kypsistä avokadoista ja mango-mehusta, joka lisätään neljänneksen.

Mustikka smoothies

Mustikka tämä rasvaton maidon sekoitus, pakastetut ja makeuttamattomat marjat ja pellavansiemenöljyinen pöytäliina sopii täydellisesti litteisiin vatsaan ruokavalioihin, jotka voivat myös toimia päivittäisen hyönteisnäytteenä.

Maapähkinä butter and bananas smoothies

Maapähkinävoita ja banaaneja tämä sekoitus otetaan tavallisesti aamiaiseksi, ja siinä on kuppi rasvatonta maitoa, tavallinen jogurtti ja pikkuliha, kermaista luonnollista, salaamatonta maapähkinävoi.
Vanilja jogurtti ja mustikka, kuten lause ilmaisee, tämä on sekoitus vanilja- ja mustikka-smoothie, joten tarvitset vain kuppimaista maitoa tai soijan maitoa, jos se on saatavilla. Vanillan jogurtti ja tuoreet mustikat voidaan myös lisätä reseptin täydentämiseksi.
Suklaa vadelma tätä smoothie, kuppi soijaa tai rasvatonta maitoa sekoitettu vaniljajäätelöä ja jotkut suklaa vinkkejä täytteet tekisi täydellinen laihtuminen smoothie otetaan aamiaiseksi tai lounaaksi tai jopa välipala.

Peach suosittu vaihtoehto tasainen vatsa ruokavalio jumpstart, tämä on herkullista välipalaa sekoittamalla rasvaton maito, makeuttamattomat persikat ja orgaaninen pellavansiemenöljy.
Sitruuna-oranssi sitrushedelmä trooppiselle tasomaiselle vatsaan, tämä smoothie tekee uskomattoman laihtumiskokemuksesta. Sinun on pakko sekoittaa yhtä suuria osuuksia rasvatonta maitoa, sitruunajogurttia ja kuorittua oranssia leikattuna pieniksi osiksi. Tämä myös jäähdytetty.

omena smoothie
Apple, jos harkitset painon menettämistä nopeasti kuoren maidon kanssa, jotkut vaniljajäätelöä ja appelsiinipihveä lisätään sen maustamiseen. Jotta se omena smoothie, kuoritut hienonnettu omena ja cashew voita täydentää resepti.
Ananas tekee sen luokan laihtuminen smoothies, koska se on luokiteltu tasainen vatsa ruokavalio jumpstart välipala ja rasvaton maito ja purkitettu ananakset ovat kaikki mitä tarvitset.
Mansikka kuppi rasvatonta maitoa, makeuttamattomia mansikoita ja kylmäpuristettua orgaanista pellavansiemenöljyä tekee hämmästyttävä jumpstart-hoidon flat bellies.

Leave A Comment

1 + 5 =