Star Τατουάζ Σημασία

Τα αστέρια είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τατουάζ σήμερα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον αυχένα, στους καρπούς, στην πλάτη ή στα οστά του λυκίσκου. Εκτός από την όμορφη εμφάνιση, τα αστέρια έχουν και άλλες σημασίες πίσω από αυτά. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι πιθανότατα θα σας ζητήσουν το νόημα πίσω από το αστέρι τατουάζ σας, είναι σημαντικό να αποφασίσετε εκ των προτέρων γιατί παίρνετε το τατουάζ.

Star Τατουάζ Σημασία

Δεδομένου ότι τα αστέρια εμφανίζονται τη νύχτα, χρησιμοποιούνται συχνά για να αντιπροσωπεύσουν την πάλη ενάντια στο σκοτάδι. Για μερικούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι το αστέρι ενσωματώνει αλήθεια και πνευματικότητα. Μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν τη θεία σχέση που έχει ο άνθρωπος με τον Θεό. Σε πολλές διαφορετικές κουλτούρες, το τατουάζ αστέρι χρησιμοποιείται ως σύμβολο προστασίας και καθοδήγησης. Το βόρειο άστρο χρησίμευε για να καθοδηγεί τους σκλάβους κατά μήκος της πορείας προς την ελευθερία, έτσι ώστε ένα αστέρι να μπορεί να είναι ένας οδηγός καθώς κάποιος αναζητά μια καλύτερη ζωή.

star-6

Η έννοια του τατουάζ του πενταγράμμου

Το πεντάγραμμα είναι βασικά ένα πεντάκτινο αστέρι. Για τους αρχαίους Κέλτες, αυτό το σύμβολο αντιπροσώπευε τους αφηγητές και τους μάγους. Επιπλέον, τα πέντε σημεία του πενταγράμμου αντιστοιχούσαν με τα τέσσερα κύρια στοιχεία στη φύση: τον αέρα, τη φωτιά, το νερό και τη γη. Το πέμπτο σημείο του πενταγράμμου προοριζόταν να συμβολίζει την ένωση των στοιχείων για να δημιουργήσει το πνεύμα. Ως αποτέλεσμα, το πεντάγραμμα ήταν σύμβολο της ισορροπίας της φύσης και του ανθρώπινου πνεύματος.

Συχνά, το πεντάγραμμα χρησιμοποιείται για να συμβολίζει την αναζήτηση του ατόμου για αρμονία και ισορροπία. Πολλοί πολιτισμοί χρησιμοποιούν το πεντάγραμμα με ένα σύμβολο γιν και γιανγκ μέσα σε αυτό για να δείξουν την αρμονία μεταξύ ανθρώπων και στοιχείων. Όταν το πεντάγραμμα είναι στραμμένο προς τα κάτω, χρησιμοποιείται για να σημαίνει το αντίθετο και αντιπροσωπεύει το σκοτάδι και το κακό.

star-1

Το εξάγωνο

Όπως και το πεντάκτινο αστέρι, το εξάχρονο άστρο (εξάγραμμα) έχει μοναδική σημασία. Γνωστό ως το αστέρι του Δαβίδ, το αστέρι με έξι άκρες ήταν ένα σύμβολο που ήταν σημαντικό για τον Ιουδαϊσμό. Συμβολίζει την αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και Θεού μέσα από μια θεία σχέση που τα ενώνει μαζί. Σύμφωνα με το μύθο, ο David είχε τοποθετήσει το αστέρι του Δαβίδ στο τατουάζ του όταν πολέμησε τον γιγάντιο Goliath. Εξαιτίας αυτής της σύνδεσης, το εξάχρονο άστρο είναι γνωστό ως το αστέρι του Δαβίδ. Αυτό το αστέρι είναι επίσης γνωστό ως Star του Δημιουργού. Όταν χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο, τα έξι σημεία αντιπροσωπεύουν το καθένα μια ημέρα της εβδομάδας. Το κέντρο του αστεριού αντιπροσωπεύει το Σάββατο.

Το Heptagram

Ενώ το αστέρι με επτά άκρα δεν είναι τόσο δημοφιλές, έχει ακόμα έναν πλούσιο συμβολισμό. Αυτό το αστέρι συνδέεται με τα επτά κύρια Τσάκρα που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα. Στην Καμπάλα, ο αριθμός επτά θεωρήθηκε επίσης σημαντικός. Εξαιτίας αυτού, το επτά κατευθυνόμενο αστέρι θεωρήθηκε ένα σημάδι ότι ο φορέας ενσωμάτωσε τις μυστικές δυνάμεις τους στη ζωή τους.

Το οκτάχρονο άστρο

Στον σύγχρονο κόσμο, το οκτάκτιστο αστέρι σημαίνει αναγέννηση και εκπλήρωση. Στην αρχαία Αίγυπτο, οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν το οκτάκλειστο αστέρι για να εκπροσωπήσουν τους οκτώ βασικούς θεούς κατά την έκτη δυναστεία των Φαραώ.

Το Nonogram

Γνωστό ως μηγραμμόγραμμα, το εννέα μυτερό αστέρι είναι η σύνδεση των εννέα στοιχείων. Ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες αλλαγής και σταθερότητας.

αστέρων-5

Οι διαφορετικές σημασίες των τατουάζ αστέρι

Με την πάροδο του χρόνου, τα αστέρια έχουν ανατεθεί πολλές διαφορετικές έννοιες. Μερικά από τα πιο κοινά περιλαμβάνουν:

- Ατομικότητα
- Κερδίζοντας μια πρόκληση
- Κάνοντας μια ευχή
- Μοναδικότητα
- Επιτυχία
- Ισορροπία
- Ένα μέλος της Ακτοφυλακής ή του Πολεμικού Ναυτικού
- Καλή τύχη
- Ολοκλήρωση
- Ένας θρησκευτικός λόγος
- Παιχνίδι
- Ένας επιζών του καρκίνου του μαστού
- Μεταμόρφωση και μετασχηματισμός

Ενώ αυτά είναι οι πιο κοινές έννοιες, το νόημα του τατουάζ αστέρι εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον κομιστή. Όπως τα περισσότερα τατουάζ, είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένας σχεδόν ατέλειωτος αριθμός συνδυασμών και σχεδίων. Διαφορετικές έννοιες μπορούν επίσης να γίνουν χρησιμοποιώντας διαφορετικά σύμβολα και στοιχεία στο τατουάζ. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο κοινά σχέδια τατουάζ που ενσωματώνουν αστέρια.

Το Φιλιππινέζικο ήλιο και τα αστέρια Τατουάζ Σημασία

Ο ήλιος των Φιλιππίνων και τα αστέρια είναι επίσης γνωστά ως τα τρία αστέρια και ένας ήλιος. Αυτός ο σχεδιασμός εμφανίζεται πραγματικά στη σημαία των Φιλιππίνων. Κάθε ένα από τα τρία αστέρια αντιπροσωπεύει μία από τις τρεις κύριες ομάδες νησιών. Εν τω μεταξύ, οκτώ ακτίνες του ήλιου αντιπροσωπεύουν μια επαρχία στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με την παράδοση, τα αστέρια και ο ήλιος θα πρέπει να είναι και ένα λαμπερό χρυσοκίτρινο.

star-2

Πεφταστέρι

Γνωστή από τους αστρονόμους ως κομήτες, το αστέρι γυρίσματος έχει χρησιμοποιηθεί για να συμβολίζει την καλή τύχη για χιλιάδες χρόνια. Στους σύγχρονους μύθους, υποτίθεται ότι θα λάβετε μια ευχή εάν εντοπίσετε ένα αστέρι σκοποβολής. Σε ένα σχέδιο τατουάζ, η ουρά του κομήτη μπορεί να σχεδιαστεί με μικρότερα αστέρια ή απλά ένα ίχνος αστραφτερής σκόνης αστέρι. Ενώ οι κίτρινες αποχρώσεις είναι πιο αληθινοί στη ζωή, μπορεί να δημιουργηθεί ένα πιο φανταστικό αστέρι σκοποβολής με χρώματα ουράνιου τόξου ή παγωμένους μπλε αποχρώσεις.

Ένα τατουάζ αστέρι μικροσκοπικών

Ενώ μπορεί να είναι μικρό, τα μικροσκοπικά αστέρια έχουν παραμείνει ένα από τα πιο συνηθισμένα σύμβολα σε κάθε πολιτισμό στον κόσμο. Από τα αστραφτερά αστέρια σε ένα αστέρι πίσω από το αυτί, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε αυτό το σχέδιο τατουάζ στο επόμενο τατουάζ σας. Μπορείτε να τα σχεδιάσετε σε οποιοδήποτε χρώμα και διαφορετικά χρώματα χρησιμοποιούνται συχνά για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο σημασίας.

Χρησιμοποιήστε Τατουάζ αστέρι για να αντιπροσωπεύσει ένα ορόσημο

Για τους σύγχρονους χρήστες, ένα τατουάζ αστέρι χρησιμοποιείται συχνά για να αντιπροσωπεύσει ένα λαμπερό, ευτυχισμένο γεγονός στη ζωή τους. Το αστέρι μπορεί να σημαίνει τη γέννηση ενός παιδιού ή μπορεί να δείξει την επιθυμία σας να φτάσετε σε υψηλότερο στόχο στη ζωή. Τα αστέρια γυρίσματα συχνά χρησιμοποιούνται για να αντιπροσωπεύουν μια στιγμή, πρόσωπο, γεγονός, ρομαντισμό ή δουλειά που άλλαξε τη ζωή σας.

star-3

Ναυτικό αστέρι

Πριν από πολύ καιρό οι ναυτικοί έπρεπε να χρησιμοποιούν τα αστέρια για να περιηγούνται στον ωκεανό. Το Βόρειο Αστέρι ήταν η κοινή επιλογή που χρησιμοποιείται για να περιηγηθείτε προς το σπίτι. Πολλοί ναυτικοί θα πάρουν το τατουάζ ενός ναυτικού αστέρι από μια προληπτική επιθυμία να επιστρέψουν πάλι με ασφάλεια στο σπίτι. Ως εκ τούτου, το ναυτικό αστέρι συχνά αντιπροσωπεύει την επιθυμία για καθοδήγηση και προστασία. Οι σύγχρονοι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως ένδειξη ότι θέλουν να γράψουν τη δική τους πορεία στη ζωή. Συχνά, αυτά τα αστέρια ονομάζονται αστέρες πυξίδας λόγω της ικανότητάς τους να σας καθοδηγήσουν.

Celtic Star Tattoo

Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιεί ένα μείγμα του σχεδιασμού αστέρων και του κελτικού κόμπου. Όταν γίνεται σε αυτό το στυλ, το αστέρι μπορεί να αντιπροσωπεύει την κληρονομιά σας. Η πτυχή των κελτικών κόμβων μπορεί επίσης να συμβολίζει το άπειρο και τη διασύνδεση με τον κόσμο.

Αστέρια και σύννεφα

Στις αρχαίες μυθολογίες, τα σύννεφα είχαν ποικίλες διαφορετικές έννοιες. Οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες πίστευαν ότι τα σύννεφα ήταν τα σπίτια των θεών. Οι σύγχρονοι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι τα δυσοίωνη σύννεφα συμβολίζουν έναν πλησιάζοντα κίνδυνο ή κακή τύχη. Ανάλογα με το πώς σχεδιάζετε το τατουάζ σας, τα αστέρια και τα σύννεφα μπορούν να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα. Τα αστέρια που προκύπτουν από σύννεφα θύελλας μπορούν να δείξουν ότι έχετε θριαμβεύσει σε δύσκολους καιρούς για να πετύχετε ένα στόχο.

star-4

Η τοποθέτηση των τατουάζ αστέρι

Δεδομένου ότι τα αστέρια μπορούν να γίνουν τόσο μικρά όσο και μεγάλα που θέλετε, μπορούν να χωρέσουν σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα. Για τις γυναίκες, τα πιο κοινά σημεία για ένα τατουάζ αστέρι είναι οι καρποί, κάτω μέρος της πλάτης, κλείδα, ισχία, αστράγαλος, ώμος και γοφοί. Οι άνδρες συχνά τοποθετούν ένα τατουάζ αστέρι στο πίσω μέρος των ώμων τους, στο άνω χέρι τους, στους καρπούς ή στην πλευρά τους. Όσο το τατουάζ δεν είναι πολύ περίπλοκο, μπορείτε να το κάνετε τόσο μικρό όσο θέλετε.

Leave A Comment

2 + 8 =