Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Όλοι έχουμε ακούσει για αστάρι μακιγιάζ, είτε ήταν στην τηλεόραση, από έναν φίλο, ή απλά δει στο κατάστημα. Αλλά γιατί ένα κορίτσι πρέπει πραγματικά να δαπανήσει τα χρήματα για να αγοράσει ένα αστάρι?

Λοιπόν, κυρίες, πρέπει να σας πω: το αστάρι θα είναι ο επόμενος καλύτερος φίλος σας και ένα MUST στη ρουτίνα μακιγιάζ σας αφού το δοκιμάσετε μόνο μία φορά.

Είναι σαν ένας θαυματουργός εργαζόμενος που συνεχίζει να δίνει.

Ελέγξτε αυτά τα 15 τεράστια, καταπληκτικά, απίστευτα οφέλη από το να χρησιμοποιείτε το makeup primer και ποτέ δεν θα πάτε χωρίς αυτό ξανά!

Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Smoother Skin

Ένα πράγμα που μπορεί να συμφωνήσει η κάθε γυναίκα είναι αυτό: το απαλό δέρμα είναι Πάντα ένα μπόνους!

Αγωνιζόμαστε πάντα για την ομαλότερη, πιο μαλακή επιδερμίδα. καλά, χρησιμοποιώντας ένα αστάρι μπορείτε άμεσα να απολαύσετε το πλεονέκτημα του υπερβολικά λείο δέρμα που αισθάνεται εντυπωσιακό στην αφή. Μια τέτοια απλή λύση για το δέρμα που μπορεί να είναι λίγο ξηρό - το οποίο φυσικά μπορεί να κάνει το μακιγιάζ σας να δείχνει λίγο «cakey» και δυσάρεστο.

Κρύβει ακμή

Η ακμή είναι μια σκληρή μάχη για την καταπολέμηση. και αν παλεύετε με την ακμή, είστε πιθανότατα άρρωστοι και κουρασμένοι από το μακιγιάζ σας που δεν κρύβει όλες αυτές τις απαίσιες ατέλειες.

Το μεγάλο πράγμα για τη χρήση ενός αστάρι πριν την εφαρμογή της βάσης σας είναι, αστάρι μειώνει άμεσα την ορατότητα της ακμής, κρύβοντας την ακμή σας σαν να μην υπήρχε ποτέ. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, αλλά κυρίως για τα νεαρά κορίτσια και τους εφήβους που βρίσκονται συνεχώς σε μια ανηφόρα μάχη κατά breakouts.

Κρύβει την Ερυθρότητα

Η ακμή μπορεί σίγουρα να προκαλέσει κάποια υπερβολική ερυθρότητα στο πρόσωπο. αλλά ακόμα κι αν έχετε ακμή ή όχι, μερικές γυναίκες εξακολουθούν να αγωνίζονται με ερυθρότητα του προσώπου. Το τρομερό πράγμα για το αστάρι είναι ότι μειώνει την ερυθρότητα τη στιγμή που εφαρμόζεται, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα πρόσωπο χωρίς κόκκαλα με ένα μόνο κομμάτι του αστάρι.

Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Είτε είστε νεότεροι και έχετε μια μικρή εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων ή είστε λίγο παλιότεροι που παλεύουν με το ίδιο ζήτημα σε μεγαλύτερο βαθμό, πιθανότατα κάπως έχετε αναστατωθεί. Θέλω να πω, ναι, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι απλά πράγματα που συμβαίνουν σε μας με την πάροδο του χρόνου, αλλά γιατί πρέπει να είμαστε τόσο ανήσυχοι γι 'αυτούς?

Το Primer - ειδικά εκείνα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρύβουν λεπτές ρυτίδες γραμμής - έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτά τα θέματα για μια νεανική εμφάνιση που ο καθενας μπορούν να απολαύσουν. Ποιος δεν θα ήθελε μια πιο άψογη εμφάνιση με μόνο ένα dab του αστάρι?

Σοβαρά, κυρίες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη ενός αστάρι. Η πιο μαλακή επιδερμίδα δίνει μια νεώτερη εμφάνιση που είναι μεγάλη για κάθε κυρία εκεί έξω.

Ελαχιστοποιεί πόρους

Πολλές γυναίκες εκεί έξω υποφέρουν από υπερβολικά μεγάλους πόρους. και hey, ακόμη και όταν έχετε μικρότερους πόρους, χρησιμοποιώντας ένα υγρό υπόβαθρο μπορεί να φέρει τους πόρους αυτούς στη ζωή με έναν νέο τρόπο! Είναι ένας ΣΟΒΑΡΟΣ αγώνας κατά τη χρήση υγρών θεμελίων. Φαίνεται σαν να μας δίνουν αυτόματα πόρους που δεν θα περάσουν!

Χρησιμοποιώντας ένα αστάρι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε και να αποφύγετε αυτούς τους πόρους, είτε είστε γυναίκα με πόρους μεγαλύτερους της ζωής είτε μόνο μικρότεροι που εμφανίζονται μετά την εφαρμογή του θεμελίου.

Με την άμεση ανακούφιση από τους πόρους, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τον τύπο θεμελίωσης που φοράτε καθημερινά.

Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Εύχρηστος

Ορισμένα προϊόντα μακιγιάζ απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Μπορεί να είναι ένας σοβαρός πόνος στο άκρο, όταν δεν είστε σίγουροι πώς να το χρησιμοποιήσετε ή να το εφαρμόσετε για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για τη χρήση ενός αστάρι μακιγιάζ είναι να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε επίπονη διαδικασίες εφαρμογής καθόλου. Είναι τόσο εύκολο όσο να βουρτσίζετε λίγο αστάρι στα δάχτυλά σας και να το εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, σαν να προτιμήσατε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

Θυμηθείτε κυρίες: δεν χρειάζεστε πολλή αστάρι. λίγο πηγαίνει ένα μεγάλο τρόπο, οπότε όποιο αστάρι που καταλήγετε αγοράζει σίγουρα θα σας κρατήσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεγάλη για εσάς και ακόμα καλύτερα για το πορτοφόλι σας!

Λειτουργεί για όλους τους τύπους δέρματος / χρώματα

Σίγουρα, όταν ψωνίζετε για το τέλειο αστάρι σας, θα υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για «λιπαρά πρόσωπα» ή «ξηρά πρόσωπα» ή τα "likes". αλλά στο τέλος της ημέρας, ενενήντα τοις εκατό των εκκινητών θα λειτουργούν καταπληκτικά για κυριολεκτικά κάθε τύπο δέρματος και χρώματος δέρματος.

Δεδομένου ότι οι εκκινητές δεν έχουν συνήθως κανένα χρώμα συνδεδεμένο μαζί τους, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για ένα αστάρι που αλλάζει το χρώμα του δέρματός σας ή κάτι τέτοιο. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο αστάρι, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος από το φως στο σκοτάδι, και κάθε αστάρι σχεδιάζεται με μία αποστολή: ομαλότερη την επιδερμίδα, λιγότερη ερυθρότητα και ακμή και άψογο φινίρισμα κάθε φορά.

Οποιοσδήποτε εκκινητής καταλήγετε επιλέγοντας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει με τον τύπο και το χρώμα του δέρματος σας. Μια πολύ απλή απόφαση, ειδικά αν τείνετε να είστε γκάλι που δεν είναι τόσο σίγουρος για τα χρώματα των μαρκών που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί.

Κάτι για όλους

Όπως ανέφερα παραπάνω, κάθε αστάρι θα λειτουργήσει μαγεία στο δέρμα σας, ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε.

Ωστόσο, αν νομίζετε ότι το πρόσωπό σας είναι υπερβολικά ξηρό, ίσως θελήσετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο αστάρι που να λειτουργεί για ξηρότερο δέρμα. Από την άλλη πλευρά, εάν χρειάζεστε κάτι με λίγο λιγότερο υγρασία για να συνοδεύσετε το λιπαρό δέρμα σας, μπορείτε να βρείτε ένα αστάρι ειδικά για λιπαρό δέρμα στον δείκτη με ευκολία.

Κάνετε λίγη έρευνα πριν αγοράσετε το αστάρι σας και είστε αναγκασμένοι να βρείτε το αστάρι που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι.

Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Φθηνότερες επιλογές

Μπορείτε να σκεφτείτε να προσθέσετε ένα αστάρι στο τελετουργικό makeup σας θα κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Ενώ μερικά αστάρια είναι λίγο πιο ακριβά, υπάρχουν TONS των εκκινητών στην αγορά που διατίθενται για κάτω από δέκα δολάρια. Και το καλύτερο κομμάτι είναι - τα αστάρια θα σας διαρκέσουν πολύ καιρό, οπότε είναι εύκολο να βρείτε ένα αστάρι ακόμη και αν είστε σε χαμηλό προϋπολογισμό.

Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός

Θυμάστε νωρίτερα όταν ανέφερα πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αστάρι; Ναι, εννοούσα σίγουρα αυτή τη δήλωση. Δεν υπάρχει ΟΧΙ ειδικός εξοπλισμός όπως βούρτσες ή σφουγγάρια που απαιτούνται για τη χρήση ενός αστάρι. Απλά το βάλετε στο δάχτυλό σας και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας.

Δεν έχει καμία ευκολία από αυτό!

Χρήση για αναβαθμίσεις αφής

Όλοι χρειαζόμαστε αναβαθμίσεις στο μακιγιάζ μας όλη την ημέρα. Αντί να χρησιμοποιείτε τα πολύτιμα θεμέλια ή τη σκόνη σας, απλά τοποθετήστε ένα αστάρι λίγο και θα είναι καλό να πάτε.

Σοβαρά, ένα προϊόν που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει πριν και μετά βάζετε στο μακιγιάζ σας ένα προϊόν που αξίζει να αγοράσετε, τα χέρια κάτω!

Το μακιγιάζ παραμένει μακρύτερο

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για το μακιγιάζ είναι ΠΟΤΕ δεν μένει! Λίγες ώρες μετά την εφαρμογή σας αφήνεται με μακιγιάζ που φαίνεται υπο-par στην καλύτερη περίπτωση, κάτι που δεν είστε ευχαριστημένοι με. Η χρήση αστάρι είναι ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας παραμένει άψογο όλη την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ταξιδεύετε στο μπάνιο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος προσπαθώντας να διορθώσετε το μακιγιάζ σας πριν γυρίσετε πίσω στο γραφείο!

Δεν θα προκαλέσει Breakouts

Κάθε γυναίκα που αγωνίζεται με breakouts φοβάται συνεχώς να δοκιμάσει νέα προϊόντα μακιγιάζ καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει ένα νέο ξεμπλοκάρισμα. Το μεγάλο πράγμα για τη χρήση ενός αστάρι είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα είναι ασφαλές από τους επιτιθέμενους του ξεσπάσματος!

Μην αφήσετε τον φόβο των breakouts να σας αγκαλιάσει από αστάρι που θα μπορούσε κυριολεκτικά να αλλάξει το παιχνίδι μακιγιάζ σας. Αν είστε πραγματικά ανησυχούν για αυτό, βρείτε ένα αστάρι ειδικά για τις κυρίες που έχουν την τάση να ξεσπάσουν.

Πυγμάχος ελαφρού βάρους

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη βαρύτητα του μακιγιάζ - είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα βαρύ συναίσθημα με αστάρι. Στην πραγματικότητα, το αστάρι είναι τόσο ελαφρύ που δεν θα παρατηρήσετε καν ότι το φοράτε.

Σοβαρά, το αστάρι θα είναι ίσως το ελαφρύτερο πράγμα στο πρόσωπό σας. Είναι πρακτικά αόρατο, αλλά έχει τόσα πολλά οφέλη που συνδέονται με αυτό!

Τι κάνει το Primer: 15 οφέλη από τη χρήση του Primer μακιγιάζ

Δημιουργεί ένα πανέμορφο φινίρισμα Airbrush

Άψογα φινίρισμα είναι αυτό που εμείς, ως γυναίκες, STRIVE FOR. Αλλά ας το παραδεχτούμε- μια αεροφωτογραφία μοιάζει με αυτές που βλέπετε στην τηλεόραση φαίνεται πρακτικά αδύνατη. Λοιπόν, μπορείτε να πάρετε ένα βήμα πιο κοντά σε μια απολύτως τέλεια, airbrushed εμφάνιση απλά εφαρμόζοντας μια πρέζα αστάρι πριν κάνετε την κανονική ρουτίνα μακιγιάζ σας.

Βλέπετε, το αστάρι έχει τη δύναμη να κρύψει όλες αυτές τις «ατέλειες» και να δημιουργήσει μια απίστευτα μεταξένια ομαλή πλατφόρμα για να τοποθετηθεί το μακιγιάζ σας. Το τελικό αποτέλεσμα; Πανέμορφο μακιγιάζ που φαίνεται τέλεια κάθε φορά.

Είναι ένα τόσο απλό βήμα για να πάρετε, γιατί δεν θα θέλατε να το δοκιμάσετε?

Ποιο είναι το αγαπημένο σας αστάρι?

Leave A Comment

3 + 7 =