Συμβουλές μακιγιάζ για καφέ μάτια

Τα καστανά μάτια, στατιστικά το λιγότερο αγαπημένο χρώμα των ματιών, μπορεί να βρίσκονται κάτω από δημοτικότητα. Οι περισσότεροι με καστανά μάτια επιθυμούν να έχουν μπλε μάτια και πολλοί θα πάνε μέχρι να αλλάξουν το χρώμα των ματιών τους φορώντας χρωματιστές επαφές. Αυτό που είναι παράξενο γι 'αυτό είναι ότι τα καστανά μάτια μπορεί να φαίνονται να είναι τα πιο όμορφα από όλα τα χρώματα, εφόσον το make-up εφαρμόζεται σωστά.

Κάνοντας το σήμα τους στην κοινωνία, τα καστανά μάτια γράφτηκαν σε τραγούδια που έχουν τραγουδήσει κάποιοι από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες. Αυτά τα τραγούδια περιλαμβάνουν κορίτσι με καστανά μάτια από τον Van Morrison και τον Ebony Eyes από τον Rick James και με τον Smoky Robinson. Ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός που σχετίζεται με τα καστανά μάτια ήταν η παραγωγή μιας ταινίας με τίτλο το 1936 "Big Brown Eyes" με τους Gary Grant και Joan Bennett.

μέτωπο

Επιλέγοντας μια σκιά ματιών για τα πράσινα μάτια

Τα χρώματα που φαίνονται καλύτερα με καστανά μάτια περιλαμβάνουν πιο σκούρες αποχρώσεις. γκρι, καφέ, μαύρο, χρυσό, τριαντάφυλλο και πράσινο. Αυτά τα χρώματα μπορούν να φορεθούν σε συνδυασμό ή από μόνα τους. Για παράδειγμα, με καστανά μάτια, μαύρο και καφέ ζεύγος καλά και χρυσό, τριαντάφυλλο και πράσινο ζευγάρι καλά. Οι πράσινοι είναι ιδιαίτερα ιδανικοί για καστανά μάτια καθώς ενισχύουν το χρώμα και επιτρέπουν στα μάτια να "ποπ".

Άλλα χρώματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εφαρμογή μακιγιάζ στα μάτια είναι τα εξής: μπλε κοβαλτίου, σκούρο μοβ (όπως αμέθυστο) ή βαθύ κόκκινο (όπως το βακκίνιο).

bro

Κατά την επιλογή make-up για τα μάτια, θα θελήσετε να αγοράσετε μια παλέτα χρώματος περιλαμβάνει ένα ελαφρύ, μεσαίο και σκούρο χρώμα. Αυτά τα χρώματα μπορεί να έχουν την ίδια σκιά ή διαφορετικές αποχρώσεις. Θα θελήσετε επίσης να αγοράσετε ένα eyeliner και "volumizing" μάσκαρα που θα ενισχύσουν τη συνολική εμφάνιση του μακιγιάζ σας.

Εφαρμόζοντας σκιά ματιών σε καστανά μάτια

Όταν εφαρμόζετε μακιγιάζ σε καστανά μάτια, αφού επιλέξετε την παλέτα χρωμάτων σας προτείνεται να καλύψετε πρώτα το βλεφάρων με το ελαφρύτερο βασικό χρώμα. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος του βλεφάρου σας, ξεκινώντας από την κάτω γωνία του ματιού σας, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή που εργάζεται προς τα έξω με το πινέλο σας. Φωλιά, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή με βάση το μεσαίο χρώμα σας μέσα από την πτυχή του ματιού σας. Για να μαλακώσετε και να φωτίσετε, τελευταίο, εφαρμόστε ένα άλλο τρίχωμα του ελαφρύτερου βασικού σας χρώματος σε ολόκληρο το βλέφαρό σας για να ολοκληρώσετε το βλέμμα.

Για καλύτερη κατανόηση των παλετών χρώματος και για το πού να τοποθετήσετε κάθε χρώμα, ανατρέξτε στην παρακάτω εικόνα:

bro3

Φωτογραφική πίστωση από weheartit.com

Leave A Comment

86 + = 90