Πυξίδα Τατουάζ Σημασία

Λόγω της αρχαίας κληρονομιάς της, η πυξίδα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο των τατουάζ. Αρχικά χρησιμοποιείται στη θαλάσσια ναυσιπλοΐα, η πυξίδα μπορεί να βρεθεί σε ναυτικούς και άλλους τυχοδιώκτες. Οι πεζοπόροι και οι λάτρεις της φύσης μπορούν επίσης να κρατήσουν την πυξίδα κοντά στην καρδιά τους. Χρησιμοποιείται από ανθρώπους που αναζητούν τύχη και επιτυχία, η πυξίδα μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε άτομο που αναζητά καθοδήγηση και υποστήριξη. Η πυξίδα σημαίνει πολλά πράγματα σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Θα εξετάσουμε μερικές από τις πιο κοινές έννοιες τατουάζ πυξίδας και παραλλαγές στην παρακάτω λίστα.

πυξίδα-1

Πυξίδα Τατουάζ Σημασία

1. Καθοδήγηση και Κατεύθυνση

Οι πυξίδες μας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας όσον αφορά την κατεύθυνση μας. Γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε τη μαγνητική καθοδήγηση που προσφέρει η πυξίδα. Πολλοί χρησιμοποιούν την πυξίδα στην τέχνη του σώματός τους για να συμβολίζουν τη διαμονή τους σε πορεία ενάντια στις αντιξοότητες. Η πυξίδα μπορεί επίσης να συσχετιστεί με το North Star επειδή η τοποθέτησή του παραμένει στατική και αξιόπιστη. Το σπίτι μπορεί να βρεθεί και με μια πυξίδα, και γι 'αυτό και πολλοί ταξιδιώτες κοσμούνται με την πυξίδα. Τα τατουάζ πυξίδας μπορούν να διακοσμηθούν με ναυτικά αστέρια και σφαίρες για να δείξουν καλύτερα αυτό το νόημα.

πυξίδα-2

2. Προστασία και ασφάλεια

Θεωρείται ως προστατευτική γοητεία, η πυξίδα έχει κρατηθεί με μεγάλη εκτίμηση από πολλούς ανθρώπους. Οι στρατιωτικοί στρατιώτες χρησιμοποίησαν το τατουάζ πυξίδας ως σύμβολο της εμπιστοσύνης τους και της πίστης τους στον κλάδο τους. Μπορεί να σχετίζεται και με θρησκευτικά σύμβολα. Δεδομένου ότι η πυξίδα έχει εμπιστευτεί χιλιάδες χρόνια, είναι ένα αρχαίο σύμβολο ασφάλειας και ασφάλειας. Άγκυρες, θαλάσσια πτηνά, μπότες και άξονες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμβολίσουν ένα ναυτικό ή πεζοπορικό υπόβαθρο.

3. Τύχη και έμπνευση

Η πυξίδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φορέας τύχης. Οι άνθρωποι που έχουν χαθεί μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πυξίδα για να φέρουν την τύχη τους. Δεδομένου ότι η πυξίδα είναι ένα πρακτικό εργαλείο, χρησιμοποιείται ως σύμβολο τύχης όπως και άλλα πρακτικά εργαλεία όπως τα πέταλα. Επειδή η πυξίδα δείχνει πάντα βόρεια, πολλοί το βλέπουν ως ένδειξη έμπνευσης. Σε περιόδους ανάγκης, είμαστε συχνά εμπνευσμένοι από epiphanies και εντυπώσεις. Για το λόγο αυτό, τα τατουάζ πυξίδας μπορεί να συνοδεύονται από σύμβολα όπως οι συλλήπτες ονείρων και τα ζάρια.

πυξίδα-3

Συγκεντρωτικές έννοιες ταυτίσεων πυξίδας

1. Στολίδια

Η πυξίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων, οπότε η κατοχή πρόσθετων στολισμάτων μπορεί να είναι ευεργετική για την εμφάνιση βαθύτερης σημασίας. Τα ψάρια, οι σφαίρες, οι άγκυρες και άλλα σύμβολα του ωκεανού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν μια συγγένεια με τη θάλασσα. Τα βουνά, τα δέντρα, οι άξονες, οι μπότες και άλλα σημάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν μια αγάπη για πεζοπορία και το ύπαιθρο. Τα ζάρια, τα πέταλα, τα τετράφυλλα τριφύλλια και άλλα τυχερά παιχνίδια που σχετίζονται με τη τύχη συνδέονται συνήθως με την πυξίδα. Ο χρυσός και άλλα κοσμικά προϊόντα μπορούν να συνοδεύουν την πυξίδα για να δείξουν περιπέτεια και επιτυχία.

2. Τροποποιήσεις

Μια πυξίδα χωρίς ένδειξη κατεύθυνσης μπορεί να δείξει μια άχρηστη πυξίδα. Το ένα με σπασμένο ή άγριο βέλος μπορεί να δείχνει αβεβαιότητα ή σύγχυση. Κάποιος που δείχνει απευθείας βόρεια μπορεί να δείχνει τη σωστή κατεύθυνση, ενώ ένας που δείχνει προς άλλη κατεύθυνση μπορεί να δείξει πού είναι το σπίτι. Μια πυξίδα με μια μακρά αλυσίδα μπορεί να δείχνει προσκόλληση στη σχετική έννοια. Για παράδειγμα, μια αλυσίδα που συνδέεται με μια πυξίδα και ένα θρησκευτικό στοιχείο μπορεί να δείξει ότι το άτομο λαμβάνει την καθοδήγηση και την καθοδήγησή του από αυτή τη θρησκεία. Οι σπασμένες πλάκες προσώπου ενδέχεται να δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης στα εργαλεία αυτά. Μια πυξίδα που είναι γεμάτη με νερό ή μούχλα μπορεί να δείξει ηλικία και αυτοπεποίθηση. Δεδομένου ότι τα νοήματα μπορούν να είναι ιδιαίτερα προσωπικά, θα πρέπει να είστε ελεύθεροι να καθορίσετε ποιες μοναδικές πινελιές θα κάνουν την ταυτίνη σας πυξίδα πραγματικά δική σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και κρυφές έννοιες που είναι διαθέσιμες για τον χρήστη της πυξίδας. Να είστε σίγουροι για την έρευνα της οικογένειας και του πολιτιστικού ιστορικού πριν κάνετε το τατουάζ σας μόνιμο. Η πυξίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εστιακό σημείο ή αξεσουάρ σε άλλο σύμβολο, το οποίο αυξάνει μόνο το δυναμικό του. Ο καλλιτέχνης τατουάζ σας έχει ευεργετική εμπειρία που θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας, οπότε φροντίστε να μην χάσετε τέτοιες πολύτιμες γνώσεις και διορατικότητα.

Leave A Comment

3 + 3 =