7 τρόποι να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται μακρύτερα

Ως γυναίκες, πάντα ονειρευόμαστε να έχουμε όμορφα δυνατά, ομαλά και, φυσικά, μακριά μαλλιά. Αλλά αν το μήκος είναι ένα ατέρμονο ζήτημα για εσάς, μπορεί να νομίζετε ότι τα μαλλιά Rapunzel είναι μακριά σας. Ποτέ μην φοβηθείς! Αυτοί οι απλοί 7 τρόποι για να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται μακρύτερα έχουν αποδειχθεί ότι σας δίνουν το επιπλέον κομμάτι μήκους που πάντα ονειρευόσασταν,.

87ac3922c74689c7dfb70e0d317e9c37

1. Διορθώστε το χτένισμα και το στέγνωμα

Χτένισμα και ξήρανση των μαλλιών σας σωστά είναι απαραίτητη όχι μόνο για τη δημιουργία όμορφη μαλλιά που shimmers και εκθαμβωτικά, αλλά τα μαλλιά που είναι μακρά και ισχυρή πάρα πολύ. Χρησιμοποιήστε μια χτένα ευρείας οδοντόπαστας όσο το δυνατόν περισσότερο - ειδικά όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα - και μην ρίχνετε πάνω από τα μαλλιά σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει θραύση και πεταλούδες. Όταν πρόκειται για ξήρανση, μην κρατάτε το στεγνωτήριο πολύ κοντά στα μαλλιά σας και ανακινείτε το στεγνωτήριο λίγο ώστε ο αέρας να φτάσει στις ρίζες και τελικά να δημιουργήσετε λίγο όγκο για τα μαλλιά σας. Ένα εύκολο τέχνασμα είναι να σκύψετε το κεφάλι σας εντελώς και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας ανάποδα. Αυτό δημιουργεί κάποια σοβαρή ένταση και μήκος. Τελειώστε με την ώθηση των μαλλιών σας προς τα πίσω και το χτένισμα με μια επίπεδη βούρτσα.

2. Εξομάλυνση και ισορροπία

Εδώ είναι μια συμβουλή για τα κορίτσια εκεί έξω που αγωνίζονται με σγουρά ή κυματιστό μαλλιά: απλά ισιώνοντας κλειδαριές σας μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πολύ περισσότερο. Σίγουρα δεν νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολο, ε; Ακόμα και τα κορίτσια με φυσικά ίσια μαλλιά πρέπει να τρέχουν ένα ίσιωμα μέσα από τη χαίτη τους για να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό μήκος. Εάν η ισορροπία καθημερινά δεν ακούγεται λαμπερή σε σας, σκεφτείτε μια μόνιμη εξομάλυνση δουλειά γίνεται από έναν εμπειρογνώμονα τρίχας εμπειρίας. Είναι μια απλή διαδικασία 3-4 ωρών που θα κάνει τα μαλλιά σας ομαλά, ίσια και κομψά για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 

3. Σκούρο χρώμα μαλλιών

8ad21fbb8a8e0281ca6bc810cf713bac

Ξέρατε ότι απλά πεθαίνοντας τα μαλλιά σας ένα πιο σκούρο χρώμα θα κάνει αυτόματα το μήκος να φαίνεται μακρύτερο; Συγνώμη ξανθιά! Ακόμη και οι μικρές κλειδαριές μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι μιας ενίσχυσης μήκους απλά με τη μετάβαση σε πιο σκοτεινό χρώμα μαλλιών. Δοκιμάστε ένα πανέμορφο καφέ σοκολάτα, το δαμάσκηνο που κόβει την ανάσα ή ακόμα και ένα σοκ μαύρο για να δημιουργήσετε μαλλιά που φαίνονται μεγαλύτερα και μακρύτερα από ότι είναι πραγματικά!

4. Σαμπουάν και μαλακτικό

Γιατί δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα όγκου και μήκους ακριβώς στην πηγή; Υπάρχουν πολλά μοναδικά σαμπουάν και κλιματιστικά εκεί έξω μοναδικά σχεδιασμένα ώστε να μην δίνουν μόνο στα μαλλιά σας ένα σοβαρό όγκο αλλά και το μήκος τους. Αναζητήστε αυτά τα ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα στο τοπικό σας κατάστημα. Κάποιοι μπορεί να είναι ακόμη και αφεψήματα σε κλιματιστικά που θα λειτουργούν όλη την ημέρα!

5. Επέκταση μαλλιών

Οι επεκτάσεις μαλλιών ήταν πάντα το go-to προϊόν για τα κορίτσια που θέλουν μια άμεση αύξηση στο μήκος των μαλλιών. Έρχονται με τη μορφή κλιπ, ταινιών και υφαίνει, και μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια μακρύτερη εμφάνιση μαλλιών αμέσως. Εάν πρόκειται για πάρτι, χρησιμοποιήστε επεκτάσεις μαλλιών που είναι κατασκευασμένες από ανθρώπινη τρίχα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα ισιώσετε και να τα στυλ όπως σας αρέσει και να δώσετε στα μαλλιά σας μια καλύτερη εμφάνιση και να αυξήσετε το μήκος. Δεν είναι πολύ ακριβά και είναι εύκολα διαθέσιμα. Μπορείτε να τα πλένετε και να τα κόβετε όπως τα φυσικά μαλλιά σας και να τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, αν θέλετε!

 

6. Μείνετε κάτω από τη Μέση

d0b11a6af929c299c2e89b6087df4034

Ναι, ακόμα και το χωρισμό των μαλλιών σας παίζει παράγοντα στο μήκος των μαλλιών. Η πλευρική διαίρεση κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται μικρότερα, άνισα, αλλά, ωστόσο, κομψά. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να προσθέσετε πολλά στρώματα και να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση για να δημιουργήσετε ένα μακρύτερο ύφος. Επίσης, απομακρύνετε τα διαχωρισμένα άκρα σας για να αποκτήσετε αυτή την καθαρή και κομψή εμφάνιση στα μαλλιά σας.

7. Βάλτε το επάνω

Αυτό μπορεί να ακούγεται απολύτως τρελό - και μάλλον είναι - αλλά είναι αλήθεια, παρ 'όλα αυτά. Κάνοντας τα μαλλιά σας επάνω θα κάνει αμέσως τα μαλλιά σας να εμφανίζονται πληρέστερα και περισσότερο. Δοκιμάστε να τρέξετε το κάτω μέρος λίγο και να το τραβήξετε σε ένα πανέμορφο γεμάτο κουλούρι. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε απλά σε μια αλογοουρά για να επιτύχετε ένα πανέμορφο, μακρύ ύφος. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο τριών αλογοουρά για κάποιο σοβαρό μήκος! (Τραβήξτε τα μαλλιά σας σε τρία χωριστά αλογοουράκια το ένα πάνω στο άλλο).

Αυτά τα 7 βήματα - σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή γεμάτη από άφθονες βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες - θα σας εξασφαλίσουν ότι έχετε το μήκος που επιθυμείτε. Θυμηθείτε επίσης να προσέχετε ιδιαίτερα τα μαλλιά σας, να το πλένετε τακτικά, να εφαρμόζετε το προϊόν για να ταιριάζει στα μαλλιά σας, να μην εφαρμόζετε υπερβολική θερμότητα και να κρατάτε τα άκρα κομμένα!

Πώς κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται μακρύτερα?

Leave A Comment

+ 88 = 95