7 Συμβουλές μακιγιάζ για βαθιά ορίζοντα μάτια

Εάν έχετε βαθιά ματιά, οι πιθανότητες είναι ότι τα μάτια σας τείνουν να φαίνονται σκιασμένα και σκοτεινά βλέποντας καθώς είναι αρκετά βυθισμένα στο πρόσωπό σας. Για τα περισσότερα κορίτσια, τα μάτια τους είναι το αστέρι έλξης στο πρόσωπό τους, αλλά πολλοί άνθρωποι με βαθιά μάτια έχουν πρόβλημα να κάνουν τα μάτια τους να ξεχωρίζουν και να ξεχωρίζουν πραγματικά. Αν αυτό ακούγεται σαν εσένα, μην απελπίζεσαι. Υπάρχουν μερικές εύκολες συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε πραγματικά τους ανθρώπους με τα μάτια σας. Μπορείτε ακόμα να δείξετε ότι σταματάτε τα μάτια, απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις επτά συμβουλές μακιγιάζ για να τις επιτύχετε.

d594d0b3f8a79477310c3f54b54af54c

Βήμα πρώτο - Ξεκινήστε με το Primer

Ξεκινήστε με ένα στρώμα αστάρι σκιάς ματιών γύρω από τα μάτια σας για να βεβαιωθείτε ότι όλη η σκληρή δουλειά μετά από αυτό το σημείο δεν πάει να σπαταλήσει. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό, αλλά θα εξασφαλίσει ότι το μακιγιάζ σας παραμένει τοποθετημένο και φαίνεται ακτινοβόλο για τις ώρες και ώρες που έρχονται.

92e86c1c350456678b2da6ceb1185f80

Βήμα δεύτερο - Κρύψτε τους Dark Circles

Τα βαθιά μάτια θα τείνουν να συγκεντρώνουν περισσότερους μαύρους κύκλους και τσακίσεις γύρω τους, σε αντίθεση με τα μάτια που είναι χείλη. Αν παραμείνει ανεξέλεγκτη, αυτό μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πανούργιο και χυδαίο. Για να επιτύχετε την εμφάνιση των ματιών σταματήματος, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκρύψετε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σας. Για να το κάνετε αυτό, τρίψτε κάποιο concealer στους μαύρους κύκλους και ανακατέψτε το μέχρι να ταιριάζει με τον συνηθισμένο τόνο του δέρματός σας. Προσθέστε το θεμέλιό σας πάνω από την κορυφή και τα μάτια σας θα επισημαίνονται άμεσα και θα είναι απαλλαγμένα από μαύρους κύκλους.

f535c84fc0f598e3e5ed1434fdf5a508

Βήμα τρίτο - Επισημάνετε τα μάτια σας

Εάν έχετε ακολουθήσει το Βήμα Ένα, τα μάτια σας θα πρέπει ήδη να φαίνονται πιο φωτεινά. Για να τους φωτίσετε ακόμα περισσότερο, χρησιμοποιήστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών και σκουπίστε την πάνω από το βλέφαρό σας και το εσωτερικό σας μάτι. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ, βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το βλέφαρό σας καλύπτεται από πάνω προς τα κάτω με ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική άκρη.

890bd4f233cafcac9f18ecaca1ac70d6

Βήμα τέσσερα - Προσθέστε ένα μικρό σκοτάδι

Ξέρω τι σκέφτεσαι, ότι αντιφάσκει τον εαυτό της, έτσι; Λοιπόν, ναι υποθέτω ότι είμαι, αλλά για πολύ καλό λόγο. Δεν νομίζατε ότι θα σας στερήσω να χρησιμοποιείτε σκούρα χρώματα για πλήρη στάση, έτσι; Προσθέστε ένα άγγιγμα της σκοτεινής σκιάς ματιών στην πολύ εξωτερική άκρη του βλεφάρου σας και συνδυάστε το με το ελαφρύτερο χρώμα για μια εκπληκτική εμφάνιση δύο τόνων. Προσπαθήστε να συντονίσετε τα χρώματα σας και να κάνετε το πιο σκούρο χρώμα σας απλά μια πιο σκούρα απόχρωση του ελαφρύτερου χρώματος που επιλέξατε.

c71e211c935241a2f8de0cb7cf3862c5

Βήμα πέντε - Γραμμή αυτά τα μάτια

Ακριβώς επειδή έχετε βαθιά ματιά στα μάτια δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε το eyeliner. Ξεκινήστε με ένα λεπτό εγκεφαλικό επεισόδιο στο εσωτερικό σας μάτι και σταδιακά το κάνετε πιο παχύ καθώς φτάνετε προς την εξωτερική άκρη. Αυτό ταιριάζει με την εμφάνιση που αναβοσβήνει στο εσωτερικό και πιο σκοτεινή στο εξωτερικό. Για να ολοκληρώσετε πραγματικά τον παράγοντα wow, προσθέστε μια κίνηση στη γωνία των ματιών σας για να επιστήσετε πραγματικά την προσοχή σε αυτά.

f9f22eeb4d89f0cc2e3c1a1d36364e27

Βήμα έξι - Η μάσκαρα είναι το κλειδί

Είτε έχετε τα μεγαλύτερα, φωτεινότερα μάτια στον κόσμο είτε τα πιο βαθιά, αυτά είναι αδύνατο να πάει στραβά με μια μικρή μάσκαρα. Χρησιμοποιήστε έναν τόνο που θα ταιριάζει με τα μαλλιά και το χρώμα σας (καφέ εάν είστε δίκαιος και μαύρος για οτιδήποτε άλλο) για να φέρετε πραγματικά τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα που προσθέτει τόσο όγκο όσο και μήκος και, αν είναι απαραίτητο, προσθέστε ένα δεύτερο παλτό.

d46220bb169d03a394667eb6401721dd

Βήμα επτά - Κλείστε όλα

Και προσθέστε τελικά ένα πινέλο σκόνης πάνω από το πρόσωπό σας για να κλειδώσετε όλο το μακιγιάζ σας με ασφάλεια στη θέση του. Εάν χρησιμοποιείτε με αστάρι, μαζί θα βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας φαίνεται άψογο όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα. Δεν θέλετε όλη η σκληρή δουλειά σας να σπαταληθεί, έτσι δεν είναι; Θα εξομαλύνει το δέρμα σας και θα σας βοηθήσει να σας δώσει μια λαμπερή λάμψη πάρα πολύ, πού είναι το μειονέκτημα?

279df419ae5b6575adcdab517d32d890

Με αυτό το σημείο θα πρέπει να ψάχνετε άψογη και να έχετε υπέροχα μεγάλα μάτια που σίγουρα θα τραβήξουν μερικά κρυφά σημεία. Ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά τα μάτια σας είναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε τα μάτια σας λάμπει. Και η τελική άκρη για να κάνει τα μάτια σου να σπινθήρα δεν έχει σημασία τι; Προσθέστε ένα χαμόγελο! Ένα γνήσιο χαμόγελο φτάνει πάντα στα μάτια και θα τα φωτίζει με τρόπους που δεν μπορεί να κάνει μακιγιάζ. ¶Έτσι εκεί έχετε, κορίτσια, τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε!

(Όλες οι εικόνες προέρχονται από το Pinterest.com)

Leave A Comment

5 + 4 =