6 μυστικά freebies ομορφιάς!

Η έντονη σκληρή δουλειά της είναι γυναίκα σε αυτήν την ημέρα και ηλικία. Όχι μόνο αναμένεται να εγκαταλείψουμε το σπίτι που μοιάζει με το σχήμα του Kim Kardashian, με μια ντουλάπα που θα ζηλέψουν τα καλοκαίρια της Ann, στα παπούτσια που η Victoria Beckham δεν θα διαχειριστεί και ένα πρόσωπο γεμάτο μακιγιάζ που θα δημιουργούσε με αγάπη κάποιος στυλίστας , αλλά αναμένεται να κάνουμε όλα αυτά το πρωί πριν αφήσουμε ακόμη το σπίτι για δουλειά ΚΑΙ για έναν προϋπολογισμό που οποιοσδήποτε οικονομικός σύμβουλος θα είναι υπερήφανος.

tumblr_mgx7v3CUiO1s3fbmeo1_500_large

Αν βρίσκετε δύσκολο να αντέξετε οικονομικά το δικό σας καθεστώς ομορφιάς σε έναν προϋπολογισμό ή εγκαίρως για να πάρετε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί, αυτά τα έξι μυστικά freebies ομορφιάς πρέπει να είναι ακριβώς επάνω στο δρόμο σας!

Χρησιμοποιήστε ΟΛΑ το προϊόν σας! Είναι ενοχλητικό όταν δεν μπορούμε να φτάσουμε στις γωνίες αυτού του ακριβού μπανιέρα ενυδατικής κρέμας για να πάρουμε κάθε μικρή πτώση από αυτό προτού να χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα μόνο για να αγοράσετε ένα καινούργιο. Αντί να το ρίχνετε μακριά, πιάστε μια σταγόνα νερό με τριαντάφυλλα στο κάτω μέρος και δώστε το σε μια στροφές - θα πάρετε την τελευταία πτώση και θα μυρίσει πλούσια!

il_570xN.232402105_large

Βιταμίνη Ε το δέρμα σας επάνω! Ενυδατική, ειδικά τα ακριβά είδη, θα διαρκέσει πολύ περισσότερο εάν προετοιμάσετε το δέρμα σας προτού το εφαρμόσετε. Το δέρμα σας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, έτσι θα γλύφει λιγότερο από τα ακριβά προϊόντα σας. Μπορείτε να πάρετε κάψουλες βιταμίνης Ε από καταστήματα υγιεινής και απλά να σπάσετε ένα από αυτά ανοιχτό και να εφαρμόσετε στο δέρμα σας όταν ξυπνήσετε μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά. Και το δέρμα σας θα μοιάζει καλύτερα!

Σκοτώστε δύο πουλιά με μια πέτρα! Δεν είναι κυριολεκτικά βέβαια, αλλά αντί να αγοράσετε δύο διαφορετικά προϊόντα, αγοράστε ένα που έχει και τα δύο - θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα και θα έχετε μόνο ένα πράγμα για να καταλάβετε το χρόνο σας με το πρωί παρά με δύο. Μια καλή χρωματισμένη ενυδατική κρέμα που περιέχει SPF αντικαθιστά τρία προϊόντα - ενυδατική κρέμα, κρέμα ηλίου και θεμέλια.

bronzing_lotion_oil_serum_primer_bronzer_glowy_skin_large

Αφήστε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο! Το άρωμα είναι εξίσου σημαντικό με το μακιγιάζ και τη φροντίδα του δέρματος όταν πρόκειται να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Αν το άρωμά σας δεν διαρκεί όσο θέλετε, δοκιμάστε να το ψεκάσετε στο κασκόλ σας σε κρύο καιρό. Το κασκόλ θα απορροφήσει τη μυρωδιά, κάνοντας τους ανθρώπους να το μυρίσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και θα μετακινήσετε το άρωμα γύρω έτσι καταλήγει σε όλο το λαιμό και τα μαλλιά σας, μάλλον παρά σε ένα μέρος.

tumblr_mgx9gdCdmw1rlq1smo1_500_large

Χρησιμοποιήστε τη σκιά των ματιών σας σαν τακτικά! Όταν τρέχετε χαμηλή επένδυση ή απλώς θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική σκιά χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε ένα προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά και στη συνέχεια να αγνοήσετε γιατί δεν σας άρεσε, δοκιμάστε να βυθίσετε μια βούρτσα eyeliner στο νερό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε να ζωγραφίσετε μια ισχυρότερη, πιο τολμηρή γραμμή της αγαπημένης σκιάς ματιών σας κατά μήκος των βλεφαρίδων σας?

απλό-ευθεία-eyeliner-στυλ-κάλυψη-κάτω-και-επάνω-lash_large

Πάρτε ένα καλό ξηρό σαμπουάν! Εάν τρέχετε αργά για δουλειά το πρωί και δεν έχετε χρόνο για να πλύνετε τα μαλλιά σας, δώστε το σε μια γρήγορη έκρηξη πίσω στη ζωή με ένα αποτελεσματικό ξηρό σαμπουάν και πηγαίνετε για την εμφάνιση του κρεβατιού. Θα μπορούσατε ακόμη και να τραβήξετε τα ανανεωμένα μαλλιά σας πίσω σε ένα χαλαρό πόνι για μια πιο ήπια εμφάνιση. Όχι μόνο μια καλή συμβουλή για φεστιβάλ και ταξίδια κάμπινγκ, τα ξηρά σαμπουάν είναι απαραίτητο για κάθε πολυάσχολο γαλλικό.

Πηγές που προέρχονται με αγάπη από το weheartit.com

Leave A Comment

+ 77 = 85