50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

Τα τατουάζ ζευγαριών αποτελούν εξαιρετική απόδειξη της αγάπης. Τα καλύτερα δεν είναι αναγκαστικά μεγάλα, πολύχρωμα και με καθαρή θέα, αλλά μάλλον πιο διακριτικά και με αντίκτυπο. Τα ζευγάρια που επιθυμούν να τατουάζ στον εαυτό τους στο όνομα της αγάπης θα εκτιμήσουν την κορυφαία λίστα 50 καλύτερων τατουάζ ζευγαριού μας. Πάρτε μελάνι για τη ζωή με ένα σύμβολο που περιγράφει τέλεια το δεσμό που μοιράζεστε και πάντα σκεφτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο κάθε φορά που κοιτάζετε το τατουάζ σας. Διαβάστε παρακάτω για να εμπνευστείτε:

1. Οδηγός μου - κρατήστε μου τατουάζ

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / hairstylism 

Ένα τατουάζ "οδηγός μου" / "κρατήστε μου" με τατουάζ πυξίδας και αγκυροβόλησης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ενισχύσετε την λατρεία που εσείς και ο αγαπημένος σας έχετε για κάθε άλλο. Έχετε τα σημάδια που έχουν υποστεί μεμβράνη στον καρπό σας και όποτε το κοιτάξετε, θα σας θυμίσουμε ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που πραγματικά νοιάζεται για εσάς.

2. Τατουάζ βέλους και βέλους

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Cudded Art & Design

Ένα τατουάζ ζευγαριού με τόξο και βέλος φαίνεται κομψό και διακριτικό. Για τα ζευγάρια, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε κατασκευασμένοι ο ένας για τον άλλον. Επιλέξτε ένα απλό σχέδιο που απεικονίζει τέλεια το ισχυρό δεσμό που μοιράζεστε. Τον έχετε οπουδήποτε στο σώμα σας, αν και στο πλάι του χεριού σας φαίνεται το καλύτερο.

3. "Μας πήρε αυτό" Μήνυμα + καρδιά τατουάζ

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / NewLoveTimes

«Το πήραμε αυτό» και μια ταιριαστή καρδιά είναι ένα τέλειο τατουάζ για ζευγάρια που ξέρουν ότι η αγάπη είναι δύσκολη. Αλλά ό, τι συμβαίνει, έχετε ο ένας τον άλλον. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θα μπορούσαν να πάρουν τα πράγματα, θα είστε εκεί για το αγαπημένο σας πρόσωπο για να τους εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι εντάξει.

4. Τατουάζ X & O Matching 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Little Tattoos

Το τέλειο τατουάζ είναι μερικές φορές το πιο απλό. Ένα τατουάζ X και O ζευγάρια στον καρπό μοιάζει αξιολάτρευτο. Είναι φτιαγμένο για ζευγάρια που θέλουν απλώς κάτι να τους θυμίσουν το μισό τους. Ολόκληρη η ύπαρξή μας είναι μια ακολουθία Xs και Os. Κάντε τη δική σας να ξεχωρίζει!

5. Τατουάζ βασιλιά και βασίλισσα καρπού

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Style and Designs 

Να είστε η βασίλισσα της καρδιάς του, και ας είναι ο βασιλιάς σας. Να είστε υπερήφανοι για τη σχέση σας και αφήστε ολόκληρο τον κόσμο να το δει. Ένα τατουάζ βασιλιάδων και βασιλιάδων ζευγαριών με δύο ξεχωριστά στέμματα γι 'αυτόν και το βλέμμα της λατρευτός οπουδήποτε στο σώμα σας. Ωστόσο, κάπως στον καρπό, είναι πιο προφανές και δελεαστικό.

6. Καλλιτεχνικό τατουάζ ηλιου & φεγγαριού

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / ohhmymy

Η αγάπη που κρατάτε για το μισό σας είναι αιώνια, καλλιτεχνική και περίπλοκη. Ένα τατουάζ του ήλιου και του φεγγαριού μεταδίδει ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το ένα το άλλο. Αποφασίστε για το πιο ενδιαφέρον σχέδιο και κάντε το τατουάζ σας να στέκεται πάνω από το πλήθος. Βάλτε τη φαντασία σας σε καλή χρήση και βγείτε με το δικό σας σχέδιο.

7. Συνδυασμός Γιν & Γιανγκ 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / stylestime.net

Ένα ανάμικτο τατουάζ Γιν και Γιανγκ φαίνεται απολύτως απίστευτο στον άνω βραχίονα. Αν ψάχνετε για έμπνευση, αυτό είναι. Το τατουάζ ζευγάρια που ταιριάζουν σαφώς καθορίζει ότι είστε κατασκευασμένοι ο ένας για τον άλλο και ότι θα βρείτε πάντα έναν τρόπο να λειτουργούν τα πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η ζωή κατά μήκος του δρόμου.

8. Τατουάζ δακτυλικών αποτυπωμάτων καρδιάς 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Cuded Art & Design 

Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι μοναδικά. Πάρτε τον στον καρπό σας, και να τον πάρει το δικό του. Τυλίξτε το ωραία σε ένα τατουάζ καρδιά και συμπληρώστε το με το σημάδι για πάντα. Είναι ιδανικό για ζευγάρια που πιστεύουν πραγματικά ότι η αγάπη που μοιράζονται είναι για την αιωνιότητα.

9. Μινιμαλιστικό τατουάζ βραχιόλι 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / sprinkleclassy.org

Τα μινιμαλιστικά τατουάζ βρίσκονται στην τάση αυτή τη σεζόν. Ένα τατουάζ-εμπνευσμένο από βραχιόλι ζευγάρια - ένα παχύτερο μοντέλο γι 'αυτόν και πιο λεπτό γι' αυτήν - φαίνεται γνήσιο, ενδιαφέρον και κομψό. Αγαπάμε τη συμμετρία και τη γεωμετρική γοητεία του τατουάζ αποπνέει. Είναι σίγουρα μια μοναδική ιδέα που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε.

10. Τατουάζ ζευγαριών καρδιάς 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / braidedbeauty

Ένα τατουάζ εμπνευσμένο από την καρδιά αποπνέει καθαρή αγάπη και λατρεία. Αγαπάμε την απλότητα του σχεδιασμού και τον τρόπο που τα δύο αυτά τατουάζ ταιριάζουν μεταξύ τους όταν το ζευγάρι ενώνει τα χέρια τους. Πόσο εμπιστεύεσαι τον αγαπημένο σου για να πάρεις κάτι τέτοιο στο χέρι σου?

11. Απλό τατουάζ μηνύματος αγάπης  

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / hairstylism 

Ένα απλό τατουάζ μηνύματος "αγάπης" γι 'αυτόν και αυτήν είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να παρουσιάσετε τα αληθινά συναισθήματα που έχετε για το ένα το άλλο. Είναι εμπνευσμένο και οικείο, γιατί σημαίνει μόνο για τους δυο σας.

12. Τατουάζ ζευγαριού & κυρίας ζευγαριών 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / pacho-tattoo 

Ψάχνετε για το τέλειο τατουάζ για να αντικαταστήσετε το συμβατικό γαμήλιο δαχτυλίδι; Κοιτάξτε πια και επιλέξτε αυτό το δροσερό "κ. / Ημ." Τατουάζ. Είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, ειδικά επειδή δεν μπορείτε πραγματικά να χάσετε ένα τατουάζ. Θα είναι μαζί σας για πάντα να σας υπενθυμίσω ότι έχετε βρει αυτό.

13. Yin & Yang με την Έμπνευση για Sun & Moon 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Tumblr / arejustmydreamsj

Ένα μείγμα μεταξύ του διάσημου yin & yang, και το τατουάζ του ήλιου και του φεγγαριού που έχουν βουρτσιστεί στα πόδια σας και ταιριάζουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι η πιο cool ιδέα ποτέ. Ένας αγώνας που έγινε στον ουρανό!

14. "Για Άπειρο και πέρα" Τατουάζ ζευγαριών

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της Pinterest / Ashley McCardia

Το τέλειο μήνυμα αγάπης που αποτυπώνεται τόσο στο χέρι όσο και στο χέρι του αγαπημένου σας. "Για το άπειρο" για σας, "και πέρα" γι 'αυτόν αποπνέει καθαρή λατρεία. Είναι το είδος του μηνύματος που θα είναι μαζί σας για πάντα.

15. Τατουάζ θάλασσας & βουνού

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Instagram / Inkstinct 

Αυτό το αξιολάτρευτο τατουάζ βουνού και θάλασσας είναι απόλυτα αξιολάτρευτο. Είναι εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο και ρεαλιστικό. Βγείτε στη θάλασσα και αφήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι το βουνό. Ξέρεις τι λένε για την αντίθεση - μπορεί να είναι ένας αγώνας που γίνεται στον ουρανό.

16. Λύκοι 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / fashion

Dot τέχνης έχει πάρει μεγάλη προσοχή τελευταία στον κλάδο τατουάζ. Αυτό το ζευγάρι λύκων γι 'αυτόν και την εμφάνισή του εκπληκτική. Το σχέδιο είναι θαυμάσιο και θα συμπληρώσει όμορφα την άγρια ​​προσωπικότητά σας.

17. Fabulous Wings

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / tattoo-ideas.us

Λένε ότι χρειαζόμαστε φτερά για να πετάξουμε. Ένα τατουάζ εμπνευσμένο από φτερά για εσάς και το μισό σας είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να νιώσετε κοντά στην καρδιά του. Η τέχνη πίσω από τα παραπάνω τατουάζ είναι συναρπαστική. Αγαπάμε πραγματικά την καλλιτεχνική γοητεία του σχεδίου.

18. Τατουάζ Anchor Matching 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Τατιάνα

Ένα άγκυρα εμπνευσμένο τατουάζ από την πλευρά της παλάμης σας είναι όλη η απόδειξη ότι πρέπει να αισθανθείτε αληθινά το αγαπημένο σας πρόσωπο κοντά στην καρδιά σας. Κάθε φορά που κοιτάζετε το τατουάζ, θα σας θυμίσουμε ότι το μισό σας έχει ένα τατουάζ ακριβώς όπως το δικό σας. Είναι μια ένωση και μια δέσμευση που θα αγαπάτε για μια ζωή.

19. Λατρευτός βασιλιάς και βασίλισσα των σπαθιών 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Corneliu Bacalov

Ένας βασιλιάς και βασίλισσα εμπνευσμένο τατουάζ μπορεί να είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα για ένα τατουάζ ζευγαριών. Μελανήστε σε ένα από τα δάχτυλά σας - κατά προτίμηση το δαχτυλίδι δάχτυλο - έτσι ώστε να μπορείτε να θυμάστε πάντα πόσο αγαπημένο σας πρόσωπο σημαίνει για σας. Η ιδέα για τατουάζ είναι μία από τις πιο ασυνήθιστες, αλλά με κάποιο τρόπο λειτουργεί τέλεια.

20. Καρδιά με ένα κλειδί 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Cudded Art & Design

Πώς έχεις το κλειδί στην καρδιά σου; Ζεσταίνετε μια καρδιά και το τατουάζ που ταιριάζουν με το κλειδί και εκφράστε τον δεσμό που έχετε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Βάλτε το στο πόδι ή το χέρι σας, δεν έχει σημασία αν το μήνυμα είναι προφανές.

21. Τατουάζ που συνδυάζουν Disney

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / popsugar

Σε αγάπη με τη Disney; Τώρα μπορείτε να κάνετε το πάθος σας μέρος της ιστορίας αγάπης σας με μια πολύχρωμη και διασκεδαστική ιδέα τατουάζ. Χρησιμοποιήστε το μείγμα χρωμάτων που σας αρέσει περισσότερο και τολμά να είναι διαφορετικό. Να είστε αυτό το ζεστό, ευτυχισμένο ζευγάρι όλη την ώρα.

22. Tattoo Lovebirds 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της γονικής μέριμνας Pinterest / cafemom

Για πάντα ερωτευμένος! Τα πουλιά αγάπη που ταιριάζουν τατουάζ κάπου μόνο εσείς και το μισό σας καλύτερο μπορεί να δει ότι είναι η τέλεια απόδειξη ότι πρέπει να είναι μαζί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Τι περισσότερο μπορείτε να επιθυμήσετε?

23. Πουλιά, Πουλιά, Πουλιά 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / stylestime.net

Πετάξτε μαζί για να φεγγάρι και πίσω με αυτό το πουλιών που εμπνέονται τατουάζ που ταιριάζουν για τα ζευγάρια. Βάλτε τους με μελάνι στο πλάι του χεριού σας, ώστε να θυμάστε πόσο ισχυρή είναι η σύνδεση που μοιράζεστε.

24. Τατουάζ ζευγαριού λιονταριού και λιονταριού

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / tattoodaze.com

Μερικές φορές χρειάζεστε ένα πολύ ισχυρό σύμβολο για να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το τέλειο τατουάζ - ένα λιοντάρι γι 'αυτόν & η λέαινα για εσάς. Επειδή είσαι άγρια ​​και η αγάπη σου είναι παθιασμένη και μπορεί να επιβιώσει σε όλα στον πραγματικό κόσμο, που είναι σχεδόν σαν μια άγρια ​​ζούγκλα.

25. Κορώνες ακουαρέλας 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / allwomenstalk

Ακουαρέλα τατουάζ είναι σε τάση αυτές τις μέρες. Είναι πραγματικά δροσερό και μινιμαλιστικό. Επιλέξτε ατελείωτα σχήματα, γιατί καμία σχέση δεν είναι τέλεια και βάλτε τη φαντασία σας σε καλή χρήση. Είναι ο βασιλιάς σας για όλη την αιωνιότητα και είστε η αγαπημένη του βασίλισσα. Απολαύστε ο ένας τον άλλον σε ένα τατουάζ.

26. Κενό και πλήρες τετράγωνο τατουάζ

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της Pinterest / Kate Schneider 

Τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ είναι μερικές φορές τα πιο απλά. Ένα κενό τετράγωνο τατουάζ για εσάς και ένα πλήρες τετράγωνο τατουάζ γι 'αυτόν είναι ένα σαφές σημάδι ότι χρειάζεστε ο ένας τον άλλον και ότι μπορείτε να αισθάνεστε πλήρης μόνο όταν είστε μαζί. Η αγάπη σας είναι τετράγωνη, ειλικρινής και απεριόριστη.

27. Δεν Lies - Just Love

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Neri Chifundo 

Μια πραγματική σχέση μπορεί να είναι μια πλήρης σχέση μόνο όταν δεν υπάρχουν ψέματα. Ένα "όχι ψέμα - απλά αγάπη" τατουάζ μπορεί να είναι μια καθημερινή υπενθύμιση ότι έχετε τον πιο ειλικρινή και ειλικρινή δεσμό. Δεν θα απογοητεύσει ποτέ και θα σας καταλάβει. Μερικές φορές το πιο απλό τατουάζ σημαίνει περισσότερες από χίλιες λέξεις.

28. Χαριτωμένο μικρό αστέρι 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Sortra

Ίδια τατουάζ αστέρι δεν θα πάει ποτέ από το στυλ. Κάθε φορά που το κοιτάς, θα σου υπενθυμίσω ότι η καρδιά σου ανήκει σε κάποιον πραγματικά ιδιαίτερο στη ζωή σου. Είναι κατανόηση και πάντα θα σκεφτεί για σένα κάθε φορά που βλέπει αυτό το τατουάζ. Είστε αυτός για αυτόν, ακόμα κι αν έχετε τον απλούστερο σχεδιασμό.

29. Τατουάζ για πάντα 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / winkgo

Για πάντα μαζί - αυτό είναι το απλό νόημα ενός τατουάζ για πάντα. Έχετε μεμβράνη σε ένα από τα δάχτυλά σας και ποτέ δεν θα ξεχάσετε το μισό σας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θα μπορούσαν να πάρουν στη σχέση. Η ιδέα είναι κλασσική, αλλά το μήνυμα που μεταφέρεται δεν χρειάζεται πραγματικά καμία περαιτέρω εξήγηση.

30. Love Message Inspired Tattoo 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / squarespace

Επιλέξτε ένα μήνυμα αγάπης που απεικονίζει τέλεια πόσο ισχυρό είναι ο δεσμός σας και στη συνέχεια αποφασίστε για μια γραμματοσειρά. Μπορείτε ακόμη και να γράψετε το μήνυμα για να προσαρμόσετε το τατουάζ σας και να το ξεχωρίσετε. Το μόνο που είναι, είναι αυτό που θα χρειαστείτε ποτέ, έτσι; Επιλέξτε τη γραμματοσειρά που σας εμπνέει καλύτερα.

31. Φτερά χεριών και καρδιά

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / twentytwowords

Μαζί έχετε φτερά για να πετάξετε και να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις. Πάρτε μια μόνο πτέρυγα και να τον πάρει ο άλλος. Όταν συνδυάζονται τα χέρια σας, θα είστε μαζί και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Στη μέση, κάνε μια καρδιά. Κρατήστε το μισό, γιατί χωρίς αυτόν η ψυχή και το σώμα σας δεν είναι πλήρεις. Επιλέξτε το πιο πρωτότυπο σχέδιο για να συνδέσετε το δεσμό σας και να κάνετε τη σχέση ακόμα ισχυρότερη.

32. Για πάντα τατουάζ ζευγάρι 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της Pinterest / metro.co.uk

Ένα τατουάζ για πάντα / μαζί στο πίσω μέρος του χεριού σας μπορεί να φαίνεται σαν ένα τολμηρό τατουάζ. Αλλά αν είστε 100% σίγουροι ότι είστε εννοημένοι ο ένας για τον άλλον, γιατί όχι; Για πάντα μαζί, έτσι; Κάντε το μετράνε και επιλέξτε αυτό το τολμηρό και καλλιτεχνικό σχέδιο που δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

33. Η Ήλιος και η Σελήνη

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / pnasa.org

Όλος ο κόσμος φαίνεται να είναι ατελής χωρίς τον ήλιο και τη σελήνη. Ακριβώς όπως η σχέση σας - χωρίς το ένα το άλλο, είστε ελλιπείς. Προσέχετε στον απλούστερο σχεδιασμό και το κάνετε να λειτουργήσει. Είναι μια τέτοια μινιμαλιστική ιδέα που πραγματικά μεταφέρει την πρωτοτυπία. Επιλέξτε το σύμβολο που ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητά σας.

34. Φτερά τέχνης και λουλουδιών 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Cudded Art & Design

Dot τέχνη είναι η τελευταία τάση στο σχεδιασμό τατουάζ. Είναι επίσης μια πολύ εμπνευσμένη τάση ειδικά όταν παίρνετε ένα λεπτό, πολύ δελεαστικό τατουάζ. Φτιάξτε το σαν ένα τατουάζ που μοιάζει με παζλ για να σας υπενθυμίσω ότι είστε εννοημένοι ο ένας τον άλλον κάθε μέρα της ζωής σας. Floral τατουάζ, ή οποιαδήποτε άλλα έργα σχεδιασμού, εφ 'όσον απευθύνεται στις αισθήσεις σας.

35. Καρδιά παζλ ακουαρέλας

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / popsugar

Ένα τατουάζ ακουαρέλας με μια κενή και πλήρη καρδιά είναι το καλύτερο παζλ που μοιάζει με τατουάζ που μπορείτε να πάρετε. Επιλέξτε το μείγμα χρωμάτων που αγαπάτε το καλύτερο και τολμήστε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά για να επισημάνετε το δεσμό αγάπης που μοιράζεστε. Σε μια πρώτη ματιά, το σχέδιο φαίνεται ελλιπές. Αλλά η τάση είναι πραγματικά καυτή αυτή τη στιγμή, και γνωρίζουμε σίγουρα ότι θα επικρατήσει εδώ και χρόνια από τώρα και στο εξής.

36. Καρδιές αποκοπής

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / tattooideas247

Μια εμπνευσμένη ιδέα τατουάζ σε απλό μαύρο αποπνέει καθαρή πρωτοτυπία. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι είστε ατελής χωρίς αυτόν και ότι θα κάνατε τίποτα για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να περάσετε τα πράγματα. Έχετε το τατουάζ εμποτισμένο ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, στο πόδι σας για να αισθανθείτε ότι πραγματικά ανυψώνει το πνεύμα σας όταν είστε κάτω.

37. Tinkerbell & Peter Pan Εμπνευσμένο τατουάζ 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / Style and Designs

Το Tinkerbell είναι ο αγώνας του Peter Pan που γίνεται στον ουρανό. Η ιδέα μπορεί να λειτουργήσει για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο πάρα πολύ. Μπορείτε πάντα να το προσαρμόσετε για να φτιάξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αγαπάμε την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που ταιριάζει με το τατουάζ - είναι μαγικό και είναι ιδανικό για ζευγάρια που αγαπούν ταινίες φαντασίας και βιβλία φαντασίας.

38. Τατουάζ ζευγαριού γραφικών 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / tatoodo

Γραφικά τατουάζ είναι το πιο δύσκολο για μελάνι. Αλλά το παραπάνω σχέδιο απλά κόβει την ανάσα. Αγαπάμε και το αποτέλεσμα παζλ. Μεταδίδει την ολοκλήρωση και την καθαρή λατρεία. Πηγαίνετε για ένα υπερμεγέθη και χειριστείτε τον πόνο - στο τέλος της ημέρας, χωρίς πόνο χωρίς παιχνίδι. σωστά?

39. Δημιουργικό τατουάζ ηλίου & φεγγαριού 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω μοντέλων Pinterest / τατουάζ

Μια πολύ δημιουργική και πολύχρωμη ιδέα για ένα τατουάζ ζευγαριών. Αλλά με κάποιο τρόπο, λειτουργεί και φαίνεται απίστευτα πρωτότυπο. Προσαρμόστε την ιδέα και κάνετε τη δική σας διαφορετική ώστε να έχετε ένα μοναδικό τατουάζ που ταιριάζει με το ότι ενισχύει το δεσμό που μοιράζεστε. Το κόκκινο και το μπλε είναι βασιλικά χρώματα που πάνε πραγματικά καλά μαζί. Ας είναι μπλε όπως ο ουρανός, και να πάρει το κόκκινο. Είσαι φωτιά!

40. Κοινή καρδιά ζευγαριού τατουάζ 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του περιοδικού Pinterest / Glamour Magazine UK

Χωρίς αυτόν, είστε χαμένοι και αισθάνεστε ελλιπείς - ότι το απλό μήνυμα ενός τατουάζ μισή καρδιά. Αλλά όταν είστε μαζί όλα ταιριάζουν τέλεια, και ό, τι συμβαίνει, μπορείτε να ξεπεράσετε όταν είστε μαζί. Έχετε τη μισή καρδιά σας στην εσωτερική σας παλάμη, ακριβώς πάνω στο δάχτυλο. Όταν ενώνετε τα χέρια, η καρδιά θα είναι πλήρης και θα την ψυχή σας.

41. Τατουάζ Buck Deer & Doe 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της Pinterest / Maura Bekelja

Ένα ζευγάρι ελάφια και το τατουάζ που ταιριάζουν στο μπράτσο σας είναι πολύ ισχυρό. Και οι δύο είστε άγρια, αλλά θέλετε να είστε άγρια ​​μαζί και να ζήσετε τη ζωή σας στο μέγιστο που μοιράζεστε τις καλύτερες περιπέτειες. Τα άγρια ​​ζώα που έχουν κολλήσει κάπου στο σώμα σας έχουν πολύ ισχυρό αποτέλεσμα, ειδικά όταν αυτά τα ζώα είναι ευγενή και αγαλματικά.

42. Αυτός και η κορώνα της 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / stayglam

Είναι απλό - είσαι η βασίλισσα του και αυτός είναι ο βασιλιάς σου. Εννοείτε τον κόσμο ο ένας στον άλλο, έτσι γιατί δεν σφραγίδα τη συμφωνία με ένα τολμηρό στέμμα τατουάζ; Επιλέξτε ένα απλοϊκό αλλά ισχυρό σχέδιο και αφήστε τους να μιλήσουν. Τους αφήστε τους για να δείτε όλος ο κόσμος.

43. Τατουάζ ζευγαριού κρανίων

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / guff

Μια ιδέα τατουάζ για το κρύο καρδιά. Αλλά είναι καλό, γιατί δηλώνει ότι θέλετε να γεράσετε μαζί και να ζήσετε τη ζωή σας ως ισχυρό ζευγάρι για όλη την αιωνιότητα και πέραν αυτής. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας εμπνέει και εγκαταστήστε αυτό που καλεί καλύτερα την αίσθηση και την προσωπικότητά σας.

44. Τατουάζ ζευγαριών "Οδηγός μου / κρατήστε με"

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Antonio Carelli 

Οδηγός και να τον υποστηρίξεις ό, τι κι αν τον αφήσεις να σε κρατήσει στις πιο δύσκολες στιγμές σου. Μαζί μπορείτε να τα κάνετε όλα, και αυτή η ιδέα τατουάζ είναι ζωντανή απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν η αγάπη ανοίγει το δρόμο. Να είστε ισχυροί αλλά να το κάνετε μαζί!

45. Ονομασία Αρχικά & Σύμβολο για πάντα 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / inkme.tattoo

Τα δικά σας και τα αρχικά του διαχωρισμένα από το σήμα για πάντα είναι το μόνο που χρειάζεται να τον νιώσετε κοντά στην καρδιά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Μην αφήνετε την απόσταση ή οτιδήποτε άλλο να καταστρέψει την αγάπη που κρατάτε ο ένας για τον άλλο και να εργαστείτε για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή και γόνιμη σχέση.

46. ​​Τατουάζ ζευγαριού αγάπης 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω Pinterest / pacho-tattoo 

Όταν έχετε αγάπη, όλα μπορούν να συμβούν. Η ζωή συμβαίνει όταν είστε χαρούμενοι και σίγουροι ότι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σας δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Πάρτε μελάνι με ένα απλό τατουάζ αγάπη και τα συναισθήματά σας θα διαρκέσει για πάντα, τόσο στο σώμα σας όσο και στην καρδιά σας.

47. Τατουάζ που ταιριάζουν με την αντικατάσταση των δαχτυλιδιών του γάμου 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Culture N Lifestyle 

Οι δακτύλιοι γάμου είναι υπερτιμημένοι. Γιατί να μην πάρετε ένα τατουάζ αντί; Έχετε μελάνι στο δαχτυλίδι σας και επιλέξτε ένα σχέδιο που σας εμπνέει περισσότερο. Μια πυξίδα που εμπνέει την ιδέα για τατουάζ σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και πόσο μακριά θα πάτε, το μισό σας θα είναι εκεί μαζί σας και για σας. Είναι τόσο δροσερή και ρομαντική προσέγγιση!

48. Mickey & Minnie Tattoo 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Dani Santtana 

Ένα μαύρο Mickey και διαφανές ποντίκι Minnie είναι το είδος του τατουάζ για τα ζευγάρια που αγαπούν τους χαρακτήρες και τις ταινίες της Disney. Είναι μια διασκεδαστική ιδέα, αλλά έχει το πιο ισχυρό μήνυμα - ότι ανήκετε με το μισό σας, και ότι χωρίς κανέναν άλλο είστε ατελής. Έχετε εμποτιστεί οπουδήποτε θέλετε και είστε υπερήφανοι: έχετε τον καλύτερο σύντροφο δίπλα σας, ο οποίος ποτέ δεν θα σας αφήσει κάτω.

49. Τα βέλη που ταιριάζουν 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω της Pinterest / Cultura Colectiva 

Ένα τατουάζ που ταιριάζουν στα βέλη που χωρίζονται στο μισό δεν χρειάζεται πραγματικά καμία περαιτέρω εξήγηση. Όταν ενώνετε τα δάχτυλα, είστε ένας. είστε πλήρης. Μια πολύ κομψή και μινιμαλιστική ιδέα ότι μόνο ζευγάρια που πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλον μπορούν να καταλάβουν. Νιώστε ελεύθεροι να το προσαρμόσετε όπως κρίνετε κατάλληλο και ποτέ δεν θα αισθανθείτε μόνοι σας. ακόμα και όταν δεν είναι δίπλα σας.

50. Κύκλοι 

50 καλύτερες τατουάζ ζευγάρι ποτέ

μέσω του Pinterest / Arturo Coronel

Αυτό που πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω, και επειδή η ζωή είναι ένας συνεχής κύκλος, αυτή η ιδέα ενός τατουάζ αποπνέει την αιωνιότητα. Πάρτε δύο - ένα παχύτερο γι 'αυτόν και ένα λεπτότερο για σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε μαζί πάντα και για πάντα. Κρατήστε το απλό και το τελικό αποτέλεσμα θα χτυπήσει τις κάλτσες σας μακριά. Μελανώστε το στο πόδι ή το χέρι σας και αφήστε το να σας υπενθυμίσει ότι από κοινού είστε άφθαρτοι.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Μόνο τα πιο δυνατά, πιο σίγουρα και ειλικρινή ζευγάρια μπορούν να επιβιώσουν. Τατουάζ είναι σαν το γάμο? αλλά ο γάμος για την ψυχή. Πριν να πάρετε ένα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτός ή αυτή είναι αυτός. Stick με τα σχέδια που σας εμπνέουν? σχέδια που μεταφέρουν αγάπη και λατρεία. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο. Εφ 'όσον ξέρετε τι σημαίνει, θα πρέπει να είναι αρκετό. Ποια από τα 50 τατουάζ ζευγαριών που αναφέραμε καλύτερα σας εμπνέει; Θα έχετε ένα τατουάζ που ταιριάζουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο?

Leave A Comment

− 1 = 7