50 μπλε σχέδια νυχιών τέχνης

Μπλε with lace nail-25

Ζωγραφίστε τα νύχια σας μπλε με λίγο σχέδιο νυχιών νυχιών. Τα κορδόνια είναι ζωγραφισμένα σε άσπρο βερνίκι με μια μικρή κόκκινη κορδέλα δεμένη γύρω από αυτό και μια λευκή χάντρα στην κορυφή. Μπλε, υπάρχουν περισσότερα από όσα πληρούν τα μάτια.

Η επιλογή του βερνικιού νυχιών που θέλετε για τα νύχια σας μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση. Υπάρχουν πολλά υπέροχα χρώματα νυχιών στην αγορά που δεν γνωρίζετε πραγματικά από πού να ξεκινήσετε. Για να διευκολύνετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να καθορίσετε ορισμένες οδηγίες σχετικά με την επιλογή του χρώματος του νυχιών σας. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν λόγω της διάθεσής τους ή επειδή είναι το αγαπημένο τους χρώμα ή επειδή το χρώμα ταιριάζει με το δέρμα τους. Εξαρτάται πραγματικά από τις δικές σας προτιμήσεις.

Ίσως ένα από τα πιο προτιμώμενα χρώματα εκεί έξω για τους λάτρεις της τέχνης νυχιών είναι μπλε. Γιατί; Υπάρχουν πολλά που πηγαίνουν στην επιλογή ενός χρώματος ως τέχνη νυχιών σας, μπορεί να ποικίλλει ως προς το τι ταιριάζει στο ρούχο σας ή την εποχή ή πολλά άλλα πράγματα. Για να σας βοηθήσουμε εδώ είναι ορισμένοι ορισμοί πίσω από τη σκιά του μπλε. Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε αν το μπλε είναι το σωστό χρώμα για εσάς τότε καλύτερα να γνωρίσετε το χρώμα περισσότερο.

Ορισμός μπλε

Όταν μιλάμε για το μπλε, λέγεται ότι είναι το χρώμα της ευθύνης, της πίστης και της εμπιστοσύνης. Το μπλε χρώμα αποπνέει την αύρα του να είναι ήσυχη, κρατημένη και κάποιος που δεν θέλει να τραβήξει πάρα πολλή προσοχή. Όχι μόνο αυτό αλλά το μπλε σημαίνει επίσης εμπιστοσύνη και έλεγχος. Έτσι εάν αισθάνεστε ότι είστε άτομο που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε είναι καιρός να δείξετε την εμπιστοσύνη σας και να μπείτε στο μπλε γυαλιστερό στα νύχια σας!

Εκτός από την εμφάνιση, το μπλε βοηθά επίσης στη μείωση του στρες. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι το μπλε είναι ένα πολύ δροσερό χρώμα για να δούμε και ότι μπορεί να χαλαρώσει τα μάτια σε αντίθεση με τα άλλα φωτεινά χρώματα. Εάν θέλετε κάτι που θα κάνει τα νύχια σας να φαίνονται ήρεμα, χαλαρά και ελεύθερα τότε το μπλε χρώμα είναι το σωστό χρώμα. Ένα καλό πλεονέκτημα του μπλε είναι ότι δροσίζει τους δυνατούς τόνους των άλλων χρωμάτων στο σχέδιο τέχνης των νυχιών. Το μπλε είναι ικανό να εξουδετερώνει τα έντονα χρώματα και μπορεί επίσης να δώσει ζωή στα νύχια σας. Αυτή είναι μια καλή σκιά όταν ψάχνετε να συνδυάσετε ισχυρότερα χρώματα αλλά δεν θέλετε να ξεχωρίζει πάρα πολύ ή θα καταστρέψει το νυχτερινό σχέδιο τέχνης.

Δεν νιώθω καλά

Το μπλε είναι αυτό που πολλοί θα έλεγαν επίσης ως ασφαλές χρώμα. Γιατί είναι έτσι; Είναι επειδή το μπλε χρώμα είναι σχεδόν γενικά άρεσε. Θα βρείτε πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη που πραγματικά αρέσει μπλε. Μπορεί να οφείλεται στην εκτίμηση του φωτεινού μπλε ουρανού και των καθαρά γαλάζιων υδάτων, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι το μπλε εισέρχεται στην αγαπητή ομάδα χρωμάτων. Ακόμα κι αν μερικές φορές μπλε μπορεί να σχετίζεται με τη θλίψη, είναι επίσης σε θετικό φως ως ένα χρώμα που σας κρατά ασφαλή.

Απόχρωση του μπλε

Για να βρείτε την τέλεια σκιά του μπλε για τα νύχια σας, πρέπει επίσης να ξέρετε τι εννοούν και αν ισχύουν για εσάς και την προσωπικότητά σας. Παρακάτω υπάρχουν μερικές δημοφιλείς αποχρώσεις του μπλε και αυτό που μεταφέρουν.
Ανοιχτό μπλε - αυτή η σκιά του μπλε σημαίνει δημιουργικότητα και σπάσιμο δωρεάν. Είναι ένα καλό χρώμα εάν θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικά και καλλιτεχνικά σχέδια νυχιών και να ενσωματώσετε και άλλες αποχρώσεις καθώς τα φωτεινά χρώματα προσκαλούν περισσότερα χρώματα για να είναι ορατά.

Σκούρο μπλε - μερικές φορές θέλετε να είστε σκοτεινός και μυστηριώδης και το σκούρο μπλε είναι απλώς το στυλ σας. Αυτό το χρώμα σημαίνει επίσης ευθύνη και συντηρητισμό. Το χρώμα σημαίνει επίσης καταπιεσμένα συναισθήματα αλλά συμπονετικός. Τα συναισθήματα τρέχουν βαθιά σε αυτό το χρώμα και μπορεί να είναι πολύ αρρενωπό. Ωστόσο, το χρώμα εκπέμπει τον αέρα της εξουσίας και της εξουσίας.

Το Azure blue-azure είναι ένα ισχυρό μπλε χρώμα που εκπέμπει την αύρα της αποφασιστικότητας και του επιτεύγματος. Εκείνοι με γαλάζιο γυαλιστερό γυαλιστερό δίνουν την αίσθηση ότι έχουν στόχους και εργάζονται σκληρά για να τους φτάσουν. Αυτή είναι μια όμορφη σκιά που δείχνει ότι έχετε σκοπό και προσπαθείτε για το στόχο σας.

Sky blue - με το όνομα "ουρανό" αυτή η σκιά του μπλε υποδηλώνει ηρεμία. Σας δίνει την αίσθηση της ανιδιοτελούς αγάπης, της χρήσιμης φύσης και της επούλωσης. Το γαλάζιο του ουρανού θεωρείται πάντοτε ένα ελαφρύ χρώμα που αναμιγνύει καλά με όλους τους άλλους τόνους του δέρματος. Ο καλύτερος συνδυασμός για ένα γαλάζιο βερνίκι είναι λευκό, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα χρώματα.

Ανεξάρτητα από τη σκιά του μπλε που επιλέγετε, είναι ακόμα ένα πολύ κομψό και όμορφο χρώμα. Ανακατέψτε τα με τα άλλα αγαπημένα σας χρώματα ή αποχρώσεις και δημιουργήστε ένα σχέδιο νυχιών που δεν φαίνεται μόνο καλά, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης ότι κάθε χρώμα έχει τις δικές του έννοιες και σημασία. Ευτυχισμένη μπλε στίλβωση!

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ blue with glitter nail art-17

Αποκτήστε κλασικό με αυτό το νυχτερινό μπλε νυχτερινό σχέδιο τέχνης Στην κορυφή είναι παχιά επένδυση από ασήμι ασπρόμαυρο καρφί που συμπεράσματα όμορφα με το μεσάνυχτα μπλε φόντο.

Καλοκαίρι blue nail design-28

Ένας δροσερός και καλοκαιρινός εμπνευσμένος σχεδιασμός μπλε νυχιών. Τα ανοιχτό μπλε, λευκά και γκρι μπλε χρώματα χρησιμοποιούνται ως φόντο με μαύρες σκιαγραφίες στη κορυφή.

Γλυκός Nail Art-45

Μπλε floral νυχιών σχεδίασης. Αυτό το όμορφο νυχτερινό σχέδιο τέχνης σπορ μπλε και άσπρα χρώματα βάσης με ένα ελαφρότερο μπλε γυαλιστικό στην κορυφή για λεπτομέρειες λουλουδιών και πράσινο γυαλιστερό για τα φύλλα.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ blue with flower nail art-16

Σκούρο μπλε μεταλλικό σχεδιασμό νυχιών με λεπτομέρειες λουλουδιών στην κορυφή. Το λευκό βερνίκι νυχιών χρησιμοποιείται ως βάση για να αντιπαραβάλλει τις σκούρες μπλε λουλούδι λεπτομέρειες.

Ελέγξτε αυτό το αξιολάτρευτο μπλε floral νυχιών σχέδιο τέχνης. Τα νύχια είναι ζωγραφισμένα σε γαλάζιο βρεφικό βρεφικό, γεμάτο με γαρύφαλλα ροζ τριαντάφυλλα, σε λευκές δαντελωτές σιλουέτες και πράσινα φύλλα.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ blue with lace nail art design-15

Ένα θαυμάσιο γαλάζιο γαλλικό σχεδιασμό νυχιών. Αυτό χρησιμοποιεί το μπλε γυαλιστερό μεσάνυχτα ως βασικό χρώμα. Η γαλλική άκρη έχει σχεδιαστεί με μπλε μελανιού και μαύρο γυαλιστερό με λεπτομέρειες δαντέλας με ασημένιες χάντρες στην κορυφή.

Μπλε with glitter nail art-34

Χαριτωμένο μπλε floral νυχιών σχεδίασης. Με το μπλε ως βασικό χρώμα, οι λεπτομέρειες λουλουδιών είναι βαμμένες με άσπρο βερνίκι. Η ασημένια λάμψη προστίθεται επίσης στο σχέδιο ως έμφαση.

Μπλε nail design-10

Το γαλαξία ενέπνευσε το νυχτερινό μπλε νυχτερινό σχέδιο. Το μεσάνυχτα μπλε βερνίκι που χρησιμοποιείται είναι γυαλιστερό γυαλιστερό για να δώσει το εντυπωσιακό νυχτερινό ουρανό αποτέλεσμα. Το Λευκό Πολωνάκι χρησιμοποιείται επίσης για τα στοιχεία καλλιτεχνικής γραμμής στην κορυφή.

Μπλε with dots nail art-22

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μπλε σχέδιο polk dot νυχιών. Έχετε τα αξιολάτρευτα καρφιά με αυτό το γαλάζιο polka dot νυχιών σχέδιο τέχνης με floral γαλλική άκρη λεπτομέρεια.

Μπλε and star nail art-18

Ψυχρό αναζητούν μπλε θέμα τέχνης νυχιών. Αυτό το όμορφο κομμάτι χρησιμοποιεί τεχνική σάντουιτς με γυαλιστερό γυαλιστερό. Το χρυσό glitter χρησιμοποιείται επίσης για λεπτομέρειες ζιγκ-ζαγκ μαζί με μπλε λάμψη για τα αστέρια λεπτομέρειες πάνω από ένα λευκό παλτό βάσης.

μπλε and glitter-47

Ανοιχτό μπλε σχέδιο νυχιών με λάμψη και χάντρες στην κορυφή. Πρόκειται για ένα απλό αλλά αριστοκρατικό νυχτερινό σχέδιο τέχνης που μπορεί να ταιριάζει σε κάθε περίσταση που αποφασίζετε να το φορέσετε.

Μπλε and lace nail art-6

Υπέροχη εμφάνιση μπλε μεταλλικού σχεδιασμού νυχιών. Κομψά σχέδια που αναζητούν δαντέλες προστίθενται επίσης σε ένα σαφές βασικό παλτό.

Μπλε and pink nail-26

Απελευθερώστε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις με αυτό το αφηρημένο σχέδιο μπλε τέχνης νυχιών. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί ένα μπλε παλτό ως βάση με ροζ και μπεζ στιλβωτικά καθώς και λεπτομερή σε μαύρη επένδυση.

μπλε and red nail art-42

Πολύ όμορφο τέταρτο του Ιουλίου θέμα τέχνης νυχιών. Αυτό το σχέδιο χρησιμοποιεί σκούρο μπλε, λευκό και κόκκινο βερνίκι νυχιών, ο σχεδιασμός επίσης σπορ ασημένια λάμψη και πούλιες για την προφορά.

Μπλε and white nail art-33

Icy κρύο μπλε γαλλική σχεδιασμό άκρη. Χρησιμοποιώντας το σαφές παλτό ως βασικό χρώμα με καπάκια χιονιού ενέπνευσε τις γαλλικές συμβουλές σε λευκό και σκούρο μπλε βερνίκι.

Μπλε french nail design-20

Πολύ ιδιόμορφο και μάτι που ανοίγει μπλε γαλλική σχεδιασμό tip. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βασικό χρώμα, το σκούρο μπλε χρησιμοποιείται για το γαλλικό άκρο. Για να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα αίσθηση στο σχεδιασμό, το ζευγάρι των googly μάτια είναι ζωγραφισμένο στην κορυφή.

Μπλε gradient with lace nail art-50

Μια μαγευτική εμφάνιση μπλε κλίση σχεδιασμό νυχιών. Τα μπλε και γυμνά στίλβωση χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα κλίσης. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται λευκά βερνίκια για λεπτομέρειες δαντέλα στην κορυφή με μια ασημένια χάντρα στην κορυφή.

Μπλε jeans style nail art-48

Ένα πολύ δημιουργικό ντιζάιν με θέμα το μπλε νυχτερινό σχέδιο τέχνης. Μπλε λάμψη λάμψη χρησιμοποιείται για την υφή του denim στο σχέδιο. Η γραμμή βελονιών σε όλη τη σχεδίαση είναι βαμμένη σε άσπρο βερνίκι με περιμετρική καρδιά και μαύρα γράμματα.

Μπλε french nail design-29

Λαμπερό γαλάζιο γαλλικό σχεδιασμό τέχνης νυχιών. Η σαφής βαφή χρησιμοποιείται με σκούρο μπλε γαλλικό άκρο. Στην κορυφή προστίθενται λουλούδια και ασημένιες χάντρες για προφορά.

Μπλε gradient nail art-23

Tribal νύχι σχεδιασμό τέχνη πάνω από ένα θέμα μπλε κλίση. Το σκοτεινό και το ανοικτό μπλε χρησιμοποιούνται για την επίδραση κλίσης, ενώ το λευκό γυαλιστικό χρησιμοποιείται για τα φυλετικά σχέδια στην κορυφή.

Μπλε leopard nail art-2

Έγχρωμη τέχνη ζωγραφικής ζωγραφικής νυχιών ζωγραφικής με γαλλικές συμβουλές. Το καθαρό παλτό χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα με άσπρο βερνίκι για τις γαλλικές συμβουλές. Χρησιμοποιείται επίσης βερνίκι νυχιών με μπλε λάμψη

Μπλε nai art-39

Ένα πολύ όμορφο μπλε floral σχέδιο νυχιών. Το βασικό χρώμα που χρησιμοποιείται είναι μπλε του μωρού ενώ τα κορυφαία πολύχρωμα λουλούδια είναι βαμμένα με σκούρο μπλε φύλλα.

Μπλε nail art-4

Εκλεπτυσμένο μπλε σχέδιο νυχιών. Το μεσημεριανό μπλε βερνίκι χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα με ένα χαριτωμένο σχέδιο κορσέδων.

Μπλε nail art-5

Σχεδίαση νυχιών με μπλε ιώδες θέμα. Το λευκό στιλβωτικό χρησιμοποιείται επίσης για χρώμα βάσης και λεπτομέρειες με διαφανείς χάντρες στην κορυφή.

μπλε nail art-37

Καταπληκτική εμφάνιση ματ μπλε νυχιών. Αυτός ο εντυπωσιακός σχεδιασμός τέχνης νυχιών χρησιμοποιεί μπλε ματ ως βασικό χρώμα με περίπλοκες φυλικές θεματικές λεπτομέρειες για αποτέλεσμα.

Μπλε nail art-43

Τέλειο σχέδιο μπλε τέχνης νυχιών για μικρά νύχια. Τα μπλε και λευκά βερνίκια μωρών χρησιμοποιούνται ως βασικό χρώμα με διάφορα άλλα χρώματα στην κορυφή για τα λουλούδια και τα φύλλα.

Μπλε nail design-31

Το Pinwheel ενέπνευσε το μπλε νυχτερινό σχέδιο τέχνης. αυτό το σχέδιο χρησιμοποιεί λευκό γυαλιστικό ως βασικό χρώμα με μπλε γυαλιστερό γυαλιστερό επίσης. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται μπλε και βιολετί αποχρώσεις για να δημιουργήσουν το φαινόμενο pinwheel.

Μπλε nail design-36

Zigzag θέμα μπλε μεταλλική τέχνη νυχιών. Ξεχωρίστε το νυχτερινό σχέδιο τέχνης που είναι πολύ απλό και ταυτόχρονα το μάτι σας αγκαλιάζει. Το μπλε μεταλλικό βερνίκι χρησιμοποιείται βάση με ασημί γυαλιστερό γυαλιστερό επάνω για τις διαγώνιες λεπτομέρειες.

Μπλε nail design-40

Πολύ μπλε πράσινο και μαύρο θέμα τέχνης νυχιών. Αυτή η τέχνη των νυχιών χρησιμοποιεί καθαρό γυαλιστικό ως βασικό χρώμα με μαύρα και μπλε πράσινα γυαλιστικά για τις γαλλικές άκρες.

Μπλε nail design-44

Κομψό θέμα μπλε νυχιών σχέδιο τέχνης. Ένα χαριτωμένο μπλε καρότσο σχέδιο με χρυσή λάμψη βερνίκι νυχιών που αναδεικνύει κάθε καρφί στην προσοχή με τα διαφορετικά σχέδια.

Μπλε stripes on white nails-49

Μπλε ριγέ κουμπιού θέμα τέχνης νυχιών. Το σκούρο μπλε και το λευκό στιλβωτικό χρησιμοποιούνται σε αυτό το σχέδιο για τις λωρίδες με χάντρες χρυσού στην κορυφή για τις λεπτομέρειες του κουμπιού.

Μπλε with dots nail design-41

Μπλε σχεδίαση τέχνης νυχιών με άνθη. Αυτή η τέχνη νυχιών χρησιμοποιεί ανοιχτόχρωμο βερνίκι χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα λεπτομέρειες στην κορυφή.

Μπλε with glitter and leopard nail art-1

Ένας ισχυρός συνδυασμός μπλε χρώματα και σχέδια. Κάθε καρφί ασκεί ένα μοναδικό σχέδιο από ματ σε λάμψη και σε εκτυπώσεις λεοπάρδαλης.

Μπλε with glitter nail art-32

Εξαιρετική εμφάνιση μπλε τέχνης σχεδιασμό νυχιών. Το μπλε γυαλιστερό μεσημεριανό χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα γι 'αυτό το σχέδιο σε συνδυασμό με ασημί γυαλιστερό γυαλιστικό που έρχεται σε αντίθεση με τη σκοτεινή σκιά του μπλε που φέρνει τη ζωή στα νύχια.

Μπλε with glitter nail-7

Ένα απλό αλλά κομψό μπλε σχέδιο νυχιών. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί μπλε γυαλιστερό μεσάνυχτα ως βασικό χρώμα με ένα πασπαλίζω από χρυσό γυαλιστερό γυαλισμένο στην κορυφή. Πρόσθετες χρυσές πούλιες τοποθετούνται επίσης για αποτέλεσμα.

Μπλε and glitter nail art-38

Θα αγαπήσετε το μπλε περισσότερο με αυτό το καταπληκτικό νυχτερινό σχέδιο τέχνης, αυτό το μπλε θέμα σχεδίασης χρησιμοποιεί μπλε έως ανοιχτό μπλε για το χρώμα βάσης και τις λεπτομέρειες. Χρυσά λάμψη λάμψη, χάντρες και πούλιες προστίθενται επίσης για την περαιτέρω ενίσχυση των νυχιών.

Μπλε with lace french nail design-24

Floral και γαλλικό σχεδιασμό τέχνης νυχιών, αυτό το σχέδιο συνδυάζει ανοιχτό γαλάζιο με μαργαριτάρι με μαύρο βερνίκι για λεπτομέρειες και συμβουλές.

Μπλε with leopard nail art-21

Cute blue θέμα ζωγραφική ζωγραφική τέχνη νυχιών. Χρησιμοποιώντας το μεσάνυπτο μπλε ως βασικό χρώμα, η τέχνη των νυχιών χρησιμοποιεί επίσης λευκό ως βάση για να συγκρίνει τα κοντινά μπλε γυαλιστικά με ζωηρόχρωμες εκτυπώσεις σε ζώα και χρυσές πούλιες για επένδυση.

Δροσερός blue art-11

Rose και denim εμπνευσμένη τέχνη νυχιών. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται πολύ όμορφος με μπλε χρώμα. Τα στοιχεία του τριαντάφυλλου είναι ζωγραφισμένα με ανοιχτό γαλάζιο γυαλιστερό, ενώ οι λεπτομέρειες του denim βαμμένα με σκούρο μπλε χρώμα και άσπρο βερνίκι.

βασιλικός blue nail art-8

Πολύπλοκος σχεδιασμός τέχνης για νυχτερινή τέχνη. Αυτό το σχέδιο χρησιμοποιεί μπλε και άσπρο βερνίκι ως βασικό χρώμα. Όμορφες φυλετικές λεπτομέρειες που αλληλοεπικαλύπτονται μεταξύ τους στη συνέχεια ζωγραφίζονται στην κορυφή.

Δροσερός blue nail art-27

Ξεχωρίστε με αυτό το μοντέρνο μπλε σχέδιο τέχνης νυχιών. Το Sky blue χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα με μαύρο γυαλιστερό για λεπτομέρειες. Μαύρες, διαυγείς και χρυσές χάντρες προστίθενται επίσης στην κορυφή για αποτέλεσμα.

Χαριτωμένος blue leopard nail art-3

Flashy ζώο εκτυπώνει νυχιών σχέδιο τέχνης. Το all blue design τέχνης νυχιών σχεδιάζει επίσης αθλητικές δημιουργικές γαλλικές συμβουλές με μαύρο βερνίκι για λεπτομέρειες και γυαλιστερό γυαλιστερό γυαλιστερό.

Κομψός blue nail art-9

Μπλε θέμα που ξεπλύνετε κλίση σχέδιο νυχιών. Μια μάλλον καλλιτεχνική απεικόνιση της κλίσης χρησιμοποιώντας χρυσό γυαλιστερό γυαλιστερό σταδιακά μειώνεται προς τα μέσα τα νύχια. Το σκούρο μπλε βερνίκι χρησιμοποιείται ως βάση για αυτό το μικρό αριθμό.

Φως blue feather nail art-12

Εάν είστε μινιμαλιστής τότε αυτό το γαμπρό γαλάζιο σχεδιασμό τέχνης είναι ιδανικό για εσάς. Τα νύχια χρησιμοποιούν το γαλάζιο βερνίκι του παιδιού ως το συνολικό χρώμα βάσης με μαύρο βερνίκι για τις λεπτομέρειες των φτερών πάνω από τα νύχια.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ blue nail art-30

Μοντέρνο και κομψό μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών με μπλε θέμα. Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί επίσης λευκά και μαύρα γυαλιστικά για τις λεπτομέρειες προς τα μέσα τα νύχια.

Φως blue tribe nail art-13

Χαριτωμένα και αφηρημένα σχέδια σε μπλε πράσινο βερνίκι νυχιών. Αυτός ο σχεδιασμός νυχιών χρησιμοποιεί μπλε πράσινο βερνίκι νυχιών κάτω από ασπρόμαυρα σχήματα και λεπτομέρειες γραμμής που φαίνονται διασκέδαση και αξιολάτρευτο για να δούμε.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ blue anchor nail art-14

Κατακτήστε τις άγκυρες με αυτό το μπλε και λευκό σχέδιο νυχιών. Η τέχνη των νυχιών είναι γεμάτη με λωρίδες και χαριτωμένο μπλε άγκυρα ζωγραφισμένο πάνω σε ένα λευκό χρώμα στιλβωτικής βάσης που ξεχωρίζει απλά.

Σπινθήρες and chevron-46

Ένα θαυμάσιο γαλάζιο και λευκό σχέδιο νυχιών. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί γυαλιστερό γυαλιστερό γυαλιστερό με μεσάνυχτα για το αστραφτερό αποτέλεσμα ενώ το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται με γυαλιστερό γυαλιστερό γυαλιστερό επάνω για τις λεπτομέρειες του ζιγκ-ζαγκ.

Ακουαρέλα style blue nail art-35

Διασκεδαστικό σχέδιο ακουαρέλας εμπνευσμένο από το σχεδιασμό νυχιών. Αυτή η τέχνη νυχιών χρησιμοποιεί ένα ξεπλυμένο αποτέλεσμα της ακουαρέλας με μπλε, άσπρες και κίτρινες αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.

Leave A Comment

+ 79 = 82