45 μοβ σχέδια νυχιών

45 μοβ σχέδια νυχιών

Πραγματικό άνοιγμα μανικιούρ σε απαλό χρώμα και ακόμη πιο απαλό σχήμα και μήκος.

Αργά αλλά σίγουρα το καλοκαίρι έρχεται και μαζί του, εκτός από τις καλές μέρες, καλή διάθεση πάρα πολύ. Λουλούδια και παιχνιδιάρικα χρώματα κατακτούν τους δρόμους. Δεν υπάρχουν πλέον σκούρα παλτά, αντίθετα έχουν αντικατασταθεί από ροζ, τυρκουάζ, απαλά πράσινα, πορφυρά, κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα από σακάκι, πουκάμισο, φορέματα ... Και χαμόγελα είναι μεγαλύτερα με ισχυρότερο ηλιακό φως που ζεσταίνει και τα δύο μας - ψυχή και σώμα στο κόκαλο.

Το μωβ χρώμα είναι ένας συνδυασμός κόκκινου και μπλε. Το κόκκινο είναι ένα ισχυρό και δυνατό χρώμα, γεμάτο ενέργεια και το μπλε είναι κρύο, οπότε το μοβ ως συνδυασμός αυτών των δύο έχει ιδιότητες και των δύο. Ήταν πάντα ένα σύμβολο της μαγείας, της υπερβολικότητας και μάλιστα της μυστικότητας. Στα παραμύθια, η πριγκίπισσα και η μάγισσα συχνά έχουν μωβ φορέματα. Αυτό το χρώμα είναι πάντα στη μόδα, και για πολλούς είναι ένα από τα αγαπημένα για να φορέσει. Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυτό το χρώμα με την πνευματικότητα και την ευγένεια. Διεγείρει τη δημιουργικότητα και ιδιαίτερα την αγάπησε η βασίλισσα Κλεοπάτρα στην Αρχαία Αίγυπτο. Η αίθουσα όπου ο Richard Wagner συνέθεσε τα έργα του ήταν ζωγραφισμένη με μωβ επειδή ενθάρρυνε τη δημιουργικότητά του και του έδωσε έμπνευση. Μωβ είναι το χρώμα της φιλοδοξίας.

Η περιποιημένη εμφάνιση είναι πάντα στη μόδα, και τα χέρια είναι κάτι που προσελκύει την περισσότερη προσοχή. Νίκαια νύχια είναι πολύ σημαντική διακόσμηση των χεριών. Στην γκαλερί μας αυτή τη φορά θα μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να μανικιούρτε τα νύχια σας σε αυτό το βασιλικό και μαγικό βιολετί χρώμα. Το μανικιούρ σας μπορεί να είναι ολόκληρο μόνο σε βιολετί, αλλά και αυτό το χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα λευκό χρώμα, με ελαφρύτερες και πιο σκούρες αποχρώσεις μοβ, μου αρέσει πολύ στον συνδυασμό γυμνού και καφέ. Αυτό το χρώμα συνδυάζεται όμορφα με μαύρο, ροζ και πράσινο. Πολύ συχνά ο συνδυασμός είναι μωβ με λευκό, επειδή φαίνεται φρέσκο ​​και παιχνιδιάρικο.

Μπορείτε πάντα να εμπλουτίσετε το μανικιούρ και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση με στρας ή μια ποικιλία αυτοκόλλητων ετικεττών. Επίσης, δεν μπορείτε να πάτε στραβά εάν βάζετε τα καρφιά σας με κάποια καλοκαιρινή λεπτομέρεια, ένα εμπορικό σήμα της χρονιάς όπως το παγωτό. Floral μοτίβα είναι γενικά επιφυλάσσεται για ζεστές καλοκαιρινές ημέρες έτσι δεν υπάρχει κανένα λάθος μαζί τους.
Όταν μιλάμε για το μήκος των νυχιών, όπως όταν πρόκειται για όλη τη ζωή καθώς και στην περίπτωση μανικιούρ επιλέξτε το μήκος που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας, την εργασία, την προσωπικότητα ... Τα οβάλ καρφιά είναι κλασικά όπως τα τετράγωνα νύχια.

Εάν έχετε φυσικά ισχυρά καρφιά και δεν είστε πάντα σε μια κούρσα με το χρόνο να βάφετε τα νύχια σας με ποιοτικά βερνίκια νυχιών και αν έχετε έλλειψη χρόνου, είστε συχνά σε μια βιασύνη και δεν έχετε χρόνο να βερνικωθούν κάθε δύο ή τρεις μέρες απλά επιλέξτε να εφαρμόσετε τα νύχια gel χρησιμοποιώντας UV gel που θα σας δώσει τα νύχια σας ακαμψία και ανθεκτικότητα, ώστε να σας εξοικονομήσει συχνή ζωγραφική. Πρέπει να αναφέρω ότι θα έχετε το μήκος που πάντα ήθελε. Θα είναι αρκετό να κάνετε μια διόρθωση κάθε τρίτη, τέταρτη εβδομάδα.

Επισκεφθείτε το αγαπημένο σας σαλόνι και αποφασίστε για το πορφυρό μανικιούρ αυτό το μήνα. Αφήστε τις ημέρες σας να είναι μαγικές όπως αυτό το μαγικό χρώμα!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το επαρκές μήκος του νυχιού είναι πολύ σημαντικό για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Κανείς δεν χρειάζεται καρφιά τόσο μακριά που είναι αδύνατο να κάνει καθημερινές δραστηριότητες!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το υπερβολικό πορφυρό χρώμα είναι μια κοινή επιλογή νέων και δελεαστικών γυναικών που ξέρουν τι θέλουν.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αυτή την άνοιξη, το όμορφα συνδυασμένο πορφυρό και λευκό χρώμα θα είναι μια ευχάριστη επιλογή. Αφήστε το μωβ να κυριαρχεί και το λευκό για να λειτουργήσει το ξαναγέμισμα και να κάνει όλο το μανικιούρ πολύ πιο ενδιαφέρον!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Floral μοτίβα διατηρούνται για αυτό το χρόνο του έτους, έτσι ώστε ένα καρφί και στα δύο χέρια είναι ελεύθερα να διακοσμήσει με αυτά τα μοτίβα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Οι φωτεινές αποχρώσεις του πορφυρού χρώματος είναι πολύ εύκολο για το συνδυασμό και μπορείτε να το πάρετε σε κάθε περίσταση!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα γυαλιστερά στρας είναι σχεδόν πάντα στη μόδα και δεν σταματούν ποτέ να είναι διακοσμητικά μανικιούρ.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Ο Μαύρος είναι πάντα στην μόδα. Το μαύρο μπορεί εύκολα να συνδυαστεί έτσι ώστε οι επαγγελματίες από τον κόσμο των μανικιούρ και αυτή τη φορά το μαύρο χρώμα να έχουν τελείως συνυφασμένες την άνοιξη.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το Diamond που λάμπει στα νύχια, τα ρούχα ή τα κοσμήματα θα κάνει κάθε συνδυασμό σας πιο λαμπερό.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα νύχια μπορεί να είναι ένας μικρός καμβάς στον οποίο οι επαγγελματίες του κόσμου των μανικιούρ θα δείξουν τις δεξιότητές τους.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Εάν τα νύχια ρυθμίζετε μόνοι σας στο σπίτι σας, συχνά ξεχνάτε να θεραπεύετε την επιδερμίδα. Μη τους παραμελίζετε, επειδή τα καθαρά επιδερμίδες θα συμβάλλουν μόνο στην καλύτερη εμφάνιση των χεριών σας.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Στο δαχτυλίδι δάχτυλο δαχτυλίδι το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται ως ένα ωραίο υπόβαθρο για ένα μικρό βάζο γεμάτο λουλούδια της άνοιξης. Δεν υπάρχουν αυστηρές γραμμές του πλαισίου, ώστε να μπορείτε να το βάλετε και να το βάλετε πολύ εύκολα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Οι αφανείς αποχρώσεις του μοβ που θα κατατάξω ακόμη και στο γυμνό χρώμα, θα είναι μια καλή επιλογή από κυρίες με εκλεπτυσμένο ύφος.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αν και σε αυτό το μανικιούρ κυριαρχεί μοβ, η μεγαλύτερη προσοχή προσελκύει το κίτρινο χρώμα στη μέση των λουλουδιών και μπλε πεταλούδα φτερά. Αυτό αποδεικνύει ότι η ζωή είναι κατασκευασμένη από λεπτομέρειες, και είναι πολύ σημαντικές για καλή τύχη!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Χαριτωμένα αυτοκόλλητα που μπορείτε να αγοράσετε και να διακοσμήσετε τα νύχια σας όπως αυτά παρουσιάζονται (Πύργος του Άιφελ, Big Ben ...). Προσθέστε σε εκείνες τις δροσερές σταγόνες και μερικά διακριτικά στρας στη γωνία του νυχιού.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αυτή η κυρία έχει επίσης επιλέξει βασιλική μοβ σκιά και να την συμπληρώσει με τα διάφορα στρας!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα Sequins είναι ωραία. Δεν έχετε ολόκληρο το καρφί πασπαλίζουμε μαζί τους, μπορείτε να το κάνετε με κάποια μορφή όπως αυτά τα βέλη στη φωτογραφία.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Δεν θυμάμαι το έτος κατά το οποίο οι άνθρωποι δεν φορούσαν πόλκα κουκίδες, είναι πάντα ενδιαφέρουσες και ασχολούνται με ζεστές μέρες!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Στα αρωματοποιία μπορείτε να βρείτε ειδικές κρέμες για τη φροντίδα της επιδερμίδας και να αποτρέψετε την εμφάνισή τους. Αυτές οι κρέμες περιέχουν συχνά βιταμίνες που θα ενθαρρύνουν την ταχεία ανάπτυξη των νυχιών σας.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το χρυσό χρώμα που είναι δημοφιλές σε όλες τις εποχές, ακόμα κι αν χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες, θα εμπλουτίσει το μανικιούρ σας.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα ασημένια ζιρκόνια είναι εξίσου αποτελεσματικά με τις λεπτομέρειες των άλλων τριών καρφιών.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το πορφυρό χρώμα είναι το λιγότερο εκπροσωπούμενο στη φύση και υποδηλώνει την ενότητα και τη μοναδικότητα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα ματ χρώματα είναι ακόμα δημοφιλή και μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με χρώματα που περιέχουν υψηλή στιλπνότητα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Για τη διακόσμηση αυτού του μανικιούρ επιλέγονται ανάγλυφα κομψά σχέδια σε ένα πολύ φωτεινό μωβ χρώμα όπως αυτό στο μικρό δάχτυλο. Τα Rhinestones αποτελούν συμπλήρωμα σε αυτόν τον συνδυασμό.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Ombre εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή, ειδικά επαγγελματικά εκφρασμένη με ομαλές μεταβάσεις μεταξύ σκοτεινότερα και ελαφρύτερα χρώματα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Για καλά φροντισμένα χέρια χρησιμοποιείτε συνεχώς κρέμα που ταιριάζει στο δέρμα σας, επειδή τα χέρια είναι εμπορικό σήμα πραγματικών κυριών.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Να είστε πραγματικοί trendsetters και να φοράτε όμορφο μανικιούρ άνοιξη σε πορφυρό χρώμα με υπερηφάνεια αυτή την άνοιξη.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αν στη ζωή περιμένουμε τα μεγάλα πράγματα να τα απολαύσουν, τότε ίσως δεν θα απολαύσουμε ποτέ. Η ζωή αποτελείται από μικρά πράγματα, δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην καθημερινή μας ζωή όπως ακριβώς και αυτά τα μαύρα μπουκέτα σε αυτό το μανικιούρ.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Ένας άλλος συνδυασμός ματ χρώματος και αφρώδους στρας που την ενθάλπουν.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Η πολυπλοκότητα και η κομψότητα ... Με αυτή μια γυναίκα πρέπει να λάμπει πάντα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Ποιοι είναι αυτοί οι ανοιχτοί συνδυασμοί χρωμάτων χωρίς ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες με πράσινο χρώμα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αυτό το μανικιούρ είναι συχνά η επιλογή του δικαιότερου σεξ, η ρίζα του νυχιού είναι σε πιο σκούρα σκιά που γίνεται σιγά-σιγά φωτεινότερη και φωτεινότερη μέχρι την κορυφή του νυχιού.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Για όποια και αν είναι το μήκος των νυχιών που θα αποφασίσετε, το πορφυρό χρώμα τους ταιριάζει.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Απαλή ombre με λευκά μοτίβα για τα ακαταμάχητα χέρια.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα μεταλλικά χρώματα είναι μοντέρνα για εποχές, ώστε να μπορείτε να το κάνετε πολύ προσεκτικά με το άνοιγμα του φετινού μανικιούρ.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το γκρι, μαύρο, λευκό, ροζ χρώμα συμπληρώνει το πορφυρό σας μανικιούρ πολύ όμορφα.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Όταν επιλέγετε το μανικιούρ σας, επιλέξτε το σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας, έτσι ώστε να λάμψετε σε όλη τη δόξα σας.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Σχεδιάστε το περιστασιακό σχέδιο νυχιών που είναι ενδιαφέρον, προσθέστε μια ασημένια γραμμή και ασημένια στρας. Θα το ανανεώσει.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αν έχετε αδύναμα νύχια και αγαπάτε τα μακριά νύχια, είναι καλύτερο να τα αναβαθμίσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δύναμη και το μήκος και θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα νύχια με ματ χρώμα θα δώσουν μια κομψή εμφάνιση στα χέρια σας και μια δόση κομψότητας.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Αν δεν είστε βέβαιοι σε ποιο χρώμα θέλετε να ζωγραφίσετε τα νύχια, δείτε την έννοια των χρωμάτων, θα μπορούσατε να βρεθείτε σε κάποια από αυτά.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Ο ασπρόμαυρος μπορεί να συνδυάζεται όμορφα με κάθε άλλο χρώμα, καθώς και με το μωβ χρώμα!

45 μοβ σχέδια νυχιών

Το εμπορικό σήμα του καλοκαιριού είναι το παγωτό. Γιατί, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα βρεθεί ως διακόσμηση στα νύχια σας?

45 μοβ σχέδια νυχιών

Μεγάλα στρας όπως αυτά στην εικόνα θα δώσουν στα νύχια σας μια πανέμορφη λαμπερή εμφάνιση.

45 μοβ σχέδια νυχιών

Τα κομψά σχέδια σε ένα κομψό μαύρο χρώμα θα είναι μια όμορφη διακόσμηση του μωβ μανικιούρ σας και τα ασημένια στοιχεία θα δώσουν μια επιπλέον αφή της κομψότητας!

Leave A Comment

56 + = 60