35+ Ιδέες τέχνης πεταλούδων

πεταλούδα nail art-21

Ζωγραφίστε τα νύχια σας με έντονο συνδυασμό πορτοκαλί και κρεμ χρώματος. Το σχέδιο διαθέτει ένα απλό χρώμα πορτοκαλί και κρέμας βάσης. Μικρά λευκά λουλούδια και πορτοκαλί λεπτομέρειες πεταλούδας προστίθενται στην κορυφή.

Ζωγραφική όμορφα σχέδια τέχνης πεταλούδα!

Τα νύχια της πεταλούδας είναι πολύ όμορφα για να τα δούμε. Μπορούν να διαφέρουν στο σχέδιο και τα χρώματα και μπορείτε να διασκεδάσετε να τα ζωγραφίσετε στα νύχια σας. Μπορείτε να ζωγραφίσετε σε μια μόνο πεταλούδα ή δύο ανά καρφί, ανάλογα με το σχεδιασμό των νυχιών που πρόκειται να κάνετε. Ωστόσο, ίσως να το εξετάσετε ως ένα σχέδιο που είναι δύσκολο να αντιγράψετε ή να αναπαράγετε μόνοι σας, δεν φοβάστε, γιατί μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο τέχνης πεταλούδων!

Πώς θα το κάνετε αυτό; Είναι απλό! Ετοιμάστε τα εργαλεία τέχνης των νυχιών σας και τραβήξτε μια υπέροχη αναφορά πεταλούδων. Μπορείτε εύκολα να ψάξετε στο διαδίκτυο για σχέδια νυχιών πεταλούδας που χτυπάνε την φαντασία σας. Υπάρχουν ακόμη και blogs αφιερωμένα σε μαθήματα για το πώς μπορείτε να βάψετε τα σχέδια από μόνος σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο, αλλά αν αισθάνεστε καλλιτεχνικά και δημιουργικά, μπορείτε να μεταβείτε στο σχέδιο της επιλογής σας και να το δοκιμάσετε. Θυμηθείτε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος και πρακτική για να πάρετε κάποια από τα σχέδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η υπομονή και η αφοσίωση για να επιτευχθεί ο σχεδιασμός από μόνος σας.

Πώς να ξεκινήσετε με το σχέδιο πεταλούδας σας

Αυτό είναι τέλειο, ειδικά όταν δεν θέλετε να βγείτε σε σαλόνια νυχιών και προτιμούν να εξοικονομήσετε χρήματα για να ζωγραφίσετε τα νύχια σας. Αν είστε επάνω για αυτό και αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε μια καλή δουλειά στο σχεδιασμό νυχιών πεταλούδα τότε μην διστάσετε.

    Για να ξεκινήσετε με ένα απλό σχεδιασμό πεταλούδας, εδώ μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε

  • 1. Εφαρμόστε το επιθυμητό χρώμα βάσης του βερνικιού νυχιών
  • 2. Προσθέστε μια άσπρη γαλλική άκρη (ή όχι αν θέλετε το σχέδιο πεταλούδας μόνο)
  • 3. Με ένα άλλο χρώμα της επιλογής σας σχεδιάστε μια λεπτή καμπύλη για το σώμα της πεταλούδας
  • 4. Με ένα άλλο βερνίκι τραβήξτε δύο φτερά στην καμπύλη, το ένα πάνω και το άλλο στο κάτω μέρος
  • 5. Στη συνέχεια, προχωρήστε για να προσθέσετε λεπτομέρειες στα φτερά, μπορείτε να περιγράψετε τα φτερά με ένα άλλο βερνίκι και να προσθέσετε μικρές κουκίδες πάνω από τα εσωτερικά φτερά, καθώς και.
  • 6. Αφήστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε το ανώτερο σαφές παλτό για να προστατέψετε το σχέδιο

Είναι απλό και εύκολο. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε με ένα απλό σχεδιασμό πεταλούδας ή να ακολουθήσετε μια αναφορά εάν έχετε πρόβλημα στη δημιουργία του δικού σας σχεδίου πεταλούδας. Μπορείτε επίσης να συγκεντρώσετε έμπνευση από πολλά ηλεκτρονικά σχέδια πεταλούδας.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει αν έχετε έναν φίλο που ξέρει πώς να κάνει αυτά τα σχέδια και μπορεί να σας διδάξει ένα τέχνασμα ή δύο. Για τους πρώτους χρονομετρητές, η ζωγραφική στο αριστερό χέρι μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, πόσο περισσότερο στο δεξί χέρι; Αυτό είναι όπου ο φίλος σας έρχεται στην εικόνα και μπορεί να σας βοηθήσει για εκκινητές.

Φυσικά κάθε νέο είδος σχεδίου νυχιών μπορεί να έχει τις βραχώδεις αρχές του, αλλά μόλις το κρεμάσετε, η ζωγραφική στα νύχια σας θα είναι πιο εύκολη τόσο περισσότερο ασκείστε για τη δημιουργία τους. Πάντα να είναι πρόθυμοι να μάθουν και να μάθουν συμβουλές και συμβουλές από τις πηγές σας για να είναι σε θέση να αναδημιουργήσει το τέλειο σχεδιασμό πεταλούδων νυχιών που τόσο πολύ ήθελε να επιτύχει.

πεταλούδα nail art-2

Ένα όμορφο και δημιουργικό σχεδιασμό γαλλικών άκρων ιδανικό για τα νύχια σας. Το σαφές βερνίκι χρησιμοποιείται ως βάση με ροζ βερνίκι για το γαλλικό άκρο. Λεπτομερείς λεπτομέρειες πεταλούδας και καμπύλες προστίθενται στη συνέχεια συν ασημένια σφαιρίδια για αποτέλεσμα.

πεταλούδα nail art-40

πεταλούδα nail art-33

Ένα άλλο απλό αλλά εντυπωσιακό γαλλικό σχεδιασμό με πεταλούδες. Έχετε το κλασικό σαφές γυαλιστερό και λευκό γαλλικό σχεδιασμό tip προστεθεί με μια μεγάλη λεπτομέρεια πεταλούδα στην κορυφή.

πεταλούδα nail art

Πεταλούδα nail

πεταλούδα nail art-4

Μια χαριτωμένη πεταλούδα εμπνευσμένη από τη γαλλική σχεδίαση. Παίξτε μαζί με το χρώμα των πεπονιών και των ακουαμαρινών καθώς ζωγραφίζετε λουλούδια και πεταλούδες πάνω από το κανονικό σχεδιασμό των γαλλικών άκρων.

πεταλούδα nail art-34

Αυτό είναι ένα απλουστευτικό αλλά πολύ χαριτωμένο σχεδιασμό πεταλούδων νυχιών. Χρησιμοποιώντας συνδυασμό χρωμάτων λευκού, ροζ και μαύρου μωρού, μπορείτε να δημιουργήσετε λουλούδια με λεπτομέρειες πεταλούδας σε αντίθεση με το βασικό βερνίκι. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ροζ και μαύρες χάντρες για περισσότερα εφέ.

πεταλούδα nail art-30

Κλασικά αναζητούν γαλλικά άκρη νύχια με σχέδιο πεταλούδας. Ο σχεδιασμός αποτελείται από ένα απλό άσπρο γαλλικό άκρο με ροζ κουκκίδες και μια κόκκινη και μαύρη λεπτομέρεια πεταλούδα ζωγραφισμένη στην κορυφή του. Ασημένια πασπαλίσματα προστίθενται επίσης ως επένδυση για τη γαλλική άκρη.

πεταλούδα nail art-31

Προσθέστε την αίγλη στα νύχια σας με αυτό το όμορφο σχέδιο τέχνης πεταλούδων. Χρησιμοποιήστε ένα κλασικό πορτοκαλί βερνίκι νυχιών ως βάση και για τη γαλλική άκρη και προσθέστε μικρές λεπτομέρειες πεταλούδες στο μωρό μπλε και ροζ βερνίκι για να τονίσουν τα νύχια περισσότερο.

πεταλούδα nail art-24

Εμπνευσμένο από τις πεταλούδες και τα φτερά του, αυτό το σχέδιο τέχνης πεταλούδων είναι απλό πανέμορφο. Κάθε καρφί είναι ζωγραφισμένο με ένα μέρος των πτερυγίων μιας πεταλούδας όπου ένα μόνο καρφί είναι εκεί όπου μια ολόκληρη πεταλούδα ζωγραφίζεται λεπτομερώς. Επίσης, προστίθενται μικρές μαύρες πόλκες για προσανατολισμό μεταλλεύματος.

πεταλούδα nail art-32

Μια όμορφη συλλογή σχεδίων πεταλούδας ιδανική για την έμπνευση σχεδιασμού νυχιών πεταλούδας. Η χρήση ενός απλού λευκού χρώματος βάσης είναι ιδανική για να δώσει ζωή και να επικεντρωθεί στις εξαιρετικά λεπτομέρειες και πολύχρωμες πεταλούδες ζωγραφισμένες στην κορυφή. Διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων χρησιμοποιούνται με κάθε πεταλούδα που έχει ένα δικό της θέμα.

πεταλούδα nail art-35

Αυτή είναι μια τέλεια πεταλούδα εμπνευσμένη τέχνη νυχιών για τα μικρά νύχια. Μια γαλλική άκρη χρησιμοποιώντας μπλε γυαλιστερό με μεσάνυχτα με προσθήκη λευκών σημείων polka φαίνεται εντυπωσιακή σε αντίθεση με τα απλά νύχια με μπλε πεταλούδα και μαύρες πόλκες που ζωγραφίζονται στην κορυφή.

πεταλούδα nail art-36

Ελέγξτε αυτό το λευκό και πράσινο θέμα σχεδίασης πεταλούδων νυχιών. Πολύ απλό και εύκολο στη δημιουργία αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό και ελκυστικό. Η μεγάλη λεπτομέρεια των πτερυγίων της πεταλούδας αντιπαραβάλλεται τέλεια με τα γυμνά ματ καρφιά δίπλα τους.

πεταλούδα nail art-37

Αυτή είναι μια όμορφη ομοιόμορφη πεταλούδα εμπνευσμένη τέχνη νυχιών. Τα νύχια έχουν σχεδιαστεί με μικρές γαλλικές άκρες με ανοιξιάτικες πράσινες λάμπες και λευκά πέταλα λουλουδιών διακοσμημένα στο πλάι. Μια λεπτομερής ζωγραφική για μια μπλε πεταλούδα μπορεί να δει στα άλλα καρφιά που αιωρούνται πάνω από ένα λευκό λουλούδι.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Butterfly Nail Art

Ελέγξτε αυτό το εκπληκτικό σχεδιασμό πεταλούδων νυχιών. Διαβαθμισμένα χρώματα πεταλούδων είναι ζωγραφισμένα σε κάθε ένα από τα νύχια. Οι λεπτές μαύρες γραμμές των φτερών πεταλούδας λειτουργούν επίσης ως γαλλική άκρη polka dot που είναι τόσο δημιουργική.

πεταλούδα nail art-1

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πολύ δροσερό και κομψό εμφάνιση πεταλούδα σχεδιασμό νυχιών. Ο συνδυασμός χρωμάτων του μαύρου, του λευκού και του θαλάσσιου πράσινου συμπληρώνεται απλά μεταξύ τους. Οι ματ πράσινες πράσινες λάμπες ξεχωρίζουν μαζί με την λεπτομερή ζωγραφική των φτερών μιας πεταλούδας στα άλλα νύχια.

πεταλούδα nail art-3

Αυτό το σχέδιο τέχνης πεταλούδων νυχιών φαίνεται πολύ διασκεδαστικό για να δουλέψετε. Ο σχεδιασμός είναι απλά βαμμένος με ένα ματ λευκό χρώμα βάσης μαζί με πολύχρωμα λουλούδια πάνω τους, λεπτές καμπύλες πράσινων και πτερυγίων πεταλούδων σε όλο το νύχι.

πεταλούδα nail art-5

Τα σχέδια τέχνης πεταλούδων είναι ο τρόπος να πάτε όταν θέλετε δροσερό νυχιών. Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει ένα άσπρο γαλλικό άκρο και ένα σχέδιο polka dot, προστιθέμενο με πολύχρωμα λουλούδια με πεταλούδες πάνω τους. Οι πεταλούδες δημιουργούνται με συνδυασμό κόκκινου, μπλε, κίτρινου, πράσινου και μαύρου χρώματος.

πεταλούδα nail art-6

Ένα άλλο εκπληκτικό σχεδιασμό πεταλούδων που αναζητούν τέχνη νυχιών! Οι μπλε γαλλικές συμβουλές με μεσάνυχτα προστίθενται με λευκές πόλκες, ενώ τα νύχια διακοσμούνται με λευκά λουλούδια. Κόκκινες πεταλούδες μπορούν να φανούν γύρω από τα λουλούδια.

πεταλούδα nail art-7

Αυτό το σχέδιο είναι ένα όμορφο και απλά κομψό σχεδιασμό πεταλούδα με θέμα. Τα λευκά λουλούδια είναι ζωγραφισμένα σαν κασκαντέρ πάνω από την πλευρά των νυχιών ενώ μια πεταλούδα με ματζέντα χρωματισμένη πάνω τους.

πεταλούδα nail art-8

Ένα άλλο εξαιρετικό σχέδιο για τα μικρά νύχια. Ο σχεδιασμός ξεκινάει με ένα άσπρο γαλλικό άκρο που συνορεύει περαιτέρω με πολύχρωμα χάντρες για αποτέλεσμα. Μια τεράστια μπλε πεταλούδα ζωγραφίζεται με αυστηρές λεπτομέρειες, σαν να εμπνεύσει την προσοχή του καθενός που κοιτάζει τα νύχια.

πεταλούδα nail art-9

Αυτός ο σχεδιασμός πεταλούδων νυχιών φαίνεται preppy και μινιμαλιστικός. Ιδανικό για όσους θέλουν απλά αλλά ελκυστικά σχέδια τέχνης πεταλούδων. Τα νύχια είναι βαμμένα σε ματ λευκό χρώμα ως βάση. Τα μέρη και τα κομμάτια των φτερών της πεταλούδας, στη συνέχεια, ζωγραφίζονται σε στενή λεπτομέρεια.

πεταλούδα nail art-10

Δοκιμάστε την άγρια ​​και εξωτική εμφάνιση πεταλούδων τέχνης νυχιών τέχνης! Αυτός ο σχεδιασμός αθλητισμός ένα λεοπάρδαλη εκτύπωση γαλλική άκρη ολοκληρώνεται με ένα πράσινο μπλε πεταλούδα. Δείξε την ζωϊσμική πλευρά σου.

πεταλούδα nail art-11

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πραγματικά χαριτωμένο και απλό σχεδιασμό πεταλούδων νυχιών. Τα νύχια είναι επικαλυμμένα με ασβέστη πράσινο γυαλιστερό ως βασικό χρώμα, με λουλούδια σε λευκό και κίτρινο συνδυασμό. Μια χαριτωμένη και κόκκινη πεταλούδα προστίθεται επίσης πετώντας μέσα από τα νύχια.

πεταλούδα nail art-12

Όμορφη σχεδίαση νυχιών πεταλούδων σε χρώμα Periwinkle. Χρησιμοποιώντας μια πιο ανοιχτή σκιά του Periwinkle ως βασικό χρώμα, τα νύχια σπορ επίσης ένα λεοπάρδαλη εκτύπωση γαλλική άκρη επένδυση με ασημένια λάμψη και ασπρόμαυρες καμπύλες γραμμές. Ένα μέτριο χρώμα Periwinkle χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τις πεταλούδες και το μαύρο βερνίκι για τις λεπτομέρειες.

πεταλούδα nail art-13

Αυτό το σχέδιο τέχνης πεταλούδων είναι πολύ εντυπωσιακό και ζωντανό. Με συνδυασμό λευκού, ζεστού ροζ, μαύρου και ασημιού, τα νύχια δίνουν στάση και ζωή! Χρησιμοποιούνται ματ λευκά και ζεστά ροζ χρώματα καθώς και ασημένια λάμψη που κοσμούν ένα από τα νύχια. Εγχάρακτες, οριζόντιες γραμμές σε εναλλασσόμενα χρώματα είναι επίσης ζωγραφισμένα στα νύχια, καθώς και μια πεταλούδα που φέρουν ροζ.

πεταλούδα nail art-14

Αν θέλετε λεπτομέρεια μετά από λεπτομέρεια σε ένα σχεδιασμό τέχνης πεταλούδων, τότε αυτό είναι ιδανικό για εσάς. ζωγραφίστε τα νύχια σας κοντά σε φτερά πεταλούδας με μια σειρά από λεπτομέρειες σε ζωντανά χρώματα. Ο άκαρδος άκρη αντιπροσωπεύει μισό φτερά πεταλούδας και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται ως ροζ, μπλε πράσινο, κίτρινο, λευκό για τις τελείες και μαύρα για την επένδυση.

πεταλούδα nail art-15

Πάνω είναι μια κομψή εμφάνιση πεταλούδα σχεδιασμό νυχιών. Οι πεταλούδες και τα λουλούδια είναι ζωγραφισμένες ως επιμήκεις γαλλικές άκρες στα νύχια. Τα ιώδη, μαύρα και άσπρα polish χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μικροσκοπικών λεπτομερειών για τα λουλούδια και τις πεταλούδες.

πεταλούδα nail art-16

Εάν πρόκειται για την απλοϊκή προσέγγιση για σχέδια τέχνης πεταλούδα νυχιών, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε αυτό το ένα. Χρησιμοποιώντας το μαύρο ως βασικό χρώμα και επένδυση των φτερών πεταλούδας, προστίθενται επιπλέον λεπτομέρειες, όπως διάφορα σχήματα, που μιμούνται τη σχεδίαση μιας πεταλούδας.

πεταλούδα nail art-17

Αυτή η πεταλούδα εμπνευσμένη τέχνη νυχιών είναι απλά χαριτωμένο και εύκολο να αναδημιουργηθεί. Ο ομοιόμορφος σχεδιασμός σας διευκολύνει να ακολουθήσετε τα νύχια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το μαύρο και άσπρο βερνίκι νυχιών και ζωγραφίστε τις πεταλούδες ως γαλλική άκρη, χρησιμοποιώντας λευκά σαν βερνίκι φόντου και μαύρο ως επένδυση πάνω στην λεπτομέρεια της πεταλούδας.

πεταλούδα nail art-18

Πεταλούδες σχέδιο νυχιών σε κίτρινο θέμα. Τα καρφιά είναι ζωγραφισμένα με κίτρινες γαλλικές συμβουλές ακολουθούμενες από πεταλούδα και άλλες λεπτομέρειες στην κορυφή χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι. Τα νύχια φωτίζονται περαιτέρω με ασημένιες χάντρες.

πεταλούδα nail art-19

Αν ψάχνετε για διασκέδαση και quirky, αυτό το σχέδιο τέχνης πεταλούδα νυχιών θα ταιριάζει σίγουρα το γούστο σας. Χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενα γυαλιστικά μαύρα και άσπρα, τα νύχια είναι βαμμένα με γαλλικές άκρες και καμπύλες απέναντι από το βασικό χρώμα. Σιλουέτες πεταλούδων προστίθενται επίσης στην κορυφή των νυχιών.

πεταλούδα nail art-20

Ποιος λέει ότι τα μικρά νύχια δεν μπορούν να διασκεδάσουν όσο τα μακρύτερα νύχια; Σίγουρα όχι αυτό το σχέδιο! Το ασπρόμαυρο γυαλιστικό χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τις λεπτομέρειες των πεταλούδων και τις κουκίδες, ενώ το κόκκινο γυαλιστικό χρησιμεύει ως βασικό χρώμα και τη σκιά των ίδιων των πτερυγίων. Περισσότερες μορφές και καμπύλες, όπως επίσης προστέθηκαν για αποτέλεσμα.

πεταλούδα nail art-22

Μια πολύ χαριτωμένη και φανταχτερή πεταλούδα εμπνεύστηκε το σχεδιασμό νυχιών. Επικαλυμμένο με γαλάζιο γαρύφαλο ως χρώμα βάσης και πτέρυγας, το μαύρο βερνίκι χρησιμοποιείται για να ζωγραφίζει τις λεπτομέρειες των πτερυγίων. Στη συνέχεια προστίθεται το άσπρο βερνίκι για να δημιουργηθούν μικρές κουκίδες στα φτερά.

πεταλούδα nail art-23

Αυτό το σχέδιο τέχνης νυχιών ασχολείται με ένα διαφορετικό είδος πεταλούδας για κάθε καρφί. Η τέχνη των νυχιών φαίνεται πολύ αφηρημένη και ευχάριστη στα μάτια, καθώς χρησιμοποιεί διαβαθμισμένα χρώματα για τα χρώματα βάσης και πεταλούδας. Το ασπρόμαυρο γυαλιστικό χρησιμοποιείται για να ζωγραφίσει τις πρόσθετες λεπτομέρειες για τις πεταλούδες.

πεταλούδα nail art-25

Αν θέλετε να αναδημιουργήσετε τα δικά σας πεταλούδα, τότε αυτό θα ήταν η τέλεια αναφορά. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το πορτοκαλί ως βασικό χρώμα και να ζωγραφίσετε τις λεπτομέρειες των πτερυγίων πεταλούδας χρησιμοποιώντας το μαύρο βερνίκι νυχιών. Για περισσότερες επιπτώσεις μπορείτε να προσθέσετε λευκές κηλίδες στις άκρες για να φανούν σαν διαφορετικές πλευρές του πτερυγίου.

πεταλούδα nail art-26

Μεταλλικό μπλε θέμα πεταλούδα σχεδιασμό νυχιών. Τα νύχια είναι γαλλικά και έχουν μεταλλικό μπλε στιλπνές και λευκές πόλκες. Τα άλλα νύχια είναι βαμμένα σε λευκό ματ για χρώμα βάσης και μαύρες κουκίδες. Μεγάλες μπλε πεταλούδες με ένδοξη λεπτομέρεια, στη συνέχεια, ζωγραφίζονται στην κορυφή και επισημαίνονται με μπλε χάντρες.

πεταλούδα nail art-27

Μια θαυμάσια πεταλούδα που εμπνέει την τέχνη των νυχιών που απεικονίζει τις πεταλούδες που αιωρούνται στην κορυφή λουλουδιών στον τομέα. Λευκό βερνίκι με ροζ λουλούδια είναι ζωγραφισμένα σε γαλλικό άκρη, ενώ οι πεταλούδες σε άσπρο και μπλε βερνίκι ζωγραφίζονται πάνω τους.

πεταλούδα nail art-29

Καταπληκτική εμφάνιση polka dot γαλλικές συμβουλές και σχέδιο πεταλούδων νυχιών. Τα Ails χρησιμοποιούν ένα άσπρο βερνίκι ως βάση με μεσάνυχτα μπλε και άσπρο polka dot Γαλλικά συμβουλές. Μια μπλε πεταλούδα ζωγραφίζεται έπειτα πάνω από τα καρφιά με μαύρες πόλκα κουκίδες γύρω.

πεταλούδα nail art-28

Πράσινο και ροζ με θέμα την τέχνη νυχιών πεταλούδων. Τα νύχια είναι ζωγραφισμένα με πράσινο χρώμα ως βασικό χρώμα και επικαλύπτονται με ροζ βερνίκι. Πρόσθετες μαύρες γραμμές προστίθενται για τις γαλλικές συμβουλές. Μια πανέμορφη ροζ πεταλούδα είναι στη συνέχεια βαμμένη στην κορυφή με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες.

πεταλούδα nail-39

Μια δροσερή πεταλούδα που εμπνέει σχεδιασμό νυχιών. Τα νύχια είναι βαμμένα με βασιλικό μπλε και γαλάζιο γκρίζο χρώμα ως βασικά χρώματα. Στην κορυφή των γαλάζιων γκρίζων νυχιών υπάρχουν πολύ πεταλούδες με γαλάζια βερνίκια και μαύρες κουκίδες που τους περιβάλλουν. Τα νύχια είναι επίσης ζωγραφισμένα σε βασιλικό μπλε σπινθήρες για αποτέλεσμα.

Leave A Comment

83 + = 91