35 ξανθές ιδέες χρώμα μαλλιών

ξανθιά hair color ideas-11

Οι ξανθιές αναγνώσεις σε καστανά μαλλιά είναι τέλεια αν θέλετε να κρατήσετε αυτές τις μπούκλες ζωντανές και τέλεια όμορφη. Δίνει έμφαση σε κάθε μπούκλα.

Μασκάλα μαλλιών

Υπάρχουν βασικά τέσσερα χρώματα μαλλιών στον κόσμο: μαύρο, καφέ, κόκκινο και ξανθιά. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά χρώματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακριβώς η σκιά. Και τελικά, είχαμε είτε φαλακρό είτε θα πάει λευκό. Έτσι, βασικά, δεν χρειάζεται να είναι η βάση του πόσο όμορφο ή ποιος είμαστε ως άνθρωπος.

Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη ΑΛΛΑ σε αυτές τις γραμμές. Ναι, το χρώμα των μαλλιών μας δεν μας καθορίζει ως άτομα. ΑΛΛΑ, μια όμορφη τρίχα θα μπορούσε να πάει πολύ μακριά. Μπορεί να είναι το χρώμα, η κούρεμα ή απλώς πόσο υγιής φαίνεται, μια όμορφη τρίχα θα μπορούσε να βελτιώσει αμέσως πώς μοιάζουμε. Υπάρχουν διάφορες περικοπές και χτενίσματα που φαίνονται πολύ καλύτερα για ένα άλλο άτομο, ενώ κάπως θαμπώνει την ομορφιά ενός άλλου. Ο Μπράουν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο χρώμα για τους άλλους, ενώ η ξανθιά ταιριάζει άλλο. Εάν αισθάνεστε ότι είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι με ένα άλλο χρώμα, μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε να το αλλάξετε μέσα από βαφές μαλλιών. Αλλά φυσικά, η αγάπη για το πραγματικό χρώμα των μαλλιών σας θα είναι ακόμα η καλύτερη. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλάμε για ξανθά μαλλιά.

Πηγαίνετε ξανθιά, πηγαίνετε κομψό

Φυσικά ή μαλλιά βαμμένα, ξανθιά είναι ένα καταπληκτικό χρώμα μαλλιών. Δεν ταιριάζει σε όλους, αλλά εκείνοι που πραγματικά φαίνονται καλύτερα με την ξανθιά φαίνεται εντελώς υπέροχο. Ένα καλό πράγμα για αυτό το χρώμα μαλλιών είναι οι πολλές αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε από (αν θέλετε να χρωματίσετε τα μαλλιά σας), μπορείτε να αλλάξετε αμέσως τον τρόπο που βλέπετε. Υπάρχει η λευκή ξανθιά που είναι τόσο εντυπωσιακή ακόμα και από μακριά, ασβεστωμένη ξανθιά πλατίνα που είναι επίσης κοντά στο λευκό όπως ξανθιά μπορεί να είναι, ξανθιά ασήμι που σας κάνει να αισθανθείτε σαν μια μυθική θεά, ωχρή ξανθιά ξανθιά που είναι τόσο εξειδικευμένη με πολλούς τρόπους και ολόκληρη δέσμη άλλων αποχρώσεων. Μπορείτε να εμπνευστείτε από την Taylor Swift στο Blake Lively.

Φυσικά, θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε για απλά highlights ή ombre μαλλιά χρώμα χρώμα αντί να πηγαίνετε πλήρη ξανθιά. Σας δίνει περισσότερα βάθος και περισσότερη προσωπικότητα.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα με ξανθιά είναι ότι θα μπορούσε να κάνει τα hairstyles φαίνεται πιο εμφανή. Για παράδειγμα, πλέκετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε πιθανότατα να δείτε τις πλεξούδες σε ξανθιά και όχι σε μαύρες ή καστανές κοτσίδες. Οι μπούκλες φαίνεται να έχουν περισσότερο όγκο σε ξανθιά.

Αν σας έχουμε πείσει να κρατήσετε αυτές τις ξανθιές στροφές ή να πάρετε κάποιο ξανθό χρώμα, εδώ είναι μερικές έμπνευση για τις πολλές διαφορετικές εμφάνιση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

ξανθιά hair color ideas-22

Κάπου στις γραμμές Butterscotch και Caramel, αυτή η ξανθιά σκιά λειτουργεί τέλεια ακόμη και για μια περιστασιακή ή καθημερινή εμφάνιση. Μπορείτε cna αφήσει να πέσει κάτω ή να δημιουργήσει κάποια μαλακά κύματα στην άκρη.

ξανθιά hair color ideas-8

Μια μισή updo με ένα απλό πλεξούδα και ένα κομμάτι χαριτωμένο αξεσουάρ σίγουρα σας κάνει να μοιάζετε με μια χαριτωμένη και βαρετή ξανθιά βόμβα.

ξανθιά hair color ideas-30

Μια εμφάνιση ombre λειτουργεί πολύ καλά όταν επιλέγετε ένα πολύ ελαφρύτερο χρώμα για την άκρη. Σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε ένα λευκό ξανθό χρώμα ή ασήμι πλατίνα για ένα σέξι χρώμα μαλλιών.

ξανθιά hair color ideas-31

Αντί να χρωματίσετε τις άκρες των μαλλιών, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επισημάνετε τα μπροστινά μέρη των μαλλιών σας. Αυτό λειτουργεί καλά όταν κάνετε κάποιες πλευρικές μπούκλες.

ξανθιά hair color ideas-32

Όπως είπε, πλεξούδες είναι πιο έμφαση με ξανθά μαλλιά. Και τώρα μπορείτε να κάνετε αυτό το εντυπωσιακά όμορφο πλεκτό κορώνα εμφάνιση που μπορείτε να φοράτε για περιστάσεις. Σίγουρα σας κάνει εξαιρετικά θεία.

ξανθιά hair color ideas-33

Πλεκτά που λέτε; Τι θα λέγατε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το παπλωμάκι καταρράκτες; Μπορείτε να δείτε σίγουρα την πλεξούδα στην εργασία.

ξανθιά hair color ideas-34

Και φυσικά, ένα κλασικό κομμάτι bob. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών για αυτό, λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε χρώμα? ακόμα κι αν προσπαθήσατε με πολλά χρώματα.

ξανθιά hair color ideas-35

Αυτό το ασημένιο ξανθό τρίχωμα είναι σίγουρα ένα μοναδικό χρώμα ακόμη και στις ξανθιές αποχρώσεις. Δεν το παίρνετε συνήθως φυσικά, αλλά μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας σε αυτό το χρώμα. Ωστόσο, είναι μια από εκείνες τις αποχρώσεις που δεν πηγαίνουν καλά με οποιοδήποτε άτομο? αλλά όταν το κάνετε, μπορείτε να δείτε εξαιρετικά εξελιγμένα με αυτές τις απαλές μπούκλες.

ξανθιά hair color ideas-36

Ένα άλλο όμορφο πλεκτό? το ψάρι. Αυτό λειτουργεί τόσο καλά με ξανθιά, αφού μπορείτε να δείτε την πολυπλοκότητα των πλεξούδων αντίθετα με το πιο σκούρο χρώμα των μαλλιών όπου συνήθως δεν είναι τόσο προφανές.

ξανθιά hair color ideas-1

Αυτή η φυσικά όμορφη ξανθιά τρίχα θα μπορούσε να βελτιωθεί δημιουργώντας μερικά κύματα. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να δούμε τη διασκέδαση και την αγάπη.

ξανθιά hair color ideas--2

Αυτή η ελαφριά εμφάνιση ξανθιά τέφρα θα μπορούσε να είναι μεγάλη για οποιοδήποτε επίσημο γεγονός. Απλά δημιουργήστε κάποιες εξωτερικές μπούκλες στις άκρες κρατώντας παράλληλα τα μαλλιά σας απίστευτα ευθεία στην κορυφή.

ξανθιά hair color ideas-3

Φυσικά, τα κύματα παραλιών και οι ξανθιές τρίχες δεν θα ξεσηκωθούν ποτέ. ακόμα κι αν δεν είστε φυσικό ξανθό ή δεν πηγαίνετε στην παραλία.

ξανθιά hair color ideas-4

Δεν χρειάζεστε αυτές τις σούστες να φαίνονται φυσικά καλές. Θα μπορούσατε να το κάνετε και με αυτό τα μαλακά κύματα και μια όμορφη ξανθιά σκιά.

ξανθιά hair color ideas-5

Μην με πάρτε λάθος, σούπερ ευθεία ξανθά μαλλιά είναι σίγουρα όμορφη. Ειδικά χωρίς κανένα φριχτάρισμα, φροντίστε τόσο καλά αυτή την όμορφη χαίτη!

ξανθιά hair color ideas-6

Ποιος λέει ότι είναι χαμηλότερος μόνο για τους άντρες; Οι γυναίκες θα μπορούσαν επίσης να βυθίσουν αυτό το βλέμμα. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με μια εξαιρετικά λευκή ξανθιά τρίχα. Ακόμα και οι ρίζες είναι ξανθιές!

ξανθιά hair color ideas-7

Στη συνέχεια, βέβαια, υπάρχουν οι βρώμικες μπούκλες. Φαίνεται τόσο φυσικό και βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή σας εμφάνιση.

ξανθιά hair color ideas-9

Ένα μεγάλο πράγμα για τις φυσικές ξανθιές είναι ότι οι ρίζες τους είναι ελαφρώς πιο σκούρες από την υπόλοιπη τρίχα. Παρέχει περισσότερο βάθος και όγκο και μοιάζει με φυσικά χαρακτηριστικά.

ξανθιά hair color ideas-10

Μην φοβάστε να πάτε σχεδόν λευκός. Μπορεί να προκαλέσει εκφοβισμό στην αρχή, αλλά η παγωμένη του εμφάνιση θα σας κάνει να φαίνεστε άγρια ​​και ζεστά.

ξανθιά hair color ideas-12

Και ναι, τώρα έχει μετατραπεί σε πραγματικά λευκά σημεία. Αυτό είναι ένα υπέροχο μίγμα με σκούρο καφέ ή μαύρα μαλλιά. Φαίνεται τόσο μοναδικό και ταυτόχρονα εκπληκτικό. Σίγουρα στρέφετε κάποια κεφάλια.

ξανθιά hair color ideas-13

Αυτή η όμορφη κοπή bob μπορεί να προετοιμάσει το δρόμο για μια πιο εξερχόμενη εμφάνιση.

ξανθιά hair color ideas-14

Θέλετε να δείτε τόσο λαμπερό όσο αυτό το μοντέλο; Το κλειδί είναι να κυριαρχήσει η τέχνη της "ακατάστατης εμφάνισης". Ναι, προσπαθήστε να μοιάζετε με το πιο καυτό χάος που μπορείτε να είστε.

ξανθιά hair color ideas-15

Δημιουργώντας μερικά κύματα στο μπομπ σας θα μπορούσε πραγματικά να αυξήσει τον όγκο των μαλλιών σας. Τον τσουβάλουμε λοιπόν λίγο περισσότερο.

ξανθιά hair color ideas-16

Δείτε πόσο σέξι και μοναδικό είναι το χρώμα των λευκών μαλλιών. Θα μπορούσε επίσης να τονίσει τις πλεξίδες και το hairstyle σας περισσότερο.

ξανθιά hair color ideas-17

Τίποτα δεν φαίνεται πιο ζεστό από μια ευθεία ξανθιά μαλλιά που φαίνεται λαμπερή και υγιή.

ξανθιά hair color ideas-18

Σύντομη τρίχα, δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι κοπής και το αμμώδες ξανθό χρώμα μαλλιών.

ξανθιά hair color ideas-19

Αυτά τα απαλά ρομαντικά μπούκλες σίγουρα γίνονται πολύ πιο όμορφα με ξανθά μαλλιά. Λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν είστε φυσικά ξανθιά.

ξανθιά hair color ideas-20

Βαφή τα μέρη με λευκό ξανθό και δείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει για το βλέμμα σας.

ξανθιά hair color ideas-21

Γιατί δεν ξεκινάτε να βάφετε τα μαλλιά σας λευκά τώρα; Κοιτάξτε αυτό το εξαιρετικά όμορφο έργο τέχνης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φαινόταν πολύ καλύτερα με αυτό το χρώμα. Επιπλέον, θα είσαι διαφορετικός μεταξύ των άλλων.

ξανθιά hair color ideas-23

Ή αν δεν θέλετε πολύ λευκό, μπορείτε να πάτε με ένα ασημένιο ξανθό χρώμα. Λειτουργεί επίσης καλά αλλά μόνο αν ξέρετε πώς να το φορέσετε.

ξανθιά hair color ideas-24

Μοιάζει με μια νέα θεά. Μια εμφάνιση μποέμ με απαλές μπούκλες και ένα μαλακό ξανθό χρώμα. Λειτουργεί εξαιρετικά όταν πηγαίνετε σε μουσικά φεστιβάλ.

ξανθιά hair color ideas-25

Πάρτε αυτό το ψάρι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το γραφείο κοιτάζοντας προσθέτοντας ένα μεγάλο πλευρικό πλεκτό ψάρι σε ξανθά μαλλιά πλατίνας.

ξανθιά hair color ideas-26

Αυτό το όμορφο χρώμα των μαλλιών με το όμορφο ύφος είναι η ιδανική εμφάνιση για φορέματα ακόμα και σε περιστασιακές μέρες.

ξανθιά hair color ideas-27

Για να αποκτήσετε αυτό το χρώμα, μπορείτε να αποχρωματίσετε πρώτα τα άκρα των μαλλιών σας, κατόπιν μπορείτε να επιλέξετε το ελαφρύτερο χρώμα που θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προστασία μαλλιών πριν και μετά τη διαδικασία.

ξανθιά hair color ideas-28

Αυτά τα όμορφα κουνουπιέρες φαίνονται τόσο καταπληκτικά με ξανθιά.

ξανθιά hair color ideas-29

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δημιουργήστε μερικά μαλακά κύματα με τα ασημένια μαλλιά πλατίνας μεσαίου μήκους.

Leave A Comment

52 + = 58