35 γκρίζα σχέδια νυχιών

γκρί nails, black french tips

Γκρι βερνίκι νυχιών με λεπτές μαύρες γαλλικές συμβουλές. Μια πολύ κλασική εμφάνιση νυχιών τέχνης που μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε και να τραγουδήσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε εποχή.

Η κλασική γκρίζα πολωνική

Όταν μιλάτε για τέχνη νυχιών, θα παρατηρήσετε ότι έχει γίνει μια τέτοια τάση ότι υπάρχουν νέα στυλ που σκάουν σχεδόν κάθε χρόνο. Ακριβώς όπως και τα ρούχα, τα σχέδια νυχιών ποικίλλουν και αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές και τα τρέχοντα χαρακτηριστικά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε πολλές νέες αποχρώσεις στα καταστήματα στις μέρες μας και απλά θα σας εκπλήξει για το πόσο χάνετε σε μια εποχή. Ωστόσο, υπάρχει ένα διαχρονικό χρώμα που μπορεί να χωρέσει σε κάθε εποχή με το σωστό σχεδιασμό και συνδυασμό με άλλα χρώματα: Γκρι.

Γκρίζο είναι ένα όμορφο χρώμα για τα νύχια που είναι λεπτή και ταυτόχρονα κλασική εμφάνιση. Όταν θέλετε ένα νυχτερινό σχέδιο τέχνης που θα ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε εποχή τότε η μετάβαση με τις γκρίζες αποχρώσεις είναι η τέλεια λύση. Μπορείτε να παίξετε με τις αποχρώσεις του φωτός σε πιο σκούρο γκρι για να δώσετε εντυπώσεις από μια ευχάριστη ή πολύ πιο ζοφερή διάθεση που έχετε για την ημέρα ή την εβδομάδα. Μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να εργαστείτε με το γκρι ακριβώς επειδή δεν είναι στιγμιαία ξεχωρίζει το χρώμα. μπορείτε πάντα να εργαστείτε γύρω σας με συνδυασμούς χρωμάτων ως στυλ.

Ξεκινήστε να ψάχνετε για τις τάσεις. αυτοί είναι οι απλούστεροι και ταχύτεροι τρόποι με τους οποίους θα γνωρίζετε τι να σχεδιάσετε τα νύχια σας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αν δεν αισθάνεστε όπως αυτό, επιλέξτε ένα που ταιριάζει στη διάθεση και την προσωπικότητά σας και είστε καλό να πάτε. Να είστε δημιουργικοί και μοναδικοί με τα γκρίζα σχέδια τέχνης νυχιών σας. Αυτό που είναι πιο σημαντικό σήμερα είναι να μπορέσετε να απεικονίσετε τα συναισθήματα και τα ιδανικά σας σε όλη τη μόδα, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα νύχια.

Παρακάτω είναι μερικές από τις τρέχουσες τάσεις ή στυλ των νυχιών που ίσως θελήσετε να πάρετε ιδέες από το γκρι σχέδιο νυχιών

Η μαύρη τέχνη των νυχιών με γκρι σχήματα σε σχήμα ρόμβου στη μέση. Το μαύρο και γκρίζο είναι ένας κλασικός συνδυασμός που ποτέ δεν μεγαλώνει. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και θα φαίνονται απλά εκπληκτικά. Μπορούν επίσης να χωρέσουν για κάθε εποχή. Μπορείτε να επιλέξετε να χρωματίσετε το σχέδιο σε κάθε περίσταση που σας αρέσει.

Ένα άλλο στυλ θα ήταν η αντίθεση γαλλική συμβουλές. Επιλέξτε ένα χρώμα σε αντίθεση με το γκρι. μπορεί να είναι ελαφρύ ή σκούρο ανάλογα με την απόχρωση του γκρίζου νυχιών που θέλετε να εφαρμόσετε στα νύχια σας. Το σημαντικό είναι να δείξετε τις αντιθέσεις αποχρώσεις που μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε εναλλακτικά για κάθε καρφί για μεγαλύτερη πρόσκρουση.

Ακολουθεί ο συνδυασμός ασημί και γκρίζου νυχιών. Αν στοχεύετε σε ένα δροσερό και μεταλλικό είδος εμφάνισης, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για εσάς. Μην φοβάστε ότι το ασημένιο βερνίκι νυχιών θα τρώει το γκρίζο βερνίκι γιατί δεν θα το κάνει.

Ματ γκρίζα καρφιά με στρας στις άκρες. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα στρας έτσι ώστε να φαίνονται εξελιγμένα στα νύχια. Προσπαθήστε να τα σχεδιάσετε σε μια καμπύλη μισού φεγγαριού στις άκρες των νυχιών σας για να σχηματίσουν μια επένδυση άκρων νυχιών, ή μπορείτε απλά να τοποθετήσετε ένα στρας στο άκρο για να το ξεχωρίσετε. Όλα εξαρτώνται από το στυλ που πηγαίνετε και σε ποιο από αυτά αισθάνεστε άνετα να πετάξετε.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ματ γκρίζο νυχιών με μεταλλικό μαύρο γυαλιστικό στις άκρες. Πηγαίνετε με το κλασικό και είστε διαχρονικοί με τα νύχια σας χρησιμοποιώντας αυτό το σχέδιο. Πολύ εύκολο να αναδημιουργηθεί και μπορεί να τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης το ανοιχτό γκρι καρφί με σκούρο γκρι σχεδιασμό polka κουκκίδες. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του μαύρου σε κάτι άλλο όπως ζεστό ροζ, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί και ούτω καθεξής. Όλα εξαρτώνται από το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο στο γκρίζο φόντο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι κουκίδες είναι πιο σκοτεινές σε σχέση με το γκρι.

Γιατί να μην πηγαίνετε για διακοσμητικά όπως χαριτωμένα τόξα πάνω από το απλό γκρι χρώμα νυχιών σας. Τα τόξα προσθέτουν ένα χαριτωμένο άγγιγμα στα νύχια και μπορούν να είναι στιγμιαίοι. Αν σας αρέσει να αξεσουάρ και να κάνετε τα νύχια σας απλά μοναδικά τότε θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε αυτήν την τάση.

Γκρίζα βερνίκια νυχιών και floral σχέδια είναι επίσης ένα δημοφιλές στυλ. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα floral σχέδια. Μπορείτε να συνδυάσετε τα λουλούδια με ένα απλό υπόβαθρο, ή μπορείτε να τα προσθέσετε στην κορυφή ενός καρό τέχνης σχεδιασμένο νυχιών και ούτω καθεξής.

Μιλώντας για καρφιά καρό, μπορείτε επίσης να πάτε για γκρίζα και κόκκινη καρφιά σχεδιασμό νυχιών. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων που επικαλύπτονται μεταξύ τους φαίνεται πολύ όμορφος. Τα καρφιά είναι πολύ ενδιαφέροντα για να τα κοιτάξετε και όταν έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε σίγουρα.

Το πιο σημαντικό

Ερευνήστε όσο μπορείτε. Αν θέλετε πραγματικά το καλύτερο νυχιών για τα νύχια σας, μπορείτε να αναζητήσετε blogs ή βίντεο με τις τρέχουσες τάσεις και ποια σχέδια νυχιών μπορεί να έχετε χάσει. Είναι πολύ εύκολο σήμερα να ψάχνετε ακόμη και μαθήματα σχετικά με το πώς να κάνετε πολύπλοκα σχέδια νυχιών. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι η υπομονή και η δημιουργικότητα να επιδιώξει τη σχεδίαση νυχιών. Το καλύτερο της τύχης και να διασκεδάσετε με τη ζωγραφική τα νύχια σας σε οποιαδήποτε εποχή μπορεί να είναι!

γκρί glitter and heart nail art

Γκρι λάμψη και καρδιά νυχιών

Γκρι, άσπρη και ασημί τέχνη νυχιών με διακοσμητικά. Φωτεινή και χαρούμενη εμφάνιση των νυχιών με ρίγες και σχήματα καρδιάς, επιπλέον πούλιες έχουν επίσης τοποθετηθεί πάνω από το γυαλιστερό γυαλιστερό γυαλιστερό.

Γκρί with glitter nail art

Ματ γκρι βερνίκι νυχιών με πολύχρωμες λάμπες και πούλιες. Δώστε ζωή στα απλά γκρίζα νύχια σας προσθέτοντας πολύχρωμα λάμψη και πούλιες για να προσθέσετε στο αποτέλεσμα.

Πανεμορφη gray nail

Γκρι, ροζ και λευκό σχέδιο νυχιών. Ζωγραφίστε μια ποικιλία σχεδίων στο γκρι γυαλιστικό σας νυχιών με σχήματα διαμαντιού, λουλουδιακά σχήματα καθώς και λωρίδες για να του δώσετε περισσότερη ζωή και σχεδίαση.

Μικρός gray nails with leopard accent nail.

Σκούρο γκρι ζώο εκτυπώνει νυχιών σχέδιο τέχνης. Ένας ισχυρός νυχτερινός σχεδιασμός νυχιών με σκούρο γκρι γυαλιστερό ύφασμα και άσπρο βερνίκι κάτω από μια σειρά από μαύρες και σκούρες γκρίζες ζωγραφιές ζωγραφισμένες πάνω.

Γυμνός color with gray glitter nail art

Ασημένια και μαύρη τέχνη νυχιών. Κοιτάξτε εκπληκτική και κλασική με αυτό το εναλλασσόμενο v-σχήματος μαύρο και ασημί χρώμα λάμψη.

κομψός gray nail

Λευκά και μπλε γκρι γαλλικά άκρα σε σχήμα V. Οι γαλλικές συμβουλές είναι στη συνέχεια επενδεδυμένες με λεπτό μαύρο βερνίκι νυχιών και ολοκληρώνεται με χρυσές χάντρες στην κορυφή.

κομψός gray glitter nail art

Γαλάζια γκρι και πούλιες τέχνη νυχιών. Φωτεινή και χαρούμενη εμφάνιση των νυχιών με τη βοήθεια ασημένιων πούλιων που προστέθηκαν στην κορυφή κοντά στο μέρος των νυχιών.

κομψός gary nail

Κομψό καρφί

Ματ καφέ γκρίζα καρφιά. Για μια πιο κομψή επιλογή για μια ματ χρωματισμένη τέχνη νυχιών, αυτό θα ήταν μια μεγάλη επιλογή που μπορεί να πάει με σχεδόν οποιαδήποτε εποχή.

χαριτωμένος simple nail designs for short nails

Ανοιχτό γκρι και γαλάζιο νυχιών. Συνδυάστε δύο ανοιχτά χρώματα σε διαγώνια σχέδια και μπορείτε να βρείτε αυτό το χαριτωμένο και τακτοποιημένο σχέδιο.

χαριτωμένος gray nail

Χαριτωμένο γκρι καρφί

Αυτή είναι μια πολύ χαριτωμένη και ειλικρινή γκρίζα τέχνη νυχιών. Βαμμένα είναι πτώση χρώματος σκωρίας, καθώς και μια μεγάλη χαριτωμένη κουκουβάγια και που πετούν τα πουλιά.

Δροσερός gray nails

Cool γκρι καρφιά

Γκρι και ασήμι γυαλιστερό σχεδιασμό νυχιών σε διαγώνιες λωρίδες. Κάντε τα νύχια σας να ξεχωρίζουν και να είναι διαφορετικά με αυτό το συνδυασμό ελαφρού και σκούρου γκρίζου ασημί νυχιών.

μαύρος and gray with sparkles - could do the stripes with sparkles instead of gray

Μαύρος και γκρίζος συνδυασμός τέχνης νυχιών. Ο καλύτερος συνδυασμός που μπορείτε να βάψετε με ριγέ σχεδιασμό και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ασημένια λάμψη ως γαλλικές συμβουλές για αποτέλεσμα.

Γκρί, orange, polka dots, stripes. Romantic

Ροζ και γκρι polka dot και ρίγες σχέδιο νυχιών. Ένα μοντέρνο και πολύ χαριτωμένο σχέδιο τέχνης νυχιών που μπορείτε να παίξετε μαζί και να ζωγραφίσετε εναλλακτικά κάθε καρφί.

Γκρί with yellow nail

Γκρι και κίτρινο συνδυασμό νυχιών. Ζωγραφίστε σε λεπτές κίτρινες γραμμές v πάνω από τα ματ γκρίζα καρφιά σας και κάντε μια δήλωση στη μόδα.

ΑΛΥΜΠΟΣ DIGITAL CAMERA

Γκρίζο δαμάσκηνο και λευκός συνδυασμός βερνικιών νυχιών. Σχεδιάστε τα νύχια σας με λευκά και δαμάσκηνα γκρίζου χρώματος σε σχέδια polka dot για την αριστοκρατική αλλά χαριτωμένη εμφάνιση.

Γκρί water marble nail

Γκρίζο σχέδιο νυχιών μαρμάρου. Αυτός ο σχεδιασμός νυχιών φαίνεται εξαίσιος και ταυτόχρονα διαχρονικός. ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο νυχιών ιδανικό για κάθε περίσταση.

Γκρί pink and flower nail art

Σκούρο γκρι, ανοιχτό ροζ και λευκού συνδυασμού χρωμάτων νυχιών. Αυτό το σχέδιο ματ και λουλουδιών νυχιών φαίνεται τέλεια μαζί. προσθέστε διακοσμήσεις από χάντρες αργύρου κοντά στην περιοχή της επιδερμίδας για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΑΛΥΜΠΟΣ DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γκρι και χρυσή λάμψη με λευκό βερνίκι νυχιών. Δώστε στα νύχια σας κομψή ατμόσφαιρα με γκρι και χρυσό γυαλιστερό βερνίκι νυχιών με περίπλοκο σχέδιο με χρυσές και λευκές χάντρες στην κορυφή.

Γκρί nail 3D flower

Ένα θαυμάσιο γκρίζο και άσπρο σχέδιο νυχιών για μικρά νύχια. Ρυθμίστε τις διακοσμήσεις σε σχέδιο δαντέλας κοντά στην επιδερμίδα και προσθέστε λευκά διακοσμητικά λουλουδιών καθώς και στην κορυφή για αποτέλεσμα.

Γκρί eith flower nail art

Ανοιχτό γκρι floral νυχιών σχέδιο τέχνης. Παίξτε μαζί με τα νύχια σας σχεδιάζοντας ζωντανά και πολύχρωμα λουλουδιακά σχέδια πάνω από ένα ανοιχτό γκρι ματ φόντο.

γκρί and white nail art

Γκρι και άσπρη τέχνη νυχιών

Λευκά και ροζ γκρι γαλλικά συμβουλές. Δώστε στα νύχια σας ένα διαφορετικό στυλ γαλλικών συμβουλών ζωγραφίζοντας πάνω από τις πλευρές των νυχιών που εκτείνονται από τις γαλλικές συμβουλές.

Γκρί and pink nail

Ροζ και γκρι glitter νύχια σχεδιασμό τέχνης. Βάλτε εναλλακτικά γκρι γυαλιστερό βερνίκι νυχιών με ροζ στα νύχια σας δημιουργώντας σχήματα σχήματος V στην πορεία.

Γκρί and pink flower nail

Γκρι και ροζ λουλούδι καρφί

Λευκό, γκρι και ροζ floral νυχιών σχεδίασης. Με ματ λευκό φόντο, σχεδιάστε γκρι σιλουέτες λουλουδιών και φύλλων στα νύχια σας γεμάτα με ένα μεγαλύτερο ροζ λουλούδια ιβίσκου στην κορυφή ακολουθούμενο από λεπτές μαύρες βερνίκι νυχιών διακεκομμένες γραμμές πέρα ​​από τα νύχια.

γκρί and neon nail

Γκρίζο άσπρο και κίτρινο στυλ νυχιών σε σχήμα V. Τα νύχια σας έχουν αντίθεση χρώματα με αυτό το εξαιρετικό συνδυασμό ελαφριών και neo βερνίκια νυχιών.

Γκρί and matal line

Γκρι και μοβ ριγέ σχεδιασμό νυχιών. Ένα δροσερό παιχνίδι σε μεταλλικό και γκρι βερνίκι νυχιών ζωγραφισμένο σε σχέδια λωρίδων με ματ μοβ νυχτικά νύχια.

Γκρί and heart nail

Γκρι και λευκό σχέδιο νυχιών. Ένα πολύ χαριτωμένο σχέδιο τέχνης νυχιών με ασημένια λάμψη και λεπτομέρειες καρδιάς σε βερνίκι νυχιών με δαμάσκηνο ζωγραφισμένο πάνω σε λευκό φόντο βερνίκι νυχιών.

Χρυσός metal with gray nail art

Χρυσό μέταλλο με γκρι τέχνη νυχιών

Ανοιχτό γκρι και χρυσό νυχτερινό σχέδιο. Δεν μπορείς να είσαι πιο βασιλικός από αυτό! Η χρυσή λάμψη είναι ζωγραφισμένη σε v-σχήματα με μια χρυσή σφαιρίδια σε σχήμα ρόμβου στην κορυφή.

Γκάρυ nail-4

Σκούρο γκρι και πράσινο μπλε σχέδιο νυχιών. Ζωγραφίστε τα νύχια σας σε μαύρα σκούρα γκρίζα χρώματα και προσθέστε λεπτές λωρίδες πράσινου μπλε γυαλίσματος στην κορυφή σχηματίζοντας ένα σχήμα τριγώνου.

Γκάρυ nail-2

Καφέ γκρι και χρυσό νυχτερινό σχέδιο τέχνης. Ένα θαυμάσιο νυχτερινό σχέδιο τέχνης νυχιών με λεπτές χρυσές λωρίδες ζωγραφισμένες πάνω και σαφείς χάντρες για να προσθέσετε αποτέλεσμα.

Γκάρυ nail

Γκρι καρφί

Violet γκρι και άσπρο σχεδιασμό νυχιών. Το σχέδιο νυχιών νυχιών σε λευκά βερνίκια φαίνεται πολύ ωραίο στο πάνω μέρος του μοβ γκρίζου συνδυασμού νυχιών ως βασικό χρώμα.

Γκάρυ nail -3

Ματ μπλε γκρι βερνίκι νυχιών με λευκό και χρυσό λάμψη. Η ματ σχεδίαση συνοδεύεται από ένα σχεδιασμό κλίσης και σε ακρόαση των λεπτομερειών. Φαίνεται πολύ γοητευτικό και κομψό ταυτόχρονα.

Γκάρυ and leopard nail art

Σκούρο γκρι φυλλώματος και ζωγραφικής τέχνης νυχιών. Αφήστε τα ζωηρά σας ένστικτα με αυτό το τολμηρό και πολύχρωμο σχεδιασμό φυλετικών και ζωικών εντύπων στα νύχια σας.

Γκάρυ and black nail

Ανοιχτό γκρι και χαλκομανίας σχεδιασμός νυχιών. Δημιουργήστε το μισό φεγγάρι σχεδιασμό του ανοιχτό γκρι και χαλκού glitter στα νύχια σας για να κάνει αυτό το κομψό αποτέλεσμα αυξάνεται.

Frech gray nail

Γκρι γκρι καρφί

Ανοιχτό γκρι και χρυσή λάμψη σχεδίαση νυχιών. Χρησιμοποιήστε το ανοιχτό γκρι χρώμα ως χρώμα βάσης γεμάτο με χρυσή λάμψη, όπως οι γαλλικές συμβουλές με μαύρο γυαλιστερό σαν επένδυση και διακοσμητικά στην κορυφή για επιπλέον αποτέλεσμα.

Leave A Comment

31 − = 27