30+ σχέδια πικραλίδων νυχιών

Πικραλίδα nail art-24

Μια όμορφη λευκή πικραλίδα πάνω σε πολύχρωμες λωρίδες. Τα πέταλα είναι διάσπαρτα όλα τα καρφιά σαν να καίγονται από τον άνεμο.

Μια πικραλίδα είναι ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια που μπορούμε να δούμε σήμερα. Έχει υπέροχο χρώμα και ξεχωρίζει απλά στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά όμορφα λουλούδια σε όλο τον κόσμο, έτσι τι κάνει τις πικραλίδες μοναδικές και ελκυστικές; Τα πολύπλοκα πέταλα ή οι σπόροι τους, καθώς και η φύση της αποπλάνησης με τον άνεμο, είναι συχνά ένα αγαπημένο θέμα για την τέχνη, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων νυχιών.

Μερικές βαθύτερες έννοιες των πικραλίδων

 • Κίτρινα πικραλίδες - Το χρώμα δείχνει ανοιχτή επικοινωνία με τους άλλους. Αυτό το χρώμα της Πικραλίδας συμβολίζει επίσης τη νοημοσύνη, τη σαφήνεια, την ακτινοβολία, τη ζωντάνια, την ανάπτυξη, τη χαρά και τη θεραπεία. Εάν αισθάνεστε ότι ταιριάζετε σε αυτές τις κατηγορίες τότε θα ήταν μια μεγάλη επιλογή να έχετε κίτρινα χρώματα Πικραλίδες ζωγραφισμένα στα νύχια σας
 • Λευκές πικραλίδες (Puffball) - Το λευκό ήταν πάντα ένα σημάδι αγνότητας, γι 'αυτό και οι λευκές πικραλίδες υποδηλώνουν το ίδιο πράγμα. Το λευκό χρώμα σημαίνει επίσης καθαρισμό, σαφήνεια, ψυχή ή πνεύμα, έναρξη νέων ξεκινήσεων και τεράστιου χώρου. Εάν είστε άνθρωπος που εκτιμά το χώρο και του αρέσει να βρίσκεται σε εσωτερική γαλήνη με την ψυχή σας, τότε το λευκό θα είναι το τέλειο χρώμα για να πάτε με το βερνίκι νυχιών της Πικραλίδας.
 • Πράσινα πικραλίδα (Στέλεχος και φύλλα) - Το πράσινο μέρος της Πικραλίδας είναι το στέλεχος και τα φύλλα της, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη Μητέρα Φύση. Αυτές αντιπροσωπεύουν επίσης την καλή γη, την ανάπτυξη, την υγιεινή, τη φύση, την αναζωπύρωση και το δώρο της ζωής. Όταν σας αρέσει να επικοινωνείτε με τη φύση και να αισθάνεστε σαν το άγριο να σας καλεί πάντα, το πράσινο είναι το καλύτερο χρώμα σας. Είναι μια τέλεια απόχρωση για ένα περιπετειώδες και διασκεδαστικό αγαπητό πρόσωπο σαν εσάς που του αρέσει να μεγαλώνει με τη φύση και να γιορτάζει τη ζωή.

Συνδυάζοντας όλες αυτές τις έννοιες, μπορεί κανείς να πει ότι οι Πικραλίδες αντιπροσωπεύουν τη ζωή, την καθαρότητα και τη ζωτικότητα ενός ατόμου. Απλά εκφράζετε τον εαυτό σας ως κάποιον που είναι ανοιχτόμυαλος, φωνητικός, αγκαλιάζει τις αλλαγές, αξίζει πνευματική ανάπτυξη και αγαπά τη ζωή όπως είναι. Οι πικραλίδες δίνουν ένα πολύ θετικό και όμορφο νόημα που δεν δηλώνει απλά ότι ένα λουλούδι είναι όμορφο στο εξωτερικό, αλλά είναι πιο κομψό στο εσωτερικό.

Πινέλα βερνίκι νυχιών

Αν σχεδιάζετε να πάρετε τα σχέδια πικραλίδα νυχιών τέχνης τότε θα πρέπει να προετοιμάσετε μερικά πράγματα, ειδικά όταν κάνετε το σχέδιο από μόνος σας. Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό και προτιμάτε να πάτε σε ένα σαλόνι καρφιών τότε αυτό είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Η μετάβαση στο σαλόνι μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς ως προς το αποτέλεσμα του σχεδίου και να κάνετε έναν επαγγελματία. Ωστόσο, αν έχετε εμπιστοσύνη στις καλλιτεχνικές δυνατότητές σας και θα θέλατε μια πιο εξατομικευμένη τέχνη νυχιών τότε μην διστάσετε να ζωγραφίσετε την δική σας πολύ όμορφη πικραλίδα νυχιών!

Απλά φροντίστε να έχετε τις ακόλουθες ανάγκες:

 • Πολωνικά / ακρυλικά χρώματα των επιλεγμένων χρωμάτων
 • Ασετόν
 • Καθαρό Πολωνικό (για φινίρισμα)
 • Πτυχίο πικραλίδα (για να ακολουθήσετε ή να βασίσετε το σχέδιο)
 • Καθαρίστε τα πετσέτες
 • Ειδικά στυλό για τα πέταλα
 • Μικρές βούρτσες (Εάν δεν διαθέτετε ειδικά στυλό)
 • Και η δική σας καλλιτεχνική φαντασία

Έχετε αυτά στο χέρι και είστε περισσότερο από έτοιμοι να πάτε! Εάν είναι η πρώτη φορά που ζωγραφίζετε τα σχέδια της Πικραλίδας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεγάλη υπομονή για εσάς. Μπορεί να μην πάει τέλεια στην πρώτη προσπάθεια, αλλά η πρακτική κάνει τέλεια!

Πικραλίδα nail art-15

Ξεκινήστε με ένα λευκό χρώμα βάσης για αυτή την δημιουργική και πολύχρωμη τέχνη των νυχιών της Πικραλίδας. Οι Πικραλίδες είναι ζωγραφισμένες σε βαθμίδες και ξεθωριασμένα χρώματα που ποικίλλουν ανά πέταλο και είναι απλό μάτι αλίευση για να εξετάσουμε.

Πικραλίδα nail art-1

Μια απλή δύο χρωματιστή πικραλίδα εμπνευσμένη τέχνη νυχιών. Χρησιμοποιώντας το λευκό ως βασικό χρώμα, οι μαύρες σιλουέτες των Πικραλίδων είναι ζωγραφισμένες στην κορυφή που φαίνονται σαν ο άνεμος να έχει εκραγεί από τα πέταλά του και να τους μεταφέρει στα κοντινά νύχια.

Πικραλίδα nail art-27

Τέχνη νυχιών με σπόρους πικραλίδα μετασχηματισμένα σε ιπτάμενα πουλιά. Μαύρες σιλουέτες ζωγραφισμένες στην κορυφή ενός απλού λευκού γυαλίσματος για μεγαλύτερη επίδραση και κρούση.

Γοητευτικός nail art with dandelions outlined on the baby pink nails.

Γοητευτική τέχνη νυχιών με πικραλίδες που περιγράφονται στα ροζ νύχια του μωρού.

Πικραλίδα nail art-26

Εάν είστε οπαδός του Van Gogh θα βρείτε αυτό το στυλ τέχνης νυχιών λίγο παρόμοιο με τα περίφημα έργα των καλλιτεχνών. Χρησιμοποιώντας τα χρώματα μπλε, πράσινου και ματζέντα ως βάση, χρησιμοποιείται μαύρο βερνίκι για να τραβήξει αόριστα τις Πικραλίδες και τα πέταλά τους πετούν σε όλα τα νύχια.

Πικραλίδα nail art-12

Επαλείψτε τα νύχια σας σε ματ βερνίκι πεπονιών και ζωγραφίστε πάνω τους τα μαύρα σιλουέτα της Πικραλίδας. Ένα φοβερό κοίταγμα ζωγραφικής ενός ατόμου που φυσά μακριά τα πέταλα των Πικραλίδων καθώς ταξιδεύει μέσα από τα νύχια έχει επίσης δημιουργηθεί.

Πικραλίδα nail art-10

Καλύψτε τα νύχια σας με το εντυπωσιακό ματ άσπρο γυαλιστερό ως βάση για την τέχνη των νυχιών της Πικραλίδας. Μια μαύρη σιλουέτα της κυρίας φυσώντας μακριά ένα λουλούδι Πικραλίδα και διασπορά πέταλα σε όλη την υπόλοιπη νύχια.

Πικραλίδα nail art-9

Ένα άλλο λευκό φόντο εμπνευσμένο από την τέχνη των νυχιών των Πικραλίδων. Ένα μαύρο λουλουδάκι λουλουδιών είναι ζωγραφισμένο σε στυλ ακουαρέλας καθώς τα πέταλά του έλκονται από ένα καρφί στο άλλο.

Πικραλίδα nail art-8

Χρησιμοποιήστε ένα ματ λαδί για να ξεχωρίσετε. Το στέλεχος της Πικραλίδας είναι βαμμένο με μαύρο χρώμα ενώ τα πέταλα είναι σε άσπρα χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το φόντο.

Πικραλίδα nail art-2

Διαφορετικά και βαφή τα νύχια σας με μπλε γκρι χρώμα βάσης. Οι Πικραλίδες σχεδιάζονται σε μπλε, μαύρο και άσπρο αποχρώσεις για να συνδυάσουν τέλεια με το φόντο και συγχρόνως να συγχαρώ τις αποχρώσεις του άλλου.

Πικραλίδα Water Color Nail Art

Να είστε δημιουργικοί και να δοκιμάσετε αυτή την πολύχρωμη και την tie-dye εμπνευσμένη τέχνη νυχιών Dandelion. Το χρώμα βάσης είναι ένας συνδυασμός πλυμένων χρωμάτων ροζ, πορτοκαλί, κίτρινου, πράσινου και μπλε ενώ οι Πικραλίδες είναι βαμμένα με εντυπωσιακό και αντίθετο μαύρο χρώμα.

Πικραλίδα nail art-7

Παίξτε με μαύρες σιλουέτες από πικραλίδες πάνω από ένα ματ λευκό χρώμα βάσης στα νύχια σας. Ο σχεδιασμός δίνει μια ψευδαίσθηση ότι ο αέρας δημιουργεί δημιουργικά τα πέταλα στα υπόλοιπα νύχια.

Πικραλίδα Nail Art -4

Ξεκινήστε με μπλε γκρι χρώμα βάσης σε αυτό το Dandelion εμπνευσμένο σχεδιασμό νυχιών. Βάλτε τα πέταλα λευκά καθώς ταξιδεύουν από το ένα καρφί στο άλλο, ενώ το στέλεχος είναι επικαλυμμένο με χτυπώντας το μαύρο.

Πικραλίδα nail

Δώστε ζωή στα νύχια σας χρησιμοποιώντας ένα πράσινο μπλε χρώμα βάσης για το Dandelion nail art ensemble. Χρωματίστε μια Πικραλίδα κάθε ένα στα νύχια σας χρησιμοποιώντας άσπρο βερνίκι όπως τα πέταλα και μαύρο για τους μίσχους για αποτέλεσμα.

Πικραλίδα Nailz Craze NC01 Stamping plate

Αποκτήστε δημιουργικότητα με ελαφριές και σκοτεινές αποχρώσεις σε αυτό το τυρκουάζ χτενισμένο βερνίκι νυχιών. Ξεκινήστε με ένα ελαφρύ τυρκουάζ χρώμα βάσης και ολοκληρώστε το με πιο σκούρα τυρκουάζ σιλουέτες από Πικραλίδα γεμάτα με ζωγραφισμένα πέταλα που πετούν μακριά με τον άνεμο.

Λεβάντα Dandelion

Επικαλύψτε τα νύχια σας με ματ λευκό και περιδινέλαιο ως βασικά χρώματα προσθέτοντας αποχρώσεις του περιστατικού για να σχεδιάσετε τα φύλλα της πικραλίδας, τα στελέχη και τα πέταλα.

Πικραλίδα nail art

Απολαύστε το συνδυασμό γκρίζου και λευκού χρώματος με αυτή την όμορφη τέχνη των νυχιών Dandelion. Επαλείψτε τα νύχια σας σε γκρι χρώματα βάσης και προσθέστε μια εντυπωσιακή απόχρωση μαύρης για τα στέλεχος των Πικραλίδων και τα μέτρια λευκά εγκεφαλικά επεισόδια για μαλακά πέταλα.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΜΕΡΑΣ SAMSUNG

Αγάπη μπλε; Στη συνέχεια, αυτό το ανοιχτό μπλε ματ χρώμα βάσης σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας, προσθέτοντας μαύρο βερνίκι νυχιών για τη ζωγραφική των σιλουέτες της Πικραλίδας με μικροσκοπικές έγχρωμες κουκίδες που μοιάζουν με μικροσκοπικά λάμψη.

Πικραλίδα nail art-13

Μην φοβάστε να παίξετε μαζί με τα χρώματα καθώς αυτή η βάση της μόκας ενέπνευσε την τέχνη των νυχιών της Πικραλίδας σας δείχνει πόσο τρομερό μοιάζει με παχιά βούρτσα των λευκών πετάλων της Πικραλίδας με ένα παχύ μαύρο έμβλημα.

Πικραλίδα painted on the white shade with its seeds flying away, becoming free birds

Η πικραλίδα ζωγραφίστηκε στην άσπρη σκιά με τους σπόρους της να πετάνε μακριά και να γίνουν ελεύθερα πουλιά. Αγάπη της υπέροχης τέχνης των νυχιών.

Πικραλίδα nail art-3

Να είναι εκπληκτική με αυτό το γυμνό βασικό χρώμα εμπνευσμένο Dandelion nail art design. Βάλτε πάνω στη βάση με ένα εντυπωσιακό μαύρο γυαλιστικό, καθώς σχεδιάζετε τις σιλουέτες των Πικραλίδων.

Πικραλίδα nail art-20

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει ευρεία ζωγραφίζοντας μια λεπτομερή Dandelion εμπνευσμένη τέχνη νυχιών. Χρησιμοποιήστε ένα απλό λευκό φόντο και την κορυφή με ένα μαύρο βερνίκι νυχιών για να σχεδιάσετε ένα πρόσωπο που φυσά μακριά Πικραλίδα πετάλων καθώς ταξιδεύουν από το ένα καρφί στο άλλο.

Πικραλίδα nail art-25

Η απλότητα είναι τέχνη. Χρησιμοποιήστε ένα ματ λευκό φόντο για αυτό το ενδιαφέρον σχέδιο που χρησιμοποιεί μαύρο βερνίκι νυχιών για τους μίσχους και τα πέταλα της Πικραλίδας ενώ ζωγραφίζει κόκκινο πάνω από τα λουλούδια δίνοντας ένα μάτι αλίευση χρωματικό αποτέλεσμα.

Πικραλίδα nail art-23

Τα χαριτωμένα και σύντομα νύχια αξίζουν επίσης αξιολάτρευτο σχέδιο Dandelion nail art. Ξεκινήστε με την επίστρωση των νυχιών σας με ροζ βερνίκι νυχιών μωρών ως βασικό χρώμα και δουλέψτε το δρόμο σας στην κορυφή με ένα μαύρο βερνίκι για το στέλεχος Dandelion και άσπρο γυαλιστερό για τα φτερά πέταλά του που διασκορπίζονται σε όλα τα νύχια.

Πικραλίδα nail art-22

Αφήστε τα όμορφα χρώματα να μεταφέρουν τα νύχια σας με αυτό το βιολετί και ανοιχτό μπλε συνδυασμό για την επίστρωση βάσης. Στην κορυφή οι Πικραλίδες ζωγραφίζονται δημιουργικά χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι νυχιών, ώστε να ξεχωρίζει καλύτερα.

Πικραλίδα nail art-21

Δοκιμάστε να ενσωματώσετε τη γαλλική σας άκρη με μια όμορφη τέχνη νυχιών Dandelion και αυτό είναι που θα πάρετε. Μια ξεκάθαρη επίστρωση χρησιμοποιείται ως βασικό χρώμα με ένα άσπρο βερνίκι για τις γαλλικές άκρες και τα πέταλα της Πικραλίδας, ενώ το μαύρο βερνίκι χρησιμοποιείται για το στέλεχος.

Πικραλίδα nail art -5

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον λαμπερό συνδυασμό χρυσού και γυμνό ματ χρώματος για την επίστρωση βάσης. Οι μαύρες σιλουέτες της Πικραλίδας είναι ζωγραφισμένες για να απεικονίζουν το λουλούδι και τα πέταλά του που εκτοξεύονται απαλά από τον άνεμο.

Ακρυλικό Nails With Dandelion Nail Art

Το λευκό είναι μια όμορφη πινακίδα για μινιμαλιστικές ζωγραφιές και η τέχνη νυχιών συμπεριλαμβάνεται επίσης. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό ματ στιλβωτικό για την επίστρωση βάσης καθώς σχεδιάζετε τα λεπτά πέταλα και τα λουλούδια της.

Πικραλίδα nail art-11

Ένας ενδιαφέροντος συνδυασμός γαλλικών συμβουλών, πικραλίδων και χάντρες. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό γυαλιστερό και ματ άσπρο χρώμα για τη βάση, ενώ μπορείτε να βάψετε πάνω από την απλή λευκή βάση με μαύρα λουλούδια Dandelion και προσθέστε ασημένιες χάντρες για να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα.

Πικραλίδα nail art-19

Να είστε τολμηροί και δυνατοί με ένα πράσινο χρώμα βάσης για την τέχνη των νυχιών που εμπνέετε από την Πικραλίδα. Ζωγραφίστε τις παχιές γραμμές των λουλουδιών της Πικραλίδας σε πλήρη άνθιση χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι νυχιών για να τα φτιάξετε εύκολα από το σχέδιο.

Πικραλίδα nail art-17

Χρησιμοποιώντας το πράσινο μέντας ως βασικό χρώμα δίνει μια αναζωογονητική εμφάνιση στο νύχι. Οι μικροσκοπικές και λεπτές γραμμές που χρησιμοποιούνται για τις μαύρες σιλουέτες των Πικραλίδων συμπληρώνουν πολύ με το ελαφρύτερο υπόβαθρο.

Πικραλίδα nail art-16

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το διασκεδαστικό και quirky σχεδιασμό. Χρησιμοποιήστε ένα απλό άσπρο βερνίκι για την βασική στρώση προσθέτοντας έντονα μαύρα χρώματα για τα στέλεχος της Πικραλίδας και προσθέστε ένα κούμπωμα κίτρινου και μπλε γυαλίσματος για το αποτέλεσμα Düsselion puffball.

Πικραλίδα nail art-14

3Παίξτε απλά καταπληκτικά σε απλό λευκό ματ φόντο. Οι Πικραλίδες είναι λεπτές χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι με τόσο περίπλοκες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

Leave A Comment

− 1 = 6