10 καλύτερες πλύσεις προσώπου για ακμή

Κυρίες, γνωρίζω ότι ασχολούμαι με την ακμή μπορεί να είναι ένας τεράστιος αγώνας. Και αν χρησιμοποιήσετε τα λανθασμένα προϊόντα, μπορεί μόνο να χειροτερέψουν τα πράγματα. Εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ακμή σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το ξηρό, ξεφλούδισμα του δέρματος ή περιττές ανακοπές, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις 10 καλύτερες πλύσεις προσώπου για την ακμή. Αυτά τα πλύματα προσώπου έχουν λάβει τόνους θετικών αξιολογήσεων από τους χρήστες τους και όλα έρχονται με διαφορετική τιμή από χαμηλό σε υψηλό - πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν είστε σφιχτά σε μετρητά, μπορείτε ακόμα να πάρετε κάτω από την ακμή σας.

11b50ba9e78334165497809618ba5d86

Nuetrogena

1. Ουδέτερη έκπλυση ακμής χωρίς ουδέτερο πετρέλαιο

Αν είστε πραγματικά τεντωμένοι για μετρητά αλλά εξακολουθούν να θέλουν μια μεγάλη πλύση προσώπου, θεωρήστε Neutrogena Oil-Free Acne Wash. Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ένα υπέροχο προϊόν που μπορεί να θεραπεύσει την ακμή, ενώ εμποδίζει επίσης μελλοντικά breakouts, χάρη στο σαλικυλικό οξύ. Είναι εντελώς υπολείμματα και χωρίς πετρέλαιο με μη-comedogenic ιδιότητες, που σημαίνει ότι δεν θα φράξει τους πόρους σας - στην πραγματικότητα, θα κάνει το αντίθετο. Η μόνη πτώση σε αυτό το προϊόν είναι μερικοί λένε ότι το πετρέλαιο-ελεύθερο πλύσιμο ακμής άφησε το δέρμα τους να αισθάνεται πολύ ξηρό, οπότε αν έχετε φυσικά ξηρό δέρμα μπορεί να θέλετε να βρείτε ένα διαφορετικό προϊόν.

Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε Neutrogena Oil-Free Acne Wash, παραλάβετε το σε απευθείας σύνδεση ή σε τοπικό κατάστημα για περίπου 5 δολάρια ή λιγότερο. Ελέγξτε έξω εκεί επίσης εξαιρετικά προϊόντα όπως το πλύσιμο ακμής για όλο το σώμα και ειδικές κρέμες για ερυθρότητα, ξηρότητα και πολλά άλλα.

biore

2. Απολέπιση απορρόφησης πόρων από βιολογικούς πόρους

Όπως η έκπλυση ακμής Neutrogena Oil-Free, το Biore Pore Unclogging Scrub χρησιμοποιεί σαλικυλικό οξύ για να σκάβει βαθιά και καθαρά πόρους, σκοτώνει την ακμή ενώ εμποδίζει μελλοντικά breakouts. Ωστόσο, το προϊόν αυτό περιλαμβάνει τη χρήση απολεπιστικών χαντρών που έχουν αποδειχθεί ότι αφήνουν το δέρμα πιο απαλό και μεταξωτό από ποτέ. Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι το προϊόν αυτό λειτούργησε πραγματικά και άφησε το δέρμα τους με μια ομαλή, ευχάριστη αίσθηση που τους αγάπησε - για να μην αναφέρουμε μια σοβαρή μείωση της ακμής. Πλέον είναι λιγότερο από 10 δολάρια! Ποιος δεν αγαπάει τον ήχο αυτού?

murad

3. Καθαριστικό καθαρισμού Murad

Αγωνίζεται με breakouts; Το Murad Clarifying Cleanser μπορεί να είναι η απάντησή σας. Αυτό το εκπληκτικό προϊόν έχει τη δυνατότητα να σκουπίσει εντελώς τα κακά βακτηρίδια που φράζουν τους πόρους σας σε λιγότερο από 1 λεπτό. Συζήτηση για γρήγορα! Οι γυναίκες χαϊδεύουν για αυτό το προϊόν. Όχι μόνο αντιμετωπίζει τις κηλίδες σε λιγότερο από ένα λεπτό, αλλά αφήνει το δέρμα να νιώθει δροσερό, ήρεμο και ανανεωμένο - και ομαλό! Δεν είναι σαν άλλα προϊόντα που μπορεί να αφήσουν το δέρμα σας να στεγνώσει ή να φανεί θαμπό. Το Murad Clarifying Cleanser σας δίνει τη ζωντανή, νεανική λάμψη που έχετε μετά από χρόνια. Επιπλέον είναι μόνο περίπου είκοσι πέντε δολάρια! Πολύ μια κλέψιμο για ένα προϊόν Murad.

a01728.001

4. Proactiv Solution Deep Cleansing Wash

Έχετε ακούσει πιθανώς για αυτό το προϊόν πριν - στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, από τον καλύτερο φίλο σας - οπουδήποτε. Και γιατί δεν θα έπρεπε; Τα αποτελέσματα δεν βρίσκονται! Και αυτό το εκπληκτικό προϊόν έχει αποδειχθεί ότι αξίζει τα χρήματα. Οι χρήστες τρέμουν για αυτό το προϊόν, που μπορεί να αντιμετωπίσει την ακμή με λάμψη, όχι μόνο στο πρόσωπό σας, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα σας. Δοκιμάστε αυτό και άλλα προϊόντα Proactiv Solution μαζί για να έχετε πλήρη εφέ!

Acne_Cleanser 001

5. Λύσεις φυσικής ακμής Burt's Beans Καθαριστικό Gel

Το Burt's Natural Beans Solutions είναι ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών προϊόντων που συνεργάζονται όχι μόνο για να απαλλαγούν από την ακμή γρήγορα αλλά και για να ηρεμήσουν το δέρμα και να το κρατήσουν φρέσκο ​​και ζωηρό. Το προϊόν περιλαμβάνει σαλικυλικό οξύ, το οποίο φυσικά διεισδύει βαθιά μέσα στους πόρους και απομακρύνει κάθε βρωμιά, ενώ η ρίζα τεύτλων και η θυλακίτιδα έχουν μια ηρεμιστική επίδραση του δέρματος. Είναι μη ερεθιστικό και εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς δεν θα στεγνώσει το δέρμα ούτε θα προσθέσει επιπλέον λάδια. Όλα για μόνο 10 δολάρια.

δερμα

6. Derma Topix πλύση υπεροξειδίου βενζοϋλίου 10 τοις εκατό

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα προϊόντα στην αγορά. Γιατί; Επειδή περιέχει 10 τοις εκατό βενζοϋλο υπεροξείδιο, που σημαίνει ότι λειτουργεί ως exfoliant, μια μηχανή θανάτου ακμής, και ένα αντιφλεγμονώδες προϊόν όλα σε ένα. Ήχος σαν αγχώδης ακμή, πανέμορφο εργοστάσιο δέρματος σε ένα μπουκάλι; Θα είχατε δίκιο. Πάρτε το από τους εκατοντάδες ανθρώπους που έδωσαν αυτό το προϊόν 4 και μισό από τα 5 αστέρια: Derma Topix Πλύσιμο με υπεροξείδιο του βενζολίου 10 τοις εκατό είναι ένα εκπληκτικό προϊόν για να δοκιμάσετε, ειδικά βλέποντας πώς είναι περίπου 15 δολάρια.

πανοξύλη

7. Πλύση αφρού τύπου PanOxyl 10% 

Περιέχοντας την υψηλότερη διαθέσιμη ποσότητα βενζοϋλοπεροξειδίου χωρίς να χρειάζεται ιατρική συνταγή, το PanOxyl 10% Acne Foaming Wash είναι μια εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση του δέρματος. Το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου είναι ένας σοβαρός παράγοντας καταπολέμησης της ακμής που σκοτώνει την ακμή στην όραση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφήνοντάς σας με απολύτως καθαρό δέρμα σε ένα θέμα χρήσεων. Το προϊόν σκοτώνει γρήγορα τα βακτήρια βαθιά στους πόρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο, την πλάτη και την περιοχή του στήθους. Πολλοί χρήστες λένε επίσης ότι αγαπούν τον τρόπο αφύγρανσης του προϊόντος, καθιστώντας το ένα εύκολο στη χρήση και επιτυχημένο προϊόν που σίγουρα αξίζει τον κόπο. Τέσσερα και μισά από τα 5 αστέρια!

κλινική

8. Clinique Acne Λύσεις καθαρισμού αφρού

Το Clinique είναι γνωστό για τα εξαιρετικά προϊόντα καταπολέμησης της ακμής και το Clinique Acne Solutions Cleansing Foam είναι σίγουρα ένα από αυτά. Αυτό το υπέροχο προϊόν πηγαίνει στην εργασία γρήγορα με ένα απαλό πλύσιμο που αφρίζει που κρατά το πρόσωπο καθαρό και καθαρό, αποτρέποντας μελλοντικές breakouts ακμής. Για περίπου 20 δολάρια, το Clinique αφαιρεί από το πρόσωπο βρωμιά, λάδια και βρωμιά μέσα σε μόλις 3 ημέρες. Οι χρήστες έχουν δώσει αυτό το προϊόν 4 και μισό από τα 5 αστέρια και ισχυρίζονται ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί πραγματικά!

κεταφιλ

9. Καθαριστικό Καθημερινής Κεφαλής Cetaphil

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, το Cetaphil είναι σχεδόν πάντα η απάντηση - ακόμη και όταν πρόκειται για πλύσεις προσώπου. Το Cetaphil Καθημερινό Καθαριστικό Προσώπου είναι τόσο εύκολο όσο παίρνει: απλά χρησιμοποιήστε την εύκολη αντλία για να διανείμετε τα προϊόντα στα χέρια σας, αφρώδη στο πρόσωπο και ξεπλύνετε. Ζήστε μια ομαλή, καθαρή όψη που απομακρύνει τα επιφανειακά έλαια, τη βρωμιά και την ακαθαρσία από την επιφάνεια. Ένα εξαιρετικό, απαλό προϊόν για λιγότερο από 10 δολάρια!

CC_Acne_Cleanser_360x430

10. Καθαρίστε και καθαρίστε τον συνεχή έλεγχο του καθαρισμού ακμής

Αυτό το συγκεκριμένο προϊόν είναι διαφορετικό από το υπόλοιπο. Σίγουρα έχει τα ίδια συστατικά που έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τη βρωμιά, το πετρέλαιο και τα βακτήρια από τους πόρους και την επιφάνεια για το συνολικό φρέσκο ​​και καθαρό δέρμα, αλλά διαθέτει επίσης μια ειδική τεχνολογία που διεισδύει στο πόρο και τοποθετεί φάρμακα ακμής απευθείας στους πόρους. Αυτό το ειδικό φάρμακο όχι μόνο βοηθά στην καταπολέμηση της υπάρχουσας ακμής, αλλά και λειτουργεί για να αποτρέψει μελλοντικά breakouts. Το τελικό αποτέλεσμα; Ζωντανό και όμορφο δέρμα εντελώς απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ακμή - χωρίς να ανησυχείτε για μελλοντικά breakouts.

Η καταπολέμηση της ακμής αρχίζει από το πλύσιμο προσώπου που χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ στο μακιγιάζ που ρίχνετε κάθε πρωί. Είτε επιλέγετε ένα απαλό καθαριστικό από το Cetaphil είτε ένα προϊόν Powerhouse όπως το PanOxly, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει ένα τεράστιο βήμα μακριά από την ακμή και ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά στο όμορφα καθαρό δέρμα.

Τι πλύσεις προσώπου ακμής έχετε χρησιμοποιήσει ότι είδατε αποτελέσματα με? 

Leave A Comment

− 7 = 2