10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρώτο βραζιλιάνο κερί σας

Μισώ το ξύρισμα; Γίνετε μέλος της λέσχης - η βραζιλιάνικη λέσχη κεριών! Αλλά προτού την απογυμνώσετε στο γυμνό δέρμα, πάρτε το χαμηλό κάτω σε 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν από την πρώτη σου Βραζιλιάνα.

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το ξύρισμα χάλια. Παίρνει για πάντα, είστε πάντα αριστερά με χτυπήματα ξυράφι, και πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά μόλις λίγες ημέρες αργότερα. Ποια είναι η λύση; Μια κηλίδα της Βραζιλίας! Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζετε, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε εκ των προτέρων.

Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω κάτω 'μεγαλώνουν μισή τετ

Ξέρω ξέρω. Εάν συνηθίζετε να ξυρίζετε τον ιδιωτικό σας χώρο, μην το κάνετε ξυρίσματος για τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, πρόκειται να κάνετε βασανιστήρια. αλλά εγγυώμαι ότι τα τελικά αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Φανταστείτε: δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξυρίσετε ξανά και θα είστε εντελώς άτρωτοι κάτω εκεί για εβδομάδες στο τέλος πριν χρειαστείτε άλλη εργασία αποτρίχωση. Καταπληκτικό, σωστά!?

Αφήστε τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν τουλάχιστον μισό τετ. Εάν δεν το κάνετε αυτό το απαραίτητο βήμα, το κερί μπορεί να σας απορρίψει επειδή δεν θα είναι σε θέση να «αρπάξει» τα μαλλιά σας με το κερί και να τα βγάλει μακριά.

Μπορεί να γίνει μόνο σε υγιές δέρμα

Τώρα, πρέπει να σας το πούμε εκ των προτέρων: μόνο υγιές δέρμα μπορεί να πάρει κερωμένο. Εάν αγωνίζεστε με οποιοδήποτε πρόβλημα δέρματος από την ψωρίαση σε STD, δεν θα μπορείτε να πάρετε ένα βραζιλιάνικο κερί. Κάντε έναν λεπτομερή έλεγχο και σιγουρευτείτε ότι είστε το δέρμα εντελώς υγιές πριν κάνετε το ραντεβού σας.

Έχετε λίγο πριν-Wax-κρασί

Θα πάρετε γυμνή άκρη μπροστά από έναν ξένο, και πρόκειται να απογυμνώνοντας τα μαλλιά από τις ρίζες σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές σας? επώδυνη και ενοχλητική ταυτόχρονα. Πάρτε το άκρο μακριά με ένα ποτήρι κρασί προτού να αρχίσετε για το κερί σας. Θα χαλαρώσει το σώμα σας αρκετά, έτσι ώστε να μην είστε πολύ ντροπαλός για να γυμνάζεστε, ή να σφίγγετε πολύ σκληρά όταν κόβουν τα μαλλιά.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρώτο βραζιλιάνο κερί σας

Ξέρτε ότι θα είστε πλήρως εκτεθειμένοι

Αυτό το είδος είναι αυτονόητο, αλλά απλά ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένα ειδικό εσώρουχο ή εσώρουχο που να σας καλύπτει - ακόμα κι αν είναι απλώς ένα τράβηγμα. Ολόκληρη η άτακτος περιοχή σας θα είναι εκτεθειμένη για να δει, αλλά μην ανησυχείτε - δεν είναι σκέπτες του κόλπου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Ξέρτε ότι θα αισθανθείτε αμηχανία

Αν δεν είστε ένας από εκείνους τους λίγους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται απολύτως για κάποιον που σας βλέπει γυμνό, πιθανότατα θα αισθανθείτε λίγο αμήχανα. Και αυτό είναι εντάξει! Οι επαγγελματίες έχουν δει ένα εκατομμύριο vaginas πριν, έτσι η δική σας δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Απλώς το καταφέρετε και προσπαθήστε να σκεφτείτε μικρές συνομιλίες που μπορείτε να αποσπάσετε.

Κηροί Βραζιλίας περιλαμβάνουν το Πίσω

Οι βραζιλιανοί κηροί ΔΕΝ είναι κεριά μπικίνι για το απλό γεγονός ότι κηρώνουν και τις τρίχες σας. Θέλω να πω, hey, αν θέλετε να είστε απόλυτα καθαροί και φρέσκοι εκεί κάτω, πρέπει να πάτε όλος ο τρόπος. Αλλά μην ανησυχείτε! Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι αυτό το μέρος πραγματικά πονάει λιγότερο από το υπόλοιπο της διαδικασίας.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρώτο βραζιλιάνο κερί σας

Είναι Gonna Hurt

Δεν ήθελα να σας πω αυτό, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να σας προειδοποιήσω: θα βλάψει. Αν και, ανάλογα με το πόσο υψηλή είναι η ανεκτικότητα του πόνου σας, ίσως να μην είναι ότι κακό, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα με ένα ελαφρύ κτύπημα.

Τώρα, δεν μιλάω τόσο οδυνηρά φρικτή που θέλεις να κρύψεις, δεν είναι τίποτα! Αλλά πρέπει να το σκεφτείτε έτσι: η απογύμνωση των μαλλιών από τις ρίζες ακούγεται οδυνηρή, έτσι; Και είναι αρκετά τραυματική. Απλά προετοιμαστείτε να δαγκώσετε το χείλι σας, να πιάσετε τα χέρια σας σε οτιδήποτε και όλα γύρω από το ξενοδοχείο και να πάρετε πάντα βαθιά, βαθιά αναπνοή!

Ντουζιέρα Πριν

Υποθέτω ότι αυτό δεν είναι πραγματικά υποχρεωτικό, αλλά σίγουρα είναι το σωστό. Νομίζω ότι ντους πριν είναι απλά ένα πράγμα σεβασμού. Θα πάτε σε μια καυτή ημερομηνία με το φίλο σας χωρίς ντους πρώτα, γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να είναι οπουδήποτε κοντά τα μέρη κυρία σας; Πιθανώς όχι. Δώστε τον ίδιο σεβασμό και εθιμοτυπία για τον καλλιτέχνη κεριών σας και ντους πριν.

Σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε λίγο λιγότερο ανασφαλείς γνωρίζοντας ότι μυρίζετε ωραίο και φρέσκο ​​εκεί κάτω ούτως ή άλλως, έτσι λειτουργεί για όλους. Ντους εκ των προτέρων!

Φορέστε άνετα ρούχα

Αφού τελειώσει η δουλειά του κεριού, θα έχετε κάποια ερυθρότητα και ίσως λίγο πόνο (και πάλι, τίποτα φοβερό, περισσότερο σαν ερεθισμός). Για το λόγο αυτό, θα θέλετε να φοράτε άνετα ρούχα που δεν θα ασκούν πίεση στα πρόσφατα ξυρισμένα μέρη σας.

Ένα ένδυμα που συνιστάται ιδιαίτερα για ένα βραζιλιάνικο κερί είναι φυσικά μια φούστα. Μια φούστα κάνει εύκολη την εμφάνιση, σηκώστε τη φούστα σας και ολοκληρώστε τη δουλειά. Είναι επίσης μια ευκολία να ρίξετε ακριβώς τη φούστα πάνω από την άτακτο περιοχή σας και να φύγετε. Ένα φόρεμα θα μπορούσε επίσης να δουλέψει με τον ίδιο τρόπο, αλλά τα παντελόνια - ειδικά τα τζιν - ΔΕΝ συνιστώνται.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρώτο βραζιλιάνο κερί σας

Τίποτα δύσκολο για τουλάχιστον 24 ώρες (συμπεριλαμβανομένου του σεξ!)

Προφανώς δεν είναι όλα τα μέρη να σας πω αυτό, αλλά είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. Έτσι αν σκεφτήκατε ότι επρόκειτο να πάρει κερωμένο και τράβηγμα πάνω στο σπίτι του παππού σας για μια γεμάτη πάθος νύχτα, σκεφτήκατε λάθος. Οποιαδήποτε στιγμή έντονης δραστηριότητας από σεξουαλική επαφή μέχρι εξάσκηση ή ιππασία (ή ό, τι κάνετε αυτό είναι επίπονη) θα προκαλέσει πολλή εφίδρωση. Ο ιδρώτας και τα βακτηρίδια θα μπορούσαν εύκολα να εισχωρήσουν στους πόνο σας, τους σχισμένους ανοιχτούς πόρους, αφήνοντάς σας με μια λοίμωξη. Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι τύποι δραστηριοτήτων θα μπορούσαν επίσης να ερεθίσουν το ήδη ενοχλημένο δέρμα σας για μια μάλλον δυσάρεστη αίσθηση που διαρκεί πολύ περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε.

Οι κηροί της Βραζιλίας δεν είναι τόσο καλοί, πραγματικά. Αλλά γνωρίζοντας σε τι παίρνεις τον εαυτό σου είναι σίγουρα καλό πράγμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε καθαροί, χαλαροί και έτοιμοι για μια εμπειρία, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε αισθανθεί πριν.

Είχατε ποτέ ένα βραζιλιάνικο κερί; Πώς ήταν? Τι συμβουλή θα έδινε ένα πρώτο χρονόμετρο?

Leave A Comment

− 1 = 1