60+ Μυστηριώδεις τατουάζ Raven

Ακουαρέλα Raven Tattoo on Back for Women-16

Οργώνει το τατουάζ

Τα δύο κοράκια απεικονίζονται σε μαύρο στυλ ακουαρέλας, με αίσθηση βαθιάς θλίψης και καταθλιπτική σκέψη.

Όταν σκόνταψα τις ιδέες τατουάζ σε ολόκληρο το δίχτυ, ένα από τα τατουάζ πουλιών με μαύρο θέμα σχεδόν σε όλα τα σχέδια, ήρθε στην οπτική μου. Είναι τατουάζ κοράκι. Το Raven έχει ζήσει με ανθρώπους για χιλιάδες χρόνια. Στη Βόρεια Αμερική, πολλοί άνθρωποι μπορούν να πάρουν κοράκια ως κοράκι που φαίνονται αρκετά πανομοιότυπα και είναι μερικές φορές δύσκολο να πούμε τη διαφορά μεταξύ των δύο ειδών πουλιών. Οι ραβέντες, όπως τα κοινά κοράκια, είναι μεγαλύτερα από τα αμερικανικά κοράκια. Ενώ υπάρχουν άλλες διακρίσεις, το κοράκι είναι ένα πουλί με πιο μυστικιστικό συμβολισμό και έννοιες που αντανακλώνται από μερικούς ανθρώπους που το παίρνουν στο τατουάζ.

Αν θέλετε να πάρετε ένα τατουάζ κοράκι, μην παραβλέπετε τις συμβολικές έννοιες και τις θρυλικές ιστορίες που σχετίζονται με το πουλί. Το γεγονός ότι το πουλί ζει σε μανιόκα, ο κοράκι συσχετίζεται συχνά με τους νεκρούς και θεωρείται ως ένας σύνδεσμος μεταξύ ζωής και θανάτου. Ο Raven έχει εμφανιστεί στη μυθολογία πολλών πολιτισμών, όπως η κινεζική, η ελληνική, η κελτική κλπ. Και συχνά απεικονίζεται σε πολλές βιβλιογραφίες, σύγχρονα μυθιστορήματα, ποιήματα. Στους αρχαίους δυτικούς πολιτισμούς, ο κοραλλιογενής συσχετιζόταν συχνά με έναν Θεό της εποχής τους. Στην ελληνική και τη ρωμαϊκή μυθολογία, ο κοράκι ήταν οι αγγελιοφόροι του Απόλλωνα στον θανάσιμο κόσμο, ένας θεός της μουσικής, της αλήθειας και της προφητείας, ο ήλιος και το φως. Για τους Γερμανούς λαούς, τα κοράκια συσχετίζονταν συχνά με τον Οντίν, έναν ευρέως διακηρυγμένο θεό της θεραπείας, του θανάτου, των βασιλιάδων, της συσσώρευσης, της γνώσης. Στην κελτική μυθολογία, τα κοράκια συσχετίστηκαν με τον ουαλικό θεό Bran ο ευλογημένος (ο αδελφός του Branwen), το όνομα του οποίου μεταφράζεται σε κοράκι.

Ο Ravens εμφανίζεται επίσης στους θρύλους της Native American. Θεωρήθηκε ως ήρωας σε πολλές φυλές. Στην ιθαγενή μυθολογία της Αμερικής, το κοράκι δημιούργησε τη γη από ένα κοράκι που πέφτει πέτρες στη θάλασσα. Θεωρήθηκε ως σύμβολο της δημιουργίας. Στην Κίνα, είναι ένας κακός ομιλητής και κάτι επικείμενο θα συμβεί όταν ένας κοράκι πετάει στο κεφάλι σας ή σκίζει γύρω από το σπίτι σας το πρωί.

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται μεταξύ των τατουάζ των κοραλλιών και του γερακιού ή του αετού τατουάζ. Οι γκρίνια δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα γεράκια ή οι αετοί στα οπίσθια άκρα τους. Ο πλατύς λογαριασμός του κοραλλιογεννού είναι μια από τις σημαντικότερες διαφορές από τον αγκιστρωμένο νομοσχέδιο του γερακιού ή του αετού. Έτσι μην περιμένετε να εκπροσωπήσετε τη μυϊκή δύναμη με τα τατουάζ των κοραλλιών.

Το Raven θεωρείται ως ο συντονιστής μεταξύ θανάτου και ζωής. Το Raven συνδέεται συχνά με το όνειρο. Όταν κάποιος βλέπει ένα κοράκι στο όνειρο, συχνά θεωρείται ατυχία ή κάτι ιδιαίτερο θα συμβεί. Από την άλλη πλευρά, καλό είναι να επωφεληθείτε από την πρόβλεψη και να προετοιμαστείτε για την επερχόμενη εκδήλωση.

Πολλά τατουάζ των κοραλλιών είναι εμποτισμένα στα μανίκια ή στην πλάτη. Σχεδόν όλοι τους απεικονίζονται σε μαύρο θέμα, ακριβώς όπως ένα πραγματικό κοράκι αν είναι σε ρεαλιστικό ύφος. Ας απολαύσουμε τη συλλογή των τατουάζ των κοραλλιών και ελπίζουμε ότι θα βρείτε εμπνεύσεις αν θέλετε να πάρετε ένα.

Κοράκι Tattoo for Women-26

Όλα τα βαθιά μαύρα δεν είναι συνήθως η επιλογή για το τατουάζ των γυναικών. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ προφανώς προκαλεί την έννοια. Δεν είναι μόνο δήλωση μόδας, αλλά προκαλεί μυστηριώδη συναισθήματα όταν κοιτάζει το μαύρο κοράκι.

Αφηρημένη tattoo with squares and raven

Αφηρημένο τατουάζ με τετράγωνα και κοράκι

Το αφηρημένο στυλ ενίσχυσε την έννοια του κοράκι που θα αντιπροσώπευε, δημιουργώντας την ελευθερία των ανθρώπων να σκέφτονται ή να φαντάζονται.

Κοράκι and Rose Tattoo-3

Ένα μοναχικό κοράκι βρίσκεται ανάμεσα στα τριαντάφυλλα σε μια σκοτεινή νύχτα. Όταν ένα πρόσωπο παίρνει ένα τέτοιο τατουάζ, είναι έτοιμος και να σταθεί για να συμβεί τίποτα. Τα τριαντάφυλλα εδώ δεν υποδηλώνουν εδώ κακά πράγματα.

Κοράκι Tattoo on Back for girl-57

"Nevermore" - το νόημα που πρόκειται να εκφράσει το τατουάζ των κοραλλιών.

κινέζικα ink painting style raven and plum flower tattoo-25

Τα δύο κοράκια στην εποχή αγάπης. Το κινεζικό στυλ ζωγραφικής μελάνης και τα λουλούδια δαμάσκηνων σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα κακά σημεία που σχετίζονται με το πουλί.

Κοράκι tattoo-

Ένας κοράκι σε ένα μυστηριώδες πρωινό, ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ κοραλλιών.

πλήρης-μανίκι-κοράκι-τατουάζ-60

Το ρεαλιστικό τατουάζ με πλήρες μανίκι αποκαλύπτει μια εικόνα μυστηριώδους θρύλου στην οποία τα κοράκια, φυσικά, οι κύριοι χαρακτήρες.

quoth_the_raven-61

Ραβέν leg tattoo

"Nevermore" - το κοράκι στέκεται σε μια στυλό απεικονιζόμενη σε παλιό στυλ σχολείου. Αυτή τη φορά είναι πιθανώς κατάλληλη για έναν νεαρό.

Κοράκι Alkne Tattoo-56

Κοράκι and Dragon Tattoo-15

Αφηρημένη raven tattoo in dark color with its body painted to plaids and stripes

Κοράκι and Dreamcatcher Tattoo on Back-23

Κοράκι and Flower Tattoo-30

Κοράκι and flowers thigh tattoo

Κοράκι and Girl Tattoo-27

Κοράκι and Rose Tattoo on Sleeve-5

Κοράκι and Rose Tattoo-54

Κοράκι and Rosse Tattoo-10

Κοράκι and Skull Ink -12

Κοράκι and Skull Tattoo for men-2

Κοράκι and Skull Tattoo on Leg-17

Κοράκι and Skull Tattoo-19

Κοράκι and tree full back tattoo -28

Κοράκι and Tree Ink on Half Sleeve -32

Κοράκι and Watch Tattoo on Sleeve for men-13

Κοράκι Back Tattoo-44

κοράκι by viptattoo 34

Κοράκι Full Sleeve Tattoo-42

Κοράκι Hlafsleeve Tattoo-11

μαύρος raven tattoo-unique wo 50

Κοράκι leg tattoo for men-38

Κοράκι on Ankle Tattoo-4

Κοράκι on the Tree Tattoo-46

Κοράκι Quarter Tattoo

Κοράκι Sleeve Tattoo for Women-6

Κοράκι Sleeve Tattoo

Κοράκι Sleeve Tattoo-9

Κοράκι Tattoo on Back for Women-8

Κοράκι Tattoo on Back-20

Κοράκι Tattoo on Back-43

Κακό Ravens Tree Tattoo by Jackie Rabbit-37

Κοράκι Tattoo on Chest-39

Κοράκι Tattoo on Leg for Men-31

Κοράκι Tattoo on leg-51

Κοράκι Tattoo on shoulder-58

Κοράκι Tattoo on side-22

Κοράκι Tattoo on Sleeve-1

Κοράκι Tattoo on Wrist-47

Κοράκι tattoo

Κοράκι Tattoo-7

Κοράκι Tattoo-33

Κοράκι Tattoo-40

Κοράκι Tattoo-45

Κοράκι Tattoo-53

Κοράκι With watch Tattoo-41

Ravens and Tree Tattoo on Back-14

Ravens Tattoo on Sleeve-55

κοράκι-τατουάζ-23

Ρεαλιστικός Raven and Rose Tattoo-29

Tatuaje-Cuervo-Volando-49

Toon Hertz Tattoo by Jackie Rabbit-35

Ακουαρέλα raven tattoo by santaroosa on deviantART-59

Για μια μοντέρνα γυναίκα, τι γίνεται όταν αγαπά τόσο τη μόδα όσο και το μαύρο κοράκι, μοβ είναι το τέλειο χρώμα ως συμβιβασμός. Το ύφος Ακουαρέλα δημιουργεί κομψό εφέ, ταιριάζει απόλυτα στις γυναίκες.

Σκοτάδι Raven tattoo

Βαθιά μυστηριώδης από το σκούρο τατουάζ κοράκι

Leave A Comment

67 + = 69