45 Εμπνευσμένες ιδέες τατουάζ δάσους

δάσος forearm tattoo-7

Έχετε μια μυστηριώδη και χαλαρωτική εικόνα των πεύκων. Τα πεύκα είναι λεπτές και με μια ματιά, φαίνεται ότι θα μπορούσαν εύκολα να σπάσουν. Αλλά υπομένουν έντονες καταιγίδες, κινούνται με τους σκληρούς ανέμους και τελικά επιβιώνουν.

Τα δάση αποτελούν τμήμα της φύσης ακόμη και πριν υπάρξουν οι άνθρωποι. Αυτό πηγαίνει πίσω από τους προϊστορικούς χρόνους, όπου τα αρχαία έμβια όντα χρησιμοποίησαν για να χαρακτηρίσουν αυτούς τους τόπους ενδιαιτημάτων. Για αυτούς, είναι ένα ιερό. Είναι ένα σύμβολο ζωής, ηρεμίας, αναζωογόνησης και πολλά άλλα. Η σημασία της έχει διευρυνθεί όσο περνάει ο καιρός. Και αυτές οι έννοιες έχουν μεταφερθεί σε όλη τη σύγχρονη εποχή. Τα δάση εξακολουθούν να συμβολίζουν πολλά πράγματα ακόμα και στα τατουάζ.

Τα δάση είναι άφθονα στη ζωή και τα μυστήρια και το ίδιο συμβαίνει και με τον συμβολισμό. Θα μπορούσε να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα ή θα μπορούσε να σημαίνει εντελώς το αντίθετο. Είναι στην εξουσία του καλλιτέχνη και εκείνου που θα πάρει ένα τατουάζ για να αποφασίσει τι θα σήμαινε. Ακόμη και ο τύπος των δέντρων θα έδειχνε διαφορετικό νόημα σε ένα άλλο είδος δέντρου. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με βάση το μήνυμα του τατουάζ σας. Ή μπορείτε να προσθέσετε ορισμένα στοιχεία που θα σας κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον να εξετάσετε και να έχετε μια βαθύτερη αίσθηση νόημα.

Τα δάση και τα δέντρα είναι σαν τη ζωή μας. Μπορούμε να βιώσουμε κύκλους με τις προκλήσεις και ακόμη και τις ευχάριστες αναμνήσεις. Θα μπορούσε να είναι στενά συγκρίσιμο με τις εποχές που πρέπει να περάσουν τα δέντρα. Υπάρχει πάντα το ήρεμο και ειρηνικό φθινόπωρο, ο σκληρός και νεκρός χειμώνας, η αναγέννηση και η νέα ελπίδα της άνοιξης και η πολυτέλεια και η ευτυχία του καλοκαιριού. Η σεζόν θα μπορούσε επίσης να προσθέσει ή να αλλάξει την έννοια του τατουάζ σας ώστε να μπορείτε να παίξετε με τα σχέδια αν θέλετε να πάρετε μια καλή ιστορία πίσω από το τατουάζ σας.

Αλλά εκτός από την ποικιλία του νόημα που μπορείτε να πάρετε από μια ενιαία εικόνα, έχει επίσης αυτό το κατευναστικό αποτέλεσμα τη στιγμή που θα θέσει τα μάτια σας σε αυτό. Όπως και με τη μαγεία, μπορεί να σας μεταφέρει σε εκείνο τον τόπο και να έχετε τη δική σας αναζήτηση ψυχής. Φυσικά υπάρχουν σχέδια που είναι "πιο σκούρα" και μπορεί να σας αφήσουν να αισθάνεστε τρομοκρατημένοι. Αλλά το πράγμα είναι ότι αυτό το είδος του σχεδίου που κάπως σας κάνει να αισθάνεστε. Υπάρχει πάντα ένα συναίσθημα που συνοδεύεται από την εξέταση. αν γνωρίζετε την ιστορία πίσω ή όχι.

Εάν είστε ήδη πεπεισμένοι αλλά δεν έχετε ιδέα ποιο σχέδιο είναι καλό, είστε στο σωστό μέρος. Εάν δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι αλλά σίγουρα ενδιαφέρεστε, είστε ακόμα στο σωστό μέρος. Εδώ, θα έχετε μερικές καλές ιδέες για το τατουάζ δάσος σας.

δάσος with birds forearm tattoo-18

Τα γυμνά δέντρα συχνά θεωρούνται τρόμο και είναι. Αλλά είναι επίσης όμορφο με τον δικό του τρόπο. Με την έννοια, θα μπορούσε να σημάνει την ευπάθεια σας ως άνθρωπο.

δάσος forearm tattoo-9

Εδώ είναι μια εικόνα ενός σπιτιού στη μέση ενός δάσους. Είναι γαλήνιο και θα μπορούσε να είναι ο τρόπος για να δείξετε πώς είστε πολύ ειρηνικός με τη ζωή σας και με την οικογένειά σας.

δάσος sleeve tattoo for man-24

Αυτή η εικόνα ενός δάσους θα μπορούσε να είναι απειλητική. Αλλά είναι πολύ άφθονο με τα αναπτυσσόμενα δέντρα και με αυτό, θα μπορούσε επίσης να γεμίσει με τη ζωή. Επιπλέον, το τρισδιάστατο εφέ του κάνει να φαίνεται πολύ καλύτερα.

δάσος tattoo for girl-2

Τα κορίτσια μπορούν επίσης να πάνε με δασικά τατουάζ και εδώ είναι ένας μαγευτικός και μοναδικός τρόπος για να το πετύχετε. Είναι ένα μικρό τοπίο ενός δάσους τη νύχτα σχεδιασμένο σαν ένα περιβραχιόνιο.

δάσος and deer tattoo-29

Οι ελαφρείς, όπως τα δέντρα, θα μπορούσαν επίσης να αποτελέσουν σύμβολο για την αναγέννηση. Επιπλέον, αυτό είναι απλώς μια εκπληκτική εικόνα και σχέδιο που αξίζει να ενσωματωθεί στο δέρμα σας για πάντα.

δάσος and moon forearm tattoo-30

Ο ήλιος συχνά θεωρείται σύμβολο της αρρενωπότητας, ενώ το φεγγάρι συμβολίζει τη θηλυκότητα. Αν είστε τύπος, αυτό θα μπορούσε να σημάνει τη γυναίκα / τις γυναίκες στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να είστε το γυμνό δέντρο που αρχίζει να φυτρώνει φύλλα και να μεγαλώνει. Απλά σημαίνει ότι μεγαλώνεις με τη βοήθειά τους.

Αντιγράφων ασφαλείας Camera_nikon F4 2nd Unit

Ένα άλλο σχέδιο τατουάζ δάσος για τις γυναίκες. Αυτή τη φορά, έχει θέα στα βουνά. Θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ένα μέρος που ήθελαν να θυμούνται. Ή θα μπορούσε να σημαίνει ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

δάσος and mountain tattoo-4

Εδώ είναι ένα άλλο δάσος τατουάζ με ένα βραχώδες βουνό. Είναι το συνηθισμένο σύνολο για τα δάση και τα βουνά και θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε πιο κοντά στη φύση, ακόμη και αν είναι απλά ένα τατουάζ.

δάσος and mountain tattoo-5

Αυτό το τατουάζ βουνού και δασών που συνοδεύεται από έναν περίφημο όρο από τον Aldo Leopold θα μπορούσε να σημαίνει το ίδιο πράγμα: να μάθουμε να εκτιμούμε τη διασύνδεση κάθε στοιχείου σε ένα οικοσύστημα.

δάσος and mountain tattoo-33

Majestic και μαγικό. Σίγουρα τι ένα δάσος τατουάζ είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι.

δάσος and mountain tattoo-38

Τα βραχώδη βουνά θα ήταν δύσκολο να κατακτηθούν. τα δάση θα μπορούσαν να είναι τρομακτικά. Αλλά μπορείτε, επειδή είστε επίσης ισχυροί και μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να είναι η καθημερινή σας υπενθύμιση.

δάσος and mountain with girl tattoo-6

Αυτό το όμορφο σχέδιο δείχνει ένα κορίτσι κοιτάζοντας τον νυχτερινό ουρανό με ένα δάσος σε απόσταση. Θα μπορούσε να κρατήσει την ιστορία σας ή μπορείτε απλά να επιτρέψετε σε άλλους ανθρώπους να δημιουργήσουν τις εκδόσεις τους για αυτό το θαύμα.

δάσος arm tattoo-33

Το Evergreens παραμένει ισχυρό, ανεξάρτητα από το τι πρέπει να περάσει: χιόνι, βροχή ή ήλιο. Είναι ένα λεπτό τατουάζ αλλά έχει ένα τόσο ισχυρό μήνυμα.

δάσος back tattoo-8

Το πράγμα για τα δέντρα τατουάζ είναι μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε στο σώμα σας. Θα μπορούσε να είναι μεγάλο ή μικρό. Αλλά δεν έχει σημασία τι επιλέγετε, θα φαινόταν ακόμα φοβερό. ακόμα κι αν καλύπτει το μισό της πλάτης σας σαν αυτό.

δάσος calf tattoo-22

Ένα μείγμα γυμνών και υγιεινών δέντρων θα μπορούσε να σας πει ότι είστε και οι δύο ισχυροί αλλά ευάλωτοι. Τα πουλιά θεωρούνται ως μια μορφή ελευθερίας. Σε γενικές γραμμές, η εικόνα θα μπορούσε να σας πει πόσο τώρα είστε ελεύθεροι από άγχος επειδή δέχεστε κάθε μέρος σας.

δάσος forearm tattoo-36

Αυτό το τρομερά όμορφο τατουάζ δείχνει το silhoutte των δέντρων και στη συνέχεια εκείνο ενός ζώου και ενός άνδρα που οδηγεί ένα άλογο. Αυτό είναι ένα από αυτά τα τατουάζ που μπορείτε να πάρετε όχι επειδή κρατά τόσο πολύ νόημα, αλλά επειδή φαίνεται απλά εκπληκτικό.

δάσος leg tattoo-10

Αρχικά μπορεί να το θεωρήσετε ως πολύ μοναδικό αλλά μοντέρνο κάλτσες. Βλέπω? Τα τατουάζ θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος της δήλωσης μόδας σας.

δάσος forearm tattoo-28

Από ένα ζωντανό δάσος σε ένα μυστηριώδες νεκρό. Ακόμη και στην έντονη διαφορά, και τα δύο σχέδια είναι ηρεμιστικά και μπορούν να δείξουν πνευματικότητα.

δάσος sleeve tattoo idea-22

Ένα δέντρο που αγωνίζεται ανάμεσα στα άγονα. Μπορεί να παρουσιάσει αγώνες στη ζωή, αλλά τελικά μπορεί να επιβιώσει σε όλα αυτά. Είναι επίσης μια μεγάλη εικόνα γύρω από το χέρι, έτσι είναι επίσης ένα όμορφο σχέδιο γενικά.

δάσος sleeve tattoo-40

Σκοτεινό και απειλητικό σε αυτό μπορεί να φαίνεται, γυμνά δέντρα δείχνουν ευπάθεια κάποιου. Αλλά η ασαφής σιλουέτα των υγιών δέντρων θα μπορούσε να δείξει πώς είστε πραγματικά ισχυροί αποδεχόμενοι τις ατέλειές σας.

δάσος sleeve tattoo-44

Αυτό που είναι όμορφο με δάσος τατουάζ είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια πλήρη εικόνα, αλλά ακόμα δεν θα έμοιαζε βρώμικο όπως κάποια σχέδια.

δάσος tattoo for man-26

Δάση τατουάζ είναι συχνά μεγάλη για να εξετάσουμε από τότε που ξέρετε κάπου, υπάρχει πραγματικά μια θέση που μοιάζει με αυτό. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δάσος που έχετε πριν.

δάσος tattoo on sleeve-11

Μαγευτικός. Αυτό το δάσος έγινε θαυμάσια για να αντιγράψει ένα πραγματικό μέρος κοντά στην τελειότητα.

δάσος tattoo-32

Τα δέντρα είναι ένα από τα στοιχεία της Γης που παραμένουν ισχυρά, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Τα δέντρα θα μπορούσαν να συμβολίσουν εσάς και το ταξίδι σας. ότι ανεξάρτητα από το τι έρχεται, εξακολουθείτε να στέκεστε και να περπατάτε.

δάσος tattoo-39

Τα δαχτυλίδια του δέντρου λέγεται ότι δείχνουν πόσο παλιά είναι ένα δέντρο. Έτσι δείχνοντας δέντρα δαχτυλίδια που δείχνει ένα παλαιότερο δέντρο, θα μπορούσε είτε να σας απεικονίσει ως μια παλιά ψυχή ή ότι είστε αρκετά ισχυροί για να μεγαλώσετε. Αλλά σίγουρα θα μπορούσε να εξαρτηθεί από τη δική σας ιστορία.

δάσος tattoo-42

Δάση · είτε με ζωντανά άφθονα δέντρα είτε με γυμνά δέντρα, είναι συνήθως δύσκολο να το κάνετε αφού υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συμβαίνουν στο σχεδιασμό. Ωστόσο, αν βρείτε τον εαυτό σας έναν καλό καλλιτέχνη τατουάζ, τα τελικά αποτελέσματα θα ήταν καταπληκτικό όπως εδώ.

δάσος tattoo-43

Αυτοί οι τύποι τατουάζ θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Συνήθως είναι η καλύτερη θέση στα χέρια ή στα πόδια, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια άπειρη εικόνα.

δάσος tattoo-45

Ποιος είπε ότι ο Winnie the Pooh είναι μόνο για παιδιά; Έχοντας το ως τατουάζ θα μπορούσε φυσικά να δείξει το εσωτερικό σας παιδί ή ίσως να θυμηθούμε τα μαθήματα που έχετε μάθει από αυτό το λογοτεχνικό κλασικό.

δάσος with birds forearm tattoo for man-41

Ένα άλλο μέρος που μπορείτε να βάλετε ένα δάσος τατουάζ είναι γύρω από το αντιβράχιο σας που μπορεί να σας αφήσει να προβάλετε το αριστούργημα που έχετε.

δάσος with birds forearm tattoo-12

Μάθετε να είστε ελεύθεροι. Ακόμα κι αν ο κόσμος είναι μερικές φορές εχθρός, μπορεί να είναι ακόμα πολύ όμορφος.

δάσος with birds sleee tattoo-13

Σταθείτε ψηλά και περήφανα για τα επιτεύγματά σας όπως ακριβώς και το τατουάζ σας. Είναι πραγματικά απλό που το κάνει ένα τατουάζ πρέπει να έχει.

δάσος with cat tattoo-16

Αυτό το αφηρημένο δάσος μέσα σε ένα σχέδιο τατουάζ είναι μοναδικό και τι πρέπει να πάρετε αν ψάχνετε για ένα σχέδιο τατουάζ που είναι διασκεδαστικό και δημιουργικό.

δάσος with deer tattoo-14

Αν είστε αρκετά εξοικειωμένοι με το παρακάτω σύμβολο, θα μπορούσε να είναι το σύμβολο του Deathly Hallows από τον Χάρι Πότερ. Αν το ξέρετε αυτό, τότε υποθέτω ότι γνωρίζετε επίσης ότι ένα ελάφι έχει τόση αξία για μερικούς χαρακτήρες στην ιστορία. Πάντα.

δάσος with fox tattoo-3

Η αλεπού συνήθως υποδηλώνει έξυπνη και ισχυρή ψυχική υγεία. Έτσι αν αυτό είναι που θέλετε να δείξετε, μπορείτε να επιλέξετε αυτή τη δροσερή αλεπού στο σχεδιασμό των δασών.

δάσος wrist tattoo-19

Όπως είπατε, μπορείτε να τοποθετήσετε το τατουάζ σας οπουδήποτε στο σώμα σας. Εδώ, τοποθετείται στον καρπό. Ωστόσο, είναι μικρότερο σε σύγκριση με άλλα σχέδια. Αλλά το μέγεθος δεν μειώνει πραγματικά την ομορφιά μιας δασικής σιλουέτας.

Δάσος-πυρκαγιά-Crow-Blackwork-τατουάζ-20

Το μεγάλο πράγμα με τις σιλουέτες, όπως το σχεδιασμό τατουάζ σας είναι το αίσθημα του μυστηρίου. Ακόμη και όταν έχετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, ο σχεδιασμός θα μπορούσε να δώσει μόνο συμβουλές και όχι ολόκληρη την ιστορία.

δάσος-μανίκι-τατουάζ-21

Αυξάνεται αν και ο κόσμος είναι σκληρός. Να είστε ισχυροί ακόμη και αν έρχονται οι προκλήσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει αυτό το τατουάζ. Ή πάλι, θα μπορούσε να εξαρτηθεί από εσάς και ποια είναι η ιστορία σας.

Ακουαρέλα Forest Tattoo on Wtist by Koray-Karagozler-15

Δάση τατουάζ είναι συνήθως μόνο σιλουέτες και είναι φυσικά, εντελώς μαύρο. Αλλά εδώ είναι μια ασυνήθιστη σχεδίαση με ένα υδατογραφικό στιλ απογευματινό ουρανό ροζ και μπλε.

foresrt and 3D fox full sleeve tattoo-35

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, οι λύκοι έχουν διαφορετικές έννοιες. Αλλά συνήθως είναι ένα σημάδι δύναμης και δύναμης. Μπορείτε σίγουρα να το προσθέσετε στο θέμα δάσος σας για ένα τατουάζ που δεν δίνει μόνο ένα υπέροχο μήνυμα, αλλά και ένα εξαιρετικό σχέδιο.

δάσος and bear tattoo-34

Οι αρκούδες συνήθως ονομάζουν δάση ως βιότοπο. Αλλά αυτό μπορεί να μην είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να επιλέξετε αυτό το σχέδιο. Οι αρκούδες είναι επίσης σύμβολα για γενναιότητα και αυτοπεποίθηση. Από την τεχνική πλευρά, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το τατουάζ και πώς γίνεται είναι πραγματικά εκπληκτικό.

δάσος and birds forearm tattoo-37

Το μεγάλο πράγμα με αυτό το σχέδιο είναι ότι φαίνεται ηρεμία και ότι είναι καθαρό να κοιτάξουμε. Αλλά οι λεπτομέρειες είναι ακόμα εκεί και εξακολουθείτε να βλέπετε μια ιστορία που ξεδιπλώνεται.

δάσος and birds tattoo-17

Τα πετώντας πουλιά δεν είναι μόνο για ελευθερία. Είναι μερικά έθνη, είναι επίσης ένα σύμβολο πνευματικής ανάπτυξης. Δεδομένου ότι το δάσος είναι αναζωογονητικό, μπορεί να μην απέχει πολύ από την αλήθεια ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε πνευματικά κάνοντας κάποιο χρόνο στο δάσος.

Νύχτα sky and forest tattoo-1

Εδώ είναι ένα σουρεαλιστικό και ακόμα μυστικό σχεδιασμό τατουάζ που απεικονίζει ένα νυχτερινό ουρανό, μια γυναίκα και ένα δάσος.

δάσος and mountain sleeve tattoo-32

Ένα μοναχικό δέντρο που στέκεται μπροστά από τα τραχιά βουνά θα μπορούσε να σας δώσει την αίσθηση ότι είστε ισχυροί ακόμη και με το ποσό των προβλημάτων μπροστά.

Leave A Comment

− 4 = 4