40 ιδέες τατουάζ χώρο

χώρος with women portrait sleeve tattoo

Χώρος με τατουάζ γυναικείο πορτρέτο μανίκι

Θα μπορούσε σίγουρα να σημαίνει ότι είναι ο κόσμος σας. Μπορείτε να υποσχεθείτε το φεγγάρι και τα αστέρια γι 'αυτήν και θα αισθανόταν να χαθείτε σε μια υπέροχη διάσταση όταν είστε μαζί της. Σαφώς τέλεια για παιδιά που βρήκαν την αγάπη της ζωής τους. ή ακόμα και για εκείνους που αγαπούν πραγματικά τις μητέρες, τις αδελφές και τις γιαγιάδες τους.

Έχετε ποτέ, ακόμα και μια φορά στη ζωή σας, που βάζετε κάτω από τον ουρανό τη νύχτα και δείτε εκατοντάδες έως χιλιάδες αστέρια και αισθάνθηκε σαν σε σύγκριση με τα πάντα, είστε απλά ένα στίγμα σκόνης; Όχι ότι θα έπρεπε να σας φέρει κάτω. Είναι απλά το γεγονός ότι το σύμπαν είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερα μυστήρια από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Αλλά πριν μπορέσουμε να βουτήξουμε στη μακρά και πιθανώς ατελείωτη λίστα των ερωτήσεων σχετικά με το σύμπαν, μπορούμε να ξαπλώσουμε κάτω από τον ουρανό και απλά να λατρέψουμε την ομορφιά. Αυτό που βλέπουμε πάνω από το κεφάλι μας στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε το ήμισυ της ομορφιάς που κρατά ο εξωτερικός χώρος. Από το νεφέλωμα μέχρι τα σουπερνόβα και τους πλανήτες, το θαύμα του σύμπαντος δεν έγκειται μόνο στα μυστήρια του αλλά και στα όσα βλέπουν τα μάτια.

Με τα δύο αυτά πράγματα, δεν θα ήταν περίεργο ότι πολλοί λάτρεις τατουάζ και καλλιτέχνες επιλέγουν σχέδια χώρου. Η τεχνολογία και το ύφος της σημερινής βιομηχανίας δερματοστιξιών καθώς και οι δεξιότητες και τα ταλέντα του καλλιτέχνη τατουάζ θα μπορούσαν τώρα να αποτυπώσουν μια ομορφιά που είναι εκτός αυτού του κόσμου. Έχοντας ένα κομμάτι του χώρου που έχει τοποθετηθεί στο σώμα σας μπορεί γρήγορα να σας μετατρέψει σε ένα θαυμάσιο κομμάτι τέχνης. Και περισσότερο από αυτό, μπορείτε να κρατήσετε μερικά από τα μεγαλύτερα μηνύματα που τα τατουάζ θα μπορούσε να κρατήσει.

Μια από τις απλούστερες έννοιες πίσω από αυτά τα τατουάζ του εξωτερικού χώρου θα μπορούσε να συσχετιστεί με το μυστήριο. Για εμάς τους ανθρώπους, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που έρχονται εύκολα στο μυαλό όταν μιλάμε για το σύμπαν. Αυτά τα μυστήρια μπορούν ή δεν μπορούν να απαντηθούν. Το τατουάζ γαλαξίας σας θα μπορούσε είτε να σημαίνει ότι εσείς, ο ίδιος, μπορεί να είναι μυστήριο. ίσως να σημαίνει μεγάλη αγάπη για τα μυστήρια.

Αλλά ίσως το μεγαλύτερο και ακόμη και το πιο βαθύ από όλα τα μηνύματα που μπορεί να κρατήσει αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι το εξής: Δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε εδώ στη Γη, δεν είμαστε ακόμα τίποτα σε σύγκριση με τα αστέρια και τα ουράνια σώματα. Είμαστε ακόμα κάτω από τον ίδιο ουρανό και βλέπουμε τα ίδια αστέρια. Μοιραζόμαστε τον ίδιο ήλιο, το ίδιο φεγγάρι και το ίδιο σπίτι. Πραγματικά, δεν πρέπει ποτέ να αισθανόμαστε κατώτεροι ή ανώτεροι, καθώς όλοι γεννιόμαστε ίσοι.

Ή αν το νόημά σας είναι τελείως διαφορετικό, αυτό είναι στην πραγματικότητα για σας να καθορίσετε. Παρ 'όλα αυτά, εδώ είναι μερικές εμπνεύσεις για την επόμενη tat σας!

space_by_ed_tattoo

Το μεγάλο πράγμα με τα τατουάζ γαλαξίας είναι ότι θα μπορούσε να είναι για άνδρες και γυναίκες. Εδώ είναι ένα απλό σχέδιο πλανήτη και για τα δύο φύλα. Με την εξέταση, θα μπορούσε να είναι ένα σύμβολο δύναμης και δύναμης.

δροσερός space sleeve tattoo for men

Cool τατουάζ μανίκι διαστήματος για τους άνδρες

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δροσερό πλήρες τατουάζ μανίκι για τους άνδρες. Μπορεί να σημαίνει ότι ακριβώς πάνω από τον κανονικό μας κόσμο είναι μια πολύ πιο τεράστια και ισχυρή θέση.

40 ιδέες τατουάζ χώρο

3D Τατουάζ Γαλαξίας

Γαλαξίας with rose back tattoo

Τα τριαντάφυλλα είναι συνήθως σύμβολο της αγάπης και του γαλαξία, όπως είπε, μπορεί να σημαίνει μυστήριο. Έτσι θα μπορούσε να είναι ένας εραστής των μυστηρίων. Αλλά για να γίνει όλο το ρομαντικό, θα μπορούσε επίσης να σημάνει μια αγάπη για την αιωνιότητα βλέποντας ότι το σύμπαν θα μπορούσε να πάει για πάντα.

mens 3d outer space tattoo

Μια μέρα, η Γη θα μπορούσε να τελειώσει. Αυτό το τατουάζ μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό αλλά θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ποτέ δεν ξέρουμε πότε το τέλος μας είναι τόσο ζωντανή ζωή στο μέγιστο. Επιπλέον, οι λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου σίγουρα φέρνουν το τατουάζ στη ζωή.

ακουαρέλα space sleeve tattoo

ακουαρέλα χώρο τατουάζ μανίκι

Τα τατουάζ στο διάστημα δεν χρειάζεται πραγματικά να είναι τολμηρά και σκούρα. Μερικές φορές μπορείτε να παίξετε με διάφορα στυλ και να καταλήξετε να έχουν μοναδικά είδη τατουάζ. Εδώ είναι ένα σχέδιο τατουάζ διαστήματος σε στυλ ακουαρέλα.

space_inside_by_olggah

Χώρος μέσα

Εδώ είναι ένα σούπερ ρεαλιστική τατουάζ (μόνο στο τμήμα του δέρματος) που δείχνει πόσο είστε μέσα σε σας ένας γαλαξίας. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε ένα μυστήριο. Πίσω από όλα αυτά τα φυσικά χαρακτηριστικά, θα μπορούσατε να είστε κάτι πολύ περισσότερο από ό, τι οι άλλοι αντιλαμβάνονται από εσάς.

χώρος tattoo on back for women

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά σχέδια που μπορείτε να πάρετε. Δεν θα χρειαστεί πραγματικά πολύπλοκα σχέδια τις περισσότερες φορές? απλά αφήστε τα χρώματα να ζωντανέψουν.

Χώρος Tattoo with children portrait

Ο χώρος μπορεί να είναι σουρεαλιστικός και εδώ είναι ένας εξαιρετικός σχεδιασμός για να φέρει τον υπερρεαλισμό του σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι της αθωότητας και του θαύματος.

χώρος with eye sleeve tattoo for men

Το "All Seeing Eye" είναι συνήθως αμφιλεγόμενο, τι με την κοινωνία να το σκέφτεται ως σημάδι του κακού. Ωστόσο, σπάστε το μύθο με αυτό το σχέδιο και, αν το ζητήσουν, εδώ είναι το πραγματικό νόημα του συμβόλου: στην πραγματικότητα συμβολισμός για υψηλή πνευματική δύναμη ή ακόμα και αφύπνιση του πνεύματος.

χώρος with watch sleeve tattoo

Το είδος της υπενθυμίζει σε σας Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Εδώ είναι μια άλλη επιλογή για σουρεαλιστικά σχέδια χώρου. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο χώρος και ο χρόνος θα μπορούσαν να είναι δύο διαφορετικά πράγματα και παρόλα αυτά τα ίδια.

ακουαρέλα space tattoo

Μπορεί να φαίνεται απλή και όμως τα χρώματα του σύμπαντος είναι σίγουρα μια ομορφιά. Εδώ, ένα διαμάντι είναι γεμάτο με το σύμπαν.

whale__by_black_3g_raven

φάλαινα!

Οι φάλαινες θα μπορούσαν να είναι σύμβολο για στενές σχέσεις με την οικογένειά μας ή μπορούν να αποτελούν έμβλημα των συναισθημάτων μας. Συνδυάζοντας το με ένα τατουάζ διαστήματος θα μπορούσε να πάρει τη σημασία σε ένα νέο επίπεδο ή μπορείτε να κάνετε έναν δικό σας.

3D space full sleeve tattoo

3D διαστημικό τατουάζ με πλήρη μανίκι

Πλήρης τατουάζ μανίκι είναι πραγματικά μεγάλη για να δούμε ιδιαίτερα όταν έχετε ένα υπέροχο σχέδιο. Τα χρώματα του σύμπαντος και οι εκπληκτικές σκηνές που συμβαίνουν στο διάστημα είναι σίγουρα ένα σχέδιο που αξίζει ένα πλήρες μανίκι.

3D space tattoo for men

Το 3D αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού τατουάζ θα μπορούσε να φέρει ολόκληρο το τατουάζ στη ζωή. θα ήταν σαν να κοιτάζουμε είτε την αρχή είτε το τέλος του σύμπαντος. Είτε πρόκειται για το πρώτο είτε για το τελευταίο, μπορεί να είναι το μυστήριο σας.

μαύρος space quarter tattoo

Ασπρόμαυρες τατουάζ χώρο είναι επίσης όμορφο να δούμε. Έχει σχεδόν μια μαγευτική αίσθηση σε αυτό. Θα φαινόταν ότι τα αστέρια είναι στο σώμα σας.

έγχρωμος space half sleeve tattoo for women

Χρώμα τατουάζ για γυναίκες με μισό μανίκι

Από το συμπαγές μαύρο έως το φως κόκκινο, τα χρώματα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους να πάρει ένα τατουάζ χώρο είναι μεγάλη. Η αντίθεση στα χρώματα θα μπορούσε να το κάνει τολμηρό και ζωντανό. Αυτό φαίνεται πραγματικά πιο φλογερό.

έγχρωμος space hlaf sleeve tattoo

Άλλο. Ίσως μια άλλη λέξη για να περιγράψει το τατουάζ χώρο. Μπορεί να είναι λίγο κυριολεκτικά, αλλά μερικά σχέδια αποδίδουν κάτι περισσότερο από το ακριβές νόημα.

πολύχρωμα space full sleeve tattoo for men

Εδώ είναι ένα όμορφο τατουάζ πλήρους μανίκι για τους άνδρες, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι καλό για τις γυναίκες, αν ποτέ ενδιαφέρονται. Τα χρώματα είναι πιο μαλακά και υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό που συμβαίνει στο διάστημα, όπως κομήτες και αστεροειδείς.

πολύχρωμα space full sleeve tattoo

Δεν υπάρχει πραγματικά πολύ μαύρο σε αυτό το σχέδιο και είναι πιο πολύχρωμα από τα προηγούμενα. Έτσι, εάν θέλετε μια ελαφρύτερη ατμόσφαιρα στο τατουάζ σας, αυτό είναι ένα σχέδιο που θα θέλατε να έχετε.

Δροσερός colored hlaf sleeve tattoo

Cool τατουάζ με μανίκι

Το 3D εφέ μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στο χώρο σας, θαυμάζοντας το καταπληκτικό νεφέλωμα, τη λαμπρή σουπερνόβα και την απόκοσμη ηρεμία των άλλων μερών του σύμπαντος. Θα μπορούσε επίσης να σας κρατήσει ζητώντας περισσότερα θαύματα.

δροσερός space back tattoo for women

Κρυμμένο στον τεράστιο γαλαξία είναι ένα "βλέμμα όλοι" που προσθέτει περισσότερο μυστήριο στο τατουάζ σας. Ωστόσο, το σύμβολο είναι γενικά συμβολισμός πνευματικής αφύπνισης και δύναμης.

δροσερός space tattoo

Εδώ είναι ένα άλλο δροσερό τατουάζ χώρο που είναι πιο πολύχρωμο από ό, τι σκοτεινό και κούνημα. Δείχνει περισσότερα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά από το να είναι μυστηριώδες, πιθανώς με τον χρωματισμό. Και μοιάζει επίσης με κάτι από ένα επιστημονικό βιβλίο ή ένα κωμικό που είναι ιδανικό για ερασιτέχνες sci-fi.

earth_and_space_by_koraykaragozler

Γη και Διάστημα

Αυτό το τατουάζ απεικονίζει όχι μόνο το χώρο, αλλά και το σπίτι μας, τη Γη. Είναι ελαφρύτερο και δείχνει την καταπληκτική διαφορά εδώ στη Γη και στον εξωτερικό χώρο.

Γαλαξίας Skull Tattoo by Andres Acosta

Κάθε άτομο θα έχει την ιστορία τους με τα τατουάζ τους. Συνήθως όμως, τα κρανία συμβολίζουν περισσότερο από τον θάνατο, αλλά μια γιορτή της ζωής. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη απεικόνιση του εορτασμού της δικής σας ζωής σε ένα σύμπαν που είναι τεράστιο και απρόβλεπτο.

Γαλαξίας Tattoos

Αυτό το τατουάζ δείχνει το μισό του Κρόνου και φυσικά, είναι όμορφα δαχτυλίδια συν μερικά από τα φεγγάρι του. Θα μπορούσατε απλά να είστε οπαδός της sci-fi ή απλά να αγαπάτε τον Κρόνο. Ή μπορείτε επίσης να το έχετε ως σύμβολο κυριαρχίας, σταθερότητας ή εργασίας μεταξύ των άλλων έννοιών της.

Γαλαξίας with flower side tattoo

Οι τουλίπες γενικά σχετίζονται με την αγάπη. κόκκινο για αληθινή αγάπη και κίτρινα για χαρά. Αυτό το τατουάζ θα μπορούσε απλώς να σημαίνει σταθερή (βλέποντας ότι το σύμπαν είναι σταθερό) ευτυχία στην αγάπη.

ζωγραφική style space tattoo

Φαίνεται γνωστός; Ίσως επειδή το έχετε δει κάπου. Ακολουθεί μια μεγάλη μίμηση της Starry Night της Vincent Van Gogh. Είναι η αφηρημένη έκδοση ενός καλού αστεριού που κοιτάζει.

Μανίκι and Hand Tattoo

Ακόμα κι αν εσείς τατουάζ έναν γαλαξία στο μανίκι σας μέχρι το χέρι σας, δεν θα φαίνεται πραγματικά βρώμικο. Αντίθετα, θα φαινόταν ακόμα μαγευτικό και όμορφο, ειδικά με πολύ ελαφρύτερο στυλ και χρώματα.

χώρος and girl sleeve tattoo

Αυτό το τατουάζ δείχνει ένα κορίτσι σε μια κούνια που κοιτάζει κάτω από τη γη από το σύμπαν. Σουρεαλιστικό αλλά όμορφο. Επιπλέον, η ιστορία πίσω από αυτό θα μπορούσε να εξαρτηθεί από το τι σκέφτεσαι.

χώρος back tattoo for girl

Τίποτα δεν κτυπά ένα όμορφα φτιαγμένο τατουάζ. Είναι συνήθως δύσκολο να αποκτήσετε ένα όμορφο τατουάζ γαλαξιών, αλλά όταν το κάνετε, τα χρώματα θα μπορούσαν να σας μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα θολά μυστήριο και ειρήνη.

χώρος back tattoo

Μια άλλη ιδέα "χώρου μέσα" καλύτερα αν σας άρεσε η πρώτη αλλά χρειάζεστε κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο πολύχρωμο. Ή αν είστε σέρνεται από το πολύ ρεαλιστικό δέρμα ξεφλούδισμα στην πρώτη επιλογή. Αυτό είναι ακόμα δροσερό.

χώρος chest tattoo for men

Εδώ είναι ένα απλό αφηρημένο τατουάζ που εκτιμάται καλύτερα σε επίπεδα μέρη όπως η πλάτη ή το στήθος ενός ανθρώπου.

χώρος forearm tattoo for men

Εδώ είναι ένα δροσερό τατουάζ sci-fi για όλους όσους αγαπούν το είδος. Φαίνεται να αναμεταδίδει ένα μήνυμα ότι όλοι μας είμαστε από τα ίδια υλικά και είμαστε από την ίδια αρχή.

χώρος forearm tattoo

Η ζωή, όπως και το σύμπαν είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Αλλά μερικές φορές απλά πρέπει να το απολαύσετε. Εδώ είναι ένα τατουάζ για να απολαύσετε το όμορφο χώρο και την όμορφη ζωή.

χώρος full sleeve tattoo

Εδώ είναι ένα πιο ρεαλιστικό σχέδιο που μπορείτε να γεμίσετε το μανίκι σας με. Δείχνει μερικά από τα εκπληκτικά θαύματα του σύμπαντος.

χώρος hand tattoo

Αυτό το σχέδιο είναι σαν να χάνετε μέρος του χεριού σας στη λήθη που είναι μια δροσερή και ωραία ψευδαίσθηση. Είναι υπέροχο και απλό επίσης.

χώρος leg tattoo

Εάν θέλετε πιο οικεία πράγματα, πώς να μιλήσουμε για τη Γη μας και τους γείτονές μας πλανήτες; Αυτά είναι όμορφα πορτραίτα των πλανητών του ηλιακού συστήματος τα οποία όλοι γνωρίζουμε αλλά είναι ακόμα ξένοι. Θα μπορούσε να συμβολίσει πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να φαίνονται τα ίδια αλλά θα μπορούσαν να αισθάνονται διαφορετικά.

χώρος quarter tattoo

Ένας άλλος χώρος μέσα στο σχεδιασμό τατουάζ. Αυτό είναι πολύ πιο λεπτό και πιο όμορφο με τα χρώματα και τα φαινομενικά λαμπερά και φωτεινά αστέρια.

χώρος tattoo half sleeve tattoo

Αν θέλετε να αποφύγετε τα μπλε και τα βιολέτα ή τα πορτοκάλια και τα κόκκινα, εδώ είναι ένα ασπρόμαυρο τατουάζ που χαρακτηρίζει τον Κρόνο και τα όμορφα δαχτυλίδια του.

Leave A Comment

− 6 = 2