Πώς να κάνετε το Vriksasana (δέντρο Pose) και τα οφέλη για την υγεία του

Η γιόγκα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας εδώ και πολύ καιρό. Στις μέρες πριν, η γιόγκα θα ήταν μια μορφή ασθένειας, θεραπεύοντας πολλούς ανθρώπους με τη φυσική αύρα της και ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι ισχυρότερη από ποτέ. Με την πάροδο του χρόνου διαμορφώθηκαν από τους επαγγελματίες νέες δημιουργίες και ασκήσεις, καθώς ανακάλυψαν πόσο ωραία θα μπορούσαν να επιτευχθούν με ένα απλό παιχνίδι τέντωμα. Ανάμεσά τους, το δέντρο Pose ή μάλλον η Vrikshasana είναι το θέμα του άρθρου μας. Η λέξη 'Vriksha' στο σανσκριτικό όταν μεταφράζεται στα αγγλικά θα σήμαινε το δέντρο και επομένως το Vrikshasana asana είναι ένας τύπος γιόγκα, κοινώς γνωστός και ως δέντρο. Όπως φανταζόταν ο λόγος για τον οποίο απέκτησε το όνομά του σε αυτό το πλαίσιο, ανήκει στο γεγονός ότι ολόκληρη η δομή γιόγκα εξαρτάται και περιβάλλει γύρω από το πρόσωπο που μοιάζει ή μιμείται ένα στέκεται δέντρο. Πώς διαφέρει από το μεγαλύτερο μέρος της γιόγκα που ρωτάτε; Εδώ σε αυτή τη γιόγκα θα πρέπει να κρατήσετε ανοιχτά τα peepers σας αντίθετα από τα πιο, έτσι ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του σωματικού σας βάρους.

Βρυξασάνα

Πως να:

Για να ξεκινήσετε με τη γιόγκα, χρησιμοποιήστε μια βάση, ένα χαλάκι ή ρούχα και στέκεστε πάνω από αυτήν. Στο αρχικό στάδιο κρατήστε τα χέρια σας χαλαρά ελεύθερα που πέφτουν από την πλευρά σας καθώς στέκεστε όρθια με τη σπονδυλική στήλη σας στην προσοχή. Βλέπετε ευθεία και βρείτε τον εαυτό σας έναν στόχο, κάτι που σύντομα θα κοιτάξετε για το επόμενο λεπτό ή έτσι. Κρατώντας το αριστερό πόδι ακόμα ίσιο και σφιχτό, μπορείτε τώρα να σηκώσετε το σωστό και να το διπλώσετε από τα γόνατα έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τα πόδια σας στον αριστερό εσωτερικό μηρό, ψηλά επάνω. Ρυθμίστε τη στάση σας. Στην αρχική θέση ίσως χρειαστεί κάποια βοήθεια, γι 'αυτό αισθανθείτε ελεύθερος να παίξετε με τα ανοιχτά σας χέρια. Μόλις τελειοποιήσετε τη στάση, μην χρησιμοποιείτε την εξωτερική σας βοήθεια πια. Ανασηκώστε αργά το χέρι σας, και τα δύο, πάνω από το κεφάλι σας, ίσια και να τα ενώσετε. Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζεται ένα τέντωμα καθώς ξεκινάτε την εισπνοή και εκπνέετε τον αέρα χαλαρώνοντας το σώμα σας με κάθε αναπνοή. Κρατήστε το βλέμμα σας σταθερό πάνω στον προαναφερθέντα στόχο, όλα αυτά, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να εξισορροπήσετε τον εαυτό σας. Με την τελευταία αναπνοή σιγά-σιγά κατεβάσετε τα χέρια σας και στη συνέχεια το δεξί σας άκρο. Επιστρέψτε στη θέση του εμβρύου και στη συνέχεια ξεκινήστε με το άλλο πόδι αυτή τη φορά, την ίδια μέθοδο.

Δείτε περισσότερα:  Virasana Οφέλη

Οφέλη:

Τώρα κάθε γιόγκα ειδικεύεται σε μια σειρά από θεραπείες και θεραπεύει. Για τον Vrikshasana εδώ είναι ο κατάλογος:

Βελτιώνει τη συγκέντρωση:

Όποτε υπάρχει εξισορρόπηση του σώματος και το βλέμμα που εμπλέκονται γνωρίζετε ότι λίγο περισσότερο από το 1% του απρόσεκτου εγκεφάλου σας είναι απαραίτητη και γι 'αυτό αυτό που απαιτεί πολλή συγκέντρωση σε μια τέτοια στιγμή. Ενώ ισορροπήσετε τον εαυτό σας εστιάζετε προσεκτικά σε έναν στόχο ενώ το μυαλό σας ελέγχει το σώμα σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η γιόγκα θα βελτίωνε σίγουρα τις ικανότητες συγκέντρωσης.

Παυσίπονο:

Θέλετε να μάθετε γιατί είναι το τέντωμα και η τοποθέτηση των όπλων. Καλά, υπάρχει συχνά σε καθημερινή βάση μια ένταση που περνάμε στο σώμα μας. αυτή η σωματική ένταση προκαλεί στους μυς να κόβουν και να προκαλούν θρόμβους αίματος και πόνο συνεπώς. Γι 'αυτό σε μια κανονική μέρα νιώθουμε καλά μετά από μια καλή έκταση. Αφού διατηρήσουμε το τέντωμα και διοχετεύσουμε το εσωτερικό μας σύστημα, θα παρατηρήσετε ότι τα κακά πλάτη και οι αρθρώσεις ισχίων λειτουργούν τέλεια.

Δείτε περισσότερα: Viparita Karani Asana

Νευρομυϊκός συντονισμός:

Υπάρχουν νεύρα που τρέχουν κάτω από το σώμα μας που σχηματίζει την τράπεζα ιδέα και τους μύες απλώς οι εργάτες τηρώντας τις ηλεκτρικές παρορμήσεις του σώματός μας. Ενώ ο εγκέφαλος εργάζεται για τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος, οι μύες και τα νεύρα αρχίζουν να συντονίζονται μεταξύ τους για να σας αποτρέψουν από το να είστε θύμα της βαρύτητας.

Ευκαμψία:

Εκτός από τα άλλα σοβαρά θέματα, μπορείτε να αισθανθείτε ότι αυτή η άσκηση εργάζεται για έναν ευέλικτο εαυτό.

Δείτε περισσότερα:  Γιόγκα Κλίμακα Pose

Εικόνες Πηγή: 1.

Leave A Comment

6 + 3 =