Top 9 Kim Kardashian χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Κερδίζοντας με το αστέρι Kardashians, ο Kim Kardashian δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός ή μοντέλο, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ως ρυθμιστής τάσεων και είναι επίσης ένα δημοφιλές εικονίδιο στυλ. Ας πούμε απλά ότι είναι δημοφιλής επειδή είναι δημοφιλής. Οι θεϊκές καμπύλες της, το υπέροχο χαμόγελο και η παιδική στάση την κάνουν την ιδανική κούκλα του Χόλιγουντ. Αυτή η προσωπικότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ήταν πολύ επιτυχημένη μέχρι στιγμής σε ό, τι έκανε.

Ο Κιμ είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές προσωπικότητες του κόσμου. Κάποιοι ίσως νομίζετε ότι αυτό το ισπανικό περιοδικό καλύπτει το περιοδικό για το μακιγιάζ. Αλλά ο Kim είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σωρό μακιγιάζ. Πολλές φορές έχει εντοπιστεί στο L.A και στη Νέα Υόρκη χωρίς να φοράει μακιγιάζ.

1. Το Cover Girl:

Κιμ Kardashian without makeup 1

Ο Kim έχει παίξει συχνά το ρόλο ενός κοριτσιού κάλυψης για πολλά περιοδικά. Αλλά ο Κιμ ήταν εμφανής στο εξώφυλλο ενός ισπανικού περιοδικού όπου δεν φορούσε μακιγιάζ. Φαινόταν πολύ φυσικό και η εικόνα αυτή απέδειξε πόσο σίγουρη είναι χωρίς μακιγιάζ.

2. Μια μικρή κουρασμένη:

Κιμ Kardashian without makeup 2

Αυτή η εικόνα καθιστά σαφές ο Kim υποστηρίζει πολλά ακριβά εμπορικά σήματα μακιγιάζ για να φανεί όμορφη. Αλλά δεν φαίνεται τρομερά κακό χωρίς μακιγιάζ. Απλώς φαίνεται λίγο διαφορετικό, αυτό είναι όλο. Εδώ, ο Kim κρατάει τα μαλλιά της ανοιχτά και αθλητικά ένα φανταχτερό σακάκι για να πετάξει το χειμώνα το πρωί.

3. Αυτά τα μάτια:

Κιμ Kardashian without makeup 3

Ο Kim Kardashian έχει εκφραστικά μάτια που αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς της. Εδώ, η Kim αγωνίζεται για την περιστασιακή της εμφάνιση ενώ βγαίνει μαζί με την οικογένειά της. Το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ της Kim είναι μια έμπνευση για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά με το μακιγιάζ τους.

4. Η πρωινή λάμψη:

Κιμ Kardashian without makeup 4

Σε αυτή την εικόνα, η Kim επιθυμεί όλους καλημέρα με την εμφάνισή της χωρίς μακιγιάζ. Τα δεμένα μαλλιά του Kim, το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, τα περιστασιακά ρούχα αποκαλύπτουν την απλότητα της. Αναμφίβολα, είναι μια από τις πιο όμορφες μητέρες διασημοτήτων στον κόσμο, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ,

5. Με τα παιδιά:

Κιμ Kardashian without makeup 5

Ο Kim περπατούσε με το μικρό παιδί της. Δεν αντιμετώπισε καθόλου προβλήματα ομορφιάς λόγω εγκυμοσύνης. Ένα από τα πιο εκπληκτικά γεγονότα για τον Kim Kardashian είναι η φυσική του ομορφιά. Το άψογο δέρμα και ο υπέροχος τόνος του δέρματος είναι ένα παράδειγμα για πολλές γυναίκες που πρέπει να είναι σίγουροι και να βγουν χωρίς να κάνουν.

Δείτε περισσότερα:  Kendall Jenner Δεν μακιγιάζ

6. Το κουνιστό σε μαύρο:

Κιμ Kardashian without makeup 6

Αυτή είναι μια εικόνα του Kim που εγκαταλείπει το γυμναστήριο. Κουνιέται στους δρόμους της Λ. Α. Με το σφιχτό μαύρο αμάνικο επάνω μέρος της και τα παντελόνια της λεπτής προπόνησης. Ο Kim χωρίς μακιγιάζ δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον στυλ Kim.

7. Κάποιος ξεχάσει την κρέμα ηλιοθεραπείας της:

Κιμ Kardashian without makeup 7

Ο Kim Kardashian δημοσίευσε αυτήν την εικόνα της δικής του όπου ήθελε να αποκαλύψει το γεγονός ότι πόσο απρόσεκτος είναι όταν πρόκειται για μακιγιάζ. Ξέχασα να βάλω την κρέμα της ηλιοθεραπείας και έγραψα τις συνέπειες που αντιμετώπισε. Πολλές γυναίκες μιλούσαν για αυτή την καταστροφή, αν και ο Κιμ έμοιαζε πολύ δροσερός.

Δείτε περισσότερα: Χλόη Καρδασιάν χωρίς να κάνει

8. Το Κορίτσι της Ακαδημίας:

Κιμ Kardashian without makeup 8

Σε αυτή την εικόνα, η Kim φοράει ένα μπλουζάκι Henley μέσου μανικιού. Φαίνεται πολύ φρέσκο ​​και άψογο και χωρίς μακιγιάζ. Εκείνοι που γνωρίζουν αρκετά κοντά στο Κιμ, λένε ότι αν και είναι μία από τις πιο καυτές προσωπικότητες στο Χόλιγουντ, πόσο της αρέσει να τη διατηρεί φυσική.

9. Στο The Crib:

Κιμ Kardashian without makeup 9

Αυτή η φωτογραφία του Κιμ βγήκε στο σπίτι της. Τα δεμένα μαλλιά της και η casual μαύρη κορυφή την κάνουν να φαίνεται τόσο θεϊκή. Η φυσική ομορφιά της ομορφιάς του Kim δεν μπορεί να μετρηθεί με το κριτήριο των εξωφρενικών προϊόντων ομορφιάς.

Δείτε περισσότερα: Πίστη Χωρίς Μακιγιάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =