Top 9 + Συμβουλές για μακιγιάζ ματιών ημέρας Στυλ στη ζωή

Ξέρετε την καλύτερη μέθοδο για το makeup κατά τη διάρκεια της ημέρας; Η έντονη επένδυση, η εκπληκτική λάμψη καθώς και οι μεγαλοπρεπές βλεφαρίδες είναι λίγα από τα πολύ προτιμώμενα πράγματα, ωστόσο γνωρίζουμε - πολλά για το σοκ των καρδιών που αγαπούν το δράμα μας - τα οποία δεν είναι καθόλου κατάλληλα για ημερήσιες ρυθμίσεις. Για να μας βοηθήσει να περπατήσετε το λεπτό γραμμή πλαισιώνεται από το τι είναι κατάλληλο και τι είναι overkill για το γραφείο, ως εκ τούτου σε αυτό γράφω έχω μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για μακιγιάζ μάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ημέρα Eye Makeup

Συμβουλές για Makeup ημέρας:

1. Χρησιμοποιήστε το κρεμώδες concealer:

Βάλτε ένα κρεμώδη κρέμα προσώπου στο βλεφάρων καθώς και κάτω από το μάτι με μια σταθερή, απαλή βούρτσα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη θερμότητα του δακτύλου σας για να την αναμίξετε στο δέρμα. Για καλύτερες αναφορές, αγγίξτε το κονσίλερ στο δέρμα από το μαξιλάρι του δακτύλου σας. μην τρίβετε, καθώς αυτό θα καθαρίσει το concealer μακριά.

2. Αποφύγετε το Black & Glitter:

Πρώτον, πιστεύω ότι το μακιγιάζ πρέπει να είναι διασκεδαστικό και να τονίζει την ομορφιά σας. Ακόμα, εάν εργάζεστε σε μια συνάθροιση διαφορετικών συνθηκών επιχείρησης, το «πάρα πολύ» μακιγιάζ στα μάτια δεν είναι σωστή δουλειά. Όπως ένα σκοτεινό καπνιστό μάτι είναι ένα no-go για καθημερινό φόρεμα στο γραφείο. Αποφύγετε τη χρήση χρωμάτων όπως μαύρο, σκούρο μπλε ή αλλιώς οτιδήποτε λαμπερό.

3. Κάτω χρώμα:

Βάλτε μια σκιερή φωτεινή σκιά σε όλο το πώμα των ματιών - όπως το φρύνο στο κάτω μέρος του ματιού.

4. Περιγράψτε την πτυχή:

Χρησιμοποιήστε μια ελαφρά καφέ σκιά για να προσδιορίσετε την πτυχή του ματιού και προσθέστε το ίδιο χρώμα στη γραμμή βλεφαρίδων

Δείτε περισσότερα:  Prom ιδεες μακιγιάζ ματιών

5. Κύρια επένδυση στο πρόσωπο:

Στην κατάσταση, σας αρέσει η τακτοποίηση, ωστόσο δεν θέλετε να εμφανίζονται υπερβολικά γίνονται τότε εφαρμόστε αυτές τις μεγάλες τεχνικές για την ευαίσθητη τακτικών γραμμών. "Βάλτε το μολύβι με τα μάτια στην γραμμή των βλεφαρίδων που θα δημιουργήσει τις βλεφαρίδες να φανούν πληρέστερες, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσετε ένα eyeliner για το κέικ σημαίνει ένα νερό που ενεργοποιείται, συνήθως γεμάτο με γλάστρα από μια άκαμπτη, ομοιόμορφη βούρτσα. Βάλτε το eyeliner κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων που προορίζεται για μια ματιά "χωρίς μάτια". ​​"

6. Φωτίστε το καπνιστό μάτι σας:

Αν αγαπάς τον εαυτό σου ένα καλό καπνιστό μάτι, μην αισθάνεσαι σαν να είσαι εξολοθρευμένος για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εάν επιλέγετε "πιο λεπτές αποχρώσεις όπως δαμάσκηνα, γκρι ή καφέ, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη καπνιστή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εφαρμόστε τον πιο σκούρο τόνο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων, στη συνέχεια αναμείξτε προς τα πάνω προς την πτυχή. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα φαινόμενο ηλιοβασιλέματος. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το με μερικά παλτά μαύρης μάσκαρα ", λέει ο Τσάβες.

Δείτε περισσότερα:  Χαριτωμένο μακιγιάζ ματιών αποκριών

7. Κάντε το βάθος:

Προσθέστε ένα κομμάτι μέσης καφέ σκιάς στην εξωτερική γωνία του άνω καλύμματος των ματιών. Συνδυάστε το με μια βούρτσα διαφορετικά τα δάχτυλά σας. Τοποθετήστε το εξωτερικό ήμισυ της γραμμής βρόγχου με το ίδιο χρώμα.

8. Περιγράψτε το μάτι σας:

Εφαρμόζοντας μια σκοτεινή καφέ διαφορετική μαύρη σκιά, ευθυγραμμίστε το ανώτατο καπάκι των ματιών με το μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Μεγαλύτερη να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή κεκλιμένη βούρτσα.

9. Μάσκαρα:

Βάλτε τις βλεφαρίδες πάνω από το βλεφαρίδες, μετά από το παλτό τόσο πάνω όσο και τις βλεφαρίδες με μάσκαρα.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνει μακιγιάζ ματιών για πάρτι

10. Φρύδια:

Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών σας. Μεγαλύτερο να χρησιμοποιεί σκιά ματιών από μια λεπτή κλίση βούρτσα, στη θέση του μολύβι φρυδιών.

11. Διατηρήστε το απλό:

Τα φρύδια σκιαγραφούν τα μάτια σας. γι 'αυτό μην ξεχνάτε ποτέ να τις περιγράψετε. Τέλος, εφαρμόστε πολλές στρώσεις μάσκαρα. Είναι μια καθαρή και καθαρή εμφάνιση κάθε μέρα.

12. Φόρεμα σε αυτό που σας αρέσει:

Σε καμία περίπτωση δεν φοράτε κάτι που δεν είστε ασφαλείς μέσα. Το μακιγιάζ πρέπει να φέρει την εσωτερική εμπιστοσύνη μας. Στην κατάσταση που αγαπάτε τις φωτεινές σκιές πηγαίνετε γι 'αυτό, ωστόσο να είστε πεπεισμένοι ότι όλα τα χρώματα ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας καθώς και να επαινέσουν το χρώμα των ματιών σας. Ενώ είστε σε αμφιβολία, μετριάστε τη συναρπαστική εμφάνιση που σας αρέσει να τα πάρετε για την ημέρα.

Leave A Comment

87 − 85 =