Top 9 + Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αλλεργία του δέρματος | Στυλ στη ζωή

Το σώμα μας φαντάζει το μεγαλύτερο όργανο έξω από το χώρο, δηλαδή το δικό μας δέρμα. Το δέρμα αποτελεί ολόκληρο το τμήμα του σώματός μας, που κυμαίνεται από διαφορετικά χρώματα έως υφές αντίστοιχα. Αυτό σχηματίζει το εξωτερικό στρώμα στους μύες, τις ίνες και τους ιστούς μας. Κάποιος μπορεί εύκολα να φανταστεί, λόγω των πρόσφατων ρυπάνσεων και ρύπων συχνά το πιο εκτεθειμένο όργανο του σώματος είναι υποχρεωμένο να καλέσει άρρωστο μια φορά σε μια στιγμή. Η ασθένεια του δέρματος ονομάζεται τότε αλλεργία του δέρματος η οποία είναι απλώς τίποτα αλλά το δέρμα πάνω από την αντίδραση σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή είδος. Αυτές οι φορές είναι αβλαβείς και συχνές, οι οποίες θεωρούνται απλώς μια φάση διέλευσης για το δέρμα. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που προκαλούν αυτές τις αλλεργίες σε εμάς. Ωστόσο, για κάθε άτομο που έρχεται σε διαφορετικές συσκευασίες.

Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας λειτουργεί ως ασπίδα έναντι στοιχείων που δεν είναι συμβατά με το σώμα μας. Αυτά ονομάζονται ξένα στοιχεία που μόλις ανιχνεύονται από το σώμα υφίστανται έντονο έλεγχο από τα αντιγόνα και τους στρατιώτες αντισωμάτων του σώματος που από την ασυμβατότητα απορρίπτουν τα στοιχεία. Όπως πολλοί αξιόλογοι αξιωματούχοι του FBI, τα αντισώματα στο σώμα μας, όπως οι στρατιώτες, απομνημονεύουν και εξοικειώνονται με τα προϊόντα και τα στοιχεία που το σώμα διστάζει να πάρει. Η πρώτη φορά που βλέπει τα στοιχεία που απλά απορρίπτονται. Είναι μόνο η δεύτερη φορά που το στοιχείο θέλει πρόσβαση στο σώμα μας και τα αντιγόνα και τα αντισώματα αρχίζουν να παράγουν και να εκκρίνουν ορμόνες για να το καλύψουν. Αυτή η υπερπαραγωγή και η έκκριση κατηγορούνται για την εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων στο σώμα μας.

Σπίτι remedies for skin allergy

Σε γενικές γραμμές, η αντίδραση του οργανισμού σε αυτή την ουσία εκπέμπεται ως αλλεργία. Για μερικούς ίσως τα σωματίδια σκόνης σε μια περιοχή κατασκευής και για κάποιους μπορεί να είναι οι γύροι από τα λουλούδια. Για μερικούς μπορεί να είναι το ισχυρό μόσχο ενός αρωματισμένου αρώματος και για πολλούς μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο προϊόν σε επαφή με το δέρμα. Τα συνηθισμένα συμπτώματα αποκαλύπτουν σωματικά δυσφορία στο δέρμα. Αυτό έρχεται με τη μορφή ερυθρότητας και πρήξιμο κατά καιρούς μαζί με εξανθήματα και θρόμβους. Η φαγούρα και ο πόνος μπορεί να ακολουθούν ως ένα κοινό δευτερεύον σύμπτωμα στο πρώτο μαζί με το χλωμό λεπτό δέρμα που είναι επιρρεπές στο φλοιό ή στο ξύσιμο μπορεί να μετατραπεί σε λοιμώδη.

Εκτός από τα over the counter φάρμακα εδώ είναι μερικές κοινές θεραπείες στο σπίτι για τις κοινές δερματικές αλλεργίες.

Απλά και εύκολα Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αλλεργία του δέρματος:

1. Αλόη Βέρα:

Αλόη gel leaf

Ένα θαυμαστό προϊόν σε όλους τους τύπους δερματικών παθήσεων και ασθενειών υγείας δεν είναι άλλο από το φυτό αλόης Βέρα που αναπτύσσεται στην πίσω αυλή σας. Όντας ένα φυτό φιλικό προς το δέρμα, το gel aloe Vera χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο ίσως σε συσκευασμένα και προ-συσκευασμένα περιστατικά ή απλά άμεσα για να θεραπεύσει παθήσεις του δέρματος. Κόψτε ένα φύλλο αλόης, τρίψτε το εξωτερικό στρώμα φύλλων και χρησιμοποιήστε το διαφανές χυλό και σαρκώδες μέρος των εσωτερικών φύλλων για να δημιουργήσετε μια πάστα και να την εφαρμόσετε. Θα απαλύνει αμέσως τον κνησμό και την ερυθρότητα και θα σας δώσει ένα ψυκτικό αποτέλεσμα.

2. Ξύδι μηλίτης μήλου:

Top 9 + Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αλλεργία του δέρματος | Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα ακόμη αποτελεσματικό στοιχείο που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας μέσα από μια μπαμπού ή σπάτουλα στις πληγείσες περιοχές. Οι εμπειρογνώμονες αντιμικροβιακές αντιμυκητιακές ιδιότητες σε αυτό βοηθούν τα εξανθήματα και την κνησμό, δουλεύοντας στα εξανθήματα για να τα μειώσουν σημαντικά μέσα σε ένα τρομερό χρόνο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μειώσετε τον διαβήτη με τα διορθωτικά μέτρα στο σπίτι

3. Γη Fuller:

ubtan besan

Πηγαίνοντας φυσικά ίσως να είναι το καλύτερο για εσάς αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι η γη του γηπέδου αποδεδειγμένα είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για την αντιμετώπιση αυτών των επώδυνων εξανθημάτων. Η γη του πλησίον είναι βασικά ένα στερεοποιημένο καθαρό χώμα συμπιεσμένο και πωλείται σε οποιοδήποτε κοντινό φαρμακείο είτε σε μορφή βράχου είτε σε μορφή εδάφους. Κάνετε μια επικόλληση και εφαρμόστε. Το στιγμιαίο αποτέλεσμα ψύξης θα προσφέρει αμέσως ανακούφιση.

4. Πλιγούρι βρώμης:

πλιγούρι βρώμης

Κάθε πρωί, ενώ πιάστε το μπολ δημητριακών σας για ένα ωραίο πρωινό από oatmeal, ετοιμάστε λίγο περισσότερο χωρίς ζάχαρη ή συμπληρώματα και εφαρμόστε το απευθείας στο δέρμα. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ακόμη και την ακατέργαστη μορφή αναμειγνύοντάς την με γάλα και άλλα συστατικά. Μαζί με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, παρέχει επίσης ένα δροσερό χαλαρωτικό μετά το αποτέλεσμα.

5. Πηλός μπεντονίτη:

Μπεντονίτης Clay

Ο πηλός μπεντονίτη είναι για άλλη μια φορά προϊόν θαυμάτων ειδικά για τα δυσάρεστα εξανθήματα στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό πακέτο προσώπου ή δέρματος κατά τη διάρκεια των κνησμώδινων ημερών αλλεργίας. Ακριβώς όπως γη fuller του, κάντε μια παχιά πάστα του, εφαρμόστε το ομοιόμορφα σε μια γάζα ή βαμβάκι pad και κολλήστε το κολλώδες μίγμα στο δέρμα σας.

6. Λεμόνι:

Λεμόνι

Το λεμόνι ή η ασβέστη είναι γνωστό στις ΗΠΑ, για τα αποτελεσματικά αποτελέσματα που προκαλούν στην αλλεργία. Δεν είναι μυστικό ότι η ασβέστη και το λεμόνι είναι συχνά οι δύο πιο συνηθισμένες απαιτήσεις σε ένα σπίτι που έκανε ασθένεια ή θεραπεία ομορφιάς και εδώ ισχύει το ίδιο. Ο αντιβακτηριακός φλεγμονώδης έλεγχος αυτών των στοιχείων λειτουργεί αναρωτιούνται στο δέρμα.

Δείτε περισσότερα:  Αρχική θεραπεία για κολίτιδα

7. Ενυδατωμένο:

Νερό woman

Αυτή τη στιγμή, διατηρήστε το νερό εύχρηστο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος απολέπισης μπορεί να προστεθεί σε κάποιο επιπλέον στρες, αν το σώμα σας δεν είναι σωστά αναπληρωμένο και ενυδατωμένο. Λιγότερο περιεχόμενο νερού στο σώμα θα οδηγήσει σε ξηρό δέρμα που σημαίνει πιο φαγούρα και λεπιοειδές δέρμα.

8. Φύλλα μπετού:

Μέντα Leaves

Αν η φρέσκια αίσθηση ψύξης του φύλλου μέντας δεν δουλεύει σε εσάς, η σημαντική μείωση είναι η κοκκινίλα σε μια βούληση μιας στιγμής. Συχνά, κατά καιρούς, ο πόνος επίσης μειώνεται καθώς η περιοχή είναι κάπως καταθλιπτική από το δροσερό δροσιστικό φύλλο. Κάνετε μια επικόλληση και εφαρμόστε απευθείας.

9. Juniper Berries:

Μούρα 4

Αυτό μπορεί να είναι κάτι από το μπλε, αλλά με εμπιστευθείτε, το τοπικό κατάστημα παντοπωλείων σας θα είναι πολύ ευχαριστημένο να σας προσφέρει μερικά. Αυτά τα μούρα ήταν αρχαίες μέθοδοι για σπιτικές ασθένειες του δέρματος, μια παράδοση που διατηρούμε ακόμα. Δεν αποβάλλουν μόνο τον πόνο αλλά και δείχνουν τη σωματική ανάπτυξη της πληγείσας περιοχής.

10. Γαρύφαλλο:

Γαρίφαλο 3

Αυτό είναι σαν ένα πλαϊνό λάκτισμα για μούρα κέδρου, όπου και οι δύο αλληλοσυμπληρώνονται. Τα γαρύφαλλα περιέχουν ευγενόλη που έχει μεγάλη ερεθιστική επίδραση, οπότε μόλις την εφαρμόσετε απευθείας κάνοντας μια πάστα, η περιοχή υποχωρεί και ο πόνος μειώνεται.

11. Σόδα ψησίματος:

Ψήσιμο soda

Τρέχοντας στον ώμο στον ώμο με την αλόη Το Vera είναι ένα ακόμη προϊόν ομορφιάς, σόδα ψησίματος που είναι μια πάθηση για τα περισσότερα από τα δερματικά σας προβλήματα από εξανθήματα σε έρπητα έως ακνες και λοιμώξεις.

Δείτε περισσότερα: Φυσικά διορθωτικά μέτρα για σωρούς

12. Βασίλειος:

Βασιλικός

Μπορεί να γνωρίζετε μόνο τον βασιλικό από την εκτεταμένη χρήση του στο μαγείρεμα και τη γεύση, αλλά αυτό το βότανο μπορεί να κάνει θαύματα στην αλλεργία σας, επηρεάζοντας άμεσα το ψυχικό κατευναστικό αποτέλεσμα.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

37 + = 39