Top 8 Σχέδια Tattoo Harley Davidson Στυλ στη ζωή

Μια κλασική τάση τατουάζ προέκυψε από τις συμμορίες μοτοσικλετιστών που βάλλουν στους δρόμους της Αμερικής, με όλα τα δερμάτινα ενδύματα, γενειάδες και γάντια ποδηλάτων, μπότες και αλυσίδες, όλα τα κλασικά κλισέ. Ένα μέρος των ιδεών για τατουάζ που βλέπουμε σήμερα έχει ενθαρρυνθεί από αυτούς, τα κλασικά άγκυρα, τα πουλιά, τα συρματοπλέγματα και κυρίως την αγάπη της ζωής τους, τα οχήματά τους. Οι συμμορίες ποδηλάτων αθλούν πάντα τη βασιλική μοτοσυκλέτα, τη Harley Davidson και για να απεικονίσουν την απέραντη αγάπη τους για αυτό το όχημα, πολλοί επιλέγουν να τα τατουάζ στο δέρμα τους. Τώρα δεν χρειάζεται να είσαι μέρος της συμμορίας μοτοσικλετιστών για να διακηρύξεις την αγάπη σου για ένα Harley, αλλά οι άνθρωποι που επιλέγουν αυτή την ιδέα τατουάζ συνήθως θεωρείται ότι κατέχουν ένα στο όνομά τους. ανεξάρτητα από την ιδιοκτησία τους, αν τα τατουάζ που εμφανίζονται κάτω σας αισθάνεται σωστό σε σας, μην ασχοληθείτε ποτέ να ξοδέψετε το χρόνο σας σκέπτοντας αν πρέπει να πάτε να τα πάρετε ή όχι. Ένα κλασικό τατουάζ Harley Davidson δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά.

Harley davidson tattoo designs

Σχέδια τατουάζ Harley Davidson:

Εδώ είναι τα 8 καλύτερα σχέδια τατουάζ Harley Davidson για άνδρες και γυναίκες ως εξής.

1. Το ίδιο το ποδήλατο:

Harley Davidson tattoo 1

Συνήθως, όταν μιλάμε για τατουάζ Harley Davidson, συνήθως θα περίμενε κανείς ένα γράψιμο ή το ύφος της υπογραφής του. Εντούτοις, εδώ βλέπουμε το ισχυρό ποδήλατο το ίδιο που θέτει στο αντιβράχιο, δημιουργώντας ένα καλό σχέδιο για έναν φανατικό Harley Davidson. Σκιασμένο και σκιασμένο στην τελειότητα, αυτό το τατουάζ δείχνει πανίσχυρο στο εμπρός μέρος. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Harley Davidson για άνδρες.

2. Μέρος Μέρος:

Harley Davidson tattoo 2

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια για την κατοχή ενός Harley θα σήμαινε την ανάκαμψη του κινητήρα και θα πάει να γκρεμίζει κάτω από το δρόμο με ένα δυνατό βρυχηθμό που παραμένει πίσω και όλα αυτά οφείλουν την ύπαρξή του στον ισχυρό κινητήρα. Αυτός είναι ίσως ο λόγος, σε αυτό το τατουάζ επέλεξε την πηγή του, ο κινητήρας Harley εμποτισμένος με την ετικέτα του Harley Davidson πάνω του. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή τατουάζ Harley Davidson για τους άνδρες.

3. Αποκαλύψτε το λογότυπο:

Harley Davidson tattoo 3

Αν θέλετε να απεικονίσετε την αγάπη σας για το Harley Davidson αλλά δεν θέλετε να πάτε υπερβολικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε το λογότυπο το οποίο είναι συνήθως επικαλυμμένο μαζί με κάθε εικόνα του Harley. Ο ισχυρός αετός, που ανεβαίνει στον ουρανό, θέτει για το τατουάζ εδώ με τη γραμμή ετικετών Harley χαραγμένη με έντονους χαρακτήρες.

4. Οικόπεδο ξετυλίγει τατουάζ Harley Davidson:

Harley Davidson tattoo 4

Μια αξέχαστη μνήμη ή μόνο οι καθημερινοί χώροι ιππασίας, ο μοτοσικλετιστής εδώ έχει χαράξει μια λεπτομερή ιστορία ενός ανθρώπου που οδηγεί στο Harley του, καθώς άλλος στο άλογο ανταγωνίζεται μαζί του. Το σκηνικό μοιάζει με ένα μαλακό βουνό ή βραχώδη περιοχή ή απλά με την έρημο, ένας τέλειος σύντροφος για τη διαδρομή.

Δείτε περισσότερα: Infinity Tattoo στον καρπό

5. Σπασμένα μέσα και μέσα:

Harley Davidson tattoo 5

Σε αυτή την εικόνα, το τατουάζ ακολουθεί μια από τις τελευταίες τάσεις όπου το λογότυπο Harley Davidson πετυχαίνει έξω από το σχισμένο δέρμα το οποίο συγκρατεί τις τελευταίες ίνες πριν σμίξει τα υπολείμματα επίσης. Αυτό συνήθως θα απεικόνιζε ότι η πίστη και η αφοσίωση προς το όχημα είναι δυνατόν να απεικονίζουν πώς ο Harley ενσωματώνεται βαθιά στο αίμα του.

6. Το νεκρό κρανίο Τατουάζ Harley Davidson:

Harley Davidson tattoo 6

Τα εμπρόσθια όπλα του λειασμένου βραχίονα σας θα είναι το τέλειο σημείο για αυτή τη μεγαλοφυία του μελάνι τατουάζ. Ξεκινά με ένα κλασικό κρανίο που στηρίζεται από φλογερά φλογερά που παρουσιάζουν κίνδυνο και κίνδυνο, καθώς το λογότυπο Harley με τις λέξεις χαραγμένες σε αυτό εμφανίζεται στην πλάτη, ανθεκτικό και ισχυρό, δημιουργώντας ένα πλήγμα με κίνδυνο.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ χρήματα εικόνες

7. Just The Bare Ελάχιστο:

Harley Davidson tattoo 7

Ακόμα και αν ακολουθήσετε το Harley Tagline, "Live to Ride", όταν πρόκειται να τατουάζ η αγάπη σας μόνιμα στο σώμα σας, μάλλον πάτε για ένα μαλακό τατουάζ μικρής κλίμακας από ένα εξωφρενικό. Αυτό είναι επίσης ένα κατάλληλο τατουάζ για τα κορίτσια που λατρεύουν το όχημα. Η μικρή μαύρη σιλουέτα του οχήματος υποστηρίζεται από τις χαραγμένες λέξεις κάτω. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια τατουάζ Harley Davidson για τις γυναίκες.

8. Η ισχυρή σύγκριση Tattoos Harley Davidson:

Harley Davidson tattoo 8

Σε σύγκριση με τον βασιλιά των πουλιών, το μεγαλοπρεπή αετό, εδώ είναι ένα κλασικό σχίσιμο μέσα από το σχέδιο δερματοστιξιών που δείχνει ένα ισχυρό κυνήγι του πλησιάζοντας αετού αποκαλύπτοντας το λογότυπο Harley Davidson πίσω από αυτό. Είναι ένα από τα δημοφιλή τατουάζ Harley Davidson για τα κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Παλιές σχολικές τατουάζ σημαίες

Leave A Comment

− 4 = 1