Top 25 διορθωτικά μέτρα για το φυσικό σπίτι για πασσάλους | Στυλ στη ζωή

Μια από τις πιο κοινές ασθένειες για να κάνετε το μπάνιο σας νυκτερινή είναι η ιατρική κατάσταση με την οποία όλοι γνωρίζουμε. Αιμορροϊδές; στο πίσω μέρος του σώματός μας, με στόχο την περιοχή του ορθού είναι η ήπια φλεγμονή που όλοι έχουμε. Αυτή είναι η φυσιολογική φλεγμονή που, όταν παίρνει λίγο φλεγμονή, μπορεί να προκαλέσει αιμορροΐδες.

Σπίτι remedies for piles

Αυτό μπορεί ή όχι να είναι επώδυνο ανάλογα με τη σοβαρότητα της πάθησης. Αλλά αυτό δεν αρκεί για να εμφανιστούν σωροί. Μόνο όταν οι πόροι ή οι φλεγμονές φλεγμονώδη υπερβολικά, οι σωροί τοποθετούνται μέσα, υπάρχουν αγγεία, αιμοφόρα αγγεία μέσα και γύρω από την πρωκτική περιοχή τα οποία λόγω υπερβολικής πίεσης ενδέχεται κάποιες φορές να διογκωθούν κακά. Αυτά τα διογκωμένα αιμοφόρα αγγεία τώρα γεννούν πασσάλους. Από τα βλέμματα, οι σωροί συνήθως μοιάζουν με σβώλους μέσα και γύρω από την πληγείσα περιοχή. Αυτά μπορεί να είναι μικρά και λιγότερο οδυνηρά ή μεγάλα πρησμένα και κόκκινα ζεστά από τον πόνο.

Διαφέρουν σε μεγέθη και υφή ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης που υποφέρει σήμερα. Επίσης, η έλλειψη κατάλληλης θεραπείας θα μπορούσε να επιδεινώσει την περίπτωση που κάνει το σενάριο ακόμα πιο γερότερο απ 'ότι είναι. Ωστόσο, οι σωροί είναι θεραπευτικοί όταν απαιτείται η δέουσα φροντίδα και ανάγκη. Υπάρχουν ορισμένες θεραπείες στο σπίτι που θα συζητήσουμε σε αυτή τη σελίδα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με το πέρασμα του εντέρου σας και τη θεραπεία πασσάλων με τις προχωρημένες ημέρες. Αλλά κάποιος θα πρέπει να γνωρίζει το γεγονός ότι οι σωροί μπορούν να επανέλθουν αν παραμεληθούν.

Τα καλύτερα φυσικά διορθωτικά μέτρα για σωρούς:

1. Αλόη Βέρα για σωρούς:

αλόη 6

Η αλόη Βέρα είναι ένα θαυμάσιο φυτό που ασχολείται με όλα τα προβλήματά μας από το δέρμα στην υγεία και εδώ αυτό θα διαδραματίσει έναν βαρύ ρόλο στην ανακούφιση σας από τα συμπτώματα γεμάτα πόνο σας. Η αλόη βέρα μπορεί να μειώσει σημαντικά τη φλεγμονή σας και να καταπραΰνει εκείνες τις βαριές θρόμβες αμέσως.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για την πνευμονία

2. Μπανάνα:

μπανάνα fruit

Συνήθως με σωρούς έρχεται ο τρομακτικός κόπος της κίνησης του εντέρου, όπου η διέλευση του εντέρου είναι πραγματικά δύσκολη λόγω των φλεγμονωδών πρωκτικών αγγείων. Μπανάνα πλούσια σε κάλιο που μοιάζει πολύ με το σαμπουάν του σώματος ενεργεί σαν καθαρτικό και βοηθά στην εύκολη διέλευση των εντέρων χωρίς εμπόδιο. Έτσι, η μπανάνα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες στο σπίτι για πρόβλημα πασσάλων και επίσης βοηθά να κρατήσει την υγεία σας καλή.

3. Τσάι τσαγιού:

Τσάι Bag

Το κύριο κόλπο είναι να μειώσετε την ποσότητα της φλεγμονής και του πόνου της, έτσι ώστε να μην γίνεται αισθητό το στέλεχος στην πληγείσα περιοχή, γι 'αυτό, οι τσάντες τσαγιού που περιέχουν τανίνη είναι μια καλή θεραπεία. Καθώς κάθεστε στην τουαλέτα, εφαρμόστε μια ζεστή τσάντα τσαγιού σε μια περιοχή που επηρεάζεται. Η τανίνη θα απαλύνει τον πόνο και το πρήξιμο σημαντικά.

4. Μαύρος σπόρος χαλκού:

Μαύρος cumin seed

Ως κοινή παραδοσιακή πεποίθηση στην Ινδία, οι σπόροι κύμινου είναι ένας μεγάλος παράγοντας θεραπείας στο σπίτι για να θεραπεύσει τις ερεθισμένες κόκκινες φλεγμονές. Μπορεί κανείς να το καταναλώσει κάνοντας το σε σκόνη ή να το εφαρμόσει στον επηρεασμένο χώρο κάνοντας το σε μια συμπυκνωμένη πάστα.

5. Τα πορτοκάλια μπορούν να ελέγξουν τους σωρούς:

Πορτοκάλια

Η λέξη που πρέπει να προσέξουμε ονομάζεται βιοφλαβονοειδή και το πορτοκάλι είναι ένας τέτοιος καρπός που έχει σταγόνες βιοφλαβονοειδή. Αυτός είναι ένας ανώτερος θεραπευτικός φυσικός παράγοντας στο σπίτι που διατηρεί το πρήξιμο στα τριχοειδή αγγεία στον έλεγχο. Αυτό προκαλεί σημαντική μείωση της φλεγμονής.

6. Ελαφρύ θερμό νερό:

Πίνω hot water

Αυτό μπορεί επίσης να ονομάζεται μπανιέρα sitz που κυριολεκτικά καταλήγει στον ασθενή που εμποτίζει την πληγείσα περιοχή σε χλιαρό νερό. Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζεμάτισμα της τώρα ευαίσθητης περιοχής. Η εμβάπτιση στο ζεστό νερό της λουκέτας διαστέλλει τα κατά τα άλλα διογκωμένα δοχεία που θεραπεύουν τη φλεγμονή.

7. Τζίντζερ:

τζίντζερ 7

Το τζίντζερ είναι ένα άλλο φυσικό φάρμακο για πασσάλους που είναι γνωστό ότι μειώνει τη φλεγμονή σε σημαντικά επίπεδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τζίντζερ είναι πάντα μια πολύ αναγκαία ανάγκη όταν πρόκειται να μειωθεί η φλεγμονή και η πληγή επίσης.

8. Witch Hazel:

Μάγισσα Hazel and oil

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που περιέχει το καλύτερο και από τις δύο γεύσεις, την τανίνη και τα φλαβονοειδή και το στοιχείο που τα έχει όλα είναι το φουντουκιά μάγισσα. Ενώ οι τανίνες συστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνουν τα σφαιρίδια, τα φλαβονοειδή έχουν τρομερή ιδιότητα κατά της φλεγμονής που μειώνει το πρήξιμο και την ερυθρότητα.

9. Μανγκο σπόροι:

Μάνγκο Seed

Κατά καιρούς οι σωρούς μπορούν να είναι πολύ απειλητικοί και επώδυνοι. Ο χειρότερος εφιάλτης τίθεται όταν αρχίζει η αιμορραγία από αυτά τα φλεγμονώδη αγγεία λόγω υπερβολικής πίεσης. Αυτό είναι όταν οι σπόροι του μάνγκο έρχονται βολικοί σαν σπίτι διορθωτικά μέτρα για πρόβλημα σωρό. Πάρτε το σπόρο από ένα μάνγκο και στεγνώστε το. Μόλις στεγνώσει, η άλεση σε κονιοποιημένη μορφή θα είναι εύκολη.

10. Βουτυρόγαλα:

Βουτυρόγαλα

Αυτό είναι ένα ακόμη ισχυρό φάρμακο για να θεραπεύσει τον πόνο με αστρονομικό ρυθμό. Η δροσερή αίσθηση καταπραΰνει τη φλεγμονώδη περιοχή αμέσως και σύντομα θα βρεθείτε να κάθεστε όρθια χωρίς να ανησυχείτε για τον πόνο. Μπορεί κανείς να το αγοράσει από την αγορά ή να χρησιμοποιήσει γιαουρτιού σε απλό ζεστό νερό και να το αναδεύσει. Το βουτυρόγαλα είναι ένα από τα καλύτερα θεραπείες στο σπίτι για σωρούς και σας κρατά δροσερό πάντα.

11. Λεμόνι θεραπεύει σωρούς:

Λεμόνι

Περιέχοντας τις ίδιες ιδιότητες του πορτοκαλιού, η φλαβονοειδή γεμάτη ιδιότητα βιταμίνης C που ονομάζεται λεμόνι είναι ένα τεράστιο στοιχείο πακέτου ενέργειας για να θεραπεύσει τα κομμάτια που σας ενοχλούσαν όλα αυτά ενώ. Ωστόσο, η μέθοδος χυμού λεμονιού μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική καθώς μπορεί να προκαλέσει αίσθηση καψίματος στην πληγείσα περιοχή, αλλά ο χυμός λεμονιού μπορεί να μειώσει σημαντικά τον πόνο.

12. Ρόδι:

Ρόδι (3)

Το ρόδι είναι ακόμα μια άλλη παραδοσιακή θεραπεία στο σπίτι με σωρούς που έχουν τις ρίζες τους στη βάση της νότιας Ινδίας. Το ρόδι αποδεικνύεται ότι διατηρεί την ερυθρότητα και το πρήξιμο στον έλεγχο και ταυτόχρονα καταπραΰνει τη φλεγμονή στο χέρι.

13. Χυμός Ραπανάκι:

Ραπανάκι juice 2

Αυτό θεωρείται ότι είναι ακόμα ένα ισχυρό σπίτι θεραπεία για την εξάλειψη των επώδυνων σβώλων χρησιμοποιώντας το χυμό του ραπανάκι για να ξεπλύνετε το σύστημά σας. Η διόγκωση και η ταλαιπωρία μειώνονται γρήγορα και μέσα σε λίγες μέρες θα αισθανθείτε ότι κάθεστε σε όρθια θέση.

14. Χυμός καρότου:

Καρότο Juice

Ο χυμός καρότου είναι επίσης στον αγώνα για να σας θεραπεύσει από τις οδυνηρές στιγμές σας στο μπάνιο. Συνήθως η ορθική περιοχή στους σωρούς είναι διογκωμένη και κόκκινη με πόνο με δομές που μοιάζουν με αιχμές. Έτσι ο πόνος είναι αναπόφευκτος. Με τη βοήθεια του δροσερού χυμού καρότου που εφαρμόζεται με γάζα στην πληγείσα περιοχή, μπορεί να κρυώσει ο πόνος και το πρήξιμο. Αυτό μπορεί επίσης να συνδυαστεί με χυμό παντελονιών για πρόσθετα αποτελέσματα.

15. Πάγος:

Πάγος

Ο πάγος ήταν πάντα ένας φυσικός ψύκτης, ο καλύτερος τρόπος για να απαλύνει μια φλεγόμενη αιμορροΐδα. Η ψύξη από τον πάγο χρησιμοποιείται συχνά για κοψίματα και γρατζουνιές για να διευκολύνει την ερυθρότητα και το πηγάδι. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για τις αιμορροΐδες. Ο πάγος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή ψυχρής συμπίεσης ή απλώς ως εφαρμογέα με κύβους, που θα δροσίσει αμέσως την αίσθηση καψίματος και πόνου. Εκτός από την ηρεμία του πόνου, χαλαρώνει επίσης τα μεγέθη της αιμορροΐδας μειώνοντας έτσι το μέγεθος.

16. Αμυγδαλέλαιο για πασσάλους Πρόβλημα:

Αμύγδαλο Oil

Τα φυσικά σκευάσματα για πασσάλους περιλαμβάνουν αμυγδαλέλαιο που θα κρατήσει την περιοχή ενυδατωμένη και χωρίς τριβή. Με λιγότερες τριβές που ζουν με αιμορροΐδες θα είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Μία βαμβακερή σφαίρα εμποτισμένη και βουτηγμένη σε αμυγδαλέλαιο μπορεί εύκολα να κάνει τη δουλειά για σας. βεβαιωθείτε ότι το εφαρμόζετε απαλά και κρατάτε την περιοχή καλά ενυδατωμένη ενώ το αμυγδαλέλαιο καταπραΰνει τις φλεγμονώδεις αιμορροΐδες.

17. Ξίδι μηλίτη μήλου:

μήλο Cider Vinegar

Το ξίδι μηλίτης από μήλα είναι γνωστό ότι θεραπεύει τη φλεγμονή καθώς οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του καταπολεμούν τα μικρόβια μειώνοντας σημαντικά το μέγεθος των αιμορροΐδων που δημιουργούν πόνο. με μειωμένο πρήξιμο μπορείτε να πάτε τώρα για την ημέρα σας με ευκολία. Για άλλη μια φορά βυθίστε μια βαμβακερή σφαίρα σε ένα αραιωμένο διάλυμα ξιδιού μηλίτη μήλου και εφαρμόστε την στις πιθανές περιοχές δυσφορίας.

18. Λάδι δέντρου τσαγιού Αφαιρέστε σωρούς:

Τσάι Tree Oil

Το έλαιο δέντρων τσαγιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκεύος στο σπίτι για σωρούς. Το τσάι που είναι γνωστό για τα αντισηπτικά και τα φαρμακευτικά του οφέλη έχει βρει πάντα το δρόμο του για να θεραπεύσει δευτερεύοντα θέματα δέρματος όπως η ακμή ή οι αλλεργίες. Το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή τη φορά για τη θεραπεία της διευρυμένης αιμορροΐδας που θα μειώσει κατά την εφαρμογή την ερυθρότητα και τη διόγκωση και τον πόνο. επωφεληθείτε από την καλοσύνη του δέντρου τσαγιού με τη μορφή αιθέριων ελαίων.

19. Εμπλουτισμένο ίνες:

Ινα Enriched

Η πρόσληψη εμπλουτισμένου με ίνες τροφή θα προσθέσει χύμα στο έντερο σας και θα διατηρήσει την κίνηση του εντέρου σας εύκολη και απαλή στην υφή. Αυτό είναι απαραίτητο για σωρούς σπίτι διορθωτικά μέτρα, όπως το πέρασμα των σκληρών εντέρων μπορεί πραγματικά να είναι μια πάθηση που επλήγησαν. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος για τον οποίο η αιμορραγία συχνά επιμένει στο δοχείο αν έχετε σωρούς. Συμπεριλάβετε πολλές ίνες στη διατροφή σας για να κρατήσετε τα σκληρά έντερα μακριά από τους διογκωμένους αδένες σας.

20. Επεξεργασία ελαιολάδου για πασσάλους:

Ελιά Oil

Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο ελαιόλαδο είναι απολύτως απαραίτητα για τις διευρυμένες διογκωμένες αιμορροΐδες που τώρα σίγουρα θα μειώσουν το μέγεθος τους παρέχοντας έτσι ανακούφιση. Το ελαιόλαδο είναι επίσης ένα προϊόν κατά της φλεγμονής που βοηθά στη μείωση της διόγκωσης. Το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καλό λιπαντικό.

21. Σόδα ψησίματος:

Ψήσιμο soda

Η σόδα ψησίματος μπορεί επίσης να είναι μια καλή θεραπεία κατά της φλεγμονής για να θεραπεύσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει συνήθως ένας ασθενής. Η σόδα ψησίματος μπορεί να φροντίσει όχι μόνο τη φλεγμονή αλλά και την περιττή οίδημα, φαγούρα και ερυθρότητα. Διατηρώντας το pH επίπεδο του δέρματός σας και αποτρέποντας τη συγκέντρωση σωματικών υγρών, η μαγειρική σόδα σε ένα αραιωμένο διάλυμα μπορεί να βυθιστεί στο βαμβάκι και να εφαρμοστεί απαλά στην πληγείσα περιοχή. Η σόδα ψησίματος λαμβάνει επίσης μέρος στη μείωση του μεγέθους και της διόγκωσης των διευρυμένων αδένων. Προσθέστε δύο κουταλιές μαγειρικής σόδα ή μισή κουταλιά άλατος Epsom μαζί με ένα ποτήρι νερό με νερό και τώρα χρησιμοποιήστε αυτή τη λύση για την αρωγή σας.

22. Πικρό κολοκύνθη βοηθά να θεραπεύσει πασσάλους:

Πικρός Gourd

Αρχική διορθωτικά μέτρα για πασσάλους περιλαμβάνουν επίσης πικρή κολοκύνθη στο μείγμα. Παρόλο που δεν είναι το πιο κατάλληλο από τα ποτά, η πικρή κολοκύθα μπορεί να γίνει μια πάστα που μπορεί να καταναλωθεί για να διατηρήσει τη φλεγμονή και το πρήξιμο στον κόλπο, ειδικά για τις εσωτερικές αιμορροΐδες. Είναι επίσης γνωστό για τη φαρμακευτική του αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εφαρμογέας. Συχνά μπορείτε να περικόψετε και να φτιάξετε τη φλούδα της πικρής κολοκύνθης και να την χρησιμοποιήσετε ως πλάκα στην κεντρική ουρανίσκο.

23. Pysllium Powder:

Pysllium Powder

Η σκόνη Psyllium είναι μια άλλη πλούσια πηγή ίνας που σας επιτρέπει να έχετε ένα σαφές πεπτικό σύστημα. Αυτά στην κονιοποιημένη μορφή μπορούν να επωφεληθούν από τα κοντινά καταστήματα φαρμάκων όπου κατά την ανάμειξη με το νερό πρήζεται γεμίζοντας το στομάχι σας. Ταυτόχρονα προσθέτει χύμα στα έντερα ενώ βεβαιώνεται ότι τα τρόφιμά σας είναι καλά αφομοιωμένα. Πάντα να τελειώνετε τη νύχτα με ένα ποτήρι και ένα τραπέζι γεμάτο σπόρους psyllium και αφήστε το μπάνιο του επόμενου πρωινού να είναι άνετο.

24. Σκουπίστε τη βιταμίνη Ε:

Βιταμίνη E

Όταν πρόκειται για σωρούς, συνιστάται πάντοτε να κρατάτε την περιοχή καθαρή και ξηρή, έξω από τον βλεννογόνο του σώματος. Για αυτόν τον σωστό καθαρισμό, είναι προτιμότερο με μαλακό σατέν σατέν. Αλλά το μειονέκτημα για τον καθαρισμό είναι η έλλειψη λιπαντικού που προκαλεί υπερβολική τριβή, πιθανόν να έχει ως αποτέλεσμα πιο οίδημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαντηλάκια με βιταμίνη Ε σε αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει στον καθαρισμό, ενώ καταπραΰνει τους διευρυμένους αδένες και χαλαρώνει τους.

25. Κρεμμύδια:

Κρεμμύδι

Το κρεμμύδι στη χυμώδη του μορφή θεωρείται επίσης ως καλό προϊόν αντιμετώπισης της φλεγμονής. Αυτή τη φορά λαμβάνετε χυμό κρεμμυδιού αντί να το εφαρμόζετε. κρεμμύδι με τη φυσική του γεύση είναι γνωστό ότι εργάζεται στις αιμορροΐδες από το εσωτερικό. Εκτός από τη μείωση του πρηξίματος, μειώνει επίσης την ερυθρότητα. Το ποτό με ένα τσίμπημα λεμονιού και το μέλι που αναμιγνύεται με νερό μπορεί να κάνει την πράξη. Διαφορετικά, μπορεί κανείς να κάνει μια πάστα από το χυμό κρεμμυδιών, το μουστάρδα και το κουρκούμη, όλα τα εξαιρετικά προϊόντα μείωσης φουσκώματος.

Οι αιμορροΐδες είναι παρούσες στη μικροσκοπική τους μορφή σε κάθε ανθρώπινο ον και δεν είναι μέχρι να διευρυνθούν να αντιμετωπίσουμε πραγματικά ένα πρόβλημα με αυτό. οι μεγεθυσμένοι αδένες τώρα κόκκινο και πρήζονται προκαλώντας έτσι πρόβλημα όχι μόνο στις κινήσεις αλλά και γενικά καθώς ο πόνος γυρίσματος δεν σας αφήνει ποτέ να κοιμηθείτε σωστά. Η αιμορραγία είναι ένα ακόμη κοινό πρόβλημα και όλα αυτά μπορούν πλέον να ελεγχθούν από τις ανέσεις του σπιτιού σας.

Leave A Comment

4 + 3 =