Top 20 σχέδια τατουάζ ποδιών με εικόνες Στυλ στη ζωή

Από τα μερικά από τα πιο κοινά σημεία για ένα τατουάζ, το πόδι είναι ένα από τα πιο opted για το μέρος. Είτε μια πρώτη προσπάθεια για ένα νέο μελάνι ή απλά μια απεικόνιση της αγάπης για κάποιον ή κάτι τέτοιο, το πόδι σας είναι ένα καλό μέρος για να επιλέξετε ένα τατουάζ. Συνήθως ένα σχέδιο τατουάζ πόδι εκπέμπει ένα πολύ θηλυκό vibe και ως εκ τούτου θεωρείται ως ένα τατουάζ θέση ένα κορίτσι θα επιλέξει. Όχι πολύ πέρα ​​από τη δύναμη και ακόμα ορατά, τα τατουάζ ποδιών είναι καλύτερα χωρίς καμία επιπλοκή.

τατουάζ με τατουάζ-σχέδια-με-εικόνες

Συνήθως για ένα κορίτσι, το σχεδιασμό τατουάζ ποδιών είναι με τη μορφή ενός αμπέλου με λουλούδια, αστέρια, λέξεις, ονόματα και τέτοια. Ωστόσο, αυτό δεν απαρτίζεται απαραιτήτως από παιδιά από την τάση τατουάζ ποδιών. Συχνά πολλές φορές, οι άντρες επιλέγουν φυλετικές ή αζτέκικες τέχνες, ίσως ένα τατουάζ μιας μπάλας ποδοσφαίρου για να απεικονίσουν την αγάπη τους και τέτοια. Δίνεται παρακάτω είναι μια λίστα με τα σχέδια τατουάζ που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να πάρετε ένα σύνθημα από την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να επιλέξετε ένα τατουάζ πόδι.

Τα καλύτερα τατουάζ ποδιών με τις σημασίες και τις εικόνες:

Απορριμμένες συλλογές μοναδικών σχεδίων τατουάζ ποδιών για άντρες και γυναίκες, μαζί με εικόνες και έννοιες που θα κάνουν τα πόδια σας τον συλλέκτη προσοχής ανάμεσα στο πλήθος. Χαρούμενο μελάνι !

1. Τα όμορφα αμπέλια με τα πόδια:

ο beautiful vines Tattoo

Το πρώτο τατουάζ ποδιών αποτελείται από το πιο συνηθισμένο σχέδιο τατουάζ που επιλέχθηκε, ειδικά από το θηλυκό τμήμα για την κοινωνία. Ακόμα κι αν τα αμπέλια και τα λουλουδάκια μπορούν να χειριστούν σε ένα αρρενωπό τρόπο, αν επιθυμείτε, αυτές οι τέχνες τατουάζ είναι ιδιαίτερα πειραματικές μελάνι που προσθέτει έναν υπαινιγμό της ζωής στο πόδι σας.

2. Τατουάζ πικραλίδα με τα πόδια:

Διακοπή away Tattoo

Ένα από τα κλασικά σχέδια που έκανε τους γύρους του καλά ήταν το κοπάδι πουλιών που σπάζουν μακριά από ένα φτερό και τέτοια. Αυτή είναι ακριβώς η ίδια ιδέα, αλλά με έναν πολύ συμπαγή τρόπο για να καλύψει την κορυφή του δακτύλου σας όπου αυτό το λουλούδι ιτιάς ή φτερό φαίνεται να σπάσει σε τρεις σιλουέτες πουλιών.

3. Απλά φως τατουάζ με τα πόδια:

Απλά light Tattoo

Για μια ελαφριά ιδέα ή ένα πρώτο τατουάζ χρονοδιακόπτη, ένα φτερό ή ένα φτερό παγωνιού ως τέτοια είναι μια καλή ιδέα που απεικονίζει την ομορφιά, την ελαφριά καρδιά, τη χάρη και την ευχαρίστηση πάνω απ 'όλα. Αυτός είναι ο λόγος που τα φτερά κάνουν μια καλή επιλογή για τα τατουάζ ποδιών, απλά αλλά κομψά.

4. Κλασσικά Σχέδια Τατουάζ Break Feather:

Κλασσικός break Tattoo

Εδώ είναι ένα άλλο κλασικό διάλειμμα τέχνη τατουάζ αυτή τη φορά ένα σωστό σχεδιαστεί και σκιασμένο φτερό που διαχέονται από το μέτωπο για να σχηματίσουν μαζί ως μικρά σιλουέτες πουλιών, το φτερό κρέμεται από ένα μελάνι που κρέμεται γύρω από τους αστραγάλους σας. Πρόκειται για μια πολύ πιο καθορισμένη δομή από την προηγούμενη. Μπορείτε να γράψετε μερικές λέξεις μαζί με αυτό.

5. Starry Path Foot Tattoo:

Εναστρος path Tattoo

Τα αστέρια αποτελούν ακόμα ένα πιο κοινό σχέδιο τέχνης τατουάζ. Τα αστέρια μπορούν να είναι μεγάλα μικρά, λαμπερά και σκιασμένα ή θαμπό και γερά. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ένας καλός τρόπος για να απεικονίσετε ζωντάνια και ζωντάνια στη ζωή σας. Σε αυτό το τατουάζ ποδιών, μπορούμε να δούμε έναν αστερισμό από όμορφα αστέρια, εκθαμβωτικά και λαμπερά στο πόδι της.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ δάχτυλων

6. Μονοπάτια πεταλούδων:

πεταλούδα-πόδι-τατουάζ

Για να αναδείξετε τη γυναικεία πλευρά σας, το τέλειο τατουάζ για να γοητεύσετε τη θηλυκότητά σας θα ήταν μια σειρά από πεταλούδες και τα μονοπάτια τους. Οι πεταλούδες δεν είναι μόνο μια θηλυκή όψη. Αυτό θα σήμαινε ζωντάνια στη ζωή, μια χορτασμένη με χρώμα χρώμα που θα μας κρατούσε γειωμένους αλλά ας πετάξουμε. Αυτό είναι ένα από τα απλά σχέδια τατουάζ πόδι με γραμμή πεταλούδες. Εάν θέλετε περισσότερη δημιουργικότητα σε αυτό το τατουάζ, μπορείτε να προσθέσετε τα αρχικά σας σε αυτό το σχέδιο.

7. Τατουάζ ποδιών σκελετού:

ΕΝΑ much darker side Tattoo

Ένας διασκεδαστικός περίεργος τρόπος να ανασηκωθεί ο ανάπηρος σε σας, εδώ είναι ένα τατουάζ εντελώς διαφορετικό από τις πεταλούδες και τα αστέρια. Αυτή τη φορά είναι ένας σκελετός μωρών με δύο κέρατα στο κεφάλι του, ξαπλωμένος πίσω στα πόδια σας εκτοξεύοντας ένα χαριτωμένο αλλά επικίνδυνο vibe για το βλέμμα. Αντί του πλήρους τατουάζ με τα πόδια μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε ένα απλό κεφάλι σκελετού αν θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες για τατουάζ με πλήρες μανίκι

8. Απλά σχέδια σταυροειδών τατουάζ ποδιών:

Κομπολόι art Tattoo

Αντί να φοράτε πραγματικά ένα κομπολόι, γιατί να μην επιλέγετε μια σωστή μελάνι που να δείχνει ένα κομπολόι που κρέμεται από τον αστράγαλο σας, μέχρι το ύψος των ποδιών σας. Το κομπολόι φαίνεται ζωντανό και όμορφο με τις κόκκινες χάντρες και τα λεπτές 3D εφέ ενώ η τέχνη καταλήγει σε έναν όμορφα λεπτομερή σταυρό. Μπορείτε να τατουάζετε τα ονόματα του Ιησού μαζί με το σύμβολο σταυρό για να προσελκύσετε περισσότερο.

9. Tribal Foot Tattoo Σχεδιασμός:

Φυλής at its best Tattoo

Ακόμη μια άλλη κοινή τέχνη τατουάζ πόδι μπορεί να αναφερθεί ως tribal τέχνες, οι οποίες δεν είναι παρά ένα εκτεταμένο συνδεδεμένο μοτίβο που φαίνεται απλά όμορφο με μαύρο σκίτσο μελάνι. Εδώ, αυτό εμφανίζεται σε μια μικρή ποσότητα, αλλά συνήθως μπορεί να είναι αρκετά εκτεταμένη.

10. Τατουάζ ποδιών πεταλούδας χαριτωμένο:

top-9-πόδι-τατουάζ-σχέδια10

Η τυπική σημασία των πεταλούδων είναι η νέα γέννηση. Αυτά είναι τα μικρά και ευαίσθητα σχέδια τατουάζ που αναζητούν τα πόδια, τα οποία στέκονται καλά στα πόδια σας. Οι πεταλούδες και οι λιβελάνες έχουν μιλήσει αξιόπιστα με κυρίες σχετικά με τη μελάνη. Αυτό φαίνεται εξαιρετικό που αποδίδεται στην αβίαστα του και το σκιασμένο μπλε ρίχνοντας ένα συστατικό της έκκλησης. Μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο άλλο περίγραμμα ή σκίαση εάν είναι απαραίτητο.

11. Εμπνευσμένα αποσπάσματα Τατουάζ σχεδιασμού ποδιών:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ11

Το πόδι είναι ένα μακρύ, πραγματικά επίπεδο αεροπλάνο που μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά το περιεχόμενο. Μια λέξη tat μπορεί να εκτείνεται από τα δάχτυλα στο κάτω πόδι με ή χωρίς διαφορετικά περιγράμματα για να το τονίσει. Λάβετε υπόψη σας να υποδείξετε τη λέξη ή τα γράμματα που βασίζονται σε ποιο πόδι και ποια πλευρά του ποδιού κάνετε μελάνι. Για παράδειγμα, ένα τατουάζ στο δεξί πόδι πρέπει να μετακινηθεί από τα δάχτυλα στα κάτω πόδια, αλλά στο εξωτερικό του δεξιού ποδιού, θα πρέπει να μετακινηθεί από το κάτω πόδι προς τα δάκτυλα.

12. Σχέδιο χαριτωμένο καρδιά τατουάζ με τα πόδια:

top-9-πόδι-τατουάζ-designs12

Ένα άλλο μικρό αλλά χαριτωμένο σχέδιο ποδιών είναι αυτό της καρδιάς που τοποθετείται σε κάποια γωνία των ποδιών. Κατά κύριο λόγο οι μπαλαρίνα συμπληρώνουν τέτοιους τύπους εκτυπώσεων. Οι δύσκολες μορφές καρδιάς ή εκείνοι που θέλουν να φαίνονται πιο σαγηνευτικές με τα ψηλά τακούνια τους, μπορούν να επιλέξουν αυτή την πολύ προτιμώμενη. Οι καρδιές είναι τατουάζ που μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια στα πόδια. Θα πρέπει να είναι δυνατή σε διάταξη ή ισχυρή σκίαση και μπορεί ακόμη και να ενσωματώσει σημεία ενδιαφέροντος όπως πρότυπα ή φτερά. Μια καρδιά tat είναι κατά προτίμηση τοποθετείται άνετη κορυφή του ποδιού, με το σημείο που αντιμετωπίζει προς τα κάτω προς το δάχτυλο του ποδιού.

13. Υπόμνημα τατουάζ ποδιών Lotus:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ13

Το αξιολάτρευτο floral σχέδιο τατουάζ είναι σίγουρα ένα standout μεταξύ όλων των σχεδίων τατουάζ ποδιών. Εκτός από το γεγονός ότι είναι υπέροχο το αρωματικό άνθος μπορεί επίσης να εκφράσει τα συναισθήματα της καρδιάς με διάφορους τρόπους. Κυρίαρχη από τη δεκαετία του 1930, αυτό το είδος δερματοστιξιών ποδιών είναι μοντέρνο μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Τα υπέροχα τατουάζ πόδι Lotus για τις γυναίκες είναι από τα πιο εμφανή τατουάζ άνθος για αυτό που συμβολίζουν, καθώς και για τον τρόπο ζωής με τον οποίο είναι δεμένα. Ο λωτός μιλάει για πληροφορίες, κατανόηση, οικοδόμηση και ζωή.

14. Lovable Rose Tattoo Σχεδιασμός στα πόδια:

top-9-πόδι-τατουάζ σχέδια14

Το τατουάζ αυξήθηκε είναι ένα άλλο τατουάζ κύριο άνθος. Ενώ είναι λιγότερο τακτική στην τέχνη τατουάζ ανατολής, το τριαντάφυλλο σχεδιασμό τατουάζ πόδια είναι ένα βασικό της συμβατικής αμερικανικής τατουάζ κοινωνία. Το ροζ τατουάζ θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ως αγάπη ή μεγαλοπρέπεια λόγω των ίδιων αυτών ιδιοτήτων που συνδέονται με την ίδια την άνθηση. Όσο και αν είναι, το τριαντάφυλλο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία και μακρά ιστορία στην δεξιοτεχνία δερματοστιξιών. Το τριαντάφυλλο είναι επίσης αποδεκτό να σημαίνει εξισορρόπηση, συμβολίζει μια ατρόμητη αγάπη, εμπιστοσύνη και φρέσκα ξεκινήματα. Η συμπερίληψη του στελέχους με τα γαϊδούρια μπορεί να δώσει μια πρόσθετη, διαφοροποιητική σημασία, για παράδειγμα, εμπόδιο, ατυχία και ευσπλαχνία.

15. Τατουάζ ποδιών αστρονομίας:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ15

Ο χώρος είναι ένα μαγικό σημείο που γεμίζει το μυαλό μας με θαύματα και όνειρα, κίνητρα και εμπιστοσύνη. Το στενό πλανητικό σύστημα και τα σύμπαντα του παρελθόντος έχουν μεγάλη σημασία για τα άτομα, και στη συνέχεια γιατί ένας τόσο μεγάλος αριθμός ατόμων παίρνει αστρονομικά τατουάζ. Τα τατουάζ κοσμολογίας έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, τα φύλα και τα είδη ταυτότητας, όμως το ένα πράγμα που όλοι έχουν με τον ίδιο τρόπο είναι το σεβασμό για το διάστημα και το μεγαλύτερο μέρος των μυστηρίων που διασκεδάζουν. Το θέμα της επιστήμης του διαστήματος μπορεί να είναι ένα σημαντικό ενδιαφέρον εάν ζευγάρια απόψεις μεταφέρονται στο προσκήνιο, τα πόδια να είναι ακριβή με τατουάζ. Ενώ το ένα πόδι δείχνει το σύμπαν μας με τον ήλιο και τους πλανήτες, το άλλο είναι μια συναρπαστική ερμηνεία των περιοχών ουμπρά και πενών.

16. Χαριτωμένα Σχέδια Τατουάζ Deer On Foot:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ16

Ως ζώα εξαιρετικής αδυναμίας και μεγαλοπρέπειας, τα ελάφια ζωντανεύουν συνεχώς τους τατουάζ τεχνίτες για να κάνουν πιο ενημερωμένα και όλα τα πιο ελκυστικά σχέδια, τα οποία έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα που συνδέεται με αυτά. Εκτός από τους τεχνίτες τατουάζ, οι εταίροι τατουάζ δίνουν επίσης τη συμβολή τους για να κάνουν μερικά εκπληκτικά παραδείγματα με τα ελάφια στη μεσαία σκηνή. Τα ελάφια και οι τάρανδοι έχουν κομψά ζώα που μας κάνουν να γοητεύσουμε με την εύθραυστη ομορφιά τους. Ένα τατουάζ θηλυκό πόδι είναι αποδεικνύει την αρετή, τη δύναμη και το επίτευγμα όμως όχι μέσω ισχυρών δηλώσεων.

17. Fiery Dragon τατουάζ στυλ με τα πόδια:

top-9-πόδι-τατουάζ-designs17

Ο Δράκος είναι ένα πλάσμα του νερού και είναι ο απόλυτος συμβολισμός του εσωτερικού υποσυνείδητου μυαλού που φτάνει στην αιχμή του διαλογισμού και είναι επίσης μια εικόνα του Masculinity, Strength, Power και των πρωταρχικών δυνάμεων της Φύσης και του σύμπαντος. Η αβεβαιότητα και οι εμπλοκές στη ζωή συνήθως αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής, ωστόσο για τα άτομα που φαίνονται να σταθεροποιούνται από τέτοιες οπτικές γωνίες, πιάστε τις ιδέες της τέχνης για τα τατουάζ του δράκου. Γενικά δερματοστιξίες δράκος εμφανίζεται σε μια μονότονη απόχρωση, αλλά προσθέτοντας ζωντανά χρώματα για να δοξάσει το τατουάζ, καθώς επισημαίνει τα πόδια σε χίλιες πτυχώσεις.

18. Σχεδιασμός τατουάζ ποδιών Arrow:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ18

Το υπέροχο σχέδιο τατουάζ πόδι βέλος είναι ένα standout μεταξύ των πιο διάσημων περιγραμμάτων στην δεξιοτεχνία τατουάζ. Είναι επιπλέον το πιο ευνοημένο περίγραμμα για τους οπαδούς του τατουάζ μετά από αρκετό καιρό. Αυτά τα περιγράμματα τατουάζ είναι εξαιρετικά απλή, η οποία είναι η μεγαλύτερη εκτός από το σκοπό αυτών των σχεδίων. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό το τατουάζ είναι μια αξιοπρεπή απόφαση για τους αρχάριους επίσης. Περιγράφοντας αυτά τα είδη είναι φιλικά προς το πορτοφόλι και δεν καίει καθόλου το πορτοφόλι σας. Το μαρτύριο και ο χρόνος που απαιτείται για να περιγράψει αυτά τα τατουάζ είναι επιπλέον λιγότερο. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα τατουάζ είναι εξαιρετικά βασικά, δεν σημαίνει ότι αυτά δεν είναι ελκυστικά. Τα τατουάζ βέλους στα πόδια είναι βαθιά δελεαστικά.

19. Τατουάζ Pet Pew:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ19

Η λατρεία για κυνόδοντες ή κάποιο άλλο πλάσμα, ως επί το πλείστον τα κατοικίδια ζώα ωθούν πολλούς να αποφασίσουν για αυτό το καλαίσθητα ικανοποιητικό τατουάζ. Παγίδες εκτύπωση κυνόδοντες είναι σε μεγάλο βαθμό σε αναγνώριση των ληγμένων ή ουσιαστικά ο δεσμός που ο δικαιούχος προσφέρει με αυτό. Μια πλευρά το αίτημα αξιολάτρευτο, η αφοσίωση προς τα κατοικίδια ζώα αλιεύονται κατάλληλα από αυτό το τατουάζ. Στη συνέχεια τα άτομα φορούν αυτά τα τατουάζ, όπως τα τατουάζ πόδι κυνικός ή τατουάζ πόδι γάτα για να θυμηθούν το κατοικίδιο ζώο τους ή να επιδείξουν κάποια λατρεία προς αυτήν. Μπορείτε να πληρώσετε ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο σας κουτάβι με αυτό το είδος χαριτωμένο τατουάζ τατουάζ εκτύπωσης αυτού του κατοικίδιου ζώου στο πόδι σας.

20. Το τατουάζ της Σεληνιακής Τακούντας:

top-9-πόδι-σχέδια τατουάζ20

Η εξωτική φύση, ομαλότητα και άψογη φεγγάρι ως θεϊκό σώμα το καθιστά όμοιο με μια δομή που μοιάζει με κυρία. Αυτό το τατουάζ ενός δέντρου που περιμένει ένα θηλυκό πρόσωπο είναι αισθητικό, αλλά έχει κάποιες απελπισίες που είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια. Εκείνη τη νύχτα έχει μεγάλη πνευματιστική έκκληση χαρακτηρίζεται καλύτερα από αυτή την δεξιοτεχνία δερματοστιξιών.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ βραχιόλι στον καρπό

Δεδομένου ότι φαίνεται πλούσιο και κομψό με τα σχέδια τατουάζ πόδι, ως εκ τούτου το πόδι μπορεί να είναι ένα τέλειο σημείο για να πάρει ένα τατουάζ. Παρ 'όλα αυτά, δεν πρέπει να διευθετήσετε την επιλογή σας χωρίς να παρακολουθήσετε τα πιθανά μειονεκτήματα και τον κίνδυνο που συνδέεται με αυτή την κατάσταση.

Leave A Comment

31 − = 24