Top 15 Spectacular Assam Μεταξωτά Sarees με εικόνες

Γυναίκες που γνωρίζουν τις sarees και τα διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούν το make τους, όπως το βαμβάκι, το μετάξι, το δίχτυ, κλπ. Θα γνωρίζουν προφανώς για το μετάξι Assam. Το μετάξι Assam είναι μία από τις πιο διάσημες και εύκολα αναγνωρίσιμες ποικιλίες μεταξιού και μπορεί εύκολα να προσδιοριστεί από τη λεπτή και απόλυτα καθαρή της ποιότητα και τη λάμψη που παρέχει στα sarees.

Assam Silk Sarees με εικόνες:

Αν γνωρίζετε το μετάξι Assam, τότε σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικές καλές ασημένιες μεταξωτές sarees που θα βρείτε κατάλληλες για εσάς. Η λίστα των κορυφαίων 15 sarses μεταξιού Assam έχει ως εξής.

1. Το Muga Color Assam Silk Saree:

Assam silk sarees

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα εμφάνιση ασημί μεταξωτά sarees όλων των εποχών και φαίνεται τόσο ξεχωριστή λόγω του χρώματος κυρίως. Αθλητισμός ένα πραγματικά ελκυστικό μοτίβο στο παλέτα τμήμα και ο σχεδιασμός που γίνεται σε αυτό δεν είναι τόσο φανταχτερό και γι 'αυτό μπορεί να αθλούνται από νεαρές καθώς και ώριμες και ηλικιωμένες γυναίκες. Το καλλιτεχνικό μοτίβο είναι αρκετά νηφάλιο και αντί να είναι τόσο απλό, έχει την ικανότητα να εντυπωσιάσει το μαζικό κοινό. Το διάστικτο πράσινο σχέδιο που γίνεται σε αυτό είναι αρκετά δελεαστικό και σίγουρα θα το λατρέψετε.

2. Ο σχεδιαστής Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 2

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα saree σχεδιαστή, το οποίο έχει γίνει με τη χρήση μιας από τις καλύτερες ποικιλίες μετάξι έξω εκεί, που είναι το μετάξι Assam. Το χρώμα είναι πραγματικά ελκυστικό και τα μικρά και περίπλοκα σχέδια που γίνονται σε αυτό είναι πολύ δελεαστικά και θα αγαπήσετε τον τρόπο με τον οποίο τα σύνορα σχεδιάζονται σε αυτό το saree. Το saree θα είναι κατάλληλο για φορέματα σε εορταστικές εκδηλώσεις και οι άνθρωποι θα θαυμάσουν κυριολεκτικά και θα σας εκτιμήσουν ότι προσφέρετε μια τέτοια ωραία επίδειξη μετάξι που κανείς δεν φτάνει στην καθημερινότητα. Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός για αυτό το saree είναι ότι είναι ένα saree χειρός.

3. Το σκοτάδι Aqua Blue Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 3

Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες ποικιλίες sarees μεταξιού μετάξι Assam εκεί έξω που έρχεται με ένα τόσο άνετο χρώμα. Τα οριζόντια σχέδια που γίνονται στο τμήμα palle του saree χρησιμοποιώντας περισσότερα από ένα χρώματα είναι αρκετά εντυπωσιακά και είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά αυτών των sraees. Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τον πραγματικό σχεδιασμό αυτής της saree, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει πραγματικά πολλά για αυτό το saree. Με απλή απεικόνιση λαμπρού υλικού, μπορεί εύκολα να κερδίσει καρδιές.

4. Το Trendy Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 4

Εδώ έχουμε ακόμα ένα δελεαστικό saree μετάξι. Αυτό είναι ένα από αυτά τα sarees που μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κανένα δισταγμό και μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν οπουδήποτε. Το ασπρόμαυρο μοτίβο είναι πιο ωραίο με ένα μπλε μοτίβο ευθείας γραμμής μαζί με μια μικρή εφαρμογή του χρυσού χρώματος. Το πλάτος του χρυσού μοτίβου είναι επίσης πολύ μικρότερο και το ένα θα είναι αθλητικό αυτό το σχέδιο απαλά και όμορφο. Είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και πιο μοντέρνα σχέδια saree μεταξιού μετάξι εκεί έξω και θα δημιουργήσει πρωτοσέλιδα.

5. Το εκλεπτυσμένο Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 5

Αυτό το saree είναι κάτι που θα σας κρατήσει ως προσωπικότητα μπροστά από όλες τις γυναίκες που είναι αθλητικές sarees επίσης. Θα φανεί όπως η πιο όμορφη γυναίκα, ανεξάρτητα από το που μεταφέρετε αυτό το saree.

6. Το εξωτικό νήμα Design Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 6

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα saree μετάξι assam που αθλητισμός ένα πραγματικά μοναδικό σχεδιασμό νήμα. Το μοτίβο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτών των saree είναι τόσο συναρπαστικό που οι άνθρωποι θα σας εκτιμήσουν ότι το έφεραν από το στήθος του θησαυρού ομορφιάς και το έβαζαν στην οθόνη.

7. Το φως μπεζ Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 7

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φορεθεί τυχαία και επίσης σε ειδικές εκδηλώσεις. Αυτό το saree έρχεται με ένα πολύ όμορφο σχέδιο που γίνεται σε όλο το σώμα και αυτό είναι ο πρωταρχικός γοητεία αυτού του σχεδίου. Θα φανεί σαν μια απόλυτη θεϊκή ομορφιά με αυτό το saree σε σας.

8. Το Handwoven Buff Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 8

Εδώ είναι κάτι που οι γυναίκες θα εκτιμήσουν. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα γυναικών που προτιμούν ειδικά τα χειροποίητα sarees και αυτή είναι σίγουρα κάτι που θα αγαπήσετε αν είστε μία από αυτές τις γυναίκες. Είναι κομψό, άνετο και ειλικρινά μπορεί να φορεθεί σε ειδικές περιπτώσεις.

9. Το μπεζ χειροποίητο χειροποίητο σαμάρι Assam Saree:

Assam Silk Sarees 9

Αυτό το saree handloom είναι ένα από τα ωραιότερα υλικά από μετάξι Assam εκεί έξω. Τα μικρά περίπλοκα σχέδια πορτοκαλί χρώματος στο μπροστινό μέρος του saree και τα περίπλοκα ευθείες γραμμές που γίνονται στο τμήμα pallu είναι επίσης κάτι που θα σας αρέσει.

10. Ο Σχεδιαστής Κόκκινο και Λευκό Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 10

Αν χρειάζεστε ένα saree μεταξιού μετάξι, τότε αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιαστικά υλικά όλων των εποχών. Το μοτίβο που χρησιμοποιείται για να γίνει αυτό είναι αρκετά όμορφο και μια γυναίκα σίγουρα θα είναι σε θέση να αθληθεί σε ειδικές εκδηλώσεις όπως γάμους.

Δείτε περισσότερα: Rajasthani Sarees

11. Το γυαλιστερό ασήμι Saree από μετάξι:

Assam Silk Sarees 11

Αυτό είναι ένα όμορφο assare saree που ταξινομεί ένα γυαλιστερό μοτίβο μαζί με πολλά άλλα ευαίσθητα σχέδια που γίνονται πάνω του. Εάν είστε πρόθυμοι να αθληθεί κάτι από το μπλε και εντελώς νέο, τότε αυτό θα είναι ένα αποτελεσματικό υλικό ένδυσης για να εμφανίσετε αυτό που είναι νέο στην ινδική μόδα.

12. Το τελευταίο Assam Silk Design Saree:

Assam Silk Sarees 12

Πρόκειται για ένα όμορφο saree μεταξιού assam που αθλίζει το πιο μοντέρνο μοτίβο αυτού του έτους μέχρι σήμερα για ένα παραδοσιακό μπεζ χρώμα saree.

Δείτε περισσότερα: Bengali Wedding Sarees

13. Το Saree Silk Silk Silk:

Assam Silk Sarees 13

Οι sarees assam είναι αρκετά βαριές και το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι αρκετά πυκνό. Αυτό το saree θα κάνει τους λάτρεις της Saree να ερωτευτούν με το περίπλοκο μοτίβο που γίνεται σχεδόν σε όλο το σώμα και έτσι θα θέλουν να το φέρουν σχεδόν οπουδήποτε πηγαίνουν.

14. Το Assam Silk Mekhla Saree:

Assam Silk Sarees 14

Αυτό είναι κάτι καινούργιο για τις sarees της Mekhla. Αυτό το saree έρχεται με ένα δελεαστικό σχέδιο που γίνεται στη μέση και το παλλό και το κάτω τμήμα του saree γίνεται με ένα γυαλιστερό βαθύ πράσινο χρώμα.

Δείτε περισσότερα: Sarees από βαμβάκι Orissa

15. Μπεζ χρώμα Assam Silk Saree:

Assam Silk Sarees 15

Εδώ είναι κάτι που είναι απόλυτα γοητευτικό και θα είναι απόλυτα κατάλληλο για όλα τα saree-αγαπάει έξω εκεί που είναι όπως ίσως όλες οι γυναίκες της Ινδίας.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια saree μεταξιού μετάξι που μπορείτε να επιλέξετε από χωρίς να δώσετε κάποια δεύτερη σκέψη. Η ιδέα είναι να δούμε το καλύτερο για την επόμενη λειτουργία που παρακολουθείτε και αυτό το μετάξι Assam θα το κάνει σίγουρα!

Leave A Comment

13 + = 18