Top 15 Επίσημοι Hairstyles για τους άντρες το 2018 | Στυλ στη ζωή

Τα τυπικά hairstyles για τους άνδρες δεν ξεθωριάζουν, επειδή οι περισσότεροι από τους άνδρες ακολουθούν αυτά τακτικά. Τα τυπικά χτενίσματα είναι τόσο όμορφα που μπορούν να κάνουν τους άνδρες πιο αξιοσέβαστο άτομο στην κοινωνία. Τα τυπικά είδη μαλλιών είναι καλύτερα με κοστούμια. Τυπική χτένισμα με γένια και κλασικά γυαλιά είναι πιο μοντέρνα.

επίσημος hairstyles for men

Τα πιο δημοφιλή τυπικά hairstyles για τους άνδρες στην Ινδία:

Ελέγξτε αυτά τα φοβερά τυπικά hairstyles για άντρες μαζί με εικόνες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο πλήθος.

1. Το Hairstyle 'Slick Back':

Επίσημος hairstyles for men - Slick Back

Το Hairstyle "Slick Back" είναι ένα μεσοπρόθεσμο hairstyle των ανδρών στο οποίο τα μαλλιά σκουπίζονται πίσω έτσι ώστε να φαίνονται επίπεδα και να μειώνουν τον εμφανή όγκο των μαλλιών. Εξαιρετικά κοινό κατά τη διάρκεια της στροφής του 20ού αιώνα, το επίσημο χτένισμα "Slick Back" για τους άνδρες εξακολουθεί να είναι ένα πολύ δημοφιλές hairstyle μεταξύ των επιχειρηματιών. Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι μεσαίου μήκους μαλλιά που είναι είτε ευθεία είτε κυματιστή. Το Hairstyle "Slick Back" είναι μια εξαιρετική επιλογή που θέλετε να αθληθείτε με μια κλασική εμφάνιση, δείχνοντας μακριά τα μαλλιά σας μεσαίου μήκους έξω από το χώρο εργασίας σας, διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά σας τακτοποιημένα κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

2. Το Hairstyle 'Trimmed':

Επίσημος hairstyles for men - trimmed

Το κομμωμένο Hairstyle είναι ένα χτένισμα μικρού μήκους των ανδρών στο οποίο κόβονται τα μαλλιά και χωρίζονται στη μία πλευρά. Αυτό το κομμωμένο Hairstyle είναι ιδανικό για παρουσιάσεις σε εκτελεστικές συναντήσεις και πιθανότατα θα σας προσφέρει την πολυπόθητη προώθηση στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι σύντομη, ίσια μαλλιά. Αυτό το Hair Trim είναι ένα από τα απλούστερα, παίρνοντας λιγότερο χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, με την τακτοποιημένη εμφάνιση, μπορεί να κάνει θαύματα όταν πρόκειται να εντυπωσιάσει τους συμμαθητές σας.

3. Το "Shaggy" Look:

Επίσημος hairstyles for men - shaggy

Το "Shaggy" Look είναι ένα μεσοπρόθεσμο hairstyle των ανδρών στο οποίο τα μαλλιά καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του μέτωπου, σκοντάφτουν προς τα κάτω αλλά συνήθως καμπυλώνονται προς τη μία πλευρά. Αυτό το τυπικό hairstyle για τους άνδρες πηγαίνει εξαιρετικά καλά με μια μικρή χοντροκομμένη. Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι να έχουν μαλλιά μεσαίου μήκους, κατά προτίμηση κυματιστά. Τα μαλλιά είναι χτενισμένα κάτω από το μήκος του κεφαλιού σε όλες τις πλευρές, δίνοντάς του μια πιο απλή εμφάνιση. Αν είστε το είδος του ατόμου που είναι γνωστό για την αίσθηση του χιούμορ του, αυτό το χτένισμα είναι για σας! Αυτό το είδος των επίσημων hairstyles για άνδρες ταιριάζει ακριβώς για τα μαλλιά μεσαίου μήκους.

Δείτε περισσότερα: Κορεάτικα μαλλιά για άντρες

4. Το Spika Hairdo:

ο Spiky Hairdo

Το Spika Hairdo είναι ένα χτένισμα μικρού μήκους για άνδρες, το οποίο αθλητικά αιχμηρά κατά μήκος της κορυφής-μέση του κεφαλιού και κοντά μαλλιά κατά μήκος των πλευρών. Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι κοντό τρίχωμα. Αυτό το χτένισμα προτιμάται από τους νεότερους εργάτες που προτιμούν να κάνουν την δουλειά τους ενώ αναζητούν επίσημα και σύγχρονα την ίδια στιγμή. Αυτό είναι ένα από τα πιο τέλεια επίσημα hairstyles για τους άνδρες με στρογγυλό πρόσωπο.

5. Το Slick Side-Partited Hairstyle:

πέντε

Το Slick Side-parted επίσημο Hairstyle για τους άνδρες είναι πολύ παρόμοιο με το 'Slick Back', εκτός από το ότι απαιτεί τα μαλλιά να χωρίζονται και να χτενίζονται πίσω διαγώνια σε κάθε πλευρά του χωρίσματος των μαλλιών. Αυτό το χτένισμα λειτουργεί πολύ καλά στις συναντήσεις του διευθυντή, δίνοντας το κομμωτήριο "Trimmed" σε κάποιο ανταγωνισμό.

6. Το κομμωτήριο "Περίγραμμα Cut":

ο Peripheral Cut Hairstyle

Αυτό το όνομα του χτενίσματος προέρχεται από το είδος της κούρειας που απαιτείται για να αθληθεί με επιτυχία. Το τέχνασμα είναι να κόψετε τα μαλλιά σας κατά μήκος της περιφέρειας, αποφεύγοντας το μπροστινό μέρος με κάθε κόστος. Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι μεσαίου μήκους ίσια μαλλιά με μια «περιφερειακή κοπή». Η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με την εμφάνιση "Shaggy", εκτός από το ότι απαιτεί «κτυπήματα» στο μπροστινό μέρος, το οποίο μπορεί εύκολα να επιτευχθεί μεταβάλλοντας τη γωνία της χτένας εδώ και εκεί ενώ χτενίζετε. Το Hairstyle 'Peripheral Cut' είναι δημοφιλές μεταξύ πολλών διασημοτήτων , και είναι ιδανικό για όλα τα μέρη.

7. Το "Φανταστικό" Hairstyle:

ο Fantastic Hairstyle

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευνοϊκά και πιο επίσημα hairstyles για τους άνδρες με μακριά μαλλιά. Κανείς δεν ξέρει από πού προέρχεται το όνομα, αλλά αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα «φανταστικό»! Η απαίτηση για αυτό το χτένισμα είναι λίγο μεγαλύτερη από τα μεσαίου μεγέθους μαλλιά. Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένα και gelled. Αυτή η εμφάνιση γίνεται με τη χρήση των χεριών για να σχηματίσουν μια ενιαία συνεχή ακίδα κατά μήκος της μέσης του κεφαλιού και χτένισμα μπροστά για να πέσει λίγο πάνω από το μέτωπο και στη μία πλευρά. Οι πλευρές μπορούν να χτενιστούν ή να χτενιστούν στο μισό, επιτρέποντάς τους να καμφθούν στο τέλος. Εάν θέλετε να δείτε το "Φανταστικό" σε μια επίσημη συγκέντρωση, αυτή η ματιά είναι για σας!

8. Το "Undercut":

Επίσημος hairstyles for men - Undercut

Το "Undercut" είναι ένα χτένισμα μικρού μήκους για άνδρες, εμπνευσμένο από τις περικοπές του Στρατού των ΗΠΑ. Η απαίτηση για αυτό το hairstyle είναι κοντό τρίχωμα με τις πλευρές κομμένες εξαιρετικά σύντομες (ή ξυρισμένες). Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι ζελατινοποιημένα ή κρέμα (με κρέμα στιλπνότητας). Το μεσαίο τμήμα των μαλλιών πρέπει να χτενιστεί πίσω με μια συμβατική χτένα και στη συνέχεια το μπροστινό μέρος θα πρέπει να είναι ελαφρώς χνουδωτό μέχρι να ολοκληρωθεί το βλέμμα. Αυτό το τυπικό Hairstyle για τους άνδρες έχει πολλές παραλλαγές. Το "Undercut" είναι δημοφιλές στους καλλιτεχνικούς ανθρώπους, οι οποίοι συχνά αθλούνται προσωπικά, στυλιζαρισμένα υποκοριστικά.

Δείτε περισσότερα: Emo hairstyles για παιδιά

9. Το «Short Pompadour»:

ο Short Pompadour

Το Short Pompadour είναι ένα κοντό χνουδωτό κομμωτήριο ελαφρώς παρόμοιο με το 'Slick Back' αλλά εδώ, μόνο το μεσαίο μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι κυρτωμένο και ελαφρώς χνουδωτό. Οι πλευρές είναι χτενισμένες πίσω και κηλίδες και η πλάτη είναι κτενισμένη μέχρι τον αυχένα του λαιμού. Αυτό το hairstyle είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ πολλών διασημοτήτων, και οι παραλλαγές μπορούν να δουν ακόμα και σήμερα.

10. Ορθό και χοντρό τυπικό χτένισμα:

Επίσημος Hairstyles for Men 10

Αυτό είναι κάτι που είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που αγαπούν να αγωνιστούν στην επίσημη εμφάνιση. Αν έχετε παχιά μαλλιά ποιότητας τότε αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει ένα φοβερό επίσημο hairstyle ειδικά προορίζεται για τα παχιά μαλλιά. Η ευθεία και παχιά μαλλιά αυτού του άνδρα είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει κάθε γυναίκα εκεί έξω αμέσως. Θα κάνει έναν άντρα να φαίνεται πολύ σέξι και έξυπνο. Εάν ψάχνετε κάτι στον τομέα των συμβουλών ομορφιάς για τα μαλλιά για τη βελτίωση της εικόνας σας, τότε αυτό το κάτι που θα είναι απόλυτα κατάλληλο για σας. Έρχεται με όμορφα ξανθά ίσια αιχμές που είναι κυματιστές και κυρτωμένες λόγω της παχιάς ποιότητας. Παρόλο που φαίνεται ακατάστατο, είναι πολύ εντυπωσιακό.

11. Τα σύντομα τυπικά στυλ μαλλιών για τα γενειοφόρα πρόσωπα:

Επίσημος Hairstyles for Men 11

Εάν θέλετε να κρατήσετε τη γενειάδα σας, τότε αυτό είναι κάτι που θα είναι εντάξει για σας. Εδώ είναι ένα χτένισμα που όλοι οι άντρες θα αγαπήσουν και θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στις γυναίκες. Είναι η τελευταία πλευρά βραχυπρόθεσμα και μακρύ κορυφαίο είδος χτενίσματος. Υπάρχουν πολλά παρόμοια εκεί έξω, αλλά αυτό λειτουργεί σαν πρωτοπόρος. Εάν ασχολείστε με την αριστοκρατική παλτό ή την εμφάνιση του ρωσικού πολέμαρχου με το παλτό ή τα μακριά μπουφάν, τότε αυτό το τυπικό χτένισμα για τους άνδρες θα είναι κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνισή σας και θα είναι αποτελεσματικό στο παιχνίδι σας.

12. Ο ιδανικός τύπος Prom Prom:

Επίσημος Hairstyles for Men 12

Θυμάστε τον τρόπο με τον οποίο στυλίσατε τα μαλλιά σας για να χτυπήσετε τη νύχτα του χορού; Λοιπόν, θα πρέπει να το επαναφέρετε. Εάν δεν μπορείτε, τότε αυτό μπορεί να υποκαταστήσει την εμφάνιση και να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο ελκυστικός. Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα αναζητούν και πιο επίσημες hairstyles για τους άνδρες που πρέπει να περάσουν περισσότερο από το μισό της ημέρας σε ένα επίσημο περιβάλλον. Το μοτίβο που έχει αυτό το σπορ στο μπροστινό μέρος είναι εντελώς καταπληκτικό και μπορεί να κάνει τον άντρα να δείχνει πολύ θαυμασμό. Εάν ψάχνετε για ένα μεγάλο hairstyle αυτή τη σεζόν που θα σας κάνει να δείτε την ημερομηνία-ικανή αμέσως, τότε αυτό είναι ίσως το σωστό για εσάς. Πάνω από αυτό, αν έχετε ένα ήπιο πρόσωπο, τότε θα λειτουργήσει ακόμα καλύτερα για σας.

Δείτε περισσότερα: Cool Hairstyles για τους άνδρες

13. Τα Short Hair Navy Cut Hairstyles For Men:

Επίσημος Hairstyles for Men 13

Σύντομη τρίχα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απεικονίσετε το επαγγελματικό και επίσημο πρόσωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες που έχουν κοντά μαλλιά. Εάν έχετε μια τρίχα μεσαίου μήκους, τότε κόψτε τη με το χέρι για να ανασηκώσετε την εμφάνιση του Zac Efron. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα επίσημα hairstyles για τους άνδρες με κοντό μαλλιά που οι τρόποι να φαίνονται δελεαστικοί και αυτό το hairstyle είναι κάτι που θα κάνει αμέσως τις γυναίκες να πέσουν για σένα.

14. Το 2017 Brad Pitt Formal Hairstyle:

Επίσημος Hairstyles for Men 14

Θέλετε να πάρετε εκείνη την κηλίδα και ομαλή εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει όλους όσοι σας κοιτάζουν αμέσως αμέσως δοκιμάστε αυτό το βλέμμα έξω. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εντυπωσιάσετε όλους τους λάτρεις των στυλ μαλλιών εκεί έξω. Το μοτίβο που τα αθλήματα τρίχας με το χωρισμό της αποτελεσματικά είναι αρκετά όμορφο και είναι κάτι που όλοι θα προτιμούν να δουν σε έναν άνθρωπο σε ένα επίσημο περιβάλλον.

15. Το τυπικό κομμωτήριο με το χτένισμα:

Επίσημος Hairstyles for Men 15

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο, αυτό είναι ένα hairstyle για εκείνους τους άνδρες που είναι πρόθυμοι να δούμε το καλύτερό τους κάτω από όλες τις συνθήκες. Αν είστε πρόθυμοι να ασχοληθείτε με μια επίσημη ματιά μαζί με τα χνουδωτά σας, τότε αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες θα προσβλέπουν. Θα σας κάνει να μοιάζετε με έναν υπεύθυνο και να δώσετε αυτό το είδος της επιθυμητής εμφάνισης που θα είναι αρκετά εντυπωσιακό για να πάρετε όλη την προσοχή.

Την επόμενη φορά που θέλετε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας σε ένα πάρτι ή ψάχνετε για ένα όμορφο χτένισμα που συνοδεύει το σμόκιν σας για ένα επίσημο πάρτι, τότε μπορείτε να κάνετε έρευνα από.

Πηγή εικόνων: Απόθεμα κλείστρου, 10, 11, 12, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 1