Top 15 Alia Bhatt χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Alia Bhatt είναι ένας από τους ταλαντούχους νέους της Hindi Film Industry. Από το εντυπωσιακό ντεμπούτο της σε αυτή τη βιομηχανία, αναρριχάται στις σκάλες της επιτυχίας. Μαζί με αυτή την επιτυχία έρχεται μαζική φήμη που απαιτεί αυτή την νέα ομορφιά να εμφανίζει την καλύτερη φόρμα της κάθε φορά που είναι μπροστά από το φακό της κάμερας. Αν και πολλοί άνθρωποι είναι απλά μια άλλη ηθοποιός που καλύπτεται με προϊόντα ομορφιάς, η Αλιά είναι φυσικά όμορφη.

Οι περισσότεροι από τους κακούς δεν έχουν ιδέα για το τι μιλάνε. Αυτό το άρθρο θα προσφέρει στους καλεσμένους αυτούς τις σωστές γνώσεις σχετικά με τη φυσική ομορφιά της Αλιάς. Αφού κοιτάξουμε τα παρακάτω χωρίς μακιγιάζ φωτογραφίες της Alia, δεν θα το σκεφτούν πια σαν απλή πλαστική κούκλα.

Καλύτερες φωτογραφίες της Alia Bhatt χωρίς μακιγιάζ:

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες μακιγιάζ-ελεύθερες εικόνες της Alia bhatt που θα φυσήξει το μυαλό σας σίγουρα.

1. Μια σκηνή από τον αυτοκινητόδρομο:

Αλί Bhatt Without Makeup

Ο αυτοκινητόδρομος είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της Alia. Αυτό είναι ένα ακόμα από την ταινία όπου ο χαρακτήρας της την απαίτησε να είναι χωρίς μακιγιάζ σε όλη την ταινία. Είναι αρκετά αναγνωρίσιμη ακόμα κι αν φορούσε μηδέν μακιγιάζ.

2. Αγορές Αεροδρομίου:

Αλί Bhatt without makeup 2

Η Alia Bhatt είχε εντοπιστεί για ψώνια στο αεροδρόμιο του Μουμπάι. Ήταν έτοιμος να παρακολουθήσει την πτήση της και αποφάσισε να κάνει λίγα ψώνια στον επιπλέον χρόνο που είχε. Εδώ είναι αθλητικό ένα casual μαύρο σακάκι με μια μαύρη τσάντα για να ταιριάξει την απλή ήπια κάτω όμορφη εμφάνιση. Μπορείτε να δείτε εδώ την αληθινή εμφάνιση μακιγιάζ της Alia Bhatt.

3. Σε μια εκδήλωση:

Αλί Bhatt without makeup 3

Αυτή η φωτογραφία της Alia Bhatt χτυπήθηκε ενώ έφτασε στην εκδήλωση για την προβολή της Highway, μιας από τις σούπερ επιτυχημένες ταινίες της. Η φυσική ομορφιά της είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από τον τεράστιο ανεμιστήρα της. Οι άνθρωποι θαυμάζουν την εμφάνιση της εκτός οθόνης, περισσότερο από ό, τι φαίνεται στην ταινία της, καθώς μπορούν να την συνδέσουν με έναν καλύτερο τρόπο όταν είναι πίσω από το φακό.

4. Προώθηση της δουλειάς της:

Αλί Bhatt without makeup 4

Η Alia Bhatt είδε να τρώει ποπ κορν και να εμφανίζει ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι τόσο λαμπερές που δεν απαιτεί σχεδόν κανένα μακιγιάζ για να ενισχύσει την γοητεία της. Χωρίς αμφιβολία, είναι μια από τις πιο όμορφες νεαρές ηθοποιούς, που είχε ποτέ ο Bollywood.

5. Κορίτσι με μαύρο:

Αλί Bhatt without makeup 5

Η σωστή δερματική επιδερμίδα της Alia Bhatt είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο μοιάζει τόσο θεϊκός με μαύρο χρώμα. Αυτή η νεαρή ομορφιά δεν χρειάζεται να κάνει μακιγιάζ στο πρόσωπό της για να φανεί όμορφη. Μπορεί απλά να ξυπνήσει και να φορέσει κάτι από το ντουλάπι της και θα είναι έτοιμη για την οθόνη. Αυτή είναι η δύναμη της ομορφιάς της Αλί.

6. Γενέθλια του φίλου:

Αλί Bhatt without makeup 6

Η Alia Bhatt εντοπίστηκε στον αγαπητό της φίλο, τα γενέθλια του Arjun Kapoor. Εδώ έμοιαζε εξαιρετικά όμορφη με αυτό το λευκό φόρεμα, και αυτό χωρίς κανένα μακιγιάζ. Αυτό το κορίτσι δεν χρειάζεται καν το άγγιγμα της κρέμας ίδρυσης και εξακολουθεί να φαίνεται σαν μια θεά. Τα χαλαρά μαλλιά και τα kajal της καθιστούν το βλέμμα όλο και πιο θεϊκό σε αυτή την εικόνα.

7. Ας πάμε περιστασιακά:

Αλί Bhatt without makeup 7

Η Alia αρέσει να πηγαίνει χωρίς μακιγιάζ όποτε είναι off-screen. Σε αυτή την εικόνα, εντοπίστηκε φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με μπλε τζιν. Τα χαλαρά μαλλιά της και το μακιγιάζ χωρίς πρόσωπο την κάνει να φανεί εξαιρετικά ελκυστική. Η περιστασιακή εμφάνιση της Alia θαυμάζεται από τους οπαδούς της σε όλη την Ινδία.

8. Το κορίτσι του μπαμπά:

Αλί Bhatt without makeup 8

Όμορφη Alia Bhatt εντοπίστηκε με τον πατέρα της, Mahesh Bhatt. Εδώ, έδειξε τη φυσική της ομορφιά και η απλή και η στάση της από τη γη είναι σχετική από αυτή την εικόνα. Κάθε φορά που η Alia θέτει το παιχνίδι χωρίς μακιγιάζ, οι άνθρωποι τρελαίνονται.

9. Μια άλλη εικόνα στο αεροδρόμιο:

Αλί Bhatt without makeup 9

Αυτό είναι ακόμα ένα άλλο λιγότερο εικόνα της Alia Bhatt. Η φωτογραφία έγινε κλικ στο αεροδρόμιο του Μουμπάι. Εδώ, η Αλή έβγαλε την απλή της αίσθηση της ένδυσης, αλλά εξακολουθούσε να φαίνεται εκπληκτική σε εκείνη την απλή μπλε κορυφή που καλύπτεται με ένα σάλι. Οι γυναίκες μπορούν μόνο να φανταστούν να φαίνονται τόσο εντυπωσιακές όσο η Alia Bhatt με τη βοήθεια μηδενικών αξεσουάρ και μακιγιάζ.

10. Στο Home Look:

Αλί Bhatt without makeup 10

Αυτή η φωτογραφία της Alia Bhatt τραβήχτηκε στο σπίτι της. Σαφώς θεωρείται χωρίς μακιγιάζ σε αυτή την εικόνα. Η φυσική ομορφιά της είναι πολύ πιο ισχυρή από οποιαδήποτε από τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς. Αυτό το κορίτσι απαιτεί σχεδόν κάθε μακιγιάζ για να φτιάξει ο ίδιος το βλέμμα πιο όμορφο. Είναι μια από τις καλύτερες και αόρατες φωτογραφίες της Alia bhatt χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα:  Amy Jackson χωρίς μακιγιάζ

11. Το κολύμπι Pose:

Αλί Bhatt without makeup 1

Αυτή η αξιολάτρευτη εικόνα της Alia Bhatt δείχνει σαφώς το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ της. Ακόμη και αν φορούσε κάτι, αυτό πλύθηκε από το νερό. Αυτό το νεαρό ταλέντο αρέσει να το κρατά απλό όταν είναι off-screen και περήφανα δείχνει την φυσική του ομορφιά όποτε παίρνει μια ευκαιρία.

12. Αυτό το απαλό μακιγιάζ:

Αλί Bhatt without makeup 12

Ο καθένας μπορεί απλά να την κοιτάξει και να πει πόσο όμορφη είναι. Αυτό το κορίτσι σπάζει όλα τα όρια όταν πρόκειται για φυσική ομορφιά. Σε αυτήν την εικόνα, εμφανίζει τη φυσική ομορφιά της και εξακολουθεί να καταφέρνει να πάρει μια μεγάλη ποσότητα των συμπαθειών στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Πόσο όμορφη δεν είναι καν μακιγιάζ επίσης.

13. Αυτό εξαντλημένο βλέμμα:

Αλί Bhatt without makeup 13

Εδώ, η φτωχή Αλία φαίνεται τελείως εξαντλημένη, αλλά καταφέρνει να φανεί πολύ ελκυστική. Σύμφωνα με τους οπαδούς της, αυτή είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Alia. Φοράει ένα casual κορυφή με πλήρες μανίκι και διατηρεί τα μαλλιά της χαλαρά. Αυτή η πλευρά της Alia Bhatt είναι πολύ θαυμασμένη από όλους τους οπαδούς της καθώς και από τους συναδέλφους της Bollywood.

Δείτε περισσότερα: Prachi Desai Δεν μακιγιάζ

14. Κορίτσι σε λευκό:

Αλί Bhatt without makeup 14

Η Alia είχε εντοπιστεί στο αυτοκίνητό της που κυμάτιζε για την κάμερα. Φαινόταν να έχει μια χαρούμενη διάθεση καθώς φορούσε μια απλή αμάνικη κορυφή. Εδώ, μπορούμε να δούμε το φυσικό πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ της Alia. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της βιομηχανίας ταινιών Hindi.

15. Η πιο αξιολάτρευτη εικόνα:

Αλί Bhatt without makeup 15

Αυτή η αξιολάτρευτη εικόνα της Alia δημοσιεύτηκε από την νεαρή ηθοποιό στο Instagram. Εδώ, φαίνεται πολύ χαριτωμένο με αυτό το μωρό. Η αγάπη της δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό το τυχαίο μωρό. Οι γυναίκες πρέπει να εμπνέονται από την Alia. Θα πρέπει επίσης να είναι υπερήφανοι για τη φυσική τους ομορφιά και να εμφανίζουν το φυσικό τους πρόσωπο λίγο πιο συχνά.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες της Parineeti Chopra χωρίς μακιγιάζ

Leave A Comment

+ 38 = 47