Top 15 μάρκες νυχιών στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Όλοι θέλουμε να φορέσουμε διάφορα χρώματα πάνω στα νύχια. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που προσφέρουν διαφορετικούς τύπους επιδράσεων και χρωμάτων. Μερικά από αυτά είναι πολύ εύκολα προσιτά και μερικά είναι πολύ υψηλές τιμές αλλά σας προσφέρουν χρώματα που πολλές γυναίκες επιθυμούν. Ως εκ τούτου, ανάλογα με το είδος του χρώματος ή απόχρωσης που θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να δείτε τις παραλλαγές από διαφορετικές εταιρείες. Αν θέλετε ειδικούς τύπους εφέ όπως θραυστήρες ή νέον ή πολύ ματ φινίρισμα ή απλώς με ολογραφικές λάμπες, θα πρέπει να ξοδέψετε κάποιο επιπλέον χρηματικό ποσό επειδή είναι πιο δαπανηρά από τα κανονικά χρώματα και είναι ακριβό.

Δημοφιλή και καλύτερα μάρκες νυχιών στην Ινδία:

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες 15 μάρκες που προσφέρουν πολύ χαριτωμένα βερνίκια νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Lakme:

νύχι polish brands

Αυτό είναι ένα πολύ άρεσε μάρκα για διάφορα καλλυντικά που προσφέρει είτε για λάκες ή λοσιόν και κρέμες. Μπορείτε να αγοράσετε ποικιλία χρωμάτων από τις σειρές του όπως το Nine To Five ή το Color Crush. Αυτά διατίθενται από 160 έως 250 INR ανάλογα με την παραλλαγή που αγοράζετε.

2. Konad:

Konad

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή σειρά που προσφέρει όχι μόνο γυαλιστικά αλλά και διακοσμητικά υλικά όπως πινακίδες, αυτοκόλλητα και άλλες βούρτσες. Μπορείτε να αγοράσετε τις στρογγυλές τους φιάλες για μια αρκετά υψηλή τιμή όπως το Shining Deep Green ή το Club Pink για φιάλες των 10 ml στις 170 INR έως 199 INR.

3. Lotus Herbals:

Λωτός Herbals

Μπορείτε να αγοράσετε τα δημοφιλή χρώματα τους όπως το Gold Mist, το Plum Shine και το Mint Magic που κυκλοφορούν σε λεπτές φιάλες με μαλακό εφαρμοστή για τιμές πολύ προσιτές σε 120 έως 150 INR.

4. Maybelline:

Maybelline

Η δημοφιλής παραλλαγή που γνωρίζει αυτή η συγκεκριμένη σειρά καλείται Color Show. Αυτό έχει πολλές παραλλαγές για όσους θέλουν λάμψη σε εκείνους που θέλουν ένα μεταλλικό αποτέλεσμα ή απλά ένα λαμπερό χρώμα βάσης. Μπορείτε να αγοράσετε διάφορες αποχρώσεις όπως Dazzling Diva ή Glitter Mania για τιμές 160 έως 170 INR. Αυτά είναι φθηνά και τα χρώματα είναι πολύ προσιτά και δεν θα κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας. Το διαρκές αποτέλεσμα είναι επίσης καλό και μπορείτε να τα δοκιμάσετε εύκολα.

5. Street Wear:

Δρόμος Wear

Πρόκειται για ένα δημοφιλές και προσιτό εμπορικό σήμα. Μπορείτε να αγοράσετε τα διάφορα γνωστά χρώματα όπως το Grape Shimmer ή το Oceanic blue για τιμές από 120 INR για φιάλες των 9ml έως 60 INR για φιάλες των 5ml.

Δείτε περισσότερα:  Γεύση φράουλας

6. Avon:

Avon

Αυτό είναι επίσης ένα δημοφιλές όνομα στα κοινά νοικοκυριά. Μπορείτε να αγοράσετε εύκολα τα χρώματα τους επειδή είναι φτηνά. Αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τα μικρά μπουκάλια της από την παραλλαγή που έρχεται για 50 έως 70 INR το καθένα και έχει αποχρώσεις όπως Μανγκό Μανία, Καφές Bean, κλπ. Αυτά πωλούνται ως επί το πλείστον από μεμονωμένους πωλητές από το σπίτι στο σπίτι, αλλά αυτές τις μέρες μπορείτε να τους βρείτε φαρμακείων ή ειδικών καταστημάτων που πωλούν μόνο προϊόντα Avon. Έχει επίσης ταχύτητα ξηρού εύρους που μπορεί να κοστίσει από 200 έως 300 INR.

7. Oriflame:

Oriflame

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα για την γρήγορη ξηρή ποικιλία του. Μπορείτε να αγοράσετε τις παραλλαγές τους όπως το Pure Color Range ή το Metallic Range για μια ελάχιστη τιμή των 100 INR και μπορεί να φτάσει τα 400 INR.

8. Glaze της Κίνας:

Κίνα Glaze

Μια πολύ γνωστή σειρά για δημοφιλείς αποχρώσεις όπως shatter, neons, glitters και ματ φινίρισμα βερνίκια. Αυτές είναι πολύ υψηλές τιμές και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μακράς διάρκειας απόχρωση τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τα χρώματα τους για 700 έως 2000 INR ανάλογα με την παραλλαγή που θέλετε να αγοράσετε.

9. OPI:

OPI

Το OPI είναι γνωστό για τα χρώματα υψηλών τιμών του και επίσης για τις θρυμματισμένες βερνίκια. Μπορείτε να αγοράσετε τις διάφορες παραλλαγές τους, όπως τα χρώματα Neon, glittery ή matte effect για μια ελάχιστη τιμή των 700 έως 800 INR για φιάλες των 15 ml.

10. Χρώμα:

Colorbar

Αυτό προσφέρει διάφορες αποχρώσεις που διαρκούν καλά και επίσης τα χρώματα είναι πολύ γνωστά. Αυτή είναι μια πολύ γνωστή σειρά και οι αποχρώσεις όπως το Αμέθυστο, οι αποκλειστικοί αριθμοί 56 και 44 μαζί με το Fearless Red είναι πολύ δημοφιλείς. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά για 210 έως 300 INR για φιάλες των 9ml.

Δείτε περισσότερα:  Μάρκες Lip Gloss

11. Viviana:

Viviana

Αυτή είναι μια πολύ νέα σειρά και μπορείτε να αγοράσετε τα μικρά και πολύ προσιτά μπουκάλια των 9ml για μια ελάχιστη τιμή περίπου 60 INR. Προσφέρουν επίσης πακέτα αξίας 4 ή 5 χρωμάτων και μπορείτε να αγοράσετε αυτά για 250 INR. Αυτά είναι φθηνά και τα χρώματα έχουν καλή διάρκεια. Μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα δοκιμάσετε.

12. Loreal Paris:

Loreal Paris

Αυτό προσφέρει πολύ ανθεκτικά χρώματα και οι αποχρώσεις είναι διαφόρων τύπων. Μπορείτε να αγοράσετε γκρίζες αποχρώσεις με σωματίδια λάμψης και μπορείτε επίσης να αγοράσετε τις μεταλλικές αποχρώσεις τους. Υπάρχουν φυσιολογικά χρώματα, όπως το Beige Boheme και το Versailles Gold που είναι σαν τη γνωστή σειρά αποχρώσεων Color Riche και αυτά έρχονται για 300 INR έως 500 INR.

13. MTV MUAH από τον Blue Heaven:

MTV MUAH by Blue Heaven

Αυτή είναι μια νέα σειρά και μπορείτε να τα αγοράσετε από 199 έως 200 INR και τα πακέτα αξίας μπορούν να έρθουν για 300 έως 400 INR.

14. Συμβουλές και δάχτυλα:

Συμβουλές and Toes

Αυτή είναι μια γνωστή σειρά και οι τιμές τους είναι επίσης κατάλληλες για κάθε τσέπη κάθε κοριτσιού, είτε πρόκειται για κορίτσια κολέγιο ή εφήβους. Μπορείτε να αγοράσετε τις διάφορες αποχρώσεις τους και οι αποχρώσεις είναι επίσης πολύ μακράς διαρκείας. Αυτό έχει στη βιομηχανία της μόδας για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορείτε να αγοράσετε χρώματα που είναι λαμπερά ή μπορούν να έχουν λάμψη σε αυτά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το βασικό παλτό ή το κορυφαίο παλτό τους και επίσης τις μεταλλικές αποχρώσεις. Αυτά προέρχονται από φιάλες των 5ml σε φιάλες των 9ml. Αυτά κοστίζουν από 100 έως 150 INR.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο βάλσαμο για τα χείλη στην Ινδία

15. Faces Cosmetics:

Πρόσωπα Cosmetics

Αυτή είναι μια γνωστή σειρά και αυτά προσφέρουν διάφορα μεταλλικά και άλλα κανονικά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καθημερινή χρήση. Αυτοί διατιμώνται από την σειρά High Shine τους είναι επίσης μια πολύ γνωστή παραλλαγή. Μπορείτε να αγοράσετε χρώματα όπως Molten Rust, Poppy Red και μου αρέσει να Mauve για τις τιμές που μπορεί να διαφέρουν και μπορεί να είναι από 199 INR έως 400 INR.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 & 15

Leave A Comment

77 − 74 =