Top 15 Γερμανία Τουριστικά μέρη για επίσκεψη | Στυλ στη ζωή

Η Γερμανία βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης. Μας παρέχει πολλούς φανταστικούς τουριστικούς προορισμούς μαζί με θαυμάσιες τοποθεσίες γύρω. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στη Γερμανία για τις γνωστές αρχιτεκτονικές δομές και τη φυσική ομορφιά τους. Είναι λίγο δύσκολο για τους ταξιδιώτες να κατανοήσουν εκ νέου τη Γερμανία, αλλά οι ενδιαφερόμενοι εξερευνητές θα βρουν πάντα το δρόμο τους.

Γερμανία tourist places

Δημοφιλή τουριστικά μέρη για επίσκεψη στη Γερμανία:

1. Κάστρο Neuschwanstein:

Neuschwanstein Castle

Το Neuschwanstein είναι ένα αποκλειστικό παράδειγμα ενός παραμυθιού κάστρου. Βρίσκεται σε έναν τραχιά λόφο κοντά στο Fussen, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βαυαρία. Είναι ιδανικό ως σύμβολο της ρομαντικής αρχιτεκτονικής και μια τραγική ιστορία που δεν είχε καμία απάντηση. Τα κάστρα Sleeping Beauty στα πάρκα της Disneyland ήταν εμπνευσμένα από αυτό. Το κάστρο ιδρύθηκε από τον βασιλιά Λούντβιχ Β της Βαυαρίας, ο οποίος είχε μυστηριωδώς γνωστό ότι είχε ξεφύγει όταν το κάστρο ήταν σχεδόν πλήρες, το 1886 και απεβίωσε μετά από λίγες μέρες. Οι τουρίστες είναι έκπληκτοι να δουν μια τέτοια ομορφιά με το υπέροχο σκηνικό.

2. Πύλη του Βρανδεμβούργου:

Βρανδεμβούργο Gate

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι η μοναδική πύλη που έχει επιβιώσει στο Βερολίνο. Συμβολίζει την επανένωση του Ανατολικού και Δυτικού Βερολίνου. Χτίστηκε το 18ο αιώνα και είναι επίσης η είσοδος στο Unter den Linden, η οποία είναι η περίφημη λεωφόρος των δέντρων. Αυτό σε μια φορά, χρησιμοποιείται για να οδηγήσει απευθείας στο παλάτι των Πρωσών μονάρχες.

3. Europa Park:

Europa Park

Το Europa-Park στο Rust είναι ένα πανέμορφο πάρκο, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γερμανία μεταξύ Freiburg και Offenburg. Πρόκειται για ένα πάρκο ψυχαγωγίας που αποτελείται από διάφορες τολμηρές βόλτες, που θα το κάνουν, ένα θαυμάσιο ταξίδι. Το Europa-Park είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στις γερμανόφωνες χώρες και ένα από τα λίγα που είναι ανοιχτό το χειμώνα.

4. Χαϊδελβέργη Πόλη:

Χαϊδελβέργη City

Η Χαϊδελβέργη, στην κοιλάδα του ποταμού Neckar, είναι η πιο δημοφιλής τουριστική απαίτηση της Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η πόλη καταστράφηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου λόγω βομβιστικών επιθέσεων που κατέστρεψαν τις περισσότερες από τις κεντρικές πόλεις της Γερμανίας. Η Χαϊδελβέργη έχει διατηρήσει την μπαρόκ γοητεία των στενών δρόμων, τα γραφικά σπίτια και έχει το γνωστό κάστρο της Χαϊδελβέργης, το οποίο μεταφέρει τους τουρίστες πίσω στη ζωή που έμεναν πριν από αιώνες.

5. Τείχος του Βερολίνου:

Βερολίνο Wall

Το Τείχος του Βερολίνου που χτίστηκε από το 1961 έως το 1989 οδήγησε στη διαίρεση της πόλης σε δύο. Το ίχνος του τείχους του Βερολίνου είναι μια διαδρομή για περιπατητές και ποδηλάτες και χωρίζεται σε 14 τμήματα. Οι πίνακες πληροφοριών αναφέρουν την ιστορία του τείχους. Το East Side Gallery είναι μια πρόσφατη εισαγωγή, η οποία είναι ένας τοίχος της ενδοχώρας, ζωγραφισμένος από καλλιτέχνες από 21 χώρες, το 1990.

6. Holstentor:

Holstentor

Υπάρχουν δύο πύλες που παρέμειναν στο Lubeck και ο Holstentor είναι ένας από αυτούς. Είχε κτιστεί το 1464 και είναι πλέον ανοικτή στους επισκέπτες ως μουσείο. Έχει δύο στρογγυλά πύργους και αψιδωτή είσοδο που το καθιστούν σύμβολο της πόλης.

7. Νησί των Μουσείων Βερολίνου:

Βερολίνο Museum Island

Το νησί των Μουσείων του Βερολίνου είναι καταχωρημένο υπό την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Είναι ένα από τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου και διαθέτει κάποιους ανεκτίμητους πολιτιστικούς θησαυρούς. Μερικές γκαλερί εδώ είναι το Μουσείο του Αρχαίου Κόσμου, το Νέο Μουσείο, η Παλιά Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο Μποντέ και το Μουσείο Περγαμόμ, το οποίο επισκέπτεται ο επισκέπτης και ανακαλύπτουν την τέχνη και τον πολιτισμό από τον πολιτισμό των Μεσοποταμιτών, από την Αίγυπτο, Ρώμη κ.λπ..

8. Oktoberfest:

Oktoberfest

Το Oktoberfest είναι το μεγαλύτερο Volksfest. Το Μόναχο συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέπτες, κάθε χρόνο γι 'αυτό. Το Oktoberfest ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου και συνεχίζει μέχρι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της Βαυαρίας και βρίσκεται στην κανονική πρακτική από το 1810. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εισιτήρια.

9. Παλάτι Sanssouci:

Sanssouci Palace

Η πόλη του Πότσνταμ έχει όμορφα τοπία, τα οποία περιλαμβάνουν εκτεταμένα πάρκα, μεγαλοπρεπείς λεωφόρους με δέντρα και περίπου 150 κτίρια που χτίστηκαν πάνω από 200 χρόνια, από τον 18ο έως τον 20ό αιώνα όλα συνδυάζονται για να κάνουν έναν εξαιρετικό πολιτιστικό θησαυρό. Το Sanssouci είναι η πιο επισκέψιμη κατασκευή και προσφέρει εκπληκτική θέα και αφήνει όλους τους επισκέπτες να γοητευτούν.

10. Lindau:

Lindau

Η ιστορική πόλη είναι αρκετά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Βρίσκεται κοντά στη συμβολή των αυστριακών, γερμανικών και ελβετικών συνόρων στο ανατολικό τμήμα της λίμνης της Κωνσταντίας. Η πόλη συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με γέφυρα και σιδηροδρομική γραμμή και σήμερα είναι πολύ πυκνοκατοικημένη. Παρέχει στους τουρίστες μια μεσαιωνική επαφή μέσα από τα κτίρια και τις αρχιτεκτονικές του.

11. Εκκλησία Frauenkirche:

Frauenkirche Church

Η Εκκλησία Frauenkirche στη Δρέσδη είναι μια λουθηρανική εκκλησία της Παναγίας. Καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η εκκλησία ανακατασκευάστηκε με βάση τις αρχικές ιδέες της προηγούμενης εκκλησίας και ξανάρχισε το 2005. Υπάρχει ένας χρυσός σταυρός για τον τρούλο της εκκλησίας που δόθηκε από την πόλη του Κόβεντρυ.

12. Mount Zugspitze:

Βουνό Zugspitze

Το Zugspitze είναι μια από τις πιο γνωστές κορυφές των βουνών στις Άλπεις. Μετρούσε 2.962 μέτρα και είναι η υψηλότερη κορυφή στη Γερμανία. Οι επισκέπτες έρχονται εδώ από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τη μαγευτική θέα.

Δείτε περισσότερα: Ιταλία μέρη για να επισκεφθείτε

13. Ρομαντικό Ρήνο:

Ρομαντικός Rhine

Ο ποταμός Ρήνος κάνει το δρόμο του μέσα από απότομους λόφους που καλύπτονται από αμπελώνες και συνοδεύεται από αμέτρητα κάστρα και καταστροφές και φτάνει στο καλύτερο μέρος αυτού του τόπου, το Ρομαντικό Ρήνο. Ο ποταμός ήταν κάποτε μια ζωτικής σημασίας εμπορική διαδρομή στην κεντρική Ευρώπη από την αρχαιότητα και μια σειρά από μικρές πόλεις έχει έρθει από τις τράπεζες. Να πάρει την κρουαζιέρα μπορεί να είναι μια πλούσια εμπειρία.

Δείτε περισσότερα:  Νέα Ζηλανδία Τουριστικά μέρη

14. Rugen Cliffs:

Ρούγκεν Cliffs

Οι Rugen Cliffs βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Jasmund που βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού Rugen. Έχουν αντιμετωπίσει συνεχή διάβρωση. Υπάρχει ένας απότομος πύργος ψηλά πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα. Είναι 118 μέτρα ύψος και είναι γνωστή ως καρέκλα του βασιλιά. Αυτό είναι το πιο όμορφο μέρος των βράχων και δίνει μια καταπληκτική γραφική. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα αδιατάρακτο δάσος ακριβώς πίσω από τους βράχους. Αυτό είναι το μέρος ενός εθνικού πάρκου.

Δείτε περισσότερα: Ελλάδα Αξιοθέατα

15. Παλάτι του Βούργκμπουργκ:

Wurburg Resident Palace

Το Wurzburg Resident Palace θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αρχιτεκτονικές στη Γερμανία. Είχε καθιερωθεί μεταξύ 1740 και 1770 και ομορφιά από τους υπέροχους κήπους μεταξύ 1765 και 1780, αποτελεί παράδειγμα μιας λαμπερής εποχής και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά βασιλικά παλάτια στην Ευρώπη

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 & 16.

Leave A Comment

8 + 1 =