Top 15 πολυνησιακά σχέδια τατουάζ με έννοιες Στυλ στη ζωή

Τα πολυνησιακά τατουάζ γίνονται πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Διάφορα άτομα και πολλές γυναίκες αγωνίζονται σε αυτά τα σκούρα και χοντρά μοτίβα στο σώμα τους. Αυτό είναι αρκετά καλλιτεχνικό, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς το πόσο μεγάλο σχέδιο θέλετε να αθλητείτε. Συχνά, όπως και κάθε άλλη μορφή αρχαίας τέχνης, γίνονται με παχιά μελάνια που είναι είτε σκούρα κόκκινα ή μαύρα. Αυτά παίρνουν βαθιά μέσα στα επιδερμικά στρώματα και γίνονται πολύ δύσκολα ακόμη και να αποκτήσετε ένα σχέδιο κάλυψης επάνω ή να το αφαιρέσετε με μια αφαίρεση λέιζερ. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν πληρώνετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό τότε επίσης μπορεί να υπάρχουν μπαλώματα και ίχνη μελανιών που μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται ανωμαλίες.

πολυνησιακό tattoo designs

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός επαγγελματία καλλιτέχνη πριν πάρει κάτι σαν μια μεγάλη κλίμακα deign γίνει. Αν θέλετε τότε μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε διαφορετικά σχέδια για να ταιριάξετε με το γούστο σας. Αυτό μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να πάτε σε έναν καλλιτέχνη που κάνει προσαρμογές. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε κάτι προσωρινό πριν πάτε για μελάνι. Μπορείτε επίσης να πάρετε διάφορα είδη σχετικών σχεδίων που γίνονται όπως ιβίσκου και άλλα floral μορφές, αν θέλετε να το κάνετε σε μια μορφή τύπου κορίτσι. Αυτά μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτούς τους τύπους.

Καλύτερα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ:

Τα πολυνησιακά τατουάζ δίνουν μια πολύ ελκυστική εμφάνιση στον χρήστη όταν επιλέγονται σωστά. Αυτή τη σεζόν προσπαθήστε να δείτε μοντέρνα με οποιοδήποτε από τα πολυνησιακά τατουάζ κατάλληλα για την υφή και το χρώμα σας. Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι 15 τύποι πολυνησιακών σχεδίων τατουάζ που μπορούν να σας εμπνεύσουν για το σχεδιασμό σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε εύκολα παρόμοια προσαρμοσμένα σχέδια.

1. Τατουάζ σε ώμους:

Πολυνησιακό Tattoo Designs1

Αυτό είναι ένα σχέδιο τύπου κορίτσι και μπορείτε να πάρετε παρόμοιο τατουάζ γίνεται σε όλο τον ώμο. Μπορείτε επίσης να πάρετε floral σχέδια γίνεται με διάφορες μορφές των σχεδίων όπως αυτό το σχέδιο. Είναι ένα από τα καλύτερα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες.

2. Spinal Tattoo:

Πολυνησιακό Tattoo Designs2

Αυτό είναι ένα πολυνησιακό τατουάζ σπονδυλικής στήλης που μπορεί να γίνει όπως το ύφανμα των σκηνών αυτών των φυλών ανθρώπων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τέτοιο εάν θέλετε ένα κάθετο σχέδιο. Αυτό το τατουάζ γίνεται δημοφιλές όχι μόνο στους άντρες, αλλά και στα teen κορίτσια των κολλεγίων. Αυτό το μοτίβο είναι ειδικά για την πίσω περιοχή όπως φαίνεται στην εικόνα. Αυτό το τατουάζ σημαίνει δύναμη και δύναμη. Το μήκος μπορεί να εκτελεστεί μέχρι το κάτω μέρος της πλάτης για να το κάνει όσο θέλετε.

3. Μισό Πολυνησιακό μανίκι:

Πολυνησιακό Tattoo Designs3

Πρόκειται για ένα πολυνησιακό σχεδιασμό με μισό μανίκι που μπορείτε να κάνετε με άλλα σχετικά μοτίβα. Αυτά είναι αρκετά μοντέρνα αυτές τις μέρες και πολλοί άνθρωποι αθλούνται αυτά. Οι μακριές και σκοτεινές γραμμές με καμπύλες προσθέτουν στην ομορφιά της. Τα σχέδια με δόραμα δίνουν μια μοναδική εμφάνιση παρόμοια με αυτή των τατουάζ της χένας. Αυτό το τατουάζ μπορεί να μεταφερθεί στα πόδια και πίσω επίσης.

4. Φυλετικός Πολυνησιακός:

Πολυνησιακό Tattoo Designs4

Αυτή είναι μια άλλη μορφή φυλετικής δερματοστιξίας και μπορείτε να το κάνετε και μέχρι τα μισά χέρια. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε αυτό το μοτίβο στους καρπούς και μπορείτε να κάνετε άλλα σχέδια με αυτό και στη συνέχεια να το επεκτείνετε στην πλάτη ή σε άλλες θέσεις του σώματος. Το μοτίβο είναι τόσο κατάλληλο για τους δικέφαλους, καθώς δίνει στην αρχή κυκλικό σχήμα και αργότερα γυρίζει πλατεία. Αυτό μπορεί επίσης να μεταφερθεί στις νευρώσεις.

5. Πολυνησιακό πλήρες μανίκι:

Πολυνησιακό Tattoo Designs5

Πρόκειται για ένα μοντέρνο πολυνησιακό σχέδιο που έχει γίνει στα χέρια. Αυτό είναι ένα έργο πλήρους μανίκι τέχνη και μπορείτε να το κάνετε εύκολα με οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός με γκρίζες εσωτερικές σκιάσεις του δίνει μια θαυμάσια εμφάνιση. Συνήθως είναι εμποτισμένο από τους παλαιστές. Γίνεται μοντέρνο μεταξύ πολλών νέων.

Δείτε περισσότερα: Σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας

6. Tribal Pattern Tattoo:

Πολυνησιακό Tattoo Designs6

Εάν θέλετε να πάρετε φυλετικές μοτίβα τατουάζ στις διάφορες θέσεις του σώματος όπως τα χέρια και επίσης στο πλευρικό σώμα σαν πλευρά του κεφαλιού σας, μπορείτε να εμπνευστείτε από σχέδια όπως η παραπάνω εικόνα. Διάφορα γεωμετρικά σχήματα κάνουν αυτό το τατουάζ μοναδικό. Εκτελούνται ευρέως από τους περισσότερους νέους στην Αμερική και τις αφρικανικές περιοχές.

7. Γεωμετρική πολυνησιακή τατουάζ:

Πολυνησιακό Tattoo Designs7

Αυτό είναι ένα γεωμετρικό πολυνησιακό τατουάζ. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις μορφές παραδοσιακών και φυλετικών μοτίβων για τον εαυτό σας επίσης. Αυτά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με μοτίβα λουλουδιών σε γεωμετρική μορφή και αυτό θα μοιάζει με την παραπάνω εικόνα. Λουλούδια λέγεται ότι είναι ένα σύμβολο της αγάπης, της φροντίδας και του πάθους κλπ. Ως εκ τούτου αυτό το τατουάζ φέρει ένα τέτοιο νόημα σε κάποιο βαθμό. Αυτό είναι ένα από τα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για τους άνδρες.

8. Πολυνησιακός και Μαορί:

Πολυνησιακό Tattoo Designs8

Αυτό είναι σχεδιασμός πολυνησίας και ματόρι τατουάζ. Μπορείτε να πάρετε κάτι τέτοιο στα μισά χέρια. Μπορείτε επίσης να τα επεκτείνετε αργότερα με άλλα μοτίβα και μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε ανάλογα με την ικανότητα άνεσής σας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στους βραχίονες καθώς δίνει ένα τέλειο κυκλικό σχήμα σύμφωνα με τους δικέφαλους μυς. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους παλαιστές, τους μαχητές και τους χορευτές για να δείξουν τη δύναμή τους.

9. Πλήρες πολυνησιακό τατουάζ ποδιών:

Πολυνησιακό Tattoo Designs9

Αυτό είναι ένα πολύ μοντέρνο εμφάνιση πολυνησιακό τατουάζ που έχει γίνει σε όλα τα πόδια. Αυτό είναι για εκείνους που θέλουν τα σχέδια που γίνονται στα πόδια τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επιλογή χρωμάτων για αυτό το σχέδιο. Τα μεγάλα σχήματα το κάνουν πιο όμορφο. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό από τις γυναίκες.

10. Tiki Polynesian Τατουάζ:

top-9-polynesian-τατουάζ-σχέδια10

Η Tiki είναι ένα τατουάζ ανθρώπινης μορφής που συμβολίζει τους πολυησιακούς ημι-θεούς, που είναι παρόμοιοι με τους προγόνους. Αυτό το είδος πολυνησιακού σχεδιασμού τατουάζ παίζει σημαντικό ρόλο στην πολυνησιακή παραδοσιακή. Η απλή σημασία τους είναι η προστασία. Τα όργανα του τατουάζ Tiki αποσύρονται για να καθαρίσουν τις διαφορετικές έννοιες του κάθε μέρους. Τα μάτια, η μύτη, οι πλευρικές επιφάνειες, το στόμα κ.λπ. είναι μερικά σημαντικά όργανα προσώπου της Τίκι για να εκπροσωπούνται σωστά. Αυτό το είδος τατουάζ εκτείνεται ευρέως στους ώμους και πίσω από τους άνδρες.

Δείτε περισσότερα: Πυξίδα ιδέες τατουάζ

11. Πολυνησιακό τατουάζ με σχέδιο Shell:

top-9-polynesian-τατουάζ-designs11

Αυτά τα είδη πολυνησιακών τατουάζ συμβολίζουν τη μακροζωία, την προστασία, τη γονιμότητα, την ηρεμία και την ευεξία. Ο σχεδιασμός του κελύφους μιας χελώνας κατέχει σημαντική θέση σε τέτοια τατουάζ. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά θαλάσσια πλάσματα στην πολυνησιακή φυλή. Αυτά τα τατουάζ έχουν γίνει μοντέρνα μεταξύ των φοιτητών και άλλων επαγγελματιών. Κυρίως αυτό το τατουάζ μεταφέρεται στα χέρια και πίσω για να δώσει μια σωστή θέα.

12. Ωκεανό πολυνησιακό τατουάζ:

top-9-polynesian-τατουάζ-σχέδια12

Αυτό το πολυνησιακό σχέδιο τατουάζ για τους άνδρες περιλαμβάνει ένα φυσικό χαρακτηριστικό, τον ωκεανό. Γενικά, τα τατουάζ αυτά συμβολίζουν τον θάνατο ή τον κόσμο μετά το θάνατο. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο ωκεανός είναι επίσης μια πηγή τροφής για αυτούς, ως εκ τούτου, συμβολίζει επίσης τη ζωή, την επιμονή και τη γονιμότητα. Τα κύματα του ωκεανού χρησιμοποιούνται για να δώσουν το τατουάζ κυκλικό σχήμα και να υποδείξουν την κατοικία των προγόνων μας. Αυτό το τατουάζ ευρέθηκε ευρέως σε κύκλους με μεμβράνη στους ώμους, το λαιμό και την πλάτη.

13. Enata πολυνησιακό τατουάζ:

top-9-polynesian-τατουάζ-σχέδια13

Η λέξη Enata σημαίνει ανθρώπινο ον και Θεό. Αυτό το πολυνησιακό τατουάζ σημαίνει ζωή, γάμος, οικογένεια, συγγενείς κλπ. Όταν το εντατικό πολυνησιακό τατουάζ συνδυάζεται με ένα πλάσμα, συμβολίζει την υπεράσπιση. Ενώ το ίδιο τατουάζ, όταν ενωθεί με ένα αντίστροφο πλάσμα, σημαίνει εχθρός. Αυτοί οι τύποι σχεδίων εμφανίζονται ως επί το πλείστον σε ημικυκλικά σχήματα, που δείχνουν τον ουρανό. Μεταφέρονται ιδιαίτερα στα χέρια και πίσω από τον αθλητή, τους παλαιστές, τους μαχητές κλπ.

14. Γκέκο πολυνησιακό τατουάζ:

top-9-polynesian-τατουάζ-σχέδια14

Αυτό το πολυνησιακό σχεδιασμό τατουάζ περιλαμβάνει Gecko, που σημαίνει σαύρα. Οι Γεκκοί θεωρούνται οι παραστάσεις του Θεού ή των προγόνων. Πιστεύεται ότι αυτού του είδους τα πλάσματα μπορούν να μιλούν άμεσα με τον Θεό καθώς είναι και οι κρυμμένοι κατάσκοποι του Θεού. Πιστεύεται επίσης ότι φέρνουν καλή τύχη στο πρόσωπο που το φοράει στο τατουάζ του και παραδίδει το θάνατο στους εχθρούς του. Συμβολίζουν κυρίως την εκ νέου ανάπτυξη και επιβίωση. Ενώ στη φυλή Μαορί, αυτά τα σχέδια χρησιμοποιούνται ως καθοδήγηση στο κακό. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια.

15. Τατουάζ της ηλιακής πολυνησίας:

top-9-polynesian-τατουάζ-σχέδια15

Αυτά τα είδη πολυνησιακών δερματοστιξιών για άντρες συναντώνται κυρίως μόνο στα στρογγυλά τατουάζ. Σχεδόν όλες οι φυλές σε όλο τον κόσμο λατρεύουν τον ήλιο ως Θεό. Συμβολίζει τον πλούτο, τη λαμπρότητα, την ηγεσία, τη μεγαλοπρέπεια κλπ. Ο ανερχόμενος ήλιος δηλώνει την αναγέννηση, την ελπίδα, την καινούργια αρχή κλπ. Το ηλιοβασίλεμα δείχνει θάνατο, κακία, θλίψη κλπ. Η σημασία του ήλιου στο πολυνησιακό τατουάζ ποικίλλει ανάλογα με τον επιλεγμένο σχεδιασμό . Κυρίως οι ακτίνες του ήλιου χρησιμοποιούνται στα τατουάζ. Αυτά τα τατουάζ έχουν μεγάλη θετική επίδραση στη ζωή κάποιου εάν επιλεγούν σωστά.

Δείτε περισσότερα: Τσιγγάνικα σχέδια τατουάζ

Τα πολυνησιακά σχέδια τατουάζ έχουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών σχεδίων τατουάζ για να διαλέξετε. Έχουν διαφορετική σημασία όταν συνδέονται με διαφορετικά σχήματα στο σχεδιασμό. Είναι βασικά σχέδια από τις φυλές που κατοικούν στο νησί και ως εκ τούτου, περιλαμβάνουν διάφορα φυσικά είδη σχήματα στο τατουάζ τους, όπως ο ήλιος, οι ωκεανοί, τα κύματα, και οι σαύρες κλπ που είναι ιδιαίτερα εμφανή στα νησιά. Αυτά τα πολυνησιακά σχέδια δερματοστιξιών για τους άνδρες γίνονται πλέον δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών. Έτσι, εάν είστε παθιασμένοι με τα νησιά, πάρετε ένα πολυνησιακό τατουάζ με μελάνι και απολαύστε το πάθος σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

45 − = 40