Top 13 Οφέλη για την υγεία του άλατος Epsom | Στυλ στη ζωή

Πρέπει να έχετε πάρει σίγουρα ένα λουτρό άλατος Epsom ή ένα μπάνιο τουλάχιστον μία φορά σε μια ζωή. Τα άλατα του Epsom είναι ένα από τα άλατα μπάνιου που χρησιμοποιούνται στο ντους ή στο μπάνιο για διάφορα οφέλη. Είναι ένα από τα φυσικά προϊόντα που αν χρησιμοποιείτε εξωτερικά σας βοηθούν στην επίτευξη πολλών στόχων. Μαζί με άλλα ορυκτά, το μαγνήσιο είναι ένα που έχει πολλές σημαντικές ιδιότητες για να εκτελεί για το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των μυών, της παραγωγής ενέργειας και της απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα. Για να χρησιμοποιήσετε το ανόργανο μαγνήσιο, δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από τα άλατα Epsom τα οποία έχουν τεράστιες ποσότητες αυτού του ορυκτού.

epsom salt

Πριν μπορέσετε να συμπεριλάβετε τα άλατα Epsom στο μπάνιο, το καλύτερο είναι να έχετε μια λεπτομερή γνώση σχετικά με τα διάφορα οφέλη που μπορεί κανείς να έχει. Αυτό θα τους βοηθήσει να βασίζονται σε άλατα Epsom με πολύ πιο εύκολο τρόπο. Ελέγξτε την παρακάτω λίστα:

Πλεονεκτήματα και οφέλη του αλατιού Epsom:

Για όσους αναζητούν ένα φυσικό συστατικό που τους βοηθά να μειώσουν το άγχος και να δώσουν μερικά άλλα οφέλη, το άλας Epsom είναι η σωστή επιλογή. Διαβάστε παρακάτω τον οδηγό για τα οφέλη και τις χρήσεις του αλατιού Epsom για το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία.

1. Τοξίνες έκπλυσης:

Ένα από τα γνωστά πλεονεκτήματα των αλάτων Epsom και του λουτρού που παρασκευάζονται από αυτό έρχεται με τη μορφή ξεπλύματος των τοξινών από το σώμα. Εξαλείφει τις βλαβερές ουσίες από το σώμα και εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν βαριά μέταλλα στη ροή του αίματος. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που προσβλέπουμε σε ένα καθαρό σύστημα.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη για την υγεία των Cowpeas

2. Βοηθήματα στην καρδιακή υγεία:

Τα άλατα Epsom έχουν μερικά μεγάλα οφέλη για την καρδιά. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το κυκλοφορικό σύστημα. Μαζί με την πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών, μειώνει όλα τα είδη θρόμβων αίματος και εξισορροπεί τους καρδιακούς παλμούς. Επίσης μειώνει την αρτηριακή πίεση. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εξωτερικά για αυτά τα οφέλη.

3. Βοηθά το σώμα να χρησιμοποιεί ινσουλίνη:

Τα άλατα Epsom εξασφαλίζουν ότι το σώμα έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να κάνει χρήση της εκκρινόμενης ινσουλίνης, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να ελέγξει τη σοβαρότητα του διαβήτη και αποτρέποντας τυχόν εμφάνιση αυτού του προβλήματος στους ανθρώπους. Με αυξανόμενες περιπτώσεις διαβητικών, αυτό είναι ένα όφελος που μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό.

4. Θεραπείες φλεγμονής:

Τα άλατα Epsom έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Με αυτό, μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της φλεγμονής και οίδημα στο σώμα που προκαλεί μυϊκό πόνο, καθώς και κράμπες. Αυτή η θεραπεία είναι φυσική και 100 τοις εκατό αποτελεσματική για όλα τα είδη των πόνων του σώματος.

5. Ενισχύει τη διατροφική απορρόφηση:

Τα λουτρά άλατος Epsom, σύμφωνα με τους επαγγελματίες κάνουν το σώμα πιο ικανό, όπου η απορρόφηση των βασικών θρεπτικών συστατικών αφορά την καθιστώντας όλο και πιο επωφελής για το σώμα και την ευημερία του ατόμου.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη για την υγεία της Παπανίας

6. Θεραπεύει ημικρανίες:

Τα άλατα Epsom μπορούν είτε να διευκολύνουν είτε να θεραπεύσουν τους πονοκεφάλους της ημικρανίας με έναν απλό τρόπο. Βοηθά επίσης στην πρόληψη του προβλήματος και την κρατά σε ακτίνα με τις μοναδικές του ιδιότητες.

7. Μειώνει το στρες:

Ένα κύριο όφελος από τη χρήση των αλάτων Epsom στο μπάνιο κάθε μέρα είναι η μείωση του στρες από το σώμα και το μυαλό. Το μαγνήσιο είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό άγχος και υπάρχει σε τεράστιες ποσότητες σε άλατα Epsom. Βοηθά στην διέγερση της χημειοθεραπείας που ονομάζεται σεροτονίνη στον εγκέφαλο που βοηθά στη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης. Δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας του σώματος και του νου.

8. Ενισχύει τη χρήση οξυγόνου:

Δεδομένου ότι τα άλατα Epsom βοηθούν στην ανακούφιση του στρες στα αιμοφόρα αγγεία και επίσης ελέγχουν την αρτηριακή πίεση, βοηθούν στην εξασφάλιση της σωστής ροής οξυγόνου στο σώμα και βοηθούν τα όργανα να κάνουν καλύτερη χρήση αυτής της σημαντικής απαίτησης για σωστή λειτουργία.

Δείτε περισσότερα: Το καλαμπόκι είναι καλό για την υγεία

9. Αντιμετωπίζει τη Δυσκοιλιότητα:

Αν ληφθεί εσωτερικά, το αλάτι Epsom μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Τα άλατα είναι περισσότερο σαν ένα καθαρτικό που βοηθά στην επίτευξη μιας ρύθμισης των κινήσεων του εντέρου. Αυτό κάνει τα κόπρανα να περνούν εύκολα από το σύστημα και έτσι να θεραπεύουν τη δυσκοιλιότητα.

10. Λειτουργικότητα των μυών και των νεύρων

Διάφορες έρευνες έχουν αποδείξει ότι το άλας Epsom ρυθμίζει τους ηλεκτρολύτες στο σώμα. Επιτρέπουν στα νεύρα, τους μυς και τα ένζυμα να λειτουργούν σωστά. Είναι επίσης μια ισχυρή πηγή μαγνησίου. Το μαγνήσιο είναι γνωστό για τη σημασία του στο ανθρώπινο σώμα. Το μαγνήσιο ρυθμίζει περίπου 300 σημαντικά ένζυμα στο σώμα μας και είναι αναπόσπαστο για την καλή λειτουργία των μυών, την παραγωγή ενέργειας και την εξάλειψη των τοξινών.

11. Ομορφιά και μαλλιά:

Το άλας Epsom χρησιμοποιείται από πολλούς ως απολεπιστικό προϊόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελαιόλαδο και κάνει πολύ καλό θάμνους για να απομακρύνει το νεκρό δέρμα. Είναι απαλό στο δέρμα αλλά ένα πολύ αποτελεσματικό συστατικό απολέπισης σώματος. Μπορεί επίσης να είναι ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό προσώπου. Ανακατέψτε το με την κανονική πλύση προσώπου ή την κρέμα μασάζ, κάντε μασάζ για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. σας δίνει ένα καθαρό και φρέσκο ​​πρόσωπο. Βοηθά επίσης να απαλλαγούμε από τα σπυράκια. Κάνετε μείγμα ενός κουταλάκι του γλυκού γεμάτο άλας Epsom με 3 σταγόνες ιωδίου αναμεμειγμένο μαζί με ½ φλιτζάνι βραστό νερό και το εφαρμόζετε σε σπυράκια με βαμβάκι.

Epsom αλάτι μπορεί να κάνει το κανονικό σας κλιματιστικό σε ένα ρυθμιστικό όγκο. Απλά προσθέστε το μαλακτικό και το αλάτι Epsom σε ίσες αναλογίες και χρησιμοποιήστε το σαν ένα μαλακτικό μετά το σαμπουάν. Βοηθά στη μείωση του πετρελαίου από τα μαλλιά και τους δίνει όγκο.

12. Πρόληψη των αρτηριών και πήξη αίματος:

Οι υγιείς αρτηρίες εξασφαλίζουν μικρότερη πήξη του αίματος, συσσώρευση πλάκας και βλάβη αρτηριακού τοιχώματος. Το άλας Epsom βελτιώνει τη ροή του αίματος στο σώμα και επίσης αυξάνει την ελαστικότητα των αρτηριών. Αποτρέπουν τυχόν πήξη του αίματος στο σώμα και ειδικά στις αρτηρίες κοντά στην καρδιά. Έτσι εξαλείφουν τις πιθανότητες αιφνίδιων καρδιακών προσβολών.

13. House Hold χρησιμοποιεί:

Το άλας Epsom χρησιμοποιείται σε διάφορους σκοπούς καθαρισμού των νοικοκυριών. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των πλακιδίων μπάνιου και το απορρυπαντικό που δημιουργείται στα πλυντήρια. Αναμιγνύονται επίσης με βρεφικό λάδι και χρησιμοποιούνται ως αποτελεσματικό πλύσιμο στο χέρι. Άνθρωποι επίσης πασπαλίζουμε Epsom αλάτι στην πηγή εισόδου του γυμνοσάλιαγκες για να απαλλαγούμε από αυτά. Για τα πλυντήρια πλακιδίων αναμειγνύετε ίσες ποσότητες καθαριστικού δαπέδου και αλατιού και χρησιμοποιήστε το. Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα απορρυπαντικού από το πλυντήριο, προσθέστε λίγο αλάτι Epsom σε ζεστό νερό στο πλυντήριο και εκτελέστε το σε λειτουργία πλύσης / εμποτισμού / πλύσης.

Epsom Salts είναι κάτι που πάντα παρείχε αρκετούς λόγους για να χαμογελάσετε. Η λίστα των παροχών που συνδέονται με αυτό το φυσικό προϊόν είναι ατελείωτη και κάτι που δείχνει πραγματικά το αποτέλεσμα. Για όσους βρίσκονται υπό άγχος, αυτό είναι περισσότερο σαν ένα όφελος στα ράφια τους που πρέπει να χρησιμοποιούν κάθε τόσο.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

71 + = 73