Top 12 Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ομορφιά βρίσκεται στο μάτι του θεατή που λένε. Και το μακιγιάζ λέγεται ότι ενισχύει αυτή την ομορφιά. Αλλά ο Manju Warrier είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα θηλυκά μολύβια της βιομηχανίας κινηματογραφικών ταινιών του Μαλαγιαλάμ που βγάζει ένα χτύπημα μετά το άλλο. Μια κόρη σε έναν οικονομικό λογιστή και μια σύζυγο, Manju από τις σχολικές ημέρες ήταν γεννημένη χορεύτρια και σιγά-σιγά τα ταλέντα της απλώθηκαν σε όλο το είδος της δράσης, όπου έκανε το ντεμπούτο της στην καριέρα της μόλις στην ηλικία των 16. Κάτω από όλα τα glam και τα λάμψη, οι ηθοποιοί μπερδεύονται πάντα για τον άψογο εαυτό τους που τους κάνει να φαίνονται διαφορετικοί όταν βγαίνουν στα κοινά. Όντας ανθρώπινη, οι ατέλειες είναι ένα κομμάτι της ζωής, αλλά είναι τα ελαττώματα που εξακολουθούν να κάνουν την εμφάνισή της αξίζει το μέρος χωρίς το μακιγιάζ είναι μια ερώτηση που θα απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Top 12 Φωτογραφίες του Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ

1. Το Nerdy Look:

Top 12 Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Manju Warrier επέλεξε αυτήν την κοκκινωπή, αλλά χαριτωμένη εμφάνιση για ένα κατάστημα που ανοίγει στα ΗΑΕ. Επιλέγει ένα απλό πλαίσιο για τα μάτια γάτας με φυσικά κυματιστά μαλλιά. Δεν φαίνεται πανέμορφη; Το δέρμα της φαίνεται άψογο και το χαμόγελό της είναι ίσως το καλύτερο μακιγιάζ που φορούσε εκείνη την ημέρα.

2. Το κορίτσι-Επόμενη-Πόρτα εμφάνιση:

Top 12 Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Αυτό το βλέμμα που ο Manju Warrier dons σας υπενθυμίζει τη γλυκιά και φυσαλίδα κοπέλα δίπλα. Επιλέγει ένα casual t-shirt και κυματιστά μαλλιά. Αυτό που αγαπάμε γι 'αυτή την εικόνα είναι η ροδακινιά ροδάκινο στα μάγουλά της, η οποία φυσικά είναι χωρίς μακιγιάζ. Το καλύτερο κομμάτι της φωτογραφίας; Η χειρονομία χειρονομίας που φαίνεται να λέει "Yaay" στο βλέμμα της.

3. Το Diva:

Top 12 Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Οι Θεές δεν χρειάζονται μακιγιάζ και ο Manju Warrier είναι μια πραγματική ντίβα. Ακόμη και μια απλή μαύρη κούρτα φαίνεται κομψή σε αυτή την ομορφιά, που είναι ευλογημένη με ένα καταπληκτικό δέρμα και να μην ξεχάσει το χαμόγελο εκατομμυρίων δολαρίων της. Αυτή είναι η αγαπημένη μας εμφάνιση του Manju Warrier χωρίς μακιγιάζ.

4. Θέστε την τελειότητα:

Manju Warrier without makeup 4

Η Manju Warrier αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά της χωρίς μακιγιάζ με την κομμένη πίσω της σε ένα υψηλό πόνι και ένα μανίκι με μανίκια στο λαιμό. Αυτό που ξεπέρασε την έλλειψη καλλυντικών ήταν το ακτινοβόλο χαμόγελο και το αγόρι κοίταξε εκπληκτικά!

5. Ημέρα συμβάντος:

Manju Warrier without makeup 5

Αυτή η ειλικρινής, μη-μακιγιάζ φωτογραφία του Manju Warrier λήφθηκε στα εγκαίνια του «She Taxi» - Ένα ταξί διαθέσιμο για τις γυναίκες οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Κτυπημένος από έναν δημοσιογράφο Times, αυτό το mallu-kutty φαίνεται τόσο υπέροχο όσο ποτέ.

Δείτε περισσότερα:  Λάκσμι Ράι χωρίς μακιγιάζ

6. Ομορφιά με πρόσωπο με το μετάξι:

Manju Warrier without makeup 1

Αυτή η φωτογραφία του Manju Warrier λήφθηκε καθώς απευθύνθηκε στο ακροατήριο της για το Ίδρυμα για την Ειρήνη του Νότου. Για άλλη μια φορά το εξωραϊσμό και το κούνημα του μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ, ο Μαντζού φέρνει ένα ελαφρώς ηλιόλουστο φυσικό μαύρισμα με τα γυαλιά του στηριγμένα στα μαλλιά της και φέρνοντας ένα χαμόγελο που είναι τόσο αυθεντικό όσο έρχονται.

7. Μια ξαφνική υποψία:

Manju Warrier without makeup 7

Το φαγητό κάνει όλοι ευχαριστημένοι που λένε και ο Manju Warrier φαίνεται απολύτως ενθουσιασμένος που βλέπει ένα πιάτο φαγητού που παραμένει αόρατο σε αυτή τη φωτογραφία. Αθλητισμός ένα χαλαρά δεμένο υψηλό πόνι, και όχι-μακιγιάζ όπως ο ίδιος ακτινοβολεί με ένα χαμόγελο, κοιτάζοντας συνηθισμένο, πανέμορφο εαυτό του.

Δείτε περισσότερα:  Αμάλα Παύλου χωρίς εικόνα μακιγιάζ

8. Με το Big B:

Manju Warrier without makeup 8

Πιάστηκε στη φωτογραφική μηχανή κατά τη συζήτηση ενός διαφημιστικού βλαστού, ο Manju Warrier βλέπει να κάθεται άνετα δίπλα στον διαβόητο Amitabh Bachchan, αγωνιζόμενος χωρίς μακιγιάζ για τον χαρακτήρα που έπαιζε. Κοιτάζοντας τίποτα λιγότερο από το λατρευτικό, η προσωπικότητα του Manju λάμπει φωτεινά σε αυτή τη φωτογραφία.

9. Μια ευτυχισμένη οικογένεια:

Manju Warrier without makeup 9

Κάθε ίντσα αυτού του οικογενειακού πορτρέτου κραυγάζει την ευτυχία και τη χαρά. Πέρασε ο δρόμος πίσω όταν ο Manju ήταν ακόμα παντρεμένος με την ηθοποιό Dileep, η φωτογραφία είναι σπάνια με το πανέμορφο χαμογελαστό μικροσκοπικό.

10. Έκδοση βιβλίου:

Manju Warrier without makeup 6

Καθισμένος ως καθιερωμένος συγγραφέας και υπερήφανη νοικοκυρά, αυτή η εικόνα του Manju λήφθηκε κατά τη διάρκεια της υπογραφής του βιβλίου της 'Sallaapam'. Προσφέροντας μια απλή αλλά κομψή ενδυμασία, ενσωματώνει την ομορφιά, την εμπιστοσύνη και τη χάρη.

11. Μινιμαλιστής:

Manju Warrier without makeup 2

Το κλειδί για το καλό μακιγιάζ είναι να μοιάζετε ότι δεν φοράτε καθόλου μακιγιάζ καθόλου. Είναι η εμφάνιση του μινιατούρα-μακιγιάζ που λένε και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, σε αυτή την εικόνα, ο νεαρός Manju Warrier μοιάζει πλούσιος με μερικά βασικά χαρακτηριστικά.

12. Ομορφιά σε στάχτες:

Manju Warrier without makeup 3

Η αληθινή δύναμη και ομορφιά αποκαλύπτεται εν μέσω πολλών θλίψεων. Αυτό γίνεται φανερό σε αυτή την εικόνα του Manju Warrier που εγκαταλείπει το οικογενειακό δικαστήριο μετά το διαζύγιό της από τον τότε σύζυγό του Dileep. Ντυμένος σε ένα απλό μονόχρωμο σαλιάρικο kameez, ένα παραδοσιακό bindi και χωρίς μακιγιάζ, η εσωτερική ομορφιά και η δύναμη του Manju παίρνουν το κεντρικό σκηνικό.

Δείτε περισσότερα: Anjali Δεν μακιγιάζ

Γνωστός για τις άψογες δεξιότητες δράσης και χορού της, η Manju Warrier κατέλαβε την κινηματογραφική βιομηχανία του Malayalam από την έκπληξή της, καθώς έριξε το χτύπημα μετά το χτύπημα μετά το χτύπημα από το ντεμπούτο της στην ηλικία των 16. Με την απλότητα και τη σιγουριά της έχει αποδείξει στον κόσμο ότι ο κόσμος της αίγλης δεν είναι μόνο για την αίγλη.
Υπάρχει περιθώριο να είσαι ο εαυτός σου - ο δικός σου όμορφος, πανέμορφος, χωρίς συνθέτουν τον εαυτό σου.

Είναι ένα τέλειο παράδειγμα για τη νεότερη γενιά, που περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη παρά να γυαλίζουν τις δεξιότητές τους. Είναι μια φυσική ομορφιά που μπορεί να θέσει τη σκηνή στη φωτιά με την μινιμαλιστική της εμφάνιση, σπάζοντας ένα εκατομμύριο καρδιές καθώς περπατά στην ράμπα.

Leave A Comment

62 − 57 =