Top 12 Diana Penty χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Αυτό το ινδικό μοντέλο είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς στον κόσμο της ινδικής τηλεόρασης. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μοντέλο το 2005 και από εκεί άρχισε τα λαμπερά της βήματα στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Στις πρόσφατες ομορφιές της, έχει αφήσει ένα σημαντικό σημάδι ομορφιάς και σε βάθος απόδοση. Ωστόσο, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή η γυναίκα αγκαλιάζει μια μεγάλη καρδιά και ένα όμορφο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φανεί δελεαστικό. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες μακιγιάζ-ελεύθερες εικόνες αυτής της ταλαντούχου νέας ηθοποιού που θα φυσήξει το μυαλό σας.

1. Diana At Her Best:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 1

Αυτή είναι μια εικόνα χωρίς μακιγιάζ της Diana Penty όπου αθλείται ένα αξιολάτρευτο και ελκυστικό πρόσωπο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια εκδήλωση όπου βρέθηκε σε κάποια από τους πιο πιστούς οπαδούς της και κατάφερε επίσης να κάνει κλικ σε μερικές φωτογραφίες μαζί τους. Αυτή η εικόνα αποδεικνύει ότι η Diana δεν ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου της μπροστά από το τραπέζι, καθώς είναι όμορφη από μέσα.

2. Στο The Music Launch:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 2

Αυτή η φωτογραφία της Diana Penty λήφθηκε στην εκδήλωση εκτόξευσης μουσικής της ταινίας της, κοκτέιλ. Εδώ, η νεαρή ομορφιά έφερε ένα περιστασιακό βλέμμα χωρίς μακιγιάζ και κοίταξε αρκετά για να είναι το σημείο εστίασης του γύρω κόσμου. Τα όμορφα μαλλιά της, οι χαριτωμένες γωνίες προσώπου και η μοναδική γλώσσα του σώματος την καθιστούσαν το αστέρι της οθόνης εκείνο το βράδυ.

3. Αστέρι της εκδήλωσης:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 3

Αυτή είναι μια ακόμη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ της Diana Penty, η οποία πυροβολήθηκε κατά την έναρξη της εκδήλωσης της περιοδικής γυναικείας υγείας. Ο καθένας μπορεί να την κοιτάξει και να πει ότι φορούσε μηδέν μακιγιάζ. Αλλά ταυτόχρονα όλοι μας μπορούμε να συμφωνήσουμε στο σημείο ότι έμοιαζε πολύ ζεστό όπως πάντα και σίγουρα δεν χρειαζόταν μάσκαρα για να αναδείξει τη ζέστη σε εκείνο το γεγονός που σχετίζεται με τη σωματική διάπλαση.

4. Σκηνή από μια ταινία:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 4

Αυτή είναι μια σκηνή από μια ταινία που ονομάζεται 'Κοκτέιλ', όπου η Diana Penty έπαιξε συν-ηθοποιός μαζί με την DeepikaPadukone. Σε αυτό το συγκεκριμένο σκηνικό, ζητήθηκε από τη Diana να εκτελέσει χωρίς τη βοήθεια οποιουδήποτε προϊόντος ομορφιάς. Χωρίς δισταγμό έβαλε την καρδιά της σ 'αυτή τη σκηνή, κι αυτό χωρίς μάσκαρα. Η φυσική της ομορφιά δεν μπορεί να μετρηθεί με βάση τα προϊόντα της ομορφιάς.

5. Σε ένα συμβαλλόμενο μέρος:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 5

Η Ντιάνα παρακολούθησε πρόσφατα ένα πάρτι όπου μπήκε σε μερικούς από τους φίλους της και κατέληξε να παίρνει μερικές δροσερές φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να περάσει δύο-τρεις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη και να βάλει μακιγιάζ προτού να κατευθυνθεί κάπου. Αυτή η φυσική ομορφιά των γυναικών είναι αρκετή για να προσελκύσει όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, οι οποίοι έρχονται κυρίως με ερωτήσεις σχετικά με τα μυστικά της ομορφιάς της.

Δείτε περισσότερα: Φωτογραφίες Yami Gautam χωρίς μακιγιάζ

6. Το περήφανο πρόσωπο των προϊόντων ομορφιάς:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 6

Όλοι πιθανότατα γνωρίζετε ότι η Diana Penty είναι το πρόσωπο πολλών προϊόντων ομορφιάς όπως ο Garnier, ο Maybelline. Και δεν κέρδισε αυτή τη θέση εκθέτοντας τις δεξιότητες ομορφιάς της εξαιτίας της επιλογής της προϊόντα ομορφιάς. Είναι στην πρώτη σελίδα πολλών περιοδικών μόδας λόγω της σκληρής δουλειάς της και, φυσικά, της φυσικής της ομορφιάς.

7. Δεν μακιγιάζ; Πραγματικά?:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 7

Αυτή είναι μια ακόμη εικόνα χωρίς τη μακιγιάζ της ταλαντούχου, νέας και ανερχόμενης ομορφιάς, της Diana Penty. Εδώ φαίνεται πολύ ελκυστική χωρίς να φοράει μακιγιάζ. Έχει μάθει να αγαπά τον εαυτό του χωρίς κανένα μακιγιάζ. Το μακιγιάζ είναι ένας κοινωνικός κανόνας για τις περισσότερες διασημότητες, αλλά για τη Diana, ορκίζεται χωρίς μακιγιάζ. Το κλειδί είναι να έχει μια φυσικά άψογη χροιά.

Δείτε περισσότερα: Manisha Koirala Δεν μακιγιάζ

8. Η Συνέντευξη Κοκτέιλ:

Αρτεμίδα Penty Without Makeup 8

Η Diana κάποτε έδωσε μια συνέντευξη για να φέρει την ταινία κοντά στο σενάριο της ταινίας, όπου έκανε μια ματιά χωρίς μακιγιάζ. Πραγματικά, παρακινεί τις γυναίκες και τα κορίτσια να πάνε δωρεάν μακιγιάζ. Η Diana δεν έχει κοινωνικές πιέσεις και δεν αισθάνεται την ανάγκη να συμμορφώνεται με τα πρότυπα ομορφιάς που έχει θέσει η βιομηχανία, γι 'αυτό πιστεύει σε μια πιο φυσική εμφάνιση.

9. Η ομορφιά μη-μακιγιάζ: Αρτεμίδα Penty Without Makeup 9

Σαφώς, η Ντιάνα δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φανεί πανέμορφη και να είναι η βασίλισσα ομορφιάς που είναι. Η φυσική ομορφιά της είναι ο κύριος λόγος πίσω από την αλαζονική της εμφάνιση. Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, η Diana αποπνέει εμπιστοσύνη και αυτό είναι εμπνευσμένο για όσους ενδιαφέρονται για το δέρμα τους και για τις επιπτώσεις που έχει το μακιγιάζ στο δέρμα τους. Πηγαίνετε τολμηρό και μακιγιάζ ελεύθερο όπως Diana.

10. Κοίτα του διαδρόμου:

Top 12 Diana Penty χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Diana, αβίαστα φαίνεται φρέσκο ​​και ξύπνιο χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε μακιγιάζ. Πειράζει το μακιγιάζ της για εμφάνιση γεγονότων, ταινιών, διαδρόμων και περιστασιακών ημερών, με υπερηφάνεια και ευκολία. Αντί να καταφύγει σε μάσκαρα, κονκάρδες, θεμέλια, κλπ., Η Diana επιλέγει να πάει γυμνή στη ρουτίνα της μακιγιάζ της και ειλικρινά, φαίνεται υπέροχη, φυσικά.

11. Το Look Event:

Top 12 Diana Penty χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Χωρίς μακιγιάζ? Ναι, η Diana φαίνεται εκπληκτική σε αυτό το γεγονός, όπου επέλεξε να πάει δωρεάν μακιγιάζ. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα και μια καλή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος βοηθούν την εμφάνισή της. Φαίνεται γοητευτική και το δέρμα της ακτινοβολεί. Το δέρμα της λάμπει φυσικά και φαίνεται όμορφη σε όλες τις φωτογραφίες και στην πραγματική ζωή. Με τη Diana, δεν υπάρχει κακή ημέρα δέρματος!!!

12. Χαμόγελο: Top 12 Diana Penty χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Το μακιγιάζ είναι ένα εξάρτημα και όχι μια αναγκαιότητα. Δεν πιστεύει στην όμορφη εμφάνιση με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Μια SMILE είναι το καλύτερο μακιγιάζ που μπορεί να κάνει κανείς γυναίκα και η Diana είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Το απόσπασμα της Audrey λέει: "Τα πιο ευτυχισμένα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα", καλά, είμαστε σίγουροι ότι συμφωνείτε ότι αυτό το 100% συμφωνεί. Η Diana έχει εργαστεί σκληρά για να αισθάνεται όμορφη στο δέρμα της, σίγουρα το κάνει!

Η ομορφιά δεν είναι κάτι το παρελθόν, είναι ΤΩΡΑ! Τα αστέρια και οι διασημότητες δεν έχουν καλύτερο δέρμα από εμάς, έχουν καλύτερους και καταπληκτικούς καλλιτέχνες μακιγιάζ και στυλίστες. Η ομορφιά που είναι φανερή είναι να αφήνεις το δέρμα σου να λάμπει φυσικά και να έχει ομαλό τόνο και φυσική λάμψη.

Τα γυμνά χείλη και το φυσικό, αλλά όχι ξεπλυμένο βλέμμα είναι σήμερα. Επιλέξτε ένα πιο δροσερό βλέμμα και πηγαίνετε για μια φυσική ξεπλυμένη εμφάνιση. Είτε το δέρμα σας είναι δίκαιο είτε σκοτεινό, μια φυσική εμφάνιση σας βοηθά να ξεχωρίζετε.

Δείτε περισσότερα: Χούμα Qureshi χωρίς μακιγιάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. 10, 11, 12.

Leave A Comment

75 − 74 =