Top 11 Παιχνίδια για μωρό 7 μηνών | Στυλ στη ζωή

Η ηλικία των 7 μηνών σημαίνει ότι το μωρό μεγαλώνει και το μυαλό και το σώμα του. Κάποιος πρέπει να τροφοδοτεί σωστά το μυαλό και το σώμα του μωρού για χάρη της καλύτερης ανάπτυξής του και να αφήσει το μωρό να αποδειχθεί ότι είναι ένα καλύτερο ανθρώπινο ο άνθρωπος από ό, τι μπορεί να περιμένει κανείς. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για το μωρό σας 7 μηνών που θα σας βοηθήσει να βοηθήσετε το τρυφερό παιδί σας να μεγαλώσει σωστά.

1. Το V tech Touch και το Swipe Baby Phone:

Παιχνίδια for 7 month old baby 1

Τα περισσότερα παιδιά ηλικίας 7 μηνών θα βρουν αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον. Τώρα, μπορούν τελικά να προσποιούνται σαν να μιλάνε στο τηλέφωνο όπως η μητέρα και ο πατέρας του. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το μωρό 7 μηνών. Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από βρέφη ηλικίας μέχρι 3 ετών. Αυτό είναι ένα από τα πιο φανταστικά παιχνίδια που κατασκευάζει η V Tech toy κατασκευαστική εταιρεία.

2. Μελισσά & ζύμη:

Παιχνίδια for 7 month old baby 2

Με σωστή διατροφή, η ανάπτυξη του νου είναι επίσης σημαντική για το ταχέως αναπτυσσόμενο μωρό. Το Maze First Bead Maze της Melissa & Dough είναι ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας του παιδιού. Αναπτύσσει το μυαλό όπως δεν κάνει κανένα άλλο παιχνίδι και θα είναι μια απόλυτη επιτυχία για την ανάπτυξη του παιδιού.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για μωρά 10 μηνών

3. Γελώντας και μάθετε το Fisher Price Crawl γύρω από το αυτοκίνητο:

Παιχνίδια for 7 month old baby 3

Είναι καιρός να εισαγάγετε το μωρό σε μερικά γράμματα και αλφάβητα. Το μυαλό του είναι στην κατάσταση μάθησης τώρα και θα βυθιστεί απαλά σε όλα τα υλικά που είναι τοποθετημένα μπροστά του. Επομένως, απαιτείται επιπλέον προσοχή σε αυτό το στάδιο.

4. Pit Pit Ballpen του FocuSun:

Παιχνίδια for 7 month old baby 4

Το λάκκο μπάλα είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι για να διασκεδάσετε με. Τα αγόρια θα το αγαπήσουν. Αυτό το κιτ έρχεται με πολύχρωμες και ελκυστικές μπάλες που θα ελαφρύνουν τη διάθεση του παιδιού σας ηλικίας 7 μηνών. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν επίσης. Κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει σχεδόν σε οποιοδήποτε παιδικό κατάστημα παιχνιδιών στην αγορά και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το 7μηνο μωρό.

5. VTech Baby Cuddle και Sing Cora για μωρά που είναι 7 μηνών:

Παιχνίδια for 7 month old baby 5

Αν ψάχνετε για παιχνίδια για το μωρό 7 μηνών, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει με μια χαριτωμένη αρκούδα που κάθε παιδί θα ήθελε να αγκαλιάσει. Καθώς αγκαλιάζεστε μια πίεση εισάγεται σε αυτό και αρχίζει να τραγουδάει.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για το 9μηνο μωρό

6. Μικρή μηχανική δυσλειτουργία Μουσικό εργαλείο μάθησης Πάγκος εργασίας:

Παιχνίδια for 7 month old baby 6

Αυτό είναι κάτι από το οποίο τα παιδιά μπορούν να μάθουν αποτελεσματικά και σχετικά πράγματα σχετικά με τα σχήματα και τα μεγέθη και επίσης να αποκτήσουν λίγη γνώση σχετικά με το πώς λειτουργούν τα μηχανήματα. Είναι πολύ δροσερό και σχεδόν κάθε γονέας θα ήθελε να προσφέρει το παιδί με αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

7. Κουβεντούλα VTech Baby και Go Farm κουδουνίστρα:

Παιχνίδια for 7 month old baby 7

Αυτό είναι ένα είναι γνωστό ως το παιχνίδι τσάντα πανών και έρχεται σε πρακτικό τόσο το παιδί όσο και η νταντά. Είναι ένα από τα καλύτερα παιδικά παιχνίδια ηλικίας 7 μηνών. Η κινητή αγελάδα και τα πρόβατα με τα φανταχτερά φώτα παίρνουν την προσοχή του μωρού σας και παίζουν τραγούδια που σχετίζονται με τα αγροκτήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για να διδάξετε το μωρό σας για το αγρόκτημα και τα ζώα στο αγρόκτημα.

8. Σετ κυλίνδρων παιδιών GOTD:

Παιχνίδια for 7 month old baby 8

Θέλετε να στείλετε το παιδί σας στην πορεία της μουσικής; Τότε μπορεί να έρθει χρήσιμος. Είναι ένα σύνολο τυμπάνων, ειδικά προοριζόμενο για παιδιά ηλικίας 7 μηνών. Αυτό το πολύχρωμο σύνολο μουσικών οργάνων θα αναδείξει τον μουσικό στα μικρά παιδιά σας. Αυτό το παιχνίδι στοχεύει επίσης στον καλύτερο συντονισμό των χεριών και των ματιών και είναι ένα τέλειο δώρο για το φιλαρμονικό μωρό μουσικής.

9. Ελαφρύ δισκίο αφής VTech:

Παιχνίδια for 7 month old baby 9

Εδώ είναι ένα έξυπνο παιχνίδι για το παιδί ηλικίας 7 μηνών. Αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ένα όμορφο χρώμα και σχέδιο μαζί με μερικά έξυπνα κουμπιά στην οθόνη τα οποία μπορεί να λειτουργήσει εύκολα το παιδί. Διατίθεται σε πολλά χρώματα όπως πορτοκαλί, πράσινο, κλπ.

10. Ξύλινα εκπαιδευτικά σετ 3 σε 1:

Top 11 Παιχνίδια για μωρό 7 μηνών | Στυλ στη ζωή

Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι 3 σε 1 είναι ένα από τα καλύτερα αναπτυξιακά παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 7 μηνών. Βοηθάει στη γνώση του χρώματος και του σχήματος, αναπτύσσει τις ψυχικές και πρακτικές ικανότητες του παιδιού και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το μωρό σας. Η μουσική είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φανταστείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στα 7μηνη ηλικία σας.

11. VTech Drop and Go Dump Truck:

Top 11 Παιχνίδια για μωρό 7 μηνών | Στυλ στη ζωή

Αυτό το ζωντανό και πολύχρωμο φορτηγό διδάσκει το 7μηνο σας για να συγκεντρώσει όλα τα βράχια στο φορτηγό και στη συνέχεια πρέπει να πεταχτεί. Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για βρέφη ηλικίας 7 μηνών, καθώς αγαπούν να βλέπουν τα πετρώματα να πέφτουν. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος εισαγωγής αριθμών. Αυτά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια αναπτύσσουν επίσης τις λεπτές κινητικές δεξιότητες του μωρού σας και παίρνουν για να ακούν μουσική και φράσεις.

Εκτός από τα παιχνίδια, υπάρχουν μερικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με το μικρό σας 7 μηνών.

Το μωρό σας μεγαλώνει αργά. Θα προσπαθήσουν να σέρνουν ή να σέρνουν στην κοιλιά τους. Θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τα ονόματά τους και θα απαντήσουν όταν τους καλέσετε. Τους αρέσουν τα φωτεινά και πολύχρωμα παιχνίδια και μαθαίνουν να κρατούν τα παιχνίδια και να τα πιέζουν. Θα ξεκινήσουν επίσης την οδοντοφυΐα, οπότε πρέπει να φυλάξετε ένα ρολόι για λοιμώξεις ή ευερέθιστες ούλες.

Μπορείτε να αρχίσετε να τις εισαγάγετε σε ιστορίες και σε ποιήματα. Θα είναι αρκετά συναρπασμένοι με τη μουσική και τις εικόνες. Εισαγάγετε τους και στα νέα παιχνίδια που είναι πολύχρωμα και ενδιαφέρουσα. Θα αγαπούν να εξερευνήσουν νέα πράγματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι η περιοχή γύρω τους είναι ασφαλής.

1. Χρόνος προς την ταινία Rhyme:

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι με το 7μηνο ηλικίας σας:

Τα μωρά αγαπούν τα ραμμάτια και τα τραγούδια. Μπορείτε να τραγουδήσετε όλα τα ρίματα ή να δημιουργήσετε το δικό σας τραγούδι καθώς τραγουδάτε στο μωρό σας. Η συζήτηση με το μωρό σας είναι εξίσου σημαντική με την αφή. Αυτή είναι μια σπουδαία δραστηριότητα που συνδέεται με το 7μηνο μωρό σας. Σε αυτό το στάδιο, το μωρό σας θα καταλάβει τις έννοιες της γλώσσας και ποιος καλύτερος τρόπος για να εισαγάγει τις λέξεις?

2. Το παιχνίδι παλαμάκια:

Τα μωρά μαθαίνουν να χτυπάνε περίπου 6-8 μήνες, οπότε πάρτε το μωρό σας να χτυπήσει και να δοκιμάσετε ένα τραγούδι μερικών πονημάτων παράλληλα με.

Χτυπήστε, πιέστε, ένα, δύο, τρία
Πιάστε, πιέστε, χτυπήστε μαζί μου.
Πιάστε, χτυπήστε, τέσσερα και πέντε.
Χτυπήστε, χτυπήστε, χτυπήστε, μέλισσες στην κυψέλη.
Χτυπήστε, χτυπήστε, έξι, επτά, οκτώ.
Πιάστε, χτυπήστε, χτυπήστε, είστε υπέροχοι.
Πιάστε, χτυπήστε, εννέα και δέκα.
Πιάστε, χτυπήστε, ας το κάνουμε και πάλι.

Το μωρό σας σύντομα θα μάθει να μιμείται και να χτυπήσει μαζί σας.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια μωρών 8 μηνών

Αυτό το άρθρο παρέχει στους αναγνώστες και τους φανατικούς του μωρού παιχνίδια με μερικές από τις καλύτερες ιδέες παιχνιδιών που θα τους βοηθήσουν στην παροχή των 7 μηνών τους με νόμιμη διασκέδαση. Αυτά τα παιχνίδια είναι μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά κατάλληλα για την ηλικία που τους δόθηκε.

Leave A Comment

95 − = 92