Πώς να κάνετε Surya Namaskar για απώλεια βάρους; | Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να εκτελέσετε το Surya Namaskar για απώλεια βάρους με ελάχιστες μόνο αλλαγές στη διατροφή σας, σύμφωνα με την έρευνα του Ιατρικού Κολλεγίου M.R. που εδρεύει στην Ινδία και έχει δημοσιευθεί στην αριστοκρατική Ασιατική Εφημερίδα της Αθλητικής Ιατρικής.

Καταργώντας μόνο 12 γύρους Surya Namaskar κάθε μέρα για έξι συνεχείς ημέρες την εβδομάδα, 49 άνδρες και 30 γυναίκες αποβάλλουν το βάρος τους αλλάζοντας τη διατροφή τους. Το Surya Namaskar εν γένει προορίζεται για όσους είναι αρχάριοι της γιόγκα, αλλά μερικοί άνθρωποι πρέπει να απέχουν από αυτή τη σειρά ή να έχουν μια διαβούλευση με τον ιατρικό τους επαγγελματία για την πρακτική τους πρώτα. Οι αντενδείξεις ή παρενέργειες του Surya Namaskar περιλαμβάνουν ορισμένες ενδείξεις όπως η αιφνίδια υψηλή αρτηριακή πίεση. σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας ολισθαμένος δίσκος και μερικές φορές στεφανιαία νόσο.

surya namaskar for weight loss

Surya Namaskar (Χαιρετισμοί Κυρ):

Το Surya namaskar είναι μια πολύ γνωστή πρακτική γιόγκα που έχει μια σειρά από πραναγιάμα κάτω από τη ζώνη της, αλλά πρέπει πάντα να κάνετε λίγη έρευνα πριν από το χέρι πριν αρχίσετε να κάνετε κάποια από αυτές τις πρακτικές ηλιοθεραπείας. Μπορείτε να κάνετε λίγη έρευνα με δύο τρόπους, από το να παίρνετε την επαγγελματική συμβουλή κάποιου που ξέρει τι κάνουν και δεύτερη. Όταν πρόκειται για τη γιόγκα, κάνοντας έρευνα για τον εαυτό σας online για να καταλάβετε τη διαδικασία βήμα προς βήμα. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασκηθείτε στο Surya namaskar χωρίς να βάζετε το σώμα σας μέσα από το άγχος ότι κανονικά πρέπει να περάσετε από τη σωστή καθοδήγηση. Το καλύτερο πράγμα για το Surya namaskar είναι ότι μπορείτε να ασκείστε αυτό από την αγιότητα του σπιτιού σας χωρίς προβλήματα, αρκεί να γνωρίζετε τι κάνετε και να μην ασκείτε υπερβολικά τον εαυτό σας, ώστε να ξέρετε τι να πείτε όταν σας ζητηθεί είναι surya namaskar καλό για το βάρος απώλεια.

Δείτε περισσότερα: Πόσο αποτελεσματικό είναι το Zumba για απώλεια βάρους

Πώς να κάνετε Surya Namaskar για απώλεια βάρους:

Υπάρχουν συνολικά 12 θέσεις surya namaskar που είναι πολύ χρήσιμες για την απώλεια βάρους. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να εξασκήσετε αυτά τα βήματα surya namaskar για να απαλλαγείτε από το βάρος. Πρώτα απ 'όλα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα βήματα στο surya namaskar. Ακολουθήστε τα παρακάτω 3 σημαντικά βήματα για τον τρόπο εκτέλεσης της yoga surya namaskara θέτει.

Βήμα 1.

Πρέπει να μάθετε όλα τα βήματα της Surya Namaskar - αυτό το βήμα θα σας πάρει περίπου 30 λεπτά έως 1 ώρα. Περάστε κάθε βήμα και ασκηθείτε προσεκτικά για να το κάνετε σωστά κάθε φορά.

ήλιος salutions For Weight Loss

Βήμα 2.

Εάν κάνετε Surya Namaskar την ίδια ώρα κάθε μέρα, θα βοηθήσει το σώμα να κολλήσει στη νέα ρουτίνα γιόγκα που έχετε δημιουργήσει για την απώλεια βάρους. Μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα του χρόνου που θα χρειαστείτε καθημερινά για να εξασκήσετε την Surya Namaskara θέτει. Δεδομένου ότι ένας πλήρης γύρος του Surya Namaskar διαρκεί περίπου 3,5 με 4 λεπτά κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί να αφιερώσετε 40 λεπτά τουλάχιστον, κάθε ημέρα των έξι ημερών την εβδομάδα. Αφού έχετε αναπτύξει ένα πρόγραμμα γιόγκα για την Surya Namaskar, το κύριο πρόβλημα είναι να τηρήσετε τη ρουτίνα που διαμορφώνεται. Για να διατηρήσετε τη συγκέντρωση καθώς και τα κίνητρα, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε την άσκηση γιόγκα ή Surya Namaskar όταν ακούτε μουσική. Διατηρώντας τακτικές χρονοδιαγράμματα για να κάνετε yoga surya namaskar τότε θα σας προωθήσει το σωστό βάρος.

Δείτε περισσότερα: Bikram Γιόγκα για απώλεια βάρους

Βήμα 3.

Το Surya Namaskar γενικά υποτίθεται ότι εκτελείται με σταθερό και αργό ρυθμό που είναι σε τέλεια συγχρονικότητα με την αναπνοή σας. Εάν είστε νέος στη γιόγκα ή το surya namaskar, αυτή η ρουτίνα θα απαιτήσει τουλάχιστον περίπου 15 ημέρες συνεχούς άσκησης για να μπορέσετε να δημιουργήσετε την απαραίτητη δύναμη για να ολοκληρώσετε πλήρως τους 12 γύρους του Surya Namaskar που χρειάζονται ανά συνεδρία. Για να χτίσετε αργά την αντοχή ενός ατόμου και να προχωρήσετε μέχρι τα 12 γύρους του Surya Namaskar, πρέπει να ακολουθήσετε το παρακάτω διάγραμμα. Τα βήματα αυτά δημοσιεύθηκαν αρχικά στο ίδιο τεύχος του περιοδικού της Ασιατικής Περιοδικής Αθλητικής Ιατρικής του 2011, όπου η μελέτη δημοσιεύθηκε και είναι τα ίδια βήματα που χρησιμοποιήθηκαν από τους ερευνητές για να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες στη μελέτη χρησιμοποιώντας το Surya Namaskar χάνω βάρος.

Δείτε περισσότερα: Είναι αεροβική καλή για απώλεια βάρους

Ημερήσιο Διάγραμμα της Surya Namaskara για Απώλεια βάρους:

Το ακόλουθο είναι μια ρουτίνα οικοδόμησης δύναμης για ένα σύνολο 12 γύρων surya namaskara για 15 ημέρες πρόγραμμα.

Ημέρα 1 και 2: Πρέπει να ολοκληρώσετε 4 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 3 και 4: Πρέπει να ολοκληρώσετε 5 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 5: Πρέπει να ολοκληρώσετε 6 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 6: Πρέπει να ολοκληρώσετε 7 γύρους Surya Namaskar

Ημέρα 7: Θα πρέπει να κάνετε μια ημέρα ανάπαυσης, ώστε να μην τονίζετε ή να βαρεθείτε και να συνεχίσετε με το πρόγραμμα για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Ημέρα 8: Πρέπει να ολοκληρώσετε 8 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 9: Πρέπει να ολοκληρώσετε 8 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 10: Πρέπει να ολοκληρώσετε 9 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 11: Πρέπει να ολοκληρώσετε 10 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 12: Πρέπει να πάρετε μια μέρα ανάπαυσης, ώστε να μην έχετε άγχος ή βαρεθεί και μπορείτε να συνεχίσετε με το πρόγραμμα αφού ολοκληρώσετε σχεδόν την οικοδόμηση της δύναμης σας.

Ημέρα 13: Πρέπει να ολοκληρώσετε 10 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 14: Πρέπει να ολοκληρώσετε 11 γύρους Surya Namaskar.

Ημέρα 15: Πρέπει να ολοκληρώσετε 12 γύρους Surya Namaskar.

Θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε το Surya Namaskar ή να χαιρετάτε τον ήλιο με 3 έως 5 λεπτά χαλάρωσης στη στάση του Shavasana, ή το πτώμα θέτει.

Όπως βλέπετε παραπάνω, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί τρόποι και βήματα με τα οποία μπορείτε να εξασκήσετε με επιτυχία την Surya Namaskar σε καθημερινή βάση χωρίς να βάζετε το σώμα σας σε υπερβολικό άγχος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και να διευκολύνετε τον τρόπο άσκησης αργά και γρήγορα σταθερά. Έτσι, με το πέρασμα του χρόνου το σώμα σας αρχίζει να συνηθίζει σε αυτό που κάνετε καθημερινά. Η έρευνα είναι πολύ σημαντική πάντα αν ασκείτε αυτό το surya namaskar στο σπίτι επειδή μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος που μπορεί να σας βλάψει και γι 'αυτό είναι πολύ απαραίτητο να είστε ασφαλείς σε όλα τα χρονικά σημεία. Αν μάθετε να ακολουθείτε προσεκτικά τα βήματα, δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν κάνετε Surya Namaskar για απώλεια βάρους.

Ένα πράγμα που πρέπει πάντα να έχετε κατά νου είναι ότι ο καλύτερος χρόνος για να εξασκηθείτε στο Surya Namaskar είναι το ξημέρωμα (νωρίς το πρωί) και έτσι το όνομα της πρακτικής γιόγκα. Υπάρχουν μερικά αποδεδειγμένα οφέλη σε αυτό το οποίο μερικοί απαντούν σε ερωτήσεις όπως η βοήθεια surya namaskar στην απώλεια βάρους.

Οφέλη από τη Surya Namaskar ή τον ήλιο χαιρετισμούς:

Ακολουθούν τα άλλα υπέροχα οφέλη της surya namaskara.

1. Ειρήνη του νου:

Οι άνθρωποι έχουν μιλήσει για μια απίστευτη ηρεμία που έχει μετακομίσει πάνω τους κατά την άσκηση Surya Namaskar το πρωί στην ιερότητα του σπιτιού τους και το γεγονός ότι είναι η αρχή της ημέρας προσθέτει πολλά σε αυτή την εμπειρία για την απώλεια βάρους από surya namaskar.

2. Fresh Demeanor:

Το δεύτερο πράγμα που οι άνθρωποι αισθάνθηκαν όταν κάνουν αυτή την άσκηση είναι ένα φρέσκο ​​και ενεργό συναίσθημα που είναι πολύ απαραίτητο για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα της καθημερινής ζωής αρκετά εύκολα. Αν ακολουθήσετε τη διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω, τότε σε διάστημα μερικών εβδομάδων θα είστε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο που το καθιστά ένα από τα οφέλη του surya namaskar για την απώλεια βάρους

3. Ελεύθερη τάση:

Το τελευταίο πράγμα που ένα άτομο θα αισθανθεί όταν ασκεί αυτή την άσκηση είναι μια ελεύθερη και ενεργητική νοοτροπία που απαιτείται όταν ένα άτομο έχει να αντιμετωπίσει το άγχος της καθημερινής ζωής,.

Δοκιμάστε και καλύψτε όλες τις βάσεις σας και λάβετε όλες τις συμβουλές που μπορείτε να κάνετε σχετικά με αυτό το θέμα. Έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς αυτού του surya namaskar για απώλεια βάρους γρηγορότερα από όλους τους άλλους, αν και στην αρχή θα φαίνεται σαν μια δύσκολη διαδικασία επειδή σημαίνει μια πλήρη αλλαγή στη ρουτίνα σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε και να απολαμβάνετε μια διαφορετική πλευρά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Leave A Comment

14 + = 15