Τι είναι η Shanti Yoga και η σημασία τους | Στυλ στη ζωή

Η λέξη shanti σημαίνει ειρήνη. Ως εκ τούτου ο όρος Shanti Yoga αναφέρεται κυρίως στο είδος της γιόγκα που προκαλεί κυρίως την ειρήνη στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Βοηθάει κάποιον να ανακαλύψει εκείνο το μέρος της ζωής που είχε παραμείνει άγνωστο γι 'αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχει περιορισμούς ή προϋποθέσεις. Καταργεί όλες τις παραδόσεις και τα τελετουργικά. αυτό είναι που δίνει αυτό το είδος της γιόγκα μια νέα διάσταση.

Σάντι Yoga Poses and Benefits

Βοηθάει το σώμα να απαλλαγεί από τα καθημερινά άγχος, πόνους και κόπωση. Επιτρέπει επίσης στον οργανισμό να απαλλαγεί από το άγχος των επινεφριδίων και τις δευτερεύουσες παθήσεις. Ο βασικός ρόλος αυτής της γιόγκα είναι ότι βοηθάει κάποιον να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα και δίνει τη δύναμη να τα διαχειριστεί εύκολα. Αυτό το είδος της γιόγκα περιλαμβάνει επίσης διαλογισμό που με τη σειρά του βοηθά το σώμα να πάρει πολύ οξυγόνο που κάνει αυτόματα το σώμα να αισθάνεται ελαφρύ και φρέσκο.

Δείτε περισσότερα: Αγιουρβέδα Γιόγκα θέτει

Περιλαμβάνει ασάνες που βοηθούν τις αρθρώσεις του σώματος να ενισχυθούν. Θεραπεύει την οσφυϊκή χώρα, τα γόνατα και τους αστραγάλους. Η διανοητική ψυχανία ή ο διαλογισμός βοηθά το μυαλό να συγκεντρωθεί και να σκεφτεί τα ζητήματα που προκάλεσαν διέγερση. Αυτό το είδος της γιόγκα δεν περιλαμβάνει εκτεταμένα είδη σωματικής δραστηριότητας αντί να θεραπεύει το σώμα από μέσα και κάνει ένα άτομο διανοητικά ισχυρότερο. Η θεραπεία αυτή λαμβάνει επίσης υπόψη τις αρχές της Αγιουρβέδα. Αυτό σημαίνει ότι τα φυσικά επεξεργασμένα τρόφιμα και οι οργανικές θεραπείες υιοθετούνται για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους. Τα μεταποιημένα και διατηρημένα τρόφιμα αποφεύγονται.

Αυτή η θεραπεία βοηθά ένα άτομο να απαλλαγεί από όλες τις αντιλήψεις του και αρχίζει να συλλάβει νέες και μεταρρυθμιστικές αντιλήψεις. Κάποιος αρχίζει να αναλύει τα ίδια πράγματα με έναν καλύτερο τρόπο και έρχεται με καλύτερες λύσεις. Το κέλυφος του εγώ και των σπασμών δόγματος που κάνει το άτομο ελαφρύτερο και αυξάνει το επίπεδο εμπιστοσύνης.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η shanti γιόγκα δεν υπονοεί πραγματικά την σωματική πίεση του εαυτού. Σημαίνει να σκέφτεσαι και να ζεις ελεύθερα. Το μεγαλύτερο μέρος είναι να επιτρέψουμε στο σώμα και το νου να θεραπεύσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει πολύ περισσότερο από τον υλιστικό κόσμο. Πρέπει να δοθεί σημασία στην ουσία της αλήθειας. Μια μικρή βόλτα στον κήπο ή η ανάγνωση ενός βιβλίου που μπορεί να φωτίσει το μυαλό κάποιου, ζωγραφίζοντας μια εικόνα ή απλά μαγείρεμα μπορεί επίσης να αποδειχθεί θεραπευτική. Για να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που αγαπούν μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Βοηθά το μυαλό και το σώμα να χαλαρώσουν και επίσης να βοηθήσουν να έρθουν με καλύτερες λύσεις για προβλήματα ζωής. Το να φωνάζεις ή να πηγαίνεις για ιερά ταξίδια είναι επίσης ένας τρόπος να θεραπεύσεις τον εαυτό σου. Συνάντηση ανθρώπων που αγαπάτε, χαλαρώνοντας, έχοντας καλό φαγητό και μια απλή βόλτα μπορεί επίσης να αποδειχθεί αποτελεσματική. Παρακολουθώντας ταινίες και έχοντας επίσης ομαδική συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει. Το να μιλάς σε κάποιον με το ίδιο πνευματικό επίπεδο σου ή να σβήνεις την καρδιά σου στους φίλους σου μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αν κάποιος αποφασίσει να επιλέξει τον άλλο τρόπο γύρω από τις κανονικές στάσεις γιόγκα, το τέντωμα των άκρων, οι ορθές τεχνικές αναπνοής, η διόρθωση της στάσης του σώματος και ο διαλογισμός μπορούν να είναι ιδανικά για ένα άτομο. Το καλύτερο μέρος γι 'αυτό το είδος γιόγκα είναι ότι μπορεί κανείς να το αλλάξει σύμφωνα με τη δική του επιθυμία. Ακόμα και οι εκπαιδευτές είναι αρκετά φιλελεύθεροι όταν πρόκειται για αυτή τη γιόγκα. Η κύρια ημερήσια διάταξη είναι να κάνει τον ασθενή να αισθάνεται άνετα και χωρίς στρες. Αν ο πελάτης επιμένει να μην εκτελεί συγκεκριμένες δραστηριότητες τότε ο εκπαιδευτής πηγαίνει γενικά με τη ροή και προσπαθεί να αρπάξει τα σημεία ενδιαφέροντος του πελάτη.

Δείτε περισσότερα: Moksha Hot Γιόγκα

Αυτό το είδος της γιόγκα είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει κάποιος να αισθάνεται χαλαρή και να ηρεμήσει το μυαλό κάποιου. Κάνει το πρόσωπο να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μια πολύ καλύτερη θέση από ό, τι όλοι γνωρίζουμε και ως εκ τούτου, η πρόοδος με ένα στόχο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. Το άτομο αυτόματα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει τη διαφορά μετά από μερικές συνεδρίες αυτής της γιόγκα. Προωθεί κυρίως δραστηριότητες που κάνουν την ψυχή ευτυχισμένη και φωτίζει το μυαλό.

Εικόνες Πηγή: 1

Leave A Comment

8 + 2 =