Τεχνικές διαλογισμού Sahaja Στυλ στη ζωή

Η Σαχάγια Γιόγκα είναι μια μοναδική μορφή διαλογισμού που βασίζεται στην εμπειρία που ονομάζεται Αυτοεπανασταση ή Κουνταλίνι ξύπνημα. Αυτό έχει διδαχθεί από τον Shri Mataji Nirmala Devi που έχει εργαστεί όλοι για να μεταμορφώσει τις ζωές. Όταν ξεκινάτε τον διαλογισμό Sahaja σύντομα συνειδητοποιείτε ότι παίρνετε μετασχηματισμένα και γίνετε ένα πρόσωπο με περισσότερη ολοκλήρωση, ηθική και εστιασμένη. Ο διαλογισμός Sahaja είναι απλός αν ακολουθηθεί με τη σωστή τεχνική.

sahaja meditation

Βήματα της Βήμα Διαδικασία του Sahaja Διαλογισμός:

Δείτε περισσότερα: Τεχνική διαλογισμού του Αναπανασίτη

1. Στο εσωτερικό μας, έχουμε μια πνευματική ενέργεια που μας αγαπά πολύ. Είναι σαν τη δική μας μητέρα, δάσκαλο και οδηγό. Θα αφιερώσουμε την προσοχή μας σε αυτή την ενέργεια, ώστε να μας επιτρέπει να συνδεθούμε με αυτήν.

2. Πάρτε τα παπούτσια σας μακριά και να καθίσετε άνετα σε μια καρέκλα. Αφήστε τα πόδια σας να πέσουν στο έδαφος και να τα τοποθετήσετε ξεχωριστά χωρίς να αγγίξετε ο ένας τον άλλο.

3. Βάλτε το αριστερό σας χέρι στην αγκαλιά σας και αντιμετωπίστε την παλάμη σας επάνω.

4. Βάλτε το δεξί σας χέρι στην αριστερή πλευρά της καρδιάς σας και αρχίστε να μιλάτε στην εσωτερική σας ψυχή. Ρωτήστε την ενέργεια: "Μητέρα, είμαι το καθαρό αιώνιο πνεύμα;" (ονομάστε μια θεότητα που λατρεύετε) Επαναλάβετε τρεις φορές.

5. Πάρτε το δεξί σας χέρι και βάλτε το ένα χέρι-πλάτος προς τα κάτω. Το επίπεδο με το ηλιακό πλέγμα σας, αλλά παραμείνετε ακόμα στην αριστερή πλευρά του στήθους σας. Στη συνέχεια, επαναλάβετε αυτό για τρεις φορές, "Μητέρα, είμαι ο δικός μου Δάσκαλος;"

6. Τώρα πάρτε το δεξί σας χέρι και τοποθετήστε το ένα χέρι-πλάτος κάτω ακριβώς πάνω από το ισχίο σας. Τώρα επαναλάβετε αυτό για 6 φορές, "Μητέρα παρακαλώ να μου δώσετε καθαρή γνώση."

7. Μετακινήστε το δεξί χέρι σας πίσω με ένα χέρι-πλάτος, και πείτε μέσα με πλήρη πεποίθηση, "Μητέρα, είμαι δικός μου Δάσκαλος". Επαναλάβετε αυτό για 10 φορές.

Δείτε περισσότερα: Jyotimeditation

8. Τώρα μετακινήστε το δεξί χέρι σας πίσω ένα χέρι-πλάτος που θα ισοπεδώσει την καρδιά σας και πάλι. Τώρα πείτε αυτό με πλήρη πίστη και επαναλάβετε 12 φορές, "Μητέρα είμαι το Πνεύμα!"

9. Γυρίστε το κεφάλι σας προς τα δεξιά και τραβήξτε το δεξί σας χέρι στην αριστερή πλευρά του λαιμού ή του ώμου σας και πείτε: "Μητέρα, είμαι αθώος". Επαναλάβετε το για 16 φορές.

10. Βάλτε το δεξί σας χέρι στο μέτωπό σας και κρατήστε τα δάχτυλα μαζί. Ξεκινήστε να συμπιέζετε τους ναούς σας, αν τα δάχτυλα δεν φτάνουν, τότε προσπαθήστε να πιέσετε όσο μπορείτε. Τώρα να είστε ειλικρινείς και από την καρδιά σας να μιλήσετε, "Μητέρα, συγχωρώ όλους". Επαναλάβετε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι. Σκεφτείτε τους ανθρώπους που σας αδίκησαν και συγχωρήστε τον καθένα από αυτούς.

11. Τώρα το πιο σημαντικό ζητήστε συγχώρεση από τη θεϊκή δύναμη. Απλά πρέπει να ρωτήσετε και για αυτό απλά πάρτε το δεξί σας χέρι και βάλτε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Τραβήξτε την προς τα πίσω και ζητήστε από την καρδιά σας: "Μητέρα αν έχω κάνει κάτι λανθασμένο, παρακαλώ συγχωρέστε με". Επαναλάβετε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

12. Πάρτε το δεξί σας χέρι και τώρα τοποθετήστε το κέντρο της παλάμης σας στο κεφάλι σας. Απλώστε τα δάχτυλά σας φαρδιά και τα βλέπετε προς τα πίσω, έτσι ώστε να κατεβαίνουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Πιέστε προς τα κάτω με πίεση και περιστρέψτε δεξιόστροφα. Τώρα ζητήστε από το κάτω μέρος της καρδιάς σας "Μητέρα, παρακαλώ να μου δώσετε τη σύνδεση με τον αληθινό εαυτό μου και επιτρέψτε μου να το αισθανθώ αυτό μέσα μου" ή να πείτε "Μητέρα, παρακαλώ να μου δώσετε αυτο-υλοποίηση". Επαναλάβετε αυτό για 7 φορές.

13. Πάρτε τα χέρια σας κάτω και να τα στηρίξετε στην αγκαλιά με την παλάμη στραμμένη προς τα επάνω. Κλείστε τα μάτια σας και καθίστε για λίγα λεπτά στη σιωπή.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός άλφα μυαλού

Οφέλη:

1. Βελτιώνει την υγεία
2. Σας απομακρύνει από εθισμούς
3. Βελτιώνει τις δεξιότητες επικοινωνίας
4. Σας εστιάζει και συγκεντρώνει καλύτερα
5. Ανακουφίζει από το άγχος.

Εικόνες Πηγή: 1

Leave A Comment

+ 64 = 69