Πώς να απαλλαγείτε από Peeling fingertips Στυλ στη ζωή

Ένα πολύ κοινό πρόβλημα του δέρματος που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι αυτό του ξεφλούδισμα στα χέρια. Έχει αποδειχθεί ότι το δέρμα στις άκρες των δακτύλων είναι αρκετά ευαίσθητο και αν δεν πάρουμε την κατάλληλη φροντίδα και την τρέφουμε από καιρό σε καιρό, τότε οδηγεί σε αυτό που γνωρίζουμε ως ξηρότητα και απολέπιση του δέρματος. Μαζί με την ταλαιπωρία, αυτό είναι ένα σημάδι ανθυγιεινών τρόπων ζωής και μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό στο κοινό. Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στο πρόβλημα της αποκόλλησης των δακτύλων, αλλά στη συνέχεια η συγκέντρωση αφορά τα διορθωτικά μέτρα εδώ.

Η παρακάτω λίστα σας δίνει μερικούς από τους πιο ιδανικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της απολέπισης του δέρματος στις άκρες των δακτύλων. Αυτά πρέπει να ακολουθούνται μέχρι να θεραπευτεί τελείως το πρόβλημα.

Πως to Get Rid of Peeling Fingertips

1. Χρήση θερμού νερού:

Η εμβάπτιση των δακτύλων στο ζεστό νερό για λίγο είναι μια καλή και αποτελεσματική θεραπεία για την κρίση. Θα κάνει το δέρμα εύπλαστο καθώς και το ξηρό δέρμα θα ξεφλουδίζει καλά και θα βοηθήσει τα νέα κύτταρα του δέρματος να διαμορφωθεί. Μέλι ή λεμόνι μπορεί να προστεθεί στο νερό για τα καλύτερα οφέλη. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε με το ελαιόλαδο μετά από αυτό το φάρμακο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να μειώσετε το σκοτάδι του κάτω άκρου

2. Έχετε νερό:

Ενυδρο

Ένας λόγος για το ξεφλούδισμα του δέρματος ακόμη και στα άκρα των δακτύλων μπορεί να είναι η αφυδάτωση του σώματος και του δέρματος. Η καλύτερη ιδέα είναι να πίνετε περίπου 10-12 ποτήρια νερό κάθε μέρα για να ενυδατώσετε το δέρμα και να το θρέψετε καλά. Θα ξεπλύνει επίσης τις τοξίνες και τη βρωμιά από το δέρμα. Είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για να απαλλαγούμε από αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα.

3. Χρήση αγγουριού:

Στρώνουμε λίγο φρέσκο ​​αγγούρι και το εφαρμόζουμε καλά στις άκρες των δακτύλων, ενώ το απαλά μασάζ. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα φρέσκο, θρεπτικό καθώς και ομαλό μαζί με την ελευθερία από την ξηρότητα. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά και θα έχετε ωφέλιμα αποτελέσματα μόνο σε μερικές εβδομάδες.

4. Παροχή ωμού:

Προετοιμάστε ένα ζεστό νερό με βρώμη και βουτιά τα άκρα των δακτύλων σε αυτά για περίπου 15 έως 20 λεπτά. Αυτό θα πρέπει να αποξηραίνεται με κηλίδες και στη συνέχεια θα ενυδατωθεί καλά. Ακολουθήστε αυτό το φάρμακο κάθε μέρα και δείτε πόσο καλά αντιμετωπίζει το ξεφλούδισμα του δέρματος σε μια-δυο μέρες. Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ιδέες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Δείτε περισσότερα: Θεραπεία για λευκά μπαλώματα στο δέρμα

5. Πλεονέκτημα του ελαιολάδου:

Τα ωμέγα λιπαρά 3 οξέα στο ελαιόλαδο βοηθούν στην βαθιά θρέψη του δέρματος και εξασφαλίζουν τη θεραπεία του ξεφλούδισμα σε μερικές ημέρες. Μπορείτε είτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο στο νερό που χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών ή αλλιώς να μασάζ τα δάχτυλά σας με ελαιόλαδο μετά από κάθε πλύση. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει.

6. Χυμός δυόσμου:

Οι φαρμακευτικές και ενυδατικές ιδιότητες της δυόσμου είναι αυτό που βοηθά στη θεραπεία των δακτύλων αποκόλλησης των δακτύλων. Κάποιος πρέπει να εξαγάγετε το χυμό από φρέσκα φύλλα και να το εφαρμόσετε στις άκρες των δακτύλων τη νύχτα πριν πάτε για ύπνο. Πλύνετε το πρωί με χλιαρό νερό.

7. Aloe Vera Wonders:

Η Αλόη Βέρα έχει καταπραϋντικές ιδιότητες καθώς και ενυδατικά οφέλη για το δέρμα. Η γέλη από αλόη βέρα μπορεί να εφαρμοστεί και να μαλακώσει ήπια στις άκρες των δακτύλων ή αλλιώς χυμός αλόης βέρα μπορεί να καταναλωθεί κάθε μέρα. Θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τέλεια.

8. Μπανάνα:

Μαζί με την κατανάλωση μπανάνας κάθε μέρα για να πάρει τα επίπεδα καλίου για το δέρμα, μπορείτε επίσης να αναμίξετε μια μπανάνα με ξινή κρέμα και να την εφαρμόσετε στις άκρες των δαχτύλων για να πάρετε μια θεραπεία για τα προβλήματα ξεφλούδισμα και στέγνωμα. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Καφέ στίγματα στο δέρμα

9. Μείωση του στρες:

Η μείωση του στρες βοηθάει στις σωστές λειτουργίες του σώματος και βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, ισορροπεί το μυαλό και το σώμα καλά. Αυτά είναι σημαντικά για τη διατήρηση του δέρματος και του σώματος σε κατάλληλες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης μιας καλής θεραπείας για ξεφλούδισμα των δακτύλων.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου.

Leave A Comment

+ 57 = 61