Papaya Leaf Juice – Οφέλη και Χρήσεις Στυλ στη ζωή

Οι περισσότεροι από εμάς είναι τόσο καλά ενημερωμένοι για τα οφέλη της παπάγιας και των φύλλων της, ως καρπός που έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι διάφορα άλλα μέρη του φυτού μπορούν να είναι ευεργετικά για το σώμα και το μυαλό επίσης. Για παράδειγμα, τα φύλλα, ακόμη και τα φύλλα έχουν πολλές προσφορές που οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για δικό τους καλό.

παπάγια leaf juice

Τα Papaya Leaf έχουν πολλά

  • ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ουσιες
  • Β-Βιταμίνες
  • Βιταμίνη Α
  • Βιταμίνη C
  • Αντιοξειδωτικά
  • Ασβέστιο
  • Βιταμίνη D
  • Βιταμίνη Ε

Οι ολιστικοί εμπειρογνώμονες είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν τα φύλλα παπάγιας για επούλωση, αφού υπάρχουν πολλές ισχυρές ενώσεις σε αυτές που μπορούν να φέρουν πίσω τη ζωτικότητα, την σφριγηλότητα και την καλή υγεία. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιες καλλιέργειες, ο χυμός του φύλλου παπάγια χορηγείται σε όσους πάσχουν από πυρετό και καρκίνο. Θα θέλαμε να μοιραστούμε με σας μερικά από τα καλύτερα οφέλη που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα, χρησιμοποιώντας φύλλα παπάγιας. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να διαβάσετε και να είστε καλά ενημερωμένοι για το ίδιο.

Δείτε περισσότερα: Kale Juice Οφέλη

Οφέλη για την υγεία του Papaya Leaf Juice:

Παρακάτω έχουμε δώσει υπέροχες χρήσεις και οφέλη από το χυμό φύλλων παπάγιας για το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία για σας.

1. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ταλαιπωρηθεί από τα προβλήματα καούρας και δυσπεψίας και στις περισσότερες περιπτώσεις θα οδηγούσαν στο φαρμακείο για άμεσες γρήγορες διορθώσεις. Αυτά τα φάρμακα μπορούν στην πραγματικότητα να προκαλέσουν περισσότερη βλάβη παρά καλό, εξαιτίας των χημικών ουσιών που περιέχονται σε αυτά, πηγή πηγών. Ωστόσο, αν θέλετε να εξαλειφθούν τα επιβλαβή βακτηρίδια και να σταματήσουν τα προβλήματα στομάχου, οι ειδικοί προτείνουν το χυμό των φύλλων παπάγιας, καθώς έχει καρπίνη που μπορεί να σκοτώσει τα βαρέα βακτήρια. Εκτός από αυτό, το φύλλο παπάγιας έχει επίσης ένζυμα πρωτεάσης και παπαΐνη μαζί με ένζυμο αμυλάσης σε αυτό, το οποίο βοηθά το πεπτικό σύστημα να διασπάσει τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και σταματά και τα όξινα αντανακλαστικά. Το αλεύρι σίτου στα καθημερινά μας γεύματα περιέχει γλουτένη, και για εκείνους που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη σε οποιαδήποτε μορφή, το φύλλο μιας παπάγιας μπορεί να βοηθήσει. Ο χυμός όταν καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες καθημερινά θα βοηθήσει στη διάσπαση της γλουτένης, η οποία επίσης βοηθά το πεπτικό σύστημα και τη διαδικασία της πέψης.

2. Μείνετε ασφαλείς και υγιείς, μακριά από τον καρκίνο, έχοντας τον γαλακτώδη χυμό των φύλλων παπάγιας. Το χυμό είναι γνωστό ότι βοηθά στην αποτροπή της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων στο σώμα, καθώς επίσης και στη θανάτωση καρκινικών κυττάρων. Αυτό συμβαίνει λόγω της παρουσίας ακετογονινών, οι οποίες μελετώνουν και έρευνες δείχνουν ότι θεραπεύουν αποτελεσματικά τον καρκίνο. Ακόμα και το τσάι από φύλλα παπάγιας όταν πίνεται καθημερινά μπορεί να κρατήσει το σώμα απαλλαγμένο από καρκινικά κύτταρα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυτό. Ως εκ τούτου τα φύλλα παπάγιας είναι ένα όφελος για όσους πάσχουν από καρκίνους του πνεύμονα, του μαστού, του ήπατος, του προστάτη και του τραχήλου της μήτρας, λένε οι ειδικοί. Η χημειοθεραπεία ενισχύεται και τα αποτελέσματα των φύλλων παπάγιας καθιστούν τα θαύματα να συμβαίνουν.

3. Οι άνδρες που πάσχουν από διόγκωση προστάτη μπορούν να αποκτήσουν οφέλη χρησιμοποιώντας το φύλλο παπάγιας επίσης, λένε οι ειδικοί. Καλοήθης ή προχωρημένος, ο προστάτης προστατεύεται και έτσι θα είναι και η περιοχή του ορθού, από αλλοιώσεις που μπορούν να δημιουργήσουν πόνο και χάος.

4. Οι έφηβοι θα αγαπούν να χρησιμοποιούν φύλλα παπάγιας, αφού το φύλλο έχει αρκετές εξουσίες για να θεραπεύσει θέματα που σχετίζονται με την ακμή. Η πάστα των φύλλων παπάγιας θα χρησιμοποιηθεί καλύτερα ως μάσκα και κατά την ξήρανση, καθαρίστηκε απαλά χρησιμοποιώντας κρύο νερό. Όταν αυτό γίνεται τρείς φορές την εβδομάδα και για οποιοδήποτε τύπο δέρματος, η ακμή θα στεγνώσει και θα πέσει από μόνη της.

Δείτε περισσότερα: Amla Juice Οφέλη για την υγεία

5. Για να αυξήσετε τον αριθμό αίματος στο σώμα, αποτρέπει επίσης την εμφάνιση πήξης αίματος στο σώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το φύλλο βοηθά στην ενίσχυση της ποιότητας του αίματος, με την έγχυση στο σώμα, τις βιταμίνες.

6. Τα φύλλα παπάγιας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πόνους εμμηνόπαυσης και ως καθαρτικό. Σε μερικούς πολιτισμούς έχει χρησιμοποιηθεί και για να απαλλαγεί από το σώμα του δαγκείου. Ενώ νοιώθουμε άρρωστοι και με πόνο, τείνουμε να χάνουμε και τις ορέξεις μας, καθώς και το τσάι από το φύλλο του φυτού όταν καταναλώνεται θα βοηθούσε και στην αύξηση της όρεξης. Αυτό σημαίνει ότι η ζωτικότητα και η σφριγηλότητα για το σώμα θα επαναληφθούν και κάποιος μπορεί να διαβεβαιωθεί για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, λένε ολιστικοί εμπειρογνώμονες.

7. Το φύλλο μιας παπάγιας θα βοηθήσει επίσης τους ανθρώπους που υποφέρουν από καταρράκτη σε πρώιμο στάδιο. Δεδομένου ότι το φύλλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ειδικά βιταμίνη D, θα βοηθήσει επίσης να αποτρέψει την εμφάνιση εμφυσήματος. Ο χυμός φύλλων της παπάγιας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω που διατίθεται αρκετά εύκολα αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ στο σώμα σας. Κάποιος θα είναι εντελώς έκπληκτος από τον τρόπο που αυτός ο χυμός φύλλων σας κάνει να υγιείς από τον πυρήνα.

8. Εάν θέλετε έναν φυσικό τρόπο για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τα φύλλα της παπάγιας είναι η απάντηση που αναζητάτε. Αυτό συμβαίνει λόγω του αριθμού των ισχυρών αντιοξειδωτικών σε αυτό, τα οποία μπορούν να κρατήσουν το σώμα υπό έλεγχο ενάντια σε καρδιολογικά προβλήματα, καρκίνους και εγκεφαλικά επεισόδια. Η δημιουργία του TH1 στο φύλλο είναι σημαντική, αφού αυτή η κυτοκίνη θα δώσει ώθηση στο ανοσοποιητικό σύστημα και θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που αν αφεθεί ανεξέλεγκτα μπορεί να προκαλέσει καρκίνους και όγκους.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από το ποτό χυμό σπανάκι

9. Δεδομένου ότι το φύλλο παπάγιας είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βοηθά στην καταπολέμηση και επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Τα φύλλα παπάγιας έχουν μεγάλο αριθμό αμινοξέων, και πηγές λένε περισσότερα από πενήντα από αυτά που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν το σώμα με περισσότερους τρόπους από το ένα. Εάν ελέγξετε πολλά από τα σημαντικότερα προϊόντα καλλυντικών εταιρειών, θα βρείτε τα φύλλα παπάγιας που χρησιμοποιούνται σε αυτά ως συστατικό, καθώς βοηθά το δέρμα και τα μαλλιά, αλλά και αντιστρέφει τη γήρανση επίσης. Η διακοπή των σημείων γήρανσης είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για αυτό το χυμό φρούτων και αν σας αρέσει να έχετε παπάγια, τότε αυτό θα σας δώσει έναν ακόμη λόγο για να καταναλώσετε αυτό τον χυμό φρούτων σε καθημερινή βάση.

10. Papaya χυμός καλές αναλογίες βιταμινών όπως η βιταμίνη Α και C. Και οι δύο αυτές είναι αρκετά καλές για το δέρμα. Κάνουν το δέρμα να φαίνεται υγιές και αν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το χυμό φρούτων σε καθημερινή βάση, τότε αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα για εσάς εκεί έξω και δεν θα χρειαστεί να κάνετε ομορφιά σε επαφή με το δέρμα σας να καθαριστεί πλήρως. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα για εκεί έξω και θα πρέπει να καταναλώνουν αυτό σχεδόν σε καθημερινή βάση για τη σωστή προμήθεια βιταμινών και θρεπτικών ουσιών στο σώμα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εκχυλίσματα παπάγιας μαζί με διάφορα τρόφιμα όπως το μέλι και άλλα παρόμοια συστατικά για να το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα σας ως πακέτο προσώπου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη του χυμού παπάγια.

11. Χρησιμοποιείται σε κομμωτήρια για την υγεία των μαλλιών. Αν ψάχνετε για έναν από τους καλύτερους χυμούς φρούτων εκεί έξω, τότε χυμός παπάγια θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω για σας. Ο χυμός ενεργεί ως φυσικό μαλακτικό και λειτουργεί πολύ καλύτερα από τα τεχνητά προϊόντα εκεί έξω. Ο χυμός μπορεί να μειώσει την ασθένεια και να σας κάνει υγιείς από τον πυρήνα επίσης. Αν είστε πρόθυμοι να παραμείνετε σε φόρμα, τότε αυτός ο χυμός μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη για την υγεία αυτού του φρούτου.

12. Λειτουργεί ως ένα φυσικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας και υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα που εμπιστεύονται αυτό το φυσικό προϊόν για τις ευρέως διαδεδομένες λειτουργίες καθαρισμού μαλλιών και γι 'αυτό κάνουν το χυμό παπάγιας ένα βασικό συστατικό των περισσότερων προϊόντων τους. Τα προϊόντα για τα μαλλιά έρχονται με πραγματικά καλά συστατικά και ένα από αυτά τα προϊόντα σε αυτά είναι χυμός παπάγιας και αυτή είναι μια από τις πιο λαμπρές χρήσεις αυτού του χυμού.

13. Το φρέσκο ​​παπάγια είναι καλό για τα τραύματα και τις περικοπές. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για να αντισταθμίσει τις περικοπές και είναι ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα για εσάς εκεί έξω που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη φυσική φροντίδα για τη θεραπεία των πληγών. Η θεραπεία των τεμαχίων και των τραυμάτων τόσο αποτελεσματικά δεν γίνεται ακόμη και από τα τεχνητά προϊόντα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη του χυμού παπάγια. Οι ανοιχτές πληγές επίσης αντιμετωπίζονται λόγω αυτού του χυμού. Για σωστή εφαρμογή ζητήστε έναν εμπειρογνώμονα.

14. Αν πάσχετε από πόνο της μέσης, τότε ο χυμός παπάγιας είναι και πάλι ένα από τα καλύτερα πράγματα για εσάς. Ο χυμός είναι τόσο ευεργετικός για σας ότι σχεδόν όλοι θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να καταναλώσουν αυτό το χυμό. Η παπάγια είναι ένα από τα καλύτερα φρούτα εκεί έξω και ο χυμός είναι τόσο χρήσιμος που καταναλώνεται από τους περισσότερους ανθρώπους αρκετά συχνά.

15. Ο χυμός Papaya μπορεί να κάνει τα καρκινικά κύτταρα να εξαφανιστούν αρκετά εύκολα. Έχει αυτό το είδος ανθεκτικού χαρακτηριστικού ενάντια σε όλους τους τύπους πιθανών μικροοργανισμών που μπορούν να μας κάνουν να νοσούν όπως βακτηρίδια, μύκητες κλπ. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτούς τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς είναι να καταναλώνουμε αυτό το χυμό σε καθημερινή βάση.

Υπάρχουν πολλά blogs σε απευθείας σύνδεση τα οποία θα σας δώσουν επίσης συνταγές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα φύλλα παπάγια ως τσάι ή σε άλλες μορφές, θα πρέπει να επιλέξετε να μην έχετε τον χυμό του φύλλου παπάγια στην καθαρή του μορφή. Αυτές ήταν οι καλύτερες χρήσεις γιατί αγαπάμε τον χυμό των φύλλων παπάγιας. Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας μερικές από τις συμβουλές και τις ιδέες σας, μπορείτε να γράψετε ή να σχολιάσετε παρακάτω. Αγαπάμε την ακοή από εσάς, όπως αγαπάμε να μοιράζεστε μαζί σας.

Πηγή εικόνας: 1.

Leave A Comment

1 + 5 =